Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim doktor normal demiş ggeçecek bu günler insallah dua et bolbol ne agliyon zor biliyorum ama Rabbimin imtihani devam ediyor cnm geçmiş olsun düzelirinsallah

ah be topragım ne olur ban sitem etme kafam bri dünya inan evladım orda ne halde babamız çıktı işten eve geliyor oglumu görmey gidicem içim rahat etsin keşke izin verselerde hep kalsam orda yanında gene gögüslerim sızlıyor oglum ya aglıyor yada acıktı sütüm az diyorum amam emse aç kalmaz her sagldıgımda sütümü allahım oglum için bereketli yap diyorum 1 damlasını bile zayi edesim yok inanallahım sag sgalim evime getrimeyi nasip etsin işşallah

Pasam lutfen bol bol dua et ve olumlu dusunki iyi olsun hersey, birde doktorun normal diyorsa normaldir- onlar kotu bisey olsa zaten hemen söylüyorlar- benim oglum icinde anne karninda kafasinda kist gibi bisey var ama bu normal merak etme ilerleyen haftalarda yok olacak bosuna endiselenme dediler- bende senin gibi agla agla kendimi mahvetmistim ama Allahima cok sukurki doktirun dedigi gibi oldu-
bol bol yasin oku insallah saglikla evine donecek kucuk adamin

zoba sevgimle alakalı birden ilham geldi,tüm zoba kullananlara,zoba kardeşliğine gelsin;

ZOBAMIN ÜSTÜNDE ÇAYIM DEMLENİR, KAYNAR FIKIR,FIKIR
KESTANELERİ ATARIM FIRININA PİŞER ÇITIR,ÇITIR
NE ATSAM İÇİNE ODUN,TALAŞ GOCUNMADAN YAKAR
ISITIR İLİĞİME,KEMİĞİME,DÖTÜME VARANA KADAR
YATAK ODASINA GİTTİĞİMDE DONSAMDA
SALONA DÖNDÜĞÜMDE ,TEKRAR SICAĞIYLA SARIP SARMALAR
ZOBAM BENİM CANIM ZOBAM
Cnm simdilik tek isim düşünüyorum canim miraç ismini çok sevdim. Yanina yakisacak bir isim bulamadim
Bakalim yinede cnm
ya ben birşey duymuştum o yüzden sordum sevinçcim,böyle dini isimleri birçok çocuk kaldıramazmış ve bir hocaya danışılırmış,o yüzden genelde iki isim öneriyolar:26:
ALLAH ım acil şifalar versin,annene ve tüm hastalara.....
hem beğenmiyon,hem başvuruyon NUMARACIŞAR gelseler bayıla,bayıla yaptırırsın..herşeyde istanbula var anasını satayım
hayıllı uğullu olsun,ne kıskanacüykkk

paşacım kuzum benim inşaallah tez zamnda,bu sıkıntıların biter canım...küçük adamın hepsini yenecek bu zorlukların inşaallah..
RABBİM size kolaylıklar versin...

Kuzum sordum ben öyle çocuklara agir gelen bir isim değilmiş konulabilir dediler. Tilandaki hocada koyacak
Oda göbekaadi olur artik

oooo kalabalık bugün ii akşamlar canlar biraz önce face imi dondurdum bakalım ne kadar dayanıcam pc nin başından kalkamıyorum ya bu işe bi son vermem lazım

ooooooooooo
saygılarrrr
şiire şiir severlere türk diline ve edebiyatımıza
şu an kalktım seni ayakta alkışlıyorum şiirine bayıldımmmmmmm
çokta güzel anlatmışsın gerçekten
yatak odasına gidip donsakta geldiğimizde 'bu beni bıraktı gitti' demeden yine sıcağıyla kucaklar bizi

sende gel istanbula kuzum bak nazo geldi

taşı toprağı altın:120:

oooo kalabalık bugün ii akşamlar canlar biraz önce face imi dondurdum bakalım ne kadar dayanıcam pc nin başından kalkamıyorum ya bu işe bi son vermem lazım

aman kalkıp napcan kuzum işinmi var sanki kocamna oğlun var
yarım dönüm bostan yan gel yat osman

Hayirli olsun dandik demekki

hıh çatla senin hiç yok

hem bi defa ikinci el olduğu için biraz yavaş ve sorunlu ama kocam pc tamiratı yapıyor bunuda yapacak

hem biz sizin gibi zenginşar değilizki sıfır alalım baksana doğalgazımız bilem yok
zoba yakıyoruz
kıskançşar

ağlama ağlama gel bi sarılıyım
ben resmini gördüm jelibonun biliyomusun çok tatlı
hala telefonumda duruyor

sevincommm faceimi dondurdum bitek seni düşündüm inan dondururken ama telefonum gelcek yakında watshaptan görüşürüz tatlım dayanamayıp açarsam tek sebebi sen olucannn

Acayip kiskandim ikinci el kaplumbağa laptoopunu
Üstelik tabletim varken seni çok kiskandim

sevincommm faceimi dondurdum bitek seni düşündüm inan dondururken ama telefonum gelcek yakında watshaptan görüşürüz tatlım dayanamayıp açarsam tek sebebi sen olucannn

inanmiyouyum mm

Beydagli sen daha doktora gitmiyonmu
Hadiiiii kaldir totonu bak az kaldi Bülent beyden randevu alacam haaaa

Konu Bilgileri
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 20 ziyaretçi)
sevinc007

Yokk artikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…