arda lembet canım doktorumun adı femikal diye klinigi var 320 muayenesi asya yakasında 24 ordayım kız gelsene buluşak randevu al konuşuruz o doktor buldu neyim oldugunu çok şükü gebeligim şimdilik iyi bakalımistanbul
heheh evet canım huyum ne yapayım bebelr sevinince bende seviniyorum
canlarım rabbim işşallah tez eliyle sanada begümümede veiri dualaımdasınzı inanın
canlarım ciğerlerim söze nasıl başlıcam bilemedim ama hepinizi çok özledimhiç sıkıcı ayrıntılara girip sizide sıkmıcam....
çünkü paşamın,sevinçciğimin,beloşun hamile olduğunu okudum çok ama çoooookkkkk sevindimRABBİM tamamına erdirsin inşaallah valla aklımda birsürü şey vardı ama haberinizi alınca hepsi silindi,(zaten laf aramızda pek uzun yazmayıda sevmem) kızlar çok sevindim onun için sıkıcı konulara girmedim....
arkadaşlarım, bacılarım,kardaşlarımhepiniz iyisinizdir umarım,çok özledim hepinizi ama kimsecikler yok ne olmuş buraya böyle topik başkanı kadın nerelerde sevgilerimi bildiriyorum burdan kendisine egesini kocaman öpüyorum.....
anaaaaammm mesac yazmayı bile unutmuşum sankiii
canlarım ciğerlerim söze nasıl başlıcam bilemedim ama hepinizi çok özledimhiç sıkıcı ayrıntılara girip sizide sıkmıcam....
çünkü paşamın,sevinçciğimin,beloşun hamile olduğunu okudum çok ama çoooookkkkk sevindimRABBİM tamamına erdirsin inşaallah valla aklımda birsürü şey vardı ama haberinizi alınca hepsi silindi,(zaten laf aramızda pek uzun yazmayıda sevmem) kızlar çok sevindim onun için sıkıcı konulara girmedim....
arkadaşlarım, bacılarım,kardaşlarımhepiniz iyisinizdir umarım,çok özledim hepinizi ama kimsecikler yok ne olmuş buraya böyle topik başkanı kadın nerelerde sevgilerimi bildiriyorum burdan kendisine egesini kocaman öpüyorum.....
bende sizleri çok özledim kuzum..uzunca bir süre netimiz yoktu sonrasında da 1,5 ay kadar fıtıklardan yattım kısacası bu...eee sen ne yaptın iğnelerine başladınmı paşacım inşaallah bu kez yüzün gülecek bebeğini kucağına alacaksın RABBİMİN izniyle..
sevinçte iğne kullanacaktı bu sefer oda başlamıştır inşaallah...
Canim kintrolun iyi gecmis cok sewindim hep guzel hbrler al insallah
Dualarim seninle ..
hoşgeldin sevinç :) inşallah herşey yolundadır.şifa olsun bebeğine ve sana o iğneler yeter ki iyi gelsin annesi ahhh ahhh bende kalsamda vursam ne var diğer korkuların yanında iğne korkusu ne ki....((
adetim şaştı çıldırıcam yaa kürtajdan sonra 41. gün adet oldum nası sevindim hemde 10 gün sürdü normalimde 8 dir zaten.ama bu ay bekliorum hala gelen giden yok test baktım bişey yok zaten olamazda korunuyorum çünkü niye gelmedi hala kızlar ya(( ayağımda sakat doktora gitmek ölüm yani buara evde bekliorum öle bugüm 37 gün oldu (
Saol cnm cok gecmis olsun. Kurtajdan sonra normal benim aylarca sasmisti gunum sonra duzeldi. Gebe olmadan 3 ay lik adetim hep sasti 10 gun bir hafta gecikmelerim oldu vucut gebelige hazirlaniyormus. Duzelir cnm telas yapma.
inşaallah bu kez olacak paşacım sonunda bebeğine kavuşacağın için mecburen içeceksin o ilaçları...keşke gelebilsem ama çok zor ,zaten halada korunuyoruz....igne yapıyorum bebem dünyanın ialçını içiyorum rahim azgıma peser diye bri alet taktı doktor şimdi o var 24 kontürol var keşke gelebilsende benim doktora göstersek seni bebem ya inan pişman olmazsın ban aözelden telini at senle konuşmam laızm
sevinçte ilaçlara ignelere başladı kalp atısını duyucaktı duydumu acep
bende uzun zamandır girmiyodum kuzum,bende öptüm kocaman adana ne sıcak dimi bayılacam vallaaaminnnnn canımmm inşallah Allah ım sizleride korusun...
canımmmm ben kendi adıma iyi sayılırım...bayağdır girmiyorum bende.buaralar takılıom ama fırsat buldukça....öptüm kocaman
Oyyyyyy kuzumm canim hemmsooomm bidenemm nerdesin yaww cok mirak ettik seni dumandan ara ara haberini aldik
On ayda zor tutturduk kiz bu sefer sanada her firsatta dua ettim canim rabbim sanada nasip eylesin
ignelere basladim canim cok zorlaniyom cunku cok korkarim igneden
Korktugum halde kendi kendime yapiyom cok zor oluyorkatlaniyorum
Yarin dr kontrolum var insallahhhh kalp atisini duyaydik eyiydi haberler boyle canim
inşaallah bu kez olacak paşacım sonunda bebeğine kavuşacağın için mecburen içeceksin o ilaçları...keşke gelebilsem ama çok zor ,zaten halada korunuyoruz....
bende uzun zamandır girmiyodum kuzum,bende öptüm kocaman adana ne sıcak dimi bayılacam vallaa(
sağol canımmmm benimmmm can sıkıcı şeyler oldu sevinçcim ama şükürler olsun şimdi daha iyiyim....ama sizlerin haberini alınca inan bana çok sevindim arkadaşım..
bende iğneden çok korkardım ama sonunda güzel bir şey olduğu için insan herşeye katlanıyor o iğneler bebişlerinizin mamaları şifa olsun inşaallah...yarın inşaallah pıtpıtları duyarsın canım şu an yaşadığın stresi o kadar iyi anlıyorumki RABBİM yardımcın olsun..adanada ki doktoramı gidecksin?
bana dua ettiğin için de sağol hemşom hakkımızda hayırlısı ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum sevinç..
bu arada ev almışsınız hayırlı olsun çok sevindim bak uğurlu geldi ev size....
bu arada dumanım nirelerde ...
topik çok ıssız kalmışbu suratı çok özlemişim koyayım didim
Kizlar kalp atisini duydum Allahima sukurler olsun
Rabbim olmayan herkese nasip eylesin insallahhhh
Beydagli kuzum cok saol Adanadaki doktora surekli gitmem imkansiz kendime
Ozel bir hastanede iyi bir doktor buldum simdilik memnunum cok sukur
Allahim gonlumuze gore versin amin
merhaba Rabbim hayırlısıyla sizede tez zamanda bebek nasip etsin inşallah...bende pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.ve şu kardiyolipin bendede pozitif çıktı listeden gördüm sizi.10 haftalık bebeğimi kaybettim.acılarınızı tazelemek istemem ama bilgilerinizden faydalanmak isterim.yaşarken öğreniyoruz çoğu şeyi.maalesf( bende korunma sürecindeyim şuanda buraya yazmak istemezseniz özel mesajlada yazabilirsiniz bana.bu kardiyolipin testleri sizdede pozitif çıkmış doktorunuz nasıl bi açıklama yaptı bu gen testleri ve bu test birbirinden farklı şeyler mi? birde siz ne zaman öğrendiniz pıhtılaşma olduğunu doktorlar 3 4 düşük olmadan bakmıolar bu testleri bana öle sölediler.tavsiyeleriniz var mı cevaplarsanız çokkk sevinirim
ne oldu buraya böyle kimsecikler yok
Hoşgeldin canım seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin iyisindir diye umut ediyorumcanlarım ciğerlerim söze nasıl başlıcam bilemedim ama hepinizi çok özledimhiç sıkıcı ayrıntılara girip sizide sıkmıcam....
Çok şükürrtt doğurduğun Günü'de görürüz inşallahKizlar kalp atisini duydum Allahima sukurler olsun
Rabbim olmayan herkese nasip eylesin insallahhhh
ayyy çok sevindim sevinç gözünaydın...iğne dozun nedir kullandığın ilaçlar,onları ebru tarım verdi dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?