Canim belirtiler oglumdaki gibi sekerli seylerden tiksiniyom istahsizim canim bise istemiyoben izlemiştim bir kaç kez güzeldi:)))
iyi,iyi bulansın bebişin iyi olduğuna işarettir....aşermen varmı
hey gidinin mesaclardan yıkılıp çöken birinci sıralarda olan topiki heeyyy
bana ıssız kadın diyene kadar topikine sahip çıkta ıssızlıktan kurtar kadın
:131::131::131:adana çookkk sıcakk çokkkk :131:
Kuzummm gozunaydin inan cok sewindim cookk
Olsun tum olumsuzluklar geride kalmis cok sukur
Bebegine kavusmussun Allahim saglik sihhat ve huzurlu
Bir omur versin. Bizede dua et sagsalim kucagimiza alalim insallah
Sagol canim. Amin inşallah. Sizlere herzaman dua edıyorum. Sende inşallah kucagına alacaksın bebişini. Rabbım tez vakitte tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Kizzz doguracan carsi pazar isin bitmedi gitti bu gidisle yolda doguracan az kaldi
Hersey istedigin gibi olur insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah
Agah batin i
Canim belirtiler oglumdaki gibi sekerli seylerden tiksiniyom istahsizim canim bise istemiyo
:13:
Oyleymiss sicaktan klimalar bile calismaz olmus
Bayramdada cok sicaktiii
Selam kızlar, kusura bakmayın bugun tam yazacakdım benim ufaklıgın gaz sancısından yazamadım. Şimdi yeni fırsat buldum.
Epeydır yazmak ıstıyordum ama yeni internete kavuştum.
Çok Zorlu bir gebelik ve 37. hafta bittıkden sonra sezeryanla doğum sonucu oğlum Ali'ye kavuştum. Allahıma binlerce şükürler olsun. Oğlumun çok şükür kırkı çıkdı teyzeleri. Hepiniz için bol bol dua ettim halada etmekteyim. Hem hamileligimde hemde şuanda ediyorum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah.
Dediğim gibi riskli, kanamalı gebelik geçirdiğim için yattığım yerden hiç kalkmadım tuvalet hariç :)) doktorum yasaklamıştı. Zaten gebeliğimi öğrenır ogrenmez apar topar turkıyeye geldım. öyleki geldıgımde lekelenmelerim vardı. bu da düştü gözuyle bakıyordum. Sonra kesenın yamuk yumuk olması, doktorların kese duzensız muhtemelen saglıklı bır gebelik degıl demesı, sonraki aylarda. Bebegimin kafasinda kist gormeleri, sonra kesenın uzerınde bant oluşmuş olması ve bunun anomaliye neden olacagı, sonrasında 6. 7. Ayımda erken doğum beklenmesi, acillerde saatlerce yatmam, serumlar yemem falan derken stres uzerine stres yaşadım
9 ayı Turkıyede gecirdim halada burdayım :) inşallah yakında işlemler bitince döneceğim.
Şöyle ustten bi baktımda sevinç hamile paşam hamile gözunuzaydın. Darisi tum isteyenlerin basina Insallah. Beydaglım senide cok özledım.
Nete giremiyordum ama aklim ve kalbim hep sizlerleydi. dualarımdasınız herzaman.
Tam rahat ettim derken bebeğimin gaz sancıları ile kıvranması biraz üzüyor beni. Teyzeleri ne olur bu minik için dua edin.
Hepinizi öpüyorummm
canım çok zor günler atlatmışsın..Rabbim bidaha yaşatmasın oyle zor günler..bebişinle sağlıklı güzel ömürlerin olsun inşallah
: )
kızlar bende dün doktora gittim kontrole..ilk attan bakılma maceramı yaşadım açılmam varmı diye..yoktu..cuma günü tekrar gel dedi..bebişte bende iyiyiz..bugun oğluşumun beşiği yatağı falan gelicekson hazırlıklar işte..pazar günüde nasip olursa annem ananem bide buyuk halam gelicekler Selam kızlar, kusura bakmayın bugun tam yazacakdım benim ufaklıgın gaz sancısından yazamadım. Şimdi yeni fırsat buldum.
Epeydır yazmak ıstıyordum ama yeni internete kavuştum.
Çok Zorlu bir gebelik ve 37. hafta bittıkden sonra sezeryanla doğum sonucu oğlum Ali'ye kavuştum. Allahıma binlerce şükürler olsun. Oğlumun çok şükür kırkı çıkdı teyzeleri. Hepiniz için bol bol dua ettim halada etmekteyim. Hem hamileligimde hemde şuanda ediyorum. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Hepinizin kucağını hayırlısıyla doldursun inşallah.
Dediğim gibi riskli, kanamalı gebelik geçirdiğim için yattığım yerden hiç kalkmadım tuvalet hariç :)) doktorum yasaklamıştı. Zaten gebeliğimi öğrenır ogrenmez apar topar turkıyeye geldım. öyleki geldıgımde lekelenmelerim vardı. bu da düştü gözuyle bakıyordum. Sonra kesenın yamuk yumuk olması, doktorların kese duzensız muhtemelen saglıklı bır gebelik degıl demesı, sonraki aylarda. Bebegimin kafasinda kist gormeleri, sonra kesenın uzerınde bant oluşmuş olması ve bunun anomaliye neden olacagı, sonrasında 6. 7. Ayımda erken doğum beklenmesi, acillerde saatlerce yatmam, serumlar yemem falan derken stres uzerine stres yaşadım
9 ayı Turkıyede gecirdim halada burdayım :) inşallah yakında işlemler bitince döneceğim.
Şöyle ustten bi baktımda sevinç hamile paşam hamile gözunuzaydın. Darisi tum isteyenlerin basina Insallah. Beydaglım senide cok özledım.
Nete giremiyordum ama aklim ve kalbim hep sizlerleydi. dualarımdasınız herzaman.
Tam rahat ettim derken bebeğimin gaz sancıları ile kıvranması biraz üzüyor beni. Teyzeleri ne olur bu minik için dua edin.
Hepinizi öpüyorummm
..yoğunuz kaynoşla anlıcanız :) ben bide çok pimpirikliyim herşey düzenli bi şekilde olsun yerleşsin hazır olsun istiyorum bu huyumdan nefret ediyorum
bende odama yeni halılar aldım,avize aldım..perde bakınıyoruz bugun çarşıya gidicez bakıcaz bişey beğencekmiyim bakalım..yarında son biyer var bakılcak ondan sonra nasip olursa perdemde dikilcek..bu hafta sonu odam tam istediğim gibi olur inşallah :)
işte öylee bekliyoruz
ayyyyy umudummmmm canım arkadaşım walla gözlerim doldu canım gözünaydınRABBİM analı babalı sağlıkla büyütsün...
sen buraya gelmeyeli 9 ay oldumuki yaaa...neler çektiğini ben biliyorum bak sonunda yüzünüz güldü ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inşaallah...sen sadece iğnemi kullandın canım,başka neler yaptın ...yazarsan sevinirim...bebişin gazıda geçer inşaallah hangi bebekte olmuyoki gaz...adını ne koydunuz...ay çok merak ediyordum seni böyle güzel haberle dönmen süper oldu süper
Kizlaaaaar adetime 3 gun var dun ve bugun 3 tane idrar testi yaptim 3cu dakikada silik pembe cizgi cikti ama normal gozle rahatlikla goruluyooor goguslerim agirlasdi ve kasiklarda batma oluyor ara ara sizce hamilemiyim???? idrar testi yanlis ola bilirmi ama 3 de farkli markalardi yani 3 de yanila bilirmiii???
bebisim gelsin artiiik
Sagol canım. Allahım sanada tez vakitte hayırlısıyla nasip etsın inşallah. Tum ısteyenlere. İnan hep dualarımdasın,
Evet 9 ay olmuştur canım, şuandada bacımın telinden giriyorum. Bir ruya gıbı sanki, bazen gaz sancıları bıraktıgında tabi ınanamıyorum yavruma kavuştuguma. Allahıma şükrediyorum.
Teyzesi oğlumun ismi Ali :)
Gunde 2 tane clexane iğne 0.4'luk.
Progestan 200 mg gunde 1 defa
Elevit gunde 1 tane
Progestan iğne haftada 1 gebeliğin son haftasına kadar kullandım
Birkaç defa erken gelmek istedi ufaklık 7. Ve 8. Aylarda. Acillik olduk serumlar, proluton iğneler, akciğer geliştirici iğneler yedik :))
Birde bol bol dua tabiki :))
Hergun yasin ve meryem surelerini okudum.
Zaten psikolijim çok kötüydu. Eşimden ve evimden uzakdaydım. Annemlerin yanında kaldım. En buyuk destekçim kendi ailemdi. Diğer taraftan anlayışsız insanlarla görüşmedim ve telde de konuşmadım. Çünkü moral çok önemliydi lekelenmelerim olduğu için. dedikodulara kulak tıkadım, kimi ınsanlar anlamadı neler yaşadığımı, ama çok şükür Allahım mahcup etmedi inşallah bundan sonrada etmez :)
canım sıkıntılar geçmiş çok şükür sağlıkla büyüt yavrunu
Sagol canım. Allahım sanada tez vakitte hayırlısıyla nasip etsın inşallah. Tum ısteyenlere. İnan hep dualarımdasın,
Evet 9 ay olmuştur canım, şuandada bacımın telinden giriyorum. Bir ruya gıbı sanki, bazen gaz sancıları bıraktıgında tabi ınanamıyorum yavruma kavuştuguma. Allahıma şükrediyorum.
Teyzesi oğlumun ismi Ali :)
Gunde 2 tane clexane iğne 0.4'luk.
Progestan 200 mg gunde 1 defa
Elevit gunde 1 tane
Progestan iğne haftada 1 gebeliğin son haftasına kadar kullandım
Birkaç defa erken gelmek istedi ufaklık 7. Ve 8. Aylarda. Acillik olduk serumlar, proluton iğneler, akciğer geliştirici iğneler yedik :))
Birde bol bol dua tabiki :))
Hergun yasin ve meryem surelerini okudum.
Zaten psikolijim çok kötüydu. Eşimden ve evimden uzakdaydım. Annemlerin yanında kaldım. En buyuk destekçim kendi ailemdi. Diğer taraftan anlayışsız insanlarla görüşmedim ve telde de konuşmadım. Çünkü moral çok önemliydi lekelenmelerim olduğu için. dedikodulara kulak tıkadım, kimi ınsanlar anlamadı neler yaşadığımı, ama çok şükür Allahım mahcup etmedi inşallah bundan sonrada etmez :)
Kizlaaaaar adetime 3 gun var dun ve bugun 3 tane idrar testi yaptim 3cu dakikada silik pembe cizgi cikti ama normal gozle rahatlikla goruluyooor goguslerim agirlasdi ve kasiklarda batma oluyor ara ara sizce hamilemiyim???? idrar testi yanlis ola bilirmi ama 3 de farkli markalardi yani 3 de yanila bilirmiii???
bebisim gelsin artiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?