Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bırıcıkkk bebegımmmm ınsallah mınıgın senınledır
basakcım sarı gbı sacım sımdı facedekı gbı yarn boyatcam tekrardan bu renkle takılcaz artık dıbı tamamen beyaz gbı sarı oldugu ıcın koyuda vursan acık renk oluyo bıraz bole takılcam ıyıce sarı oldugu ıcın yarn boyatcm sacımı annemle ılglencm ya gıdemem 1 ay kuafore dıye dusundum

Basak karisi rüyada görünen isim konur Rabbim tarafından ayan oluyor ne kadar inancsizsin ne mutlu öyle rüya gorene

Bu arada seni tebrik ediyorum kendini çok güzel kandirmissin bizim Ewde dogalgazli ama sicacuk çünkü dişinda mantolama var

Sanki UFO beleş calisiyi
Ayrıca senin dediğin müstakil evlerde öyle oluyor alttan üsten usuyorsun ama apt dairelerinde çok kullanislu elini atiyosun sicak su. Tüp bitti derdi yok Allahim olmayanlara da versin amin

Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim
güzel isim adıyla yaşasın ikinci ismi olacakmı:26:
Selam millet Nasılsıniz
sağol canım sen nasılsın?? kız mesaclarına hep cevap yazdım ama görmedin zahir
manyak,yok ABUZİTTİN
ALLLAH ım sevinçten gözlerim yaşardı kız ne kadar sevimli ve sempatik gösterttin zobayı artık daha bir sevgiyle bakıp yaklaşicim zobama...biz zobayı daha dün kurduk ve siftah yaptık dediğin gibi kapıları açıp yaktım ev ılık oldu ne güzel...ama bizim buralarda daha hava çok soğumadı birçok insan bırak, zoba yakmayı daha kurmadılar bile..
biz odun yakıyosssssshemide gavurun şeyisi gibi
unutmadan enseyin kökunü görursen bana şaplak atmayıda görursun SAYGISIZŞARillaki bir ŞAR eklicem heee
Sanki UFO beleş calisiyi
Ayrıca senin dediğin müstakil evlerde öyle oluyor alttan üsten usuyorsun ama apt dairelerinde çok kullanislu elini atiyosun sicak su. Tüp bitti derdi yok Allahim olmayanlara da versin amin

Aminnnnnn....
hayalim bir dubleks evvvvv,olmuşken bahçeside olsun, hadi doğal gazıda olsun..daha sayacaktım ama neyse bunlar bir olsun da ,gerisini sonra sayarım:)))

Son düzenleme:
kız delimisin belin rahatsız niye bazaları çekiyon,dikkat et canım...

annenin ameliyatıda çok iyi geçer ve bir an evvel sağlına kavuşur inşaallah

Kizzz minik adami gördün geldin rapor vermedin
canım gittim grömeye almadılar gene bakımları varmışyarım saat bekledim neyse dediler duman bebegin annesi allahım ne hoşuma gitti duman bebegin ananesi lafa bakarmısın ben artık anneyimgittim üstümü giydim elelrimi yıkadım küveze dogru ilerledim oglum uyuyordu yüz üstü yatıyordu elimi küveze koydum camlarını okşadım oglum muhammedim annen geldi bak anneye deidm yüzüme baktı gözlerini açtı güldü geri uyudu galiba meleklere gülüyordu epey konuştuk dertleştik hemşitreye sordum dedi paşam saglıgı iyi çok şükür dedi 10 gram almış küçük adamım yanında benimkiyle bri bebek vardı makinası ne öttü allahım kadım nın bri fırlaması vardı yanına bri makimna vardı onu açtı sonra rahatladı bebek dua ettim allahım saglıklı olsunlar ölmesinler deidm benimkinden 2 hafta küçükbu arada brişey yaptım deidm ogluma anne gidiyor aşkım kendine iyi bak hemşireler beni koymadan ben kendim çıktım gurulşu bri şekildesevinç be onlar zaman doldu deyince çıkıyorumya ne agırıma gidiyor hoş bahçeye indim eve gelriken gene agladım degişen brişey olmadı bugün 19 gün oldu yavrumdan ayrı olalı yarın yarı 40 çıkıcak sag saglim alıyım kuzumu kucagıma ozaman benim bayramım olucak işşallah 32 birşey kalmadı emişicez küçük adamla o anı iple çekiyorum inan kucagım alaıcam koklucam oglumuhemşireler alıyor kokluyorlar bakıyorlar agrıma gidiyor paşam bud ageçicek diyorum

naber kuzum ne var ne yo k

başak karısı nepiyon topragım alta görüyorum seni

saol cnm inşallah diyelimm
içmicem bir daha ama zor duruyorum işte nasıl geçiricem bilmiyorum
ahh bi bebişimin olduğunu bilsem herşeye katlanmaya razıyımm ama

geçmiş olsun bebemm dikkat et kendinee
evet cnm ya insan katlanıyor bebek için her şeye
inşallah seninkide bu kez gelirde zorluklarına sende katlanırsın

güle güle topragım
lohusa karısın diye bişi demiyom ha
sen benm msjlarıma niye cvp vermiyon toprak karısı
çokbilmişşar
inançsızlıkla ne alakası var çevremde çok duyuyorum bu olayı
dini bi isim görülmesi neyse de modern isim gören var
Sanki UFO beleş calisiyi
hıh çatlada patla ben zobadan şikayet ettikçe zobayı çok sevdiğini söyleyip duruyodun
şimdik niye zobaya .ok atıyon
imkanımız yok zoba yakmak zorundayız bırakta zobaynan mutlu olalım kıskançşar
ayrıca biz bi apartman dairesinde oturmuyoruz sizin gibi
bu yuzden doğalgaz bizi hiç bi zaman öyle ısıtmıycak

he kız ne güzel anlatmışım dimi git bi zobaya sarılda gel arkandan konştuğum için afffet falan

napiyim kız valla dün gittiğimz evde .ötüm donunca kıymetini bildim eve geldik sıcacık
böylede olmasa pisliği çekilmez valla

gerçi sevinçkarısı şarlayıp zoba sevgimi yok etmeye çalştı

ege uyumşken accık bakıyım dedimdi oda uyandı şimdik
yarın birgün sende giremicen oğlan uyandı diye hahayttttttt

ege uyumşken accık bakıyım dedimdi oda uyandı şimdik
yarın birgün sende giremicen oğlan uyandı diye hahayttttttt

slm başaks nasılsın kuzum bayadır görüşemedik hoş beni sorduğunda yok ya neyseeee

poğaçaylan kek yaptım yetiş ısıcak ısıcak çay içek dişini yidiğim uyuyo dimek gurban olduğum

slm başaks nasılsın kuzum bayadır görüşemedik hoş beni sorduğunda yok ya neyseeee

poğaçaylan kek yaptım yetiş ısıcak ısıcak çay içek dişini yidiğim uyuyo dimek gurban olduğum

bende istiyoooommm kek neyli poacayada bayilirimmmmm yanina sut isterim cay içmeyen simdi

Basak karisi sana zobaylan mutluluklar
Dua etyiydim seninde olsun kaloriferli evin diye ama sar ligindan onu bilem farketmemissin

bende istiyoooommm kek neyli poacayada bayilirimmmmm yanina sut isterim cay içmeyen simdi

limonlu ve antep fıstığı tozlu üstüde pudra şekerli yakın olaydın keşkem poğaçamda peynirli maydonozlu ben açık çay koyuyom içinede limon dilimliyom çok güsel oluyor tavsiye ederim

limonlu ve antep fıstığı tozlu üstüde pudra şekerli yakın olaydın keşkem poğaçamda peynirli maydonozlu ben açık çay koyuyom içinede limon dilimliyom çok güsel oluyor tavsiye ederim

Ellerine Saglik cnm bende havuçlucevizli yaptim icinede mandalina koydum cçok güzel oldu

Cnm simdilik tek isim düşünüyorum canim miraç ismini çok sevdim. Yanina yakisacak bir isim bulamadim
Bakalim yinede cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…