yok canim unutmadimm aceleyle okuyunca bide belosla ilgili konusuyodum direk aklima o geldi seni unutmak mumkunmu
cok saol cnm cepten giriyom asiri bulantilarimda var bir girip cikiyom
Bulantilardan bir kurtulsam gelecem
Sorma canimm icince bayilip gidiyom 100 lugu sarhos ediyordu 200 luk bayiltiyor valla
çünküm çok nadir geliii o nazlı prensesayrica o listede beloss niye yok haaa niyeee
ayy cnm yaaa ne kadar az kalmışşşş görünce şaşırdımevett göbişim var ama okadarda kocaman değil yaa
bugun yururken ılk kez bukadar zorlandım bacak aralarıma kramp girerdi ama bugun yürüyemedim..kasıklarımda hafif sızılarım var bugunden beri..bide bugun aşırı halsizdim tansiyonum çok düşüktü.karnımın sağ tarafında hafif sızılarım oldu..ıdrar yollarım zaten yanıyo acıyo..bugun boyleydim işte..pazartesi kontrole gidicem bakalım ne durumdayım..:18::18:
nazo cummmm gelmiş beeeee
bende yokum
bakıyorum beni unutmuşunuz bidahada gelmem buraya
seni anca burda bulabileceğimi biliyordum. kendi topiğini niye ihmal ediyorsun bakiyim senbir girdin hamileyim dedin kayboldun gittin olmuyo ama
neyse gördüm kalp atımını da duymuşşsun. gözün aydın.kendine dikkat et.
ayyy yazık yaa kötü olmuş , o kocakarı tavsiyesini ısrarla yaptıran kocakarıyı bende şiddetle yad ediyorum.delüüüüüü bende seni çok seviyorum,güldürdün yine beni,farfındaysan kibarlığımı bozmuyorum ve salon kadını çizgimden çıkmıyorum
ben hep kocakarı yönteminden bahsediyordum ya hayatımda ilk kez böyle bir cahillik yaptım ve bu tahmin bile edmiceğin acı verici yöntemi uygulattım kendime ve 1 ay tuvalet harici hiç kalkmadan belimde demirli korse ve boynumda boyunlukla yer yatağında yattım..aslında çok uzun bir anlatımı var ama biliyorsun pek uzun yazmayı sevmiyorum ve kimseye bu ilkel yöntemi anlatmak istemiyorum beni bunu yapmaya zorlayanları ve yapan teyzeyi her zaman çok güzel bir şekilde yad ediyorum...
netimize gelince biz komşudan 5 kişi ortak kullanıyorduk kadın iptal edince doğal olarak bizim netde gitti,yosa laptopumuz var çok şükürayrıca benim kocam evin herhangi bir yerinde yöresinde arıza olursa hemen çözüverir,neyseki şimdi başka bir komşu çekti ve ondan kullanıyoruz......
son model tilifonun da hayırlı olsunn eee zenginlik başka tabiii
demek ege sünnet oldu hey gidi daha dün karnındaydı,hayırlı olsun canım inşaallah düğününüde görürsün..nasıl düğünmü yaptınız,egecik sünnet kıyafeti giydimi..
ayyy egeciki merak etmemmi hiç,koyda resimleri göreyim senide mirak ediyorum göbeğinle toton eridimi,tilotla gezecek seviyeye geldinmi,sakın ege seni görüpte korkmasın çicuku kadınlardan soğutmaa..
senin çarpışmalar ne oldu,yorgan yine balkondamı,hayla makarna kızartıyomusun,kaynoşla börülcen ne alemde???
ay yeter yoruldum kendimi aştım ve bayağı uzun yazdım,umarım seni aydınlatmışımdır,ama bende sizleri gerçekten çok özledim..inşaallah topik eski günlere dönerde sohbetlerimiz daim olur....
çünküm kendime uygun mükemmel ötesi pörfek bi lakap bulamadımsen kendine niye bir lakap takmadın....
hoşbuldum canım,sende tatildeymişsin sende hoşgeldin...iinşaallah..
inşallah hadi bakalımmmmslm arkadaşlarr
nasılsınız
canlansın artık topikimizzz
nazemir
seray
beydağlıı
kızlar sizlerde hoşgeldinizz
Canim oglana soylememistik daha erken diye ama aksamlari gobekten igne vururken goruyirdu benisevinç oğluna söyledinmi canım ?
o beni çok severde hayatım o yüzden unutur kendi topiğinin
neden bilmem ama önce başak önce başak
Canim oglana soylememistik daha erken diye ama aksamlari gobekten igne vururken goruyirdu beni
Ben biliyom kardesim olsun diye igne yapiyon dimi dedi ewet dedim
Kalp atisini duyuncada kardesini aldik gobusumde dedim cok sewindi :)
akıllı bıdık anlamaz mı hiç :) Allah ım o mutlu günü yaşatsın inşallah abi olduğu günleri ailecek sağlıkla sıhatle görün :) darısı başıma sevincim inşallahh
ayyy yazık yaa kötü olmuş , o kocakarı tavsiyesini ısrarla yaptıran kocakarıyı bende şiddetle yad ediyorum.
fikir vermek neyse de zorla yaptırmaya çalışmak neyin nesi çok merak ediyorum
çok geçmiş olsun canım ya inşallah geçmiştir...
bu arada Ege cikin sadece pipiş gitti düğün büyüyünce inşallah, şööle düğününde pelerinini savura savura asasını döndüre döndüre gezsin istiyorum
beni merak etme aşkım geçen yılki fitttttt resimlerimi hatırlaman yeterli olacaktır
zira hayla o vücutla tilot eşliğinde gezmekteyim
taze gibeler göbekli marullar çatlayabilirler
bu arada balkondai yorganı unutmuşum ben hatırlayonca ggüldüm valla neydi o ya
çarpışmalar eskiperformansta olmamasıyla birlikte idare eder konumunda devam etmekte
artık makarna kızartmıyorum, makarna kızartması yemeyeli uzun zmana oldu
kaynoşla börülce yi eşekler kovalasın bi köşede yakalsın artık naparsa
inşalllahh üzerimizdeki nalet kalkarda eski sohbetlere döneriz
çünküm kendime uygun mükemmel ötesi pörfek bi lakap bulamadım
inşallah hadi bakalımmmm
biz hergün geziyoruz dondurma yiyoruz
sen nasılsın şekerim:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
Amin canim insallahhhh darisi senin ve tum isteyen arkadaslarimin basinaCanim oglana soylememistik daha erken diye ama aksamlari gobekten igne vururken goruyirdu beni
Ben biliyom kardesim olsun diye igne yapiyon dimi dedi ewet dedim
Kalp atisini duyuncada kardesini aldik gobusumde dedim cok sewindi :)
akıllı bıdık anlamaz mı hiç :) Allah ım o mutlu günü yaşatsın inşallah abi olduğu günleri ailecek sağlıkla sıhatle görün :) darısı başıma sevincim inşallahh
iiiyim cnmm napimm işe başladım
çocuk firmasında sitilistlik modelistlik yapıyorum 1 ay oldu
ben hergün buraya geliyorum ama boommboşşş
özledim hepiniziii
Biricik hayirli olsun isin hayatim
Selam kızlarrrr
Beni hatırlayanınız var mı? :))
hoşbulduk canım,hayırlı olsun yeni işin..slm arkadaşlarr
nasılsınız
canlansın artık topikimizzz
nazemir
seray
beydağlıı
kızlar sizlerde hoşgeldinizz
ayyy yazık yaa kötü olmuş , o kocakarı tavsiyesini ısrarla yaptıran kocakarıyı bende şiddetle yad ediyorum.
fikir vermek neyse de zorla yaptırmaya çalışmak neyin nesi çok merak ediyorum
çok geçmiş olsun canım ya inşallah geçmiştir...
bu arada Ege cikin sadece pipiş gitti düğün büyüyünce inşallah, şööle düğününde pelerinini savura savura asasını döndüre döndüre gezsin istiyorum
beni merak etme aşkım geçen yılki fitttttt resimlerimi hatırlaman yeterli olacaktır
zira hayla o vücutla tilot eşliğinde gezmekteyim
taze gibeler göbekli marullar çatlayabilirler
bu arada balkondai yorganı unutmuşum ben hatırlayonca ggüldüm valla neydi o ya
çarpışmalar eskiperformansta olmamasıyla birlikte idare eder konumunda devam etmekte
artık makarna kızartmıyorum, makarna kızartması yemeyeli uzun zmana oldu
kaynoşla börülce yi eşekler kovalasın bi köşede yakalsın artık naparsa
inşalllahh üzerimizdeki nalet kalkarda eski sohbetlere döneriz
çünküm kendime uygun mükemmel ötesi pörfek bi lakap bulamadım
inşallah hadi bakalımmmm
biz hergün geziyoruz dondurma yiyoruz
sen nasılsın şekerim:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:
Selam kızlarrrr
Beni hatırlayanınız var mı? :))
Amin canim insallahhhh darisi senin ve tum isteyen arkadaslarimin basina
Biricik hayirli olsun isin hayatim
hoşbulduk canım,hayırlı olsun yeni işin..
eşşekler bilir ne yapacağını.....senin pörfek öteliğini yisinler...
selam canım ay umudum sen nerelerdesn ne haber nasılsın çok merak ediyordum seni...
tşk kızlar saolunn
ben izlemiştim bir kaç kez güzeldi:)))Bebek isi ni izliyen varmi cok komik ya
Bafsnasilsin canim
Benim soracak olursan bulaniyom cokkkk :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?