oyyyyy senin küçük adamını sevsinlerrrrr ooyyyyy
ege kalktı kızlar by
güle güle topragım
Begum çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine annene de acil şifalar diliyorum.
güzel isim adıyla yaşasın ikinci ismi olacakmı:26:Cnm rüyamda beyaz bir kagitta 3-4 satir bir yazi var bebegumle ilgili bir yaziymis onu eşime okuyorum.
Satirin en sonunda iste boyleymis babasi Miraç yaziyo
Hem okudum hem söyledim canim
sağol canım sen nasılsın?? kız mesaclarına hep cevap yazdım ama görmedin zahirSelam millet Nasılsıniz
hem bi kerem msj saatlerinden ne kadar burada kaldığımı anlayamazsınkine
çirkin böcük
cnm sen rahim filmi çekilmişmiydin tüp kapalıymış demek
bu ara pko sivilcedemi yapıyor:26:
sercemmm bu ara bişi diycem kk dünyasında senin kadar avatar değiştiren görmedim he
burcun ne aşkım senin biraz kakarsızmısındır ayrıca takıntılı değilsin
senin yapını aZ ÇOK gözümde canlandırabiliyorum
ayy benmde favorim sey_ren
tariflerini uyguluyorum devamlı ve çok memnunum
inşallah tutunur bebeğin cnm sen yine de içme bişi hele accık bekle ne olur ne olmaz
ben söyledim ya HAKAN
ayrıca bu çocuğunun ismini rüyasında görenlerde ne çok he şaşıyorum onlara
çevremde de çok var öyle
bilmiyorum da benm çocuğum olcak olsa ve rüyamda ABUZER ismini görsem koymam yani
vıyyyyyyyyyyyyy
ALLLAH ım sevinçten gözlerim yaşardı kız ne kadar sevimli ve sempatik gösterttin zobayı artık daha bir sevgiyle bakıp yaklaşicim zobama...biz zobayı daha dün kurduk ve siftah yaptık dediğin gibi kapıları açıp yaktım ev ılık oldu ne güzel...ama bizim buralarda daha hava çok soğumadı birçok insan bırak, zoba yakmayı daha kurmadılar bile..bak masuzdan şaplağı yapıştırırım sana he
kız kadın kömür yakıyomusun sennn ay bak sana bişi söyliycem
ben hep zobadan yakınıyorum ya; dün aaşam birine oturmaya gittik evleri doğalgalı petekleri yakmışlar ama ev domuz damı gibi ayaklarım buz tuttu
ve aylık 400- 500 tl doğalgaz faturası ödediklerini söylediler
ve ayrıca ufoyla ısınıyolar
yani dünyanın faturasını ödüyosun ama .ıçın donuyo. heleki bebekli bir ev için şartlar çok kötü.
ayrıca benm börülcede doğalgazı var ama fatura çok gelir diye petekeri açamıyo ufo yakıyolar ev domuz damı gibi
biz zobayı bi yakıyoruz gavur .mı gibi iliklerimize kadar ısınıyoruz ayrıca ıodanın kapısınıda açıyoruz hol ve mutfakta ısınıyor
zoba sönse bile evde ısısı kalıyor hatta bizde bile kalıyor insan bi süre üşümeden durabiliyor hatta Egenin yanakları kırmızı kırmızı oluyor
yani şunu anladım petekli evlere artık özenmiyorum çünkü biz de petek taktırsak ev büyük kolay ısınmıycak bizde dünyanın faturasını ödiycez ama .ıçımız donacak
evet zoba çok pis ama bi kaç ay dayanabilirimmmmmm
doğalgaz takıldığında da petek taktırmıycam doğalgaz zobası alcam oda gavur .mı gibi yanıyo çokta fatura gelmiyo hemde temiz
tavsiye ederim hayatımmmm
Sanki UFO beleş calisiyi
Ayrıca senin dediğin müstakil evlerde öyle oluyor alttan üsten usuyorsun ama apt dairelerinde çok kullanislu elini atiyosun sicak su. Tüp bitti derdi yok Allahim olmayanlara da versin amin
canım gittim grömeye almadılar gene bakımları varmışKizzz minik adami gördün geldin rapor vermedin
güzel isim adıyla yaşasın ikinci ismi olacakmı:26:
sağol canım sen nasılsın?? kız mesaclarına hep cevap yazdım ama görmedin zahir
manyak,yok ABUZİTTİN
ALLLAH ım sevinçten gözlerim yaşardı kız ne kadar sevimli ve sempatik gösterttin zobayı artık daha bir sevgiyle bakıp yaklaşicim zobama...biz zobayı daha dün kurduk ve siftah yaptık dediğin gibi kapıları açıp yaktım ev ılık oldu ne güzel...ama bizim buralarda daha hava çok soğumadı birçok insan bırak, zoba yakmayı daha kurmadılar bile..
biz odun yakıyosssssshemide gavurun şeyisi gibi
unutmadan enseyin kökunü görursen bana şaplak atmayıda görursun SAYGISIZŞARillaki bir ŞAR eklicem heee
Aminnnnnn....
hayalim bir dubleks evvvvv,olmuşken bahçeside olsun, hadi doğal gazıda olsun..daha sayacaktım ama neyse bunlar bir olsun da ,gerisini sonra sayarım:)))
evet cnm ya insan katlanıyor bebek için her şeyesaol cnm inşallah diyelimm
içmicem bir daha ama zor duruyorum işte nasıl geçiricem bilmiyorum
ahh bi bebişimin olduğunu bilsem herşeye katlanmaya razıyımm ama
geçmiş olsun bebemm dikkat et kendinee
lohusa karısın diye bişi demiyom ha
güle güle topragım
Basak karisi rüyada görünen isim konur Rabbim tarafından ayan oluyor ne kadar inancsizsin ne mutlu öyle rüya gorene
Bu arada seni tebrik ediyorum kendini çok güzel kandirmissin bizim Ewde dogalgazli ama sicacuk çünkü dişinda mantolama var
hıh çatlada patla ben zobadan şikayet ettikçe zobayı çok sevdiğini söyleyip duruyodunSanki UFO beleş calisiyi
Ayrıca senin dediğin müstakil evlerde öyle oluyor alttan üsten usuyorsun ama apt dairelerinde çok kullanislu elini atiyosun sicak su. Tüp bitti derdi yok Allahim olmayanlara da versin amin
güzel isim adıyla yaşasın ikinci ismi olacakmı:26:
sağol canım sen nasılsın?? kız mesaclarına hep cevap yazdım ama görmedin zahir
manyak,yok ABUZİTTİN
ALLLAH ım sevinçten gözlerim yaşardı kız ne kadar sevimli ve sempatik gösterttin zobayı artık daha bir sevgiyle bakıp yaklaşicim zobama...biz zobayı daha dün kurduk ve siftah yaptık dediğin gibi kapıları açıp yaktım ev ılık oldu ne güzel...ama bizim buralarda daha hava çok soğumadı birçok insan bırak, zoba yakmayı daha kurmadılar bile..
biz odun yakıyosssssshemide gavurun şeyisi gibi
unutmadan enseyin kökunü görursen bana şaplak atmayıda görursun SAYGISIZŞARillaki bir ŞAR eklicem heee
Aminnnnnn....
hayalim bir dubleks evvvvv,olmuşken bahçeside olsun, hadi doğal gazıda olsun..daha sayacaktım ama neyse bunlar bir olsun da ,gerisini sonra sayarım:)))
ege uyumşken accık bakıyım dedimdi oda uyandı şimdikcanım gittim grömeye almadılar gene bakımları varmışyarım saat bekledim neyse dediler duman bebegin annesi allahım ne hoşuma gitti duman bebegin ananesi lafa bakarmısın ben artık anneyim gittim üstümü giydim elelrimi yıkadım küveze dogru ilerledim oglum uyuyordu yüz üstü yatıyordu elimi küveze koydum camlarını okşadım oglum muhammedim annen geldi bak anneye deidm yüzüme baktı gözlerini açtı güldü geri uyudu galiba meleklere gülüyordu epey konuştuk dertleştik hemşitreye sordum dedi paşam saglıgı iyi çok şükür dedi 10 gram almış küçük adamım yanında benimkiyle bri bebek vardı makinası ne öttü allahım kadım nın bri fırlaması vardı yanına bri makimna vardı onu açtı sonra rahatladı bebek dua ettim allahım saglıklı olsunlar ölmesinler deidm benimkinden 2 hafta küçük bu arada brişey yaptım deidm ogluma anne gidiyor aşkım kendine iyi bak hemşireler beni koymadan ben kendim çıktım gurulşu bri şekilde sevinç be onlar zaman doldu deyince çıkıyorumya ne agırıma gidiyor hoş bahçeye indim eve gelriken gene agladım degişen brişey olmadı bugün 19 gün oldu yavrumdan ayrı olalı yarın yarı 40 çıkıcak sag saglim alıyım kuzumu kucagıma ozaman benim bayramım olucak işşallah 32 birşey kalmadı emişicez küçük adamla o anı iple çekiyorum inan kucagım alaıcam koklucam oglumu hemşireler alıyor kokluyorlar bakıyorlar agrıma gidiyor paşam bud ageçicek diyorum
naber kuzum ne var ne yo k
başak karısı nepiyon topragım alta görüyorum seni
ege uyumşken accık bakıyım dedimdi oda uyandı şimdik
yarın birgün sende giremicen oğlan uyandı diye hahayttttttt
slm başaks nasılsın kuzum bayadır görüşemedik hoş beni sorduğunda yok ya neyseeee
poğaçaylan kek yaptım yetiş ısıcak ısıcakçay içek dişini yidiğim uyuyo dimek gurban olduğum
bende istiyoooommm kek neyli poacayada bayilirimmmmm yanina sut isterim cay içmeyen simdi
limonlu ve antep fıstığı tozlu üstüde pudra şekerli yakın olaydın keşkempoğaçamda peynirli maydonozlu ben açık çay koyuyom içinede limon dilimliyom çok güsel oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?