Zaten yarin sabah erkenden yapicagim ilk is kan vermek olucak .. cok heyecanliyim ama adet gunu gecmeden kan verilirmiii bilmiyorum...INSALLAH hamileyimdir...cevap yazdigin icin tesekkurler ALLAH yardimcin olsuncanım 3 de yanlış çıkmaz herhalde:44::44::44::44::44::44::44:ama kan ver öle görinşş hamişsindir
Zaten yarin sabah erkenden yapicagim ilk is kan vermek olucak .. cok heyecanliyim ama adet gunu gecmeden kan verilirmiii bilmiyorum...INSALLAH hamileyimdir...cevap yazdigin icin tesekkurler ALLAH yardimcin olsun
hadi gözünaydın ALLAH tamamına erdirsin....3 tane yapmışsın yanlış olmaz heralde ama kesin sonucu almak için hemen kanda baktır bencede....
amin canım inşaallah....tabiki adet olmadan kan verilir ben bir hamileliğimde adetime 5 gün kala yaptırmıştım çıkmıştı hemde değerlerden kaç haftalık olduğuda anlaşılır..
Ay siz boyle yazdikca icim kipir -kipir oluyorrrrrr)))) INWALLAH INWALLAH INWALLAH hamileyimdir .. canim benim yarin kan testi yapicam
INWALLAH yarin testin cevabini alir almaz sizlerle paylasirim )))) cok mutluyum ilk bebegimi dusurdum INSALLAH saglikla gelir bana bu bebeyim
İNWALLAH değil ama İNŞAALLAH hamilesindir heyecanlı olduğun anlaşılıyor zaten hadi yarın inşaallah hayırlı haberle gelirsin bize haber ver mutlaka
amanda teyzesi yesin o aliciği,ismiyle yaşasın uzun ömürlü olsun inşaallah canım...demek 0,4 lükten günde 2 tane kullandın..
yaşadığın sıkıntıların karşılığını aldın ama bak ALLAH aliyi verdi sana şükürler olsun...o kendini bilmezlre hiiç aldırış etme artık hadi bakalım şimdi ne bulup konuşacaklar...en önemlisi artık çocuğun ve sizsiniz eşinde artık sevinmiştir gördümü aliyi
İnşallah amin canım. Evet canım clexane'ı iki doz denemişmiydin gunde??
Doğumda burdaydı esim :))
hani birde erkekte hep tatlı çeker derler.....
ewet sevinç yaa walla bu adanayı sıcağı yüzünden terketmek istiyorumm(
yok hiç denemedim 2 taneyi en son hamileliğimde dozajı 0,6 çıkarmıştı doktor ama bu kezde benim burnumdan kan gelmeye başlamıştı...
sevindim eşinle iyi olmanıza:)))
Benım de bazen kanıyodu burnum cok az ama. Benim diş etlerim çok kötü kanıyordu. o da doktorum normal demişti..
sen ne zaman başlıycan denemelere? Hayırlısıyla gelsin bebişin.. :)
Ali arkadaş istiyo :))
Sana aynen katiliyorum hadi beydagli bismillah de artik zaman geciyor
Rabbim yardimcimiz olsun dusunmeyi birak artikkkk
oohhh ne güzell:))Canim kisidsn kisiye degisiyor demekki
Bende marasi sirf havasi yuzunden sewiyom
Nem yok geceleri sogumaya basladi bile
Benım de bazen kanıyodu burnum cok az ama. Benim diş etlerim çok kötü kanıyordu. o da doktorum normal demişti..
sen ne zaman başlıycan denemelere? Hayırlısıyla gelsin bebişin.. :)
Ali arkadaş istiyo :))
Sana aynen katiliyorum hadi beydagli bismillah de artik zaman geciyor
Rabbim yardimcimiz olsun dusunmeyi birak artikkkk
bende destek vermek istedim.Rabbim yardımcın olsun kucağını bu sefer doldursun beydağlı inşallahhh....ben 1 sene korunacağım mecburiyetten buradan doğum yaptığınızı okumak istiyorum bu arada :)))
canım ben hakkarideyim oyüzdenoohhh ne güzell:))
sağolun kızlar desteğiniz için bizde istiyoruz ama gözüm çok korktu birdaha nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı bakalım, yaşımızda geçiyor zaten offff,aklımda birsürü sorular eşimde sen çok yıpranıyorsun boşver diyor ama çocuk istediğini biliyorum,ona kıyamıyorum..ne bileyim bakalım artık..
BAFS sen neden 1 yıl korunacaksın canım...bende hep 1,5 yada 2 yıl ara veriyordum şimdi o kadar uzzun aralar verdiğim için pişmanım küçük gebeliklerde doktorlar 3 ay korunmayı yeterli buluyolarlar şimdi...
Beydaglım bismillah deyip başlıcan canım. Bizlerde burdan destek olucaz inşallahoohhh ne güzell:))
sağolun kızlar desteğiniz için bizde istiyoruz ama gözüm çok korktu birdaha nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı bakalım, yaşımızda geçiyor zaten offff,aklımda birsürü sorular eşimde sen çok yıpranıyorsun boşver diyor ama çocuk istediğini biliyorum,ona kıyamıyorum..ne bileyim bakalım artık..
BAFS sen neden 1 yıl korunacaksın canım...bende hep 1,5 yada 2 yıl ara veriyordum şimdi o kadar uzzun aralar verdiğim için pişmanım küçük gebeliklerde doktorlar 3 ay korunmayı yeterli buluyolarlar şimdi...
Cok sagol canım. Hep aklımda ve dualarımdasınız. Sızınde hayırlısıyla tez vakitte guzel haberlerinizi alıcam inşallah..canlarıım merhaba cooook yorgunum coook halıları yıkamaya verdım evı dıp kose bucak temızledım acaypyoruldumm
umudum sana cok sewındm darısı benım gbı ısteyenlerıın basına olsun ınsalah...
Telefondan beğen yapamıyorum deli kadın yoksa beğendim msjını yaniyeterrrrr görünmez kadınnnn
sara dost kadınnnn
serayy kayıp kadınnnn
duman bi görünüp bi kaybolan kadınn
sevinç taze gebe kadın
begümsavcı canciğer kadınnn
paşagül ağlak kadınnnn
çakmapolly koca göbik kadınnn
serçemm gezgiç kadınnnn
hepinizi öpüyorum
dualarımdasınız<
Mesajımı beğenirseniz sevinirim
İyi canım eyşan hnm 7 aylık oldu teyzesi zaman akıp geçiyor uğraşıyoruz işteayağının nesi var canım geçmiş olsun...ewet kişiden kişiye değişiyor o yüzden sakın umutsuzluğa kapılma..senin mthfr heterizogotmu yoksa homozigotmu..
sağol canım bende sizleri özledim
hoşbuldum canım,bende seni gördüğüme sevindim nasılsın bidenem zeynep eyşan nasıl
şifa olsun sevinç..o progestanı içince ben sarhoş gibi oluyordum vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?