Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayirli aksamlar kizlarr

gecmis bayraminiz mubarek olsunn

kizimdaa butun teyzelerinn ellerindne opyorr-r

kiz basak karisi 4 ayima girdim halan kilo almadim

slm kızlar bayram nasıl geçti herkesin bayramını kutluyorum :)) ya sevinçten haber varmı çok merak ediyorum kayboldu girmiyor hiç

Canim henuz netim yok o yuzden giremiyorum simdilik iyiyiz cok sukur 1, 5 aylik olduk sorunsuz gecer insallah Rabbim olmayan herkese nasip eylesin
Kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun

Canim henuz netim yok o yuzden giremiyorum simdilik iyiyiz cok sukur 1, 5 aylik olduk sorunsuz gecer insallah Rabbim olmayan herkese nasip eylesin
Kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun

canım çokk sevindim habersiz bırakma bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.kanaman olduğunu yazmış paşa çok endişelendim.dikkat et kendine.

yok canim cok uzulmedim simdi sira tup bebekde kiz takvimi ben her seferinde yapiyorum bebis var olusunu takip ediyorum yakinda ezberlicem
ayyy canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kizlar nasilsiniz? bilgili arkadaslar yardimci olurmu bana lutfen ben dun avulasyon testi yaptim 2 cizgide ayni kkoyuluktaydi sag kasigimda da geceden devam eden inanilmaz bicak saplanmis gibi bi agri var bu agri avulasyon agrisi ola bilirmi????
ayy cnm msjını cep telefonumdan kaç gün önce gördüm ama yanıt yazamıyorum cepten
pc dende girmek kısmet olmadı bi türlü
kusura bakma tatlım yanıt veremedim
herkese iyi bayramlar

bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah
aminnnnn yürektenn aminn
slm kızlar bayram nasıl geçti herkesin bayramını kutluyorum :)) ya sevinçten haber varmı çok merak ediyorum kayboldu girmiyor hiç
kleopatra gibi yatıyomuş
gelsin yiyecekler gitsin içecekler tatlılar börekler
kaynoşu bilem hizmetçi etmiş
nasıl becermişseeeee
hayirli aksamlar kizlarr

gecmis bayraminiz mubarek olsunn

kizimdaa butun teyzelerinn ellerindne opyorr-r

kiz basak karisi 4 ayima girdim halan kilo almadim
kızın olcak demek neden gelip bizimle paylaşmıyosun kızz
bi kleopatra da u napıyosun hala kaynoştamısın
daha erken tatlım kilo almak için6. aydan sonra göörcez nasıl patlıyosun

Son düzenleme:
canım çokk sevindim habersiz bırakma bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.kanaman olduğunu yazmış paşa çok endişelendim.dikkat et kendine.

Canim iki defa hafif bir lekelenmem oldu dr gittim bir sorun yok dedi
Beta iyi katlanmis 9121 olmustu cepten giriyorum firsat buldukca gelirim
Cok saol merak ettigin icin

Basakk catla emi ewet klooo gibi yatiyom
Kocam etrafimda fir doniyiii
Adanada elimi bile kimildatmadilar
Yedim ictim yattim dun aksam dondum
Yavas yavas islerime bakiyom
Ama bu sabah bulantilarim eyice basladi
:18::18::18:
Cuma kontrole gidecem
Bi kalp atisini duyaydik eyiydi

canlarım merhaba nasılsınız bayramda gıremedım kusura bakmayın tatıldeydım.. bn bugun catlatmanın 16.gunu adet oldum alıstıgım bı durum sasırmadım dogrusu artık alıstım.. bu saatten sonrada takmıyorm taka taka hasta olucam anne olamıycam deyıp konuyu kapatıyorum yoksa gercekten hasta olcam..sızlerde artık gırın sık sık bende gıreyım neden boyle olduk kımse gırmıyo ya cok uzulluyorm bu duruma

cnm evde netimi kapttrdik oyzuden giremiyorum kizcemi soylemeyi unutmusum feys yazdiydim

suan sukur kilo almadim insqallah boyle gider

kaynosda degilimmm evime ciktim sukurrrrrrrrrrrrrrrrr

aynısını bugün ben dedim yaaa olamıcam anne falan kocamla hayatın tadını çıkarayım dedim...kafayı sıyıracam yoksa ...dra bile gitmiom marttan beri ama bişi olduğu yok...hayırlısı dielim...

kızlarrrr uzun zamandır girmiodum ...girebilirmiyim hala bilmiyorum...psikolojim bozuk sanırım...özledim ama sizlerii...

aynı seylerı hıssedıyoruz demekkı canım suanda.. cok acı ınsanın kalbını acıtıyo hıcbısey bu kadar uzmedı bnı bu hayatta akışına bırakmak lazım sanırım tatlım napalım bızde dua edıp beklıcez demekkı yapcak bısey yok

kızlar çok şükür eve anca geldim 7 randevum vardıya epey bekledik eşimle neyse trafikte anamızı aglattı doktora gittik muayene etti altan akıntımı söyleidm normal dedi gebelikte olur dedi peserime baktı hafif kaymış dedi eliyle düzeltti gene acıların kadını oldum amanın benimki 13 cm ve 147 gram olmuş sıpam maşşallah dedi rahim boyumda geçen gittigimde 3.2 di bu gittigimde 3.1 olmuş kalsiyum ilacı yazdı kabızlıgada iyi geliyormuş onu işşallah yarın anasaglıgına gidicem idrar kan tahlili vericek rutin şeyler ignemi yaptırıcam temem bu il ilaçlara devam dedi maşşallah çok hareketli bebegin annesi dedi deidm arda bey çukulatayı sevmiyor kavunun hastası dedimm dikkat ette dedi kavun kelek çıkmasın diye gülüştük allah aşükrü altıma ördek sokmadı eli yetti zaten aleti ittire ittire anamı gene aaaglattı 24 agustosat randevu var saat 16.30canlar kusura bakmayım banyo yapmam lazımdı akşam namaız kıldım daha yemek yemeidm eşim anca hazırladı şimi yemegimi yicem ne yaptıysan öle devam yola dedi arda beye bri sürü şey surucaktımda unuttum arkadaşı ölmüş amerikaya ucuyor bugün çok üüzlmüştü odasına eşimle griidk resimlere baktık allahım bri resimin altında aynen şu yazıyordu arda amcacım allah senden razı olsun beni anneme annemi bana bagışladım sne olmasdım bzi olmazdık yazmışlar bebegin ismide kaan ay ne agladım okuyunca doktor dediki neden suratın düştü dedim arda bey yazı çok acıklı deyince oda dediki paşam o bayan ne badireler atlattı dedi allahım kimseye evlat acısı vermesin işallah ne diyim işşallah hep bööyle gdier sadakamı verdim bir çocuk sevidniridm kızlar sonra gene yazarım trafikten anca geldim kuusra bakmayın ne olur

canım sen hengi şehirdeydin doktorun kim özelse nekadar ilgi alakası hoşuma gitti de

pasam sen ve bebegin iyi olun hep bu yeter bize insallah Allah kabul etsin bende adaklandim evladim olsun bir cocuk sevindiricem diye Allah kabul etsin yar ve yardimmcin olsun

bencede beklicez napalım herşeyin hayırlısı...umarım kafaya takmadan beklemeyi becerebiliriz...ama bu ayda olmazsa dra gitmeyi düşünüyorum..ne yapacaksa yapsın artık...aşılamamı tüp bebekmi..ne yaparsa..

canım sen hengi şehirdeydin doktorun kim özelse nekadar ilgi alakası hoşuma gitti de
arda lembet canım doktorumun adı femikal diye klinigi var 320 muayenesi asya yakasında 24 ordayım kız gelsene buluşak randevu al konuşuruz o doktor buldu neyim oldugunu çok şükü gebeligim şimdilik iyi bakalım istanbul
pasam sen ve bebegin iyi olun hep bu yeter bize insallah Allah kabul etsin bende adaklandim evladim olsun bir cocuk sevindiricem diye Allah kabul etsin yar ve yardimmcin olsun
heheh evet canım huyum ne yapayım bebelr sevinince bende seviniyorum

canlarım rabbim işşallah tez eliyle sanada begümümede veiri dualaımdasınzı inanın

Son düzenleme:

istanbul hayal bana canım ya çok büyük yaşayamam ki ben orda bigün gezmeye gelirsem arıyımmı seni görmeye gelirim :)

canlarım ciğerlerim söze nasıl başlıcam bilemedim ama hepinizi çok özledim hiç sıkıcı ayrıntılara girip sizide sıkmıcam....

çünkü paşamın,sevinçciğimin,beloşun hamile olduğunu okudum çok ama çoooookkkkk sevindim RABBİM tamamına erdirsin inşaallah valla aklımda birsürü şey vardı ama haberinizi alınca hepsi silindi,(zaten laf aramızda pek uzun yazmayıda sevmem) kızlar çok sevindim onun için sıkıcı konulara girmedim....

arkadaşlarım, bacılarım,kardaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım,çok özledim hepinizi ama kimsecikler yok ne olmuş buraya böyle topik başkanı kadın nerelerde sevgilerimi bildiriyorum burdan kendisine egesini kocaman öpüyorum.....

anaaaaammm mesac yazmayı bile unutmuşum sankiii

nerdesin be canım çok özledim ben seni ama

nerdesin be canım çok özledim ben seni ama

bende sizleri çok özledim kuzum..uzunca bir süre netimiz yoktu sonrasında da 1,5 ay kadar fıtıklardan yattım kısacası bu...eee sen ne yaptın iğnelerine başladınmı paşacım inşaallah bu kez yüzün gülecek bebeğini kucağına alacaksın RABBİMİN izniyle..

sevinçte iğne kullanacaktı bu sefer oda başlamıştır inşaallah...

igne yapıyorum bebem dünyanın ialçını içiyorum rahim azgıma peser diye bri alet taktı doktor şimdi o var 24 kontürol var keşke gelebilsende benim doktora göstersek seni bebem ya inan pişman olmazsın ban aözelden telini at senle konuşmam laızm
sevinçte ilaçlara ignelere başladı kalp atısını duyucaktı duydumu acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…