yani her halükarda iki ismi olacak,MİRAÇ ınKuzum sordum ben öyle çocuklara agir gelen bir isim değilmiş konulabilir dediler. Tilandaki hocada koyacak
Oda göbekaadi olur artik
ooooooooooo
saygılarrrr
şiire şiir severlere türk diline ve edebiyatımıza
şu an kalktım seni ayakta alkışlıyorum şiirine bayıldımmmmmmm
çokta güzel anlatmışsın gerçekten
yatak odasına gidip donsakta geldiğimizde 'bu beni bıraktı gitti' demeden yine sıcağıyla kucaklar bizi
sende gel istanbula kuzum bak nazo geldi
taşı toprağı altın:120:
bir uyandım saat 10Uykucu tosbiklerrr
Beydagli sen daha doktora gitmiyonmu
Hadiiiii kaldir totonu bak az kaldi Bülent beyden randevu alacam haaaa
yuhhhhhhhKonu Bilgileri
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 20 ziyaretçi)
sevinc007
Yokk artikkk
Gunaydinnnn
esim grip oldu cok fena insallah alise ve bana gecmez
yani her halükarda iki ismi olacak,MİRAÇ ın
teşekkür ederim efenim benden tüm zoba kullananlara ve dediğin gibi türk edebiyatına armağan olsun....baksana zaten şiire bir tek ikimiz ilgi gösterttik zoba kullanmayanlarda tık yok demekk ikimiz zoba yakıyos
kız nazoyla buluşmadınızmı daha,kadına bir hoşgeldine gideydin ya,nazo memnunmu acaba istanbuldan..ben 5 yaşındayken gitmiştik ve 9 yıl yaşadık istanbulda çok sevmiştim o zamanlar ama şimdi yaşayabilirmiyim bilmem...
bir uyandım saat 10
biraz daha zaman ver kız bana halletmem gerekenler var...söz gidecem zaten
hem bu bülent bey tüp bebek uzmanıymış:26:dur aklıma geldi ben şu karıdan bugün yine randevu almaya çalışayım
yuhhhhhhh
çok geçmiş olsun canım aman alişe dikkat edin
ıspanak sapı çorbam ocakta
şimdide fasulye ayıkşıyom
bide pilav
ortayada salata yemek işini çözdümbugünlük kızçeler sizler neler yapıosunuz bakimm
Kizzzz ispanak sapi corbasini çok sewerim eline saglik cnm afiyet olsun
Saol hayatim afiyet bal olsunyakın olaydık veridim sanadabende çok seviyorum ne zamandırda yapmamıştım akşam yemeğini bekleyemedim içtim bi kase şifa olsun
fasulye ne gart çıktı ayol hala ocakta pişmedi biliyomusunpilavı yapmadım daha az sonra yapıcam kalkıp sende ne var menüde bugun yimek anam
sevincommm faceimi dondurdum bitek seni düşündüm inan dondururkenama telefonum gelcek yakında watshaptan görüşürüz tatlım dayanamayıp açarsam tek sebebi sen olucannn
koca totolu cühelaAcayip kiskandim ikinci el kaplumbağa laptoopunu
Üstelik tabletim varken seni çok kiskandim
inanmiyouyum mm
Konu Bilgileri
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 20 ziyaretçi)
sevinc007
Yokk artikkk
ayıp be ayıpppppp b e bari burdan ilan etmeyin
birebir görüştüğünüzü ayıppppppppp
Saol hayatim afiyet bal olsun
Kuz duduklude pisirsene ne ugrasiyon
Bugün yimek yapmadim grevdeyim
koca totolu cühela
yalana bak
niye greve girdin hayırdırnaz yapıom herife demiyoda hakkındır yap bugünlerin tadını çıkar kuzumm
Allah şifa versin çok geçmş olsunGunaydinnnn
esim grip oldu cok fena insallah alise ve bana gecmez
yani her halükarda iki ismi olacak,MİRAÇ ın
teşekkür ederim efenim benden tüm zoba kullananlara ve dediğin gibi türk edebiyatına armağan olsun....baksana zaten şiire bir tek ikimiz ilgi gösterttik zoba kullanmayanlarda tık yok demekk ikimiz zoba yakıyos
kız nazoyla buluşmadınızmı daha,kadına bir hoşgeldine gideydin ya,nazo memnunmu acaba istanbuldan..ben 5 yaşındayken gitmiştik ve 9 yıl yaşadık istanbulda çok sevmiştim o zamanlar ama şimdi yaşayabilirmiyim bilmem...
belime korseyi takıp pilates yapacam artık,popim biraz büyüdüde
hem bele ve boyna iyi geliyormuş öncede de yapıyordum ne güzel insanı daş gibi yapıyor,çıkayımda yapim bari zaten kimse yok
valla onu koca göbekli karının yapması lazım yiyip içip yatıyo
yine alışverişe gidiyolarmış dolabı doldurmaya marketi boşaltmaya
ye ye doymadı
oyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmbugün okadar güzel bir gün geçiidimki sormayın allahım küçük adamıma süt götürmeye gittim 3 poşet anca oldudüştüm yollara vardım hastaneye yogun bakım ziline bastım baktım benim bebegin doktor var muayene ediyordu hazırlık yapıyolardı bebeklere doktor dışarı çıktı yanıma geldi paşam dedi nasılsınız bebeginzi ve diger bebekler çok şükür iyi topu topu 3 bebegimiz var yogun bakımda neyse hemşirelere dedim bebegi az kucagınıza vericekler dedi normalde yapmam ama moraliniz düzelsin diye böyle bir karar aldım dedi inanın sevinçten adamın boynuna atlamamak için zor tuttum kendimi ama bekleyin az hemşirelerin işi var sizi çagırıcaklar dedi allahım bebegimi kucagıma vericeklerdi 12 senelik özlemimi ne ka sevindim ne agladım beklerken sevinçten beni çagırdılar içeri gelin dediler ellerinizi yıkayın bebegi kucagınıza vericez dediler bir sandelye koydular altıma kucagıma bri yastık bebegi küvezden çıkardılar havluya sardılar kucagıma verdiler o an varya dünya durdu sanki ben ve küçük adamım kaldı allahım ellerine yüzüne elledim ayaklarına kokladım oglumu alnını öptüm yavrum dedim 12 senelik özlemim hoş geldin dedim hemşire paşam yapmayın siz mutlu olun diye verdirdi erkin hoca dedi bende dedimki hemşireye inanın sevinçten aglıyorum ben bu bebegi 12 senedir bekledim acaba kucagım alırmıyım öpermiyim koklarmıyım dedim benimde olurmu bebegim ne agladım allah sizden razı olsun beni mutlu ettiniz dedim allahım susuturana aşk olsun oglum muhammedim annem bak benim kollarımdasın 12 sendir nerelerdeydin be oglum dedi m gözlerini açtı baktı sanki beni görüyordu sonra hemşire hadi yerine koyalım üşümesin annesi dedi toplasanız 30 saniye yok bebegimi kucagımdan aldılar küveze koydular allahım küvezde sevmeye başladım baktım kalp atışları yavaşladı ne korktum hemşireye ne olur birşey oluyor dedim korkmayın uyku aknesi oldu böyle oluyor bebekeler dedi ömrümden 10 sene gitti ona birşey olmasın dedim sonra elini küveze soktu dokundu saga sola çevırdı çok şükür kalp atışları geri geldi yavrum allahım çok mutlu oldum ben ya rabbim olmayanlarada nasip etsin yavrum benim annem seni bekliyor babanla merak etme kavuşmamıza emişmemize az kaldı ikiimizde sabredelim olurmu rabbim ömrüne ömür katsın küçük adamım benim
sabah aksam watsaptan görüştüğüm senmi bunu soyliyon asil sana ayip bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?