canım çok sıkkın olaraktan geldim hastaneden benim küçük adamın dün akşam 2 bugün 1 kere solunumu durmuş oksijen veriyorlar başında ne agladım uyuyordu doktor normal bekledigimiz birşey desede çok sinrileirm bozuldu aglamama kızdı doktor yapmayın normal dedi bu haftalarda bebekelrin beyinleri gelişmedigi için solunum olayını unuturmuş ondan olurmuş 34 haftadan sonra daha raghat olru dedi 36 haftalardada olabilir dedi ban aglamamı bol bol stresten uzak durmamı yürüyüşi yapmamı hergün bebegğimi görmemi istedi anlıcagını zçok fena oldu agla agla içim dışıma gitti 3 kere solunumu durdu diyince minnacık bedeni savaşıyor allahım evladımı ban abagışla ona brişey olursa çok fena olurum ben 12 senelik özlemim o benim
canım yaaa doktor normal dediyse normaldir eğer anormal bi durum olsaydı söylerdi canım niye seni kandırsın
bak dua ediyoruz sizin için inşallah kucağına alacaksın onu Allah ın izniyle evinize götüreceksiniz
erken doğduğu için hala anne karnında gibimi sayılıyor şimdi paşacım
zoba sevgimle alakalı birden ilham geldi,tüm zoba kullananlara,zoba kardeşliğine gelsin;evet cnm ya insan katlanıyor bebek için her şeye
inşallah seninkide bu kez gelirde zorluklarına sende katlanırsın
lohusa karısın diye bişi demiyom ha
sen benm msjlarıma niye cvp vermiyon toprak karısı
çokbilmişşar
inançsızlıkla ne alakası var çevremde çok duyuyorum bu olayı
dini bi isim görülmesi neyse de modern isim gören var
hıh çatlada patla ben zobadan şikayet ettikçe zobayı çok sevdiğini söyleyip duruyodun
şimdik niye zobaya .ok atıyon
imkanımız yok zoba yakmak zorundayız bırakta zobaynan mutlu olalım kıskançşar
ayrıca biz bi apartman dairesinde oturmuyoruz sizin gibi
bu yuzden doğalgaz bizi hiç bi zaman öyle ısıtmıycak
he kız ne güzel anlatmışım dimi git bi zobaya sarılda gel arkandan konştuğum için afffet falan
napiyim kız valla dün gittiğimz evde .ötüm donunca kıymetini bildim eve geldik sıcacık
böylede olmasa pisliği çekilmez valla
gerçi sevinçkarısı şarlayıp zoba sevgimi yok etmeye çalştı
ya ben birşey duymuştum o yüzden sordum sevinçcim,böyle dini isimleri birçok çocuk kaldıramazmış ve bir hocaya danışılırmış,o yüzden genelde iki isim öneriyolar:26:Cnm simdilik tek isim düşünüyorum canim miraç ismini çok sevdim. Yanina yakisacak bir isim bulamadim
Bakalim yinede cnm
ALLAH ım acil şifalar versin,annene ve tüm hastalara.....valla delıyım abla aptalık ettım kaşındım
sevınc abla mıraç ısmı coook guzel ısmıyle buyusun oglusun..
basakcıgım bu ısınma problemıne bende karısıcamsoba dedıgın gbı coook sıcaktır ama dogalgazı allah herkese nasıp etsın cok zordur emınım sobayla ugrasmak.. bızım merkezı sıstem peteklerde kol var cevırıyosun ıstedıgın kadar acabılıyosun 5e kadar bızım 4 deyandı 85 tl geldı nıye dersenız merkezı sıstem az gelıyo asagıda kazanı oluyo -2. katta kombı yok yanı ewde.. mantolamada var apartmanda ewde durulmuyo ama dedıgın gbı apartmn daıresı olmayan yerlerde cook yuklu fatura gelıyo annem apartmnda oldugu halde 200 tl geldı onada.. bıde ben 9. katta oturuyorum
yarın sabah 8 buck ta annemın amelıyatı var kızlar uykusuz geceler benı bekler
annemıı alıp bna getrcem 15 20 gun kalır sanırım teyzemler falan gelır ew kalabalık olur
hıcde sewmem kalabalıgı kocamada acıyorum sımdıden gunduz 3 de ısı bıtıyo gelcek karı dolu ev sogukta dısarda napsın ıcerıkı odada oturur yapcak bısey yok.. hastaneeye ıpadımı gotursem calarmı acep herkes goturme dıyo canım sıkılır 3 gece benım ya kıtap falan koydum cantama ama..
hem beğenmiyon,hem başvuruyon NUMARACIŞAR gelseler bayıla,bayıla yaptırırsın..herşeyde istanbula var anasını satayımbu evim şahaneye bende başvuru yapmıştım teeeee geçen sene
ama ses soluk çıkmadı
sanırsam bilgilerim çok çekici gelmedi
valla sizi bilmemde kızlar evleri pek saçma sapan yapıyolar bee
içim daralıyo karman çorman gözüm yoruluyo
tam olarak hiç bi yaptıkları dekorasyonu beğenmedim
gereksiz gereksiz ayrıntılar falan poffff
yarın bir gün kapıma dayanıp illa evini yapcaz derlerse açmıycam he
hayıllı uğullu olsun,ne kıskanacüykkkkızlar kocam bana laptop aldı kıskanmayın da
o yüzden böyle hergün gelebiliyorum
artık daha sık burda olucam
ama pc biraz yavaş olduğu için msjlarım saçmasapan olabiliyor
idare edin
ayy çok tuvalatim geldi
soran olursa tüfekhanedeyim
canım çok sıkkın olaraktan geldim hastaneden benim küçük adamın dün akşam 2 bugün 1 kere solunumu durmuş oksijen veriyorlar başında ne agladım uyuyordu doktor normal bekledigimiz birşey desede çok sinrileirm bozuldu aglamama kızdı doktor yapmayın normal dedi bu haftalarda bebekelrin beyinleri gelişmedigi için solunum olayını unuturmuş ondan olurmuş 34 haftadan sonra daha raghat olru dedi 36 haftalardada olabilir dedi ban aglamamı bol bol stresten uzak durmamı yürüyüşi yapmamı hergün bebegğimi görmemi istedi anlıcagını zçok fena oldu agla agla içim dışıma gitti 3 kere solunumu durdu diyince minnacık bedeni savaşıyor allahım evladımı ban abagışla ona brişey olursa çok fena olurum ben 12 senelik özlemim o benim
ooooooooooozoba sevgimle alakalı birden ilham geldi,tüm zoba kullananlara,zoba kardeşliğine gelsin;
ZOBAMIN ÜSTÜNDE ÇAYIM DEMLENİR, KAYNAR FIKIR,FIKIR
KESTANELERİ ATARIM FIRININA PİŞER ÇITIR,ÇITIR
NE ATSAM İÇİNE ODUN,TALAŞ GOCUNMADAN YAKAR
ISITIR İLİĞİME,KEMİĞİME,DÖTÜME VARANA KADAR
YATAK ODASINA GİTTİĞİMDE DONSAMDA
SALONA DÖNDÜĞÜMDE ,TEKRAR SICAĞIYLA SARIP SARMALAR
ZOBAM BENİM CANIM ZOBAM
hem beğenmiyon,hem başvuruyon NUMARACIŞAR gelseler bayıla,bayıla yaptırırsın..herşeyde istanbula var anasını satayım
hayıllı uğullu olsun,ne kıskanacüykkk
paşacım kuzum benim inşaallah tez zamnda,bu sıkıntıların biter canım...küçük adamın hepsini yenecek bu zorlukların inşaallah..
RABBİM size kolaylıklar versin...
oooo kalabalık bugün ii akşamlar canlar biraz önce face imi dondurdum bakalım ne kadar dayanıcampc nin başından kalkamıyorum ya bu işe bi son vermem lazım
Hayirli olsun dandik demekki
ah be topragım ne olur ban sitem etme kafam bri dünya inan evladım orda ne halde babamız çıktı işten eve geliyor oglumu görmey gidicem içim rahat etsin keşke izin verselerde hep kalsam orda yanında gene gögüslerim sızlıyor oglum ya aglıyor yada acıktı sütüm az diyorum amam emse aç kalmaz her sagldıgımda sütümü allahım oglum için bereketli yap diyorum 1 damlasını bile zayi edesim yok inanallahım sag sgalim evime getrimeyi nasip etsin işşallah
Acayip kiskandim ikinci el kaplumbağa laptoopunuhıh çatla senin hiç yok
hem bi defa ikinci el olduğu için biraz yavaş ve sorunlu ama kocam pc tamiratı yapıyor bunuda yapacak
hem biz sizin gibi zenginşar değilizki sıfır alalım baksana doğalgazımız bilem yok
zoba yakıyoruz
kıskançşar
sevincommm faceimi dondurdum bitek seni düşündüm inan dondururkenama telefonum gelcek yakında watshaptan görüşürüz tatlım dayanamayıp açarsam tek sebebi sen olucannn
ALLAH kolaylıklar versin canım,eyşana anneannesi mi bakıyor hayla
Uykucu tosbiklerrr
çoktan kalktım bikerm benne piyon küçük miraç ne yapıyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?