Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kuzum sordum ben öyle çocuklara agir gelen bir isim değilmiş konulabilir dediler. Tilandaki hocada koyacak
Oda göbekaadi olur artik
yani her halükarda iki ismi olacak,MİRAÇ ın
teşekkür ederim efenimbenden tüm zoba kullananlara ve dediğin gibi türk edebiyatına armağan olsun....baksana zaten şiire bir tek ikimiz ilgi gösterttik zoba kullanmayanlarda tık yokdemekk ikimiz zoba yakıyos
kız nazoyla buluşmadınızmı daha,kadına bir hoşgeldine gideydin ya,nazo memnunmu acaba istanbuldan..ben 5 yaşındayken gitmiştik ve 9 yıl yaşadık istanbulda çok sevmiştim o zamanlar ama şimdi yaşayabilirmiyim bilmem...
Uykucu tosbiklerrr
bir uyandım saat 10
Beydagli sen daha doktora gitmiyonmu
Hadiiiii kaldir totonu bak az kaldi Bülent beyden randevu alacam haaaa
biraz daha zaman ver kız bana halletmem gerekenler var...söz gidecem zaten
hem bu bülent bey tüp bebek uzmanıymış:26:dur aklıma geldi ben şu karıdan bugün yine randevu almaya çalışayım
Konu Bilgileri
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 20 ziyaretçi)
sevinc007

Yokk artikkk
yuhhhhhhh
Gunaydinnnn
esim grip oldu cok fena insallah alise ve bana gecmez

çok geçmiş olsun canım aman alişe dikkat edin

Son düzenleme:
belime korseyi takıp pilates yapacam artık,popim biraz büyüdüde

hem bele ve boyna iyi geliyormuş öncede de yapıyordum ne güzel insanı daş gibi yapıyor,çıkayımda yapim bari zaten kimse yok

Sağol bitanem elimden geleni yapıyorum insallah benim herifde biran once atlatir...

Kizzz beydagliiii halletmeniz gereken isleri ertele Dr erteleyecegine zaman takip gidiyor bilmem farkindamisin evet toton büyümüş belli bir turlu yerinden kaldiramadigina gore

ıspanak sapı çorbam ocakta
şimdide fasulye ayıkşıyom
bide pilav
ortayada salata yemek işini çözdüm bugünlük kızçeler sizler neler yapıosunuz bakimm

fasulye ne gart çıktı ayol hala ocakta pişmedi biliyomusun pilavı yapmadım daha az sonra yapıcam kalkıp sende ne var menüde bugun yimek anam

yakın olaydık veridim sanada bende çok seviyorum ne zamandırda yapmamıştım akşam yemeğini bekleyemedim içtim bi kase şifa olsun
Saol hayatim afiyet bal olsun
fasulye ne gart çıktı ayol hala ocakta pişmedi biliyomusun pilavı yapmadım daha az sonra yapıcam kalkıp sende ne var menüde bugun yimek anam

Kuz duduklude pisirsene ne ugrasiyon
Bugün yimek yapmadim grevdeyim

bugün okadar güzel bir gün geçiidimki sormayın allahım küçük adamıma süt götürmeye gittim 3 poşet anca oldudüştüm yollara vardım hastaneye yogun bakım ziline bastım baktım benim bebegin doktor var muayene ediyordu hazırlık yapıyolardı bebeklere doktor dışarı çıktı yanıma geldi paşam dedi nasılsınız bebeginzi ve diger bebekler çok şükür iyi topu topu 3 bebegimiz var yogun bakımda neyse hemşirelere dedim bebegi az kucagınıza vericekler dedi normalde yapmam ama moraliniz düzelsin diye böyle bir karar aldım dedi inanın sevinçten adamın boynuna atlamamak için zor tuttum kendimiama bekleyin az hemşirelerin işi var sizi çagırıcaklar dedi allahım bebegimi kucagıma vericeklerdi 12 senelik özlemimi ne ka sevindim ne agladım beklerken sevinçten beni çagırdılar içeri gelin dediler ellerinizi yıkayın bebegi kucagınıza vericez dediler bir sandelye koydular altıma kucagıma bri yastık bebegi küvezden çıkardılar havluya sardılar kucagıma verdiler o an varya dünya durdu sanki ben ve küçük adamım kaldı allahım ellerine yüzüne elledim ayaklarına kokladım oglumu alnını öptüm yavrum dedim 12 senelik özlemim hoş geldin dedim hemşire paşam yapmayın siz mutlu olun diye verdirdi erkin hoca dedi bende dedimki hemşireye inanın sevinçten aglıyorum ben bu bebegi 12 senedir bekledim acaba kucagım alırmıyım öpermiyim koklarmıyım dedim benimde olurmu bebegim ne agladım allah sizden razı olsun beni mutlu ettiniz dedim allahım susuturana aşk olsun oglum muhammedim annem bak benim kollarımdasın 12 sendir nerelerdeydin be oglum dedim gözlerini açtı baktı sanki beni görüyordusonra hemşire hadi yerine koyalım üşümesin annesi dedi toplasanız 30 saniye yok bebegimi kucagımdan aldılar küveze koydular allahım küvezde sevmeye başladım baktım kalp atışları yavaşladı ne korktum hemşireye ne olur birşey oluyor dedim korkmayın uyku aknesi oldu böyle oluyor bebekeler dedi ömrümden 10 sene gitti ona birşey olmasın dedim sonra elini küveze soktu dokundu saga sola çevırdı çok şükür kalp atışları geri geldi yavrum allahım çok mutlu oldum ben ya rabbim olmayanlarada nasip etsin yavrum benim annem seni bekliyor babanla merak etme kavuşmamıza emişmemize az kaldı ikiimizde sabredelim olurmu rabbim ömrüne ömür katsın küçük adamım benim

Pasa karisi burada hamile kadini aglatiyon
Çok sevindim insallah emistiginiz gunleride görürüz
Evinize geldiği sizi geceleri uyutmadigi günleri

sevincommm faceimi dondurdum bitek seni düşündüm inan dondururken ama telefonum gelcek yakında watshaptan görüşürüz tatlım dayanamayıp açarsam tek sebebi sen olucannn

ayıp be ayıpppppp b e bari burdan ilan etmeyin
birebir görüştüğünüzü ayıppppppppp

Gunaydinnnn
esim grip oldu cok fena insallah alise ve bana gecmez
Allah şifa versin çok geçmş olsun
bak gripte gerekli he bulaşırsa hayırlısı
ege nin doğduğundan bu yana hergün burnu kurur tıkanırdı
ayy sonunda bi grip oldu ondan sonra burnu rahatladı kurumamaya tıkanmamaya başladı
çok şaşırdım ama anladımki önceden grip olsa daha iyiymş

tabiii canııııımmmmm ne zannettin ayolllllllll burdaki herkes zengirşar hayatımmmmmm bi biz kalmışız ateşin yeni bulunduğu devirdeki gibiısınan
ankaradan geldikten sonra ilkkez zoba yakıldığını görüyor egeşaşkın ve mraklı gözlerle izliyor
dedimki: bak oğlum biz böyle ilkel yollarla ısınıyoruz işte
--------------------------------------
aşkım nazoyu partiye davet ettim tam o hafta misafiri gelcek oldu
zatende nazoyla birebir konuşmak isterim ben çok heyecanlı ve zevkli olur:18:
nazonun işleri var galiba bu ara sesi çıkmıyor baksana
ama gidicem ona inşallah çok istiyorum
-----------------------------------------
ben hiç sevmiyorum istanbulu
seni bilmem de
kalabalık karanlık basık boğuk nalet pislik çer çöp karman çorman faldır fuldur çaldır çuldur zattur zuttur
geliyor bana bu şehir

belime korseyi takıp pilates yapacam artık,popim biraz büyüdüde

hem bele ve boyna iyi geliyormuş öncede de yapıyordum ne güzel insanı daş gibi yapıyor,çıkayımda yapim bari zaten kimse yok

valla onu koca göbekli karının yapması lazım yiyip içip yatıyo
yine alışverişe gidiyolarmış dolabı doldurmaya marketi boşaltmaya
ye ye doymadı

oyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmm
ALlh ayırmasın bi dahaaaaaaaa
sabah aksam watsaptan görüştüğüm senmi bunu soyliyon asil sana ayip bee
hasbinallaaaaaaaaaaaaa....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…