kız delimisin belin rahatsız niye bazaları çekiyon,dikkat et canım...
annenin ameliyatıda çok iyi geçer ve bir an evvel sağlına kavuşur inşaallah
valla delıyım abla aptalık ettım kaşındım
sevınc abla mıraç ısmı coook guzel ısmıyle buyusun oglusun..
basakcıgım bu ısınma problemıne bende karısıcamsoba dedıgın gbı coook sıcaktır ama dogalgazı allah herkese nasıp etsın cok zordur emınım sobayla ugrasmak.. bızım merkezı sıstem peteklerde kol var cevırıyosun ıstedıgın kadar acabılıyosun 5e kadar bızım 4 deyandı 85 tl geldı nıye dersenız merkezı sıstem az gelıyo asagıda kazanı oluyo -2. katta kombı yok yanı ewde.. mantolamada var apartmanda ewde durulmuyo ama dedıgın gbı apartmn daıresı olmayan yerlerde cook yuklu fatura gelıyo annem apartmnda oldugu halde 200 tl geldı onada.. bıde ben 9. katta oturuyorum
yarın sabah 8 buck ta annemın amelıyatı var kızlar uykusuz geceler benı bekler
annemıı alıp bna getrcem 15 20 gun kalır sanırım teyzemler falan gelır ew kalabalık olur
hıcde sewmem kalabalıgı kocamada acıyorum sımdıden gunduz 3 de ısı bıtıyo gelcek karı dolu ev sogukta dısarda napsın ıcerıkı odada oturur yapcak bısey yok.. hastaneeye ıpadımı gotursem calarmı acep herkes goturme dıyo canım sıkılır 3 gece benım ya kıtap falan koydum cantama ama..
valla delıyım abla aptalık ettım kaşındım
sevınc abla mıraç ısmı coook guzel ısmıyle buyusun oglusun..
basakcıgım bu ısınma problemıne bende karısıcamsoba dedıgın gbı coook sıcaktır ama dogalgazı allah herkese nasıp etsın cok zordur emınım sobayla ugrasmak.. bızım merkezı sıstem peteklerde kol var cevırıyosun ıstedıgın kadar acabılıyosun 5e kadar bızım 4 deyandı 85 tl geldı nıye dersenız merkezı sıstem az gelıyo asagıda kazanı oluyo -2. katta kombı yok yanı ewde.. mantolamada var apartmanda ewde durulmuyo ama dedıgın gbı apartmn daıresı olmayan yerlerde cook yuklu fatura gelıyo annem apartmnda oldugu halde 200 tl geldı onada.. bıde ben 9. katta oturuyorum
yarın sabah 8 buck ta annemın amelıyatı var kızlar uykusuz geceler benı bekler
annemıı alıp bna getrcem 15 20 gun kalır sanırım teyzemler falan gelır ew kalabalık olur
hıcde sewmem kalabalıgı kocamada acıyorum sımdıden gunduz 3 de ısı bıtıyo gelcek karı dolu ev sogukta dısarda napsın ıcerıkı odada oturur yapcak bısey yok.. hastaneeye ıpadımı gotursem calarmı acep herkes goturme dıyo canım sıkılır 3 gece benım ya kıtap falan koydum cantama ama..
Çok saol cnm darisi basina
Allahim şifa versin insallah isin zor
Tlf goturebilirsin özelhastane ddeğilim
Kilitler kapini yat gece niye calsinlar sokk oldum valla
Cnm simdilik tek isim düşünüyorum canim miraç ismini çok sevdim. Yanina yakisacak bir isim bulamadim
Bakalim yinede cnm
cnm ismi çok güzel minik paşanın ismiyle yaşasın inşallahhh :81:
BEGÜMCÜMMM
cnm götür tabiiki hiç bişeycik olmaz eğer korkuların warsa işin bitince ortalarda bırakmassın
annene de acil şifalar diliyorum tekrardan cnmm
ben çok hastayım yine aynı devamm burnumm yara oldu ilaçta içmedim dünden beriaynı bu şekildeyim iş yerinde :94::120::126:
Saol hayatim
Aksamlari ihlamur iç limonlu iyi gelir
Ihlamur meyve kuşburnu karıştırıp kaynatıyorum onu içiyorum bbğim
Gerçi regli olucam büyük ihtimal ama kısmett
Sivilcelerim şimdiden çıktı
Selam millet
begumcum- Allah sifa versin annene, insallah kolayca atlatir
sewincimm-mirac ismi cok guzel, ileride kizin olursa onun isminide mira koyarsin uyumlu olur:))
Beydaglim--sagol bitanem, mesajları okumaya çalışıyorum buyuk ihtimalle okumusumdur ama cevap hemen yazamıyorum kimi zaman-
Biricikimmm--gecmis olsun, acil sifalar- ilac kullanma ne olur ne olmaz:)
Pasam-kucuk adam cok cabuk toparlar eve döndüğünde, bu seferde tonton diye cagirirsin :)
Kızlar ben Allahima binlerce sukur iyiyiz belim disinda
havalar soguk hatta buzzzzzz alisimi disari cikaramiyorum ama haftasonu oglum babasi ve ben üç ümuz gezmeye gittik guzel gecti
buarada hepinizi seviyorummmmmmm
unutmayın sakin!!!!!!
offffffff kaçırmışım poğaçalarııı hee üzüldüm şimdikslm başaks nasılsın kuzum bayadır görüşemedik hoş beni sorduğunda yok ya neyseeee
poğaçaylan kek yaptım yetiş ısıcak ısıcakçay içek dişini yidiğim uyuyo dimek gurban olduğum
bende istiyoooommm kek neyli poacayada bayilirimmmmm yanina sut isterim cay içmeyen simdi
Basak karisi sana zobaylan mutluluklar
Dua etyiydim seninde olsun kaloriferli evin diye ama sar ligindan onu bilem farketmemissin
offffffff kaçırmışım poğaçalarııı hee üzüldüm şimdikslm başaks nasılsın kuzum bayadır görüşemedik hoş beni sorduğunda yok ya neyseeee
poğaçaylan kek yaptım yetiş ısıcak ısıcakçay içek dişini yidiğim uyuyo dimek gurban olduğum
iyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkk pağaçaynan süt içende seni gördüm antika karı:120:bende istiyoooommm kek neyli poacayada bayilirimmmmm yanina sut isterim cay içmeyen simdi
Basak karisi sana zobaylan mutluluklar
Dua etyiydim seninde olsun kaloriferli evin diye ama sar ligindan onu bilem farketmemissin
Selam millet
begumcum- Allah sifa versin annene, insallah kolayca atlatir
sewincimm-mirac ismi cok guzel, ileride kizin olursa onun isminide mira koyarsin uyumlu olur:))
Beydaglim--sagol bitanem, mesajları okumaya çalışıyorum buyuk ihtimalle okumusumdur ama cevap hemen yazamıyorum kimi zaman-
Biricikimmm--gecmis olsun, acil sifalar- ilac kullanma ne olur ne olmaz:)
Pasam-kucuk adam cok cabuk toparlar eve döndüğünde, bu seferde tonton diye cagirirsin :)
Kızlar ben Allahima binlerce sukur iyiyiz belim disinda
havalar soguk hatta buzzzzzz alisimi disari cikaramiyorum ama haftasonu oglum babasi ve ben üç ümuz gezmeye gittik guzel gecti
buarada hepinizi seviyorummmmmmm
unutmayın sakin!!!!!!
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm
canım çok sıkkın olaraktan geldim hastaneden benim küçük adamın dün akşam 2 bugün 1 kere solunumu durmuş oksijen veriyorlar başında ne agladım uyuyordu doktor normal bekledigimiz birşey desede çok sinrileirm bozuldu aglamama kızdı doktor yapmayın normal dedi bu haftalarda bebekelrin beyinleri gelişmedigi için solunum olayını unuturmuş ondan olurmuş 34 haftadan sonra daha raghat olru dedi 36 haftalardada olabilir dedi ban aglamamı bol bol stresten uzak durmamı yürüyüşi yapmamı hergün bebegğimi görmemi istedi anlıcagını zçok fena oldu agla agla içim dışıma gitti 3 kere solunumu durdu diyince minnacık bedeni savaşıyor allahım evladımı ban abagışla ona brişey olursa çok fena olurum ben 12 senelik özlemim o benim
offffffff kaçırmışım poğaçalarııı hee üzüldüm şimdik
neyse sen bana bida yaparsın dimi
senii hep soruyom ben hayatım iç dünyamda
iyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkk pağaçaynan süt içende seni gördüm antika karı:120:
GÖRDÜK HERAlDE herkes için dua ettiğini Allah razı olsun ona bişimi didik
şu anda zobaynan ısınıyoruz mutlu olmak zorundayız
kızlar kocam bana laptop aldı kıskanmayın da
o yüzden böyle hergün gelebiliyorum
artık daha sık burda olucam
ama pc biraz yavaş olduğu için msjlarım saçmasapan olabiliyor
idare edin
ayy çok tuvalatim geldi
soran olursa tüfekhanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?