Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aminnnnn canımmm inşallah Allah ım sizleride korusun...

canımmmm ben kendi adıma iyi sayılırım...bayağdır girmiyorum bende.buaralar takılıom ama fırsat buldukça....öptüm kocaman

Oyyyyyy kuzumm canim hemmsooomm bidenemm nerdesin yaww cok mirak ettik seni dumandan ara ara haberini aldik
On ayda zor tutturduk kiz bu sefer sanada her firsatta dua ettim canim rabbim sanada nasip eylesin
ignelere basladim canim cok zorlaniyom cunku cok korkarim igneden
Korktugum halde kendi kendime yapiyom cok zor oluyor katlaniyorum
Yarin dr kontrolum var insallahhhh kalp atisini duyaydik eyiydi haberler boyle canim

Canim kintrolun iyi gecmis cok sewindim hep guzel hbrler al insallah
Dualarim seninle ..

hoşgeldin sevinç :) inşallah herşey yolundadır.şifa olsun bebeğine ve sana o iğneler yeter ki iyi gelsin annesi ahhh ahhh bende kalsamda vursam ne var diğer korkuların yanında iğne korkusu ne ki.... ((
adetim şaştı çıldırıcam yaa kürtajdan sonra 41. gün adet oldum nası sevindim hemde 10 gün sürdü normalimde 8 dir zaten.ama bu ay bekliorum hala gelen giden yok test baktım bişey yok zaten olamazda korunuyorum çünkü niye gelmedi hala kızlar ya (( ayağımda sakat doktora gitmek ölüm yani buara evde bekliorum öle bugüm 37 gün oldu (

Saol cnm cok gecmis olsun. Kurtajdan sonra normal benim aylarca sasmisti gunum sonra duzeldi. Gebe olmadan 3 ay lik adetim hep sasti 10 gun bir hafta gecikmelerim oldu vucut gebelige hazirlaniyormus. Duzelir cnm telas yapma.

Saol cnm cok gecmis olsun. Kurtajdan sonra normal benim aylarca sasmisti gunum sonra duzeldi. Gebe olmadan 3 ay lik adetim hep sasti 10 gun bir hafta gecikmelerim oldu vucut gebelige hazirlaniyormus. Duzelir cnm telas yapma.

buraya yazdım yarım saat sonra geldi :)) nasıl sevindim anlatamam gecikmeli tabi ama olsun geldi ya :)) önümüzdeki ay düzene girer inşallah :)) bebiş nasıl pıt pıtları duydunmu lekelenmen olmadı dimi bidaha ?

inşaallah bu kez olacak paşacım sonunda bebeğine kavuşacağın için mecburen içeceksin o ilaçları...keşke gelebilsem ama çok zor ,zaten halada korunuyoruz....
aminnnnn canımmm inşallah Allah ım sizleride korusun...

canımmmm ben kendi adıma iyi sayılırım...bayağdır girmiyorum bende.buaralar takılıom ama fırsat buldukça....öptüm kocaman
bende uzun zamandır girmiyodum kuzum,bende öptüm kocaman adana ne sıcak dimi bayılacam vallaa(

sağol canımmmm benimmmm can sıkıcı şeyler oldu sevinçcim ama şükürler olsun şimdi daha iyiyim....ama sizlerin haberini alınca inan bana çok sevindim arkadaşım..
bende iğneden çok korkardım ama sonunda güzel bir şey olduğu için insan herşeye katlanıyor o iğneler bebişlerinizin mamaları şifa olsun inşaallah...yarın inşaallah pıtpıtları duyarsın canım şu an yaşadığın stresi o kadar iyi anlıyorumki RABBİM yardımcın olsun..adanada ki doktoramı gidecksin?
bana dua ettiğin için de sağol hemşom hakkımızda hayırlısı ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum sevinç..
bu arada ev almışsınız hayırlı olsun çok sevindim bak uğurlu geldi ev size....
bu arada dumanım nirelerde ...
topik çok ıssız kalmışbu suratı çok özlemişim koyayım didim

Son düzenleme:

merhaba Rabbim hayırlısıyla sizede tez zamanda bebek nasip etsin inşallah...bende pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.ve şu kardiyolipin bendede pozitif çıktı listeden gördüm sizi.10 haftalık bebeğimi kaybettim.acılarınızı tazelemek istemem ama bilgilerinizden faydalanmak isterim.yaşarken öğreniyoruz çoğu şeyi.maalesf ( bende korunma sürecindeyim şuanda buraya yazmak istemezseniz özel mesajlada yazabilirsiniz bana.bu kardiyolipin testleri sizdede pozitif çıkmış doktorunuz nasıl bi açıklama yaptı bu gen testleri ve bu test birbirinden farklı şeyler mi? birde siz ne zaman öğrendiniz pıhtılaşma olduğunu doktorlar 3 4 düşük olmadan bakmıolar bu testleri bana öle sölediler.tavsiyeleriniz var mı cevaplarsanız çokkk sevinirim

Beydagli kuzum cok saol Adanadaki doktora surekli gitmem imkansiz kendime
Ozel bir hastanede iyi bir doktor buldum simdilik memnunum cok sukur
Allahim gonlumuze gore versin amin

Kizlar kalp atisini duydum Allahima sukurler olsun
Rabbim olmayan herkese nasip eylesin insallahhhh

Beydagli kuzum cok saol Adanadaki doktora surekli gitmem imkansiz kendime
Ozel bir hastanede iyi bir doktor buldum simdilik memnunum cok sukur
Allahim gonlumuze gore versin amin

ayyy çok sevindim sevinç gözünaydın...iğne dozun nedir kullandığın ilaçlar,onları ebru tarım verdi dimi...

merhaba canım amin sağolasın...sanada hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin..evet canım maalesef bende de pozitif kardiopilinler zaten bu pıhtılaşmadan daha zor...doktorların bu sorun için bana sadece kortizon verdiler ve tamamen bağışıklı sistemiyle ilgili bir sorun olduğu söylenmesi..ama maalesef bende kortizonda işe yaramdı ve 7 kez bebek kaybetttim...ben bu testleri yaptıralı çok uzuuu n zaman oldu 2 inci bebekten sonra yapılmıştı araştırmalarım...ama sen sakın ümitsizliğe kapılma çünkü herkeste aynı olmuyor ilaçlarla bebeğine kavuşan bir sürü arkadaşımız var önemli olan dalında iyi bir doktor bulabilmen ve tabi en önemlisi RABBİM in ol demesi O yeterki istesin ...ama sen mutlaka genetik testlerinizide yaptırın eşinle bir araştırma hastanesine gidip masum bir yalan söyle 3 düşük yaptım de ve hemen yaptır onların keyfini beklersen 3 düşük yaparsan ancak yapıyolar...umarım sorularını atlamadan cevaplamışımdır aklına takılan bişey olursa seve,seve yardım ederim birde mutasyonların neydi senin??

ne oldu buraya böyle kimsecikler yok

canım bana mutasyonlar bakılmadı.dediğini yapmayı düşünüyorum bende şu ayağım bi iyileşsinde.ben biriyle daha tanışmıştım başka bir forumda doktor sadece bu kardiyolipinlere bakmış pozitif çıkmış ıgg ve ıgm. corasprin iğne 0,6 lık bebeğine kavuştu hamileliğide sorunsuz geçmiş.bu kişiden kişiye mi değişiyor acaba ? nasıl bişey anlamadımki.ilk bebeğinden sonra öğrendi 2. kucağına aldı... inşallah bizede nasip olur canım.sen öle diyince gözüm korktu şimdi ama hayırlısı...saol cevaplar için.

Hoşgeldin canım seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin iyisindir diye umut ediyorum
Kizlar kalp atisini duydum Allahima sukurler olsun
Rabbim olmayan herkese nasip eylesin insallahhhh
Çok şükürrtt doğurduğun Günü'de görürüz inşallah

ayyy çok sevindim sevinç gözünaydın...iğne dozun nedir kullandığın ilaçlar,onları ebru tarım verdi dimi...

Canim 0, 4 clexane bir defa
Coraspirin 100 gunde bir tane
Elevit bir tane
Progestan 200 luk gunde iki tane
Ewet cnm ebru hocada bu ilaclardan bahsetmisti

BEYDAĞLI NAM-I DİĞER ISSIZ KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sENİ ÇOK ÖZLEDİM GERÇEKTEN Bİ O KADAR DA MERAK ETTİM. BEL FITIĞIN BU DERECE Mİ SENİ BİZDEN UZAKLAŞTIRMA NEDENİ? HEP Mİ YATTIN, HEP Mİ CANIN YANDI, HİÇ Mİ KKYI AÇIP LAPTOPUNU ÖNÜNE KOYAN OLMADI, YOKSA HEPMİ FAKİRDİN Bİ LAPTOPUN BİLE YOKTU???
DIŞ KUVVETLERDEN KAYNAKLANAN BAŞKA SORUNLARIN DA VARDI SANIRIM AMA BUNLAR ASLA BİZİ HABERSİZ BIRAKMANI GEREKTİREMEZ!!!!
SİZİN NETİNİZ DE NEDEN SORUNLAR YAŞANIYOR EŞİN HİÇ Mİ TAMİR ETMİYOR HİÇ Mİ İLGİLENMİYOR HEY GİDİ???
BENİM SEVDİĞİM NADİDE KİŞİLİKLERDEN BİRİSİN UMARIM SENDEN HİÇ MAHRUM KALMAM HER ZAMAN HABERİNİ ALIRIM...
BEN EGE'MLE UĞRAŞIYORUM, SÜNNET YAPTIRDIK, 3 ADET DİŞİMİZ ÇIKTI, DAHA Bİ ÇOK ŞEY... SENİN İÇİN RESMİNİ KOYAYIM DA BAK NE KADAR BÜYÜMÜŞ...
BEN ESKİSİ GİBİ PC DEN KK YA GİRMİYORUM.
EŞİMİN HEDİYE ETTİĞİ SON MODEL TELEFONUMDAN GİRİYORUMARTIK
FAKAT KK DAN KAYNAKLI Bİ SORUNDAN ÖTÜRÜ MESAJ YAZAMIYORUM KONULARA YANIT VEREMİYORUM, ÇÖZÜLDÜĞÜ ZAMAN HER DAKKA BURADA OLACAĞIMDAN VE ESKİ GÜNLERİ YAŞAYACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK. FAKAT SORUNUMU KK YÖNETİMİ ÇÖZEMİYOR UMARIM Bİ GÜN HALLOLUR...
DENK GELİP SOHBET ETMEK UMUDUYLA HOŞÇA VE DOSTÇA KAL ISSIZ KADIN

yeterrrrr görünmez kadınnnn

sara dost kadınnnn

serayy kayıp kadınnnn

duman bi görünüp bi kaybolan kadınn

sevinç taze gebe kadın

begümsavcı canciğer kadınnn

paşagül ağlak kadınnnn

çakmapolly koca göbik kadınnn

serçemm gezgiç kadınnnn

hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
Mesajımı beğenirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…