sende benım ball kadınımmm :)))) fıstıkk annesın sende :)yeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
duman bi görünüp bi kaybolan kadınn
sevinç taze gebe kadın
begümsavcı canciğer kadınnn
paşagül ağlak kadınnnn
çakmapolly koca göbik kadınnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
Mesajımı beğenirseniz sevinirim
yeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
sevinç taze gebe kadın
paşagül ağlak kadınnnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
yeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
sevinç taze gebe kadın
paşagül ağlak kadınnnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
ayrica o listede beloss niye yok haaa niyeee
Bende yokum
Bakıyorum beni unutmuşunuz bidahada gelmem buraya
aaa u aksam basaga senı sordum hatta nıck aklıma takıldı ı an uuttum sora assayfada hatırladım uzun oldu sanırım nasılsın dondunmu annenden
sağol canım beni hatırlayanlarda varmış
çarşamba akşamı döndüm ama geldiğimden beri evi toparlamakla meşgulüm anca bugün yoluna koydum işleri
birde bizim laptop bozuldu köydeyken halen tamirde
perşembe günü yeğenin laptopunu getirdik biraz ağır ama iş görüyor ama işlerden fırsat bulup giremedim
dün gireyim dedim netimizi kestiler işte böyle
akşamlarıda parka gidiyoruz 2 gündür festivaller başladı benden böyle
sen nasılsın çocuklar nasıl
aaa lutfe tabıkıde ı a ısmıı cıkaramadım ocede oldugu gıbı yıe sevıncle karstırdım ve kalp atısını duydum dıyıce deım dularım kabul oldu yanlıs alarmmıs tabıkısım
eee nasıl gectı cnm aya uzun zaman kaldı ozlemısmısı evını
ne festıvalıkı bu
cocuklar ıyı cnm yatıstılar bende kk keyfı yaopıyorum
inşallah yanlış alarm gerçeğe döner
çok güzel geçti ,çok fazla gezemesekte denize falan,yinede akrabalar ablamlar derken güzeldi
ama daha kalasım vardı evimi çokta özlemedim
çünkü ordada kendi evimde kalıyordum karışan yok istediğim gibi yatıp kalkıyordum rahattım yani
oh ne güzel kafa dinliyorsun allah bizede nasip etsin çocukları yatırıp keyif yapmayı
halk oyunları festivali oluyor her sene ramazan öncesi oluyordu ama bu sene ramazan sonrasına ertelendi
çadırlar kuruluyor her yörenin özelliklerini anlattığı vidiolar resimler var
müzikler açılıp herkes kendi yöresinin çadırının önünde oyunlar oynuyorlar
şarkıcılar geliyor bu sene erhan güleryüz ve ferhat göçer geliyormuş
ınsalla cnm kandıl gecsı cok dua etttım senı ıcın
oh ne guzel aman gecırmıssı abla kızkardes candır
festıvel olayı cok guzel baya kapsamlı hagı sehırdı koustuk ama unutmusum
Canim iki defa hafif bir lekelenmem oldu dr gittim bir sorun yok dedi
Beta iyi katlanmis 9121 olmustu cepten giriyorum firsat buldukca gelirim
Cok saol merak ettigin icin
ayağının nesi var canım geçmiş olsun...ewet kişiden kişiye değişiyor o yüzden sakın umutsuzluğa kapılma..senin mthfr heterizogotmu yoksa homozigotmu..canım bana mutasyonlar bakılmadı.dediğini yapmayı düşünüyorum bende şu ayağım bi iyileşsinde.ben biriyle daha tanışmıştım başka bir forumda doktor sadece bu kardiyolipinlere bakmış pozitif çıkmış ıgg ve ıgm. corasprin iğne 0,6 lık bebeğine kavuştu hamileliğide sorunsuz geçmiş.bu kişiden kişiye mi değişiyor acaba ? nasıl bişey anlamadımki.ilk bebeğinden sonra öğrendi 2. kucağına aldı... inşallah bizede nasip olur canım.sen öle diyince gözüm korktu şimdi ama hayırlısı...saol cevaplar için.
sağol canım bende sizleri özledimcanlarım nasılsınz neden kımse gırmıo artık yabeydaglı ablam hosgeldın nasılsın cok ozledık senı umarım ıyısındır
Hoşgeldin canım seni gördüğüme nasıl sevindim bilemezsin iyisindir diye umut ediyorum
Çok şükürrtt doğurduğun Günü'de görürüz inşallah
Canim 0, 4 clexane bir defa
Coraspirin 100 gunde bir tane
Elevit bir tane
Progestan 200 luk gunde iki tane
Ewet cnm ebru hocada bu ilaclardan bahsetmisti
ayağının nesi var canım geçmiş olsun...ewet kişiden kişiye değişiyor o yüzden sakın umutsuzluğa kapılma..senin mthfr heterizogotmu yoksa homozigotmu..
benim sadece kardiyolipin ve aptt pt protein c protein s antitrombin bakıldı canım bu mutasyonlara baktıracaktım ama merdivenden düştüm 1 aydır evde yatıyorum yürüyemiyorumayağımın şişi daha yeni yeni iniyor 16 temmuzda düşmüştüm ( doktor alçıya alalım dedi ben aldırmadım kırık çıkık yok illa şart değil dedi biraz geç iyileşiyor o yüzden. bende merak ediyorum o testlerimin sonuçları ne çıkacak diğerlerini memlekette yaptırmıştım.şimdi görev yerindeyiz hakkarideyim ben vana gidicem testler için yada ankaraya tabi önce yürümeye başlamam lazım ve bu yestlerden bahsetmeyeceğim direk 2 düşüğüm var demeyi düşünüyorum yoksa bakmıyolar çünkü tabi burdan sizin tavsiye ve yaşadıklarınızdan ders çıkarıyorum ona göre hareket edicem.
BEYDAĞLI NAM-I DİĞER ISSIZ KADIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sENİ ÇOK ÖZLEDİM GERÇEKTEN Bİ O KADAR DA MERAK ETTİM. BEL FITIĞIN BU DERECE Mİ SENİ BİZDEN UZAKLAŞTIRMA NEDENİ? HEP Mİ YATTIN, HEP Mİ CANIN YANDI, HİÇ Mİ KKYI AÇIP LAPTOPUNU ÖNÜNE KOYAN OLMADI, YOKSA HEPMİ FAKİRDİN Bİ LAPTOPUN BİLE YOKTU???
DIŞ KUVVETLERDEN KAYNAKLANAN BAŞKA SORUNLARIN DA VARDI SANIRIM AMA BUNLAR ASLA BİZİ HABERSİZ BIRAKMANI GEREKTİREMEZ!!!!
SİZİN NETİNİZ DE NEDEN SORUNLAR YAŞANIYOR EŞİN HİÇ Mİ TAMİR ETMİYOR HİÇ Mİ İLGİLENMİYOR HEY GİDİ???
BENİM SEVDİĞİM NADİDE KİŞİLİKLERDEN BİRİSİN UMARIM SENDEN HİÇ MAHRUM KALMAM HER ZAMAN HABERİNİ ALIRIM...
BEN EGE'MLE UĞRAŞIYORUM, SÜNNET YAPTIRDIK, 3 ADET DİŞİMİZ ÇIKTI, DAHA Bİ ÇOK ŞEY... SENİN İÇİN RESMİNİ KOYAYIM DA BAK NE KADAR BÜYÜMÜŞ...
BEN ESKİSİ GİBİ PC DEN KK YA GİRMİYORUM.
EŞİMİN HEDİYE ETTİĞİ SON MODEL TELEFONUMDAN GİRİYORUMARTIK
FAKAT KK DAN KAYNAKLI Bİ SORUNDAN ÖTÜRÜ MESAJ YAZAMIYORUM KONULARA YANIT VEREMİYORUM, ÇÖZÜLDÜĞÜ ZAMAN HER DAKKA BURADA OLACAĞIMDAN VE ESKİ GÜNLERİ YAŞAYACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK. FAKAT SORUNUMU KK YÖNETİMİ ÇÖZEMİYOR UMARIM Bİ GÜN HALLOLUR...
DENK GELİP SOHBET ETMEK UMUDUYLA HOŞÇA VE DOSTÇA KAL ISSIZ KADIN
sen kendine niye bir lakap takmadın....yeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
sevinç taze gebe kadın
paşagül ağlak kadınnnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
beydağlıyla seray da gelmiş hoşgeldiniz kızlar inşallah eski günlerdeki gibi toplaşırız burda
benim sadece kardiyolipin ve aptt pt protein c protein s antitrombin bakıldı canım bu mutasyonlara baktıracaktım ama merdivenden düştüm 1 aydır evde yatıyorum yürüyemiyorumayağımın şişi daha yeni yeni iniyor 16 temmuzda düşmüştüm ( doktor alçıya alalım dedi ben aldırmadım kırık çıkık yok illa şart değil dedi biraz geç iyileşiyor o yüzden. bende merak ediyorum o testlerimin sonuçları ne çıkacak diğerlerini memlekette yaptırmıştım.şimdi görev yerindeyiz hakkarideyim ben vana gidicem testler için yada ankaraya tabi önce yürümeye başlamam lazım ve bu yestlerden bahsetmeyeceğim direk 2 düşüğüm var demeyi düşünüyorum yoksa bakmıyolar çünkü tabi burdan sizin tavsiye ve yaşadıklarınızdan ders çıkarıyorum ona göre hareket edicem.
bende yokum
bakıyorum beni unutmuşunuz bidahada gelmem buraya
seni anca burda bulabileceğimi biliyordum. kendi topiğini niye ihmal ediyorsun bakiyim senbir girdin hamileyim dedin kayboldun gittin olmuyo ama
neyse gördüm kalp atımını da duymuşşsun. gözün aydın.kendine dikkat et.
ayağının nesi var canım geçmiş olsun...ewet kişiden kişiye değişiyor o yüzden sakın umutsuzluğa kapılma..senin mthfr heterizogotmu yoksa homozigotmu..
sağol canım bende sizleri özledim
hoşbuldum canım,bende seni gördüğüme sevindim nasılsın bidenem zeynep eyşan nasıl
şifa olsun sevinç..o progestanı içince ben sarhoş gibi oluyordum vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?