Allah mutlulugunuzu daim etsin pasagulumrabbim şifa versin annecigine canım benim
ben geldim gene allahım ne mesudum bilemezsin havalarda uçuyorum inanın dün küçük adamımla epey seviştik babasının kucagına ilk defa gitti allahım eşimin bir tutması sevmesi konuşması vardı görmeye degerdi ben bu günleri görücekmiydim allahım deidm şükrettim inanın ay nasıl anlatıyım şimdi size anlatamamki o gözlerindeki işiltı sevinç tutmuş oglana tosunum diyor allahım dedim canım ismine hürmetin olsun ne neymiş tosun sonra başladı şekerim demeye senle baş edemiyorum ben dedim sonra aranmaya başladı emzirmeye verdiler eşim çıktı 2 defa geri girdiginde eşim ellerini tutmak istedi eşimin parmagını bir kavraması var sormayın eşim pcye kapagına koydu allahım bu mutlulugum hiç bozulmasın ne olur hevesim kursagımıda kalmasın allah nasip ederse gene düşücem yollara öylen allahım beni mutlu etti dilerim rabbim olmayanlarıda mutlu etsin allahım bir tulum bu kadarmı yakışır biçilmiş kaptan oldu yeminle aldıgım tulum bile az büyük geldi daha annem diyor kızım çok para vermişsin az büyügünü alsaydın ah anacım keşke olsaydında oglanın üstündekini görseydin nerde bu millet nerde bu devlet hey uyanın ben gelsim kimse yok be
işşallah canım ya annemkalktı kahvaltıyı jhazırlıyım süt sagıcam anca oglana yetişirim dua et ne olur brişey çıkmasın hastane fiyat çıkardı 2 milyar 300
siz çarpışmaya başlayınca MUHAMMET EMİN basar yaygarayı öylece:118::118::118:evim sıcak canım prametüre bebek oldugundan çabuk üşürmüşondan didim yorgan diye sagolasın dedikelrini dikkate alıcem
terbiyesinz kadın ne olucek kız büyük buluşma olucek dile kolay 10 aya yakın allahın manyagi sesim evi inletti yazını okuyunca rabbim tez zamnda sanada versin kuuzm sana diyourm gel istanbule 1 kere görün benim doktora seve seve misafir ederim inan
bende 9 çıkıcem yola oglumu emzirmeye iple çekiyorum inanın emişme saatleri gelince rabbim beni mutlu etti dilerim sizleride tez zamnda etsin
sevgili arkadaşlar ben bu satırları yazarken sizlerin muhtemelen totolarınızda pireler uçuşuyorgece saat 04-30 olmuş ben süt sagmaya kalktım aklıma brası geldi bakın kıymetinizi bilin sizleri bu saate bile yanlız bırakmayan paşanız yazıyor yatın anasını saten şurda olucaktınızki 2 lafın belini kıralım amam nerde anca yatın oysa bu saatlerde uyanmak pahabiçilemez insan zombi gibi oluyor ah anasını satem bugün bebegime gittim allahım memeyi aldı tutu öyle baktı gülme geldi sesli hemşirede benle gülüyor hadi oglum emişelim bak gene biberona talim edicen geldigime deysin dediysemde ne kadar dil döktüysemde nafile hemşireye bu beni emdikten sonra ilk gün 10 2 gün 20 gram verdi etti size 30 gram dedim üzüldügümü dile getriidm oda ne üzülüyorsunuz paşam bakın sırf sizin bebeginzi degil kaç anne var onlarınkide veriyor dedi birde işin komigi 4 arkadaşız 5 arkadaşız 4 kişi emziriyor aynı saatte sırayla hepimizi alıyorlar sen curcunaya bak herkezin hayat hikayesi ayrı ya
1 annenin bebegi ikizmiş 1 kızı 2 kilo diger kızı yatan yanı 1.5 kilo küvezde yatıyor
2 annenin bebegi sarılık olmuş yatıyor gününün bebegi
3 annenin bebegi benim gibi 28+5 suyu gelmiş yatıyor
4 annenin bebegi 4 oglan kadının 4 adet oglu oomuş ilki 7 aylık 2 bebegi 6-5 aylık 3 bebegi 6 aylık vefat etmiş karnında hanım hafada 3 kere diyalize giriyor bebegi zayıf annenden dolayı ve oksijen alıyor makinalara baglı allahım ömür versin hepsinede hepsizde çok zor
benim bebekte biliyorsunuz suyu geldi 32 gündür kuzucugumdan ayrıyımbugün ne canımı acıttı küveze koydu hemşire yüz üstü yatırdı yavrum agzıyla arandı durdu yeri dedim hemşire hanım versenizde emzirsem tam uyandı aranıyor öyle dedi annesi efor çok sarfetti ben onu sonra doyurucam çıtçıtlı badı almıştım allahım kocaman olmuş yemiş oglanı boyu bugün 2 adet tulum aldım kıyafetlerini ayarladım bıraktım işşallah onları giydiriler elleiklerle çoraplarda var takmıyorlar sinir oldum ya neden istedinizki takmıcaksanız bu arad bomba bri laf geliyor benden kulakları açın iyi dinleyin olurda dikişinzi varsa karnınıza bebeginzi varsa aman diyim tutum düşmesin çünkü okadar komik brişey anlatıcakmı gülüceksiniz
annemle aramda diyolok geçti aynı şu
annem kızım saat kaç oldu nerde kaldın merak ettim
ben anne kusura bakma hastaneden tulum istediler bulana kadar canım çıktı anca geldim
annem bakıyım ne aldın
benanne bu 2 tulumu aldım ne zormuş prametüre kıyafet bulmak istedigin yok
annem kııyafeti görüyor annem agzından çıkan kelimeye dikkat edinkaç tl verdin 2 tuluma 50 anne yan yatma yastıgıyla 60 geldi ucuz buldum aldım ne yapayım ihtiyaç annemdeki tepkiye bakın siz düşünür önce sesi çıkmaz ah kızım bu tulumları neden bu kadar küçük aldınki okadar para vermişsin biraz büyük alaydın keşke
benbendeki tepki aynen bu yeminleanne adı üstünde prametüre ne büyük alıcam ben küçügünü bulana kadar anam agladı dedim amam bende bri gülme varmış aklım ageldikçe biraz büyügünü alaydın sonrada giyerdi zamane insanı
annem ne güüyosun kız ayaga kaldırma beni lohusa demen yaşın abakmam döverim seni
olay bu nerden bakarsan bak nerden turatsan tut gülme garantiilahi anne sen çok yaşa hemi okadarda gzüel söylüyorki allahım aklım ageldikçe güleism geliyor
Canlarım nasılsınız beni hatırladınızmı :)
hayıllı uğullu olsun çok güzelllolabilir valla
---------
senin için şu an yeni almışçasına haber veriyorum yoksa daha söyler durur melek sevinç
"sevinççç baaak televizyon aldıııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
Eki Görüntüle 897875
oldumukine
benmi geldim:44:nereye geldim nerden geldim,ben dün hiç uğramadımki kadın..hayal mi gördün,yosam bir beydagli daha mı varBeydağlıııııııııııı aşkım sne geldin ben gidiyorum yanlış anlama eymi yavrummmm
önemli değil canım arkadaşımSağol tatlim. En yakin zamanda alicam insallqh
Buarada ek gidalara yavas yavas tatlandirmaya basladik ama alis hic sevmiyiiii kusturmaya calisiyiii kendini
Insallah canım yaa Rabbim o gunleriu gosterin bizlere insallah.
Sagol canım sende benim icin kiymetliler listemdesin
Zati en basindan kanim kaynadiydi sana
Canım yaaaa
aynen oyle.
Dert ortagim arkadaşlığın icin cok teşekkür ederim bitanem
Evet zaman su gibiiii geçiyor
buarada katiliyirum ananas yemesinler gebelikde zararli rahimdr kasilmalara neden oluyo
Aminnnnnnnn insallah
Sen sezeryanli degilmisin?????????????? Cok kcokk yorma kendiniii!!!!!!
Kiz pasam sezeryanli ise daha erken yormasin kendini
sonra dikisler sizliyo enfekte oluyor
Tecrubeyle sabit
Bafffsss gozun aydin canım
kirmizi kalplerjnide aldin
Ah canım
sen bunu hakettin
Kactaneihlas okuycan canim yardim edebilirjm
ALLAH KABUUL ETSIN INSALLAH
Rabbim tez zamanfa isteğini versin
sewindim canım annenin toparlanmasına annelerimiz çok önemli....fıstıklarr günaydınn annemı cumartesı ewıne goturdum baya toparladı kendısnı kardesımı ozledı 14 yasnda erkek kardesm var da
babam bakıyo yarnda gtcem yanına 2 3 gnn kalırım yıne hafta sonu ewıme gelırım kac gndr dıp kose temızlıyorum belım zaten aagrıyoo
bu arada tarlusala basladım adet olayım dıye sızler nasılsnz cok ozledm hepınızı su tempolu ıslerm bır bıtmedı kı bırı bıtıyo bırı baslıyo anlamadım su 2013 de hıc sewmedım yemınle 2014 guzel olsun hayırlı olsn ınsallah hepımız ıcnn allaha emanet olun
gözünaydın miraç iyiymiş çok sevindimKizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin
inşaallah temiz çıkar canımmbenimde bugün oglan kalpten muayene olucak dua ette temiz çıksın
işşallah canım ya annemkalktı kahvaltıyı jhazırlıyım süt sagıcam anca oglana yetişirim dua et ne olur brişey çıkmasın hastane fiyat çıkardı 2 milyar 300
ay ewet beklemek çok sıkıcıdır....Beydagli
Sıkıldim bekle bekle pofff
Esimde benimle geldiydi ise gitti
Sonuçları bekliyom
Esim oglanin pipisini gördü
Hic utanmadan içerde bagiriyo aaaaa
Pipisimi oDr bile sok oldu hani nerde diyor
Pipisiymisesimdede ne göz var pipinin resmini verdi doktor
Rabbim olmayanlara da nasip eylesin saglikla sihhatle insallah
Gunaydin canlarum
Nazocum Sağol bitanem sabah okudum
Sewinco insallah temiz cikar s3ker şeker sonucun. Cikmasada uzulme bende gebelik sekeri cikmisti dikkat edersen bisey olmiyi. Ben zaten istahli degildim hep korku hep stres hep lekelenme hep yatak istirahat I vardi dolayisiylada moral dusukdu. Yemegi zorla yiyirdum.
Begumcum bendr senj sormustum dün. Iyi haber aldik senle. Tarlusal bende kullanmıştım cok onceden iyu gelmistu
ay ewet beklemek çok sıkıcıdır....
eşin görmek istediğini görünce bastı yaygarayı demek,
günaydınnnnnnn
Beydagli
Esimde benimle geldiydi ise gitti
Sonuçları bekliyom
Esim oglanin pipisini gördü
Pipisimi oDr bile sok oldu hani nerde diyor
Pipisiymisesimdede ne göz var pipinin resmini verdi doktor
canı içinde olsunda varsın olsun canım inan okadar paralar dökülür hastaneler biride demiyorki 12 senelik anne oldu çok şükrü para almayalım ama nerdeallah mutlulugunuzu daim etsin pasagulum
annenede çokgguldumKüçük diye bu kadar para verdim aradum taradim zor buldum deseydin
abboowwwww çokmuş kiz senin oğlan eyi masrafli
ah sevincim kıymetini bil yürümeidn ben 90 gün yattımofff saat 7 denberi hastanedeyim
belin agridi otur otur pofffg
beydagli
esimde benimle geldiydi ise gitti
sonuçları bekliyom
esim oglanin pipisini gördü
pipisimi oDr bile sok oldu hani nerde diyor
PipisiymisEsimdede ne göz var pipinin resmini verdi doktor
beni unutmuşsun ben unutulucak kadınmıyım begunaydin canlarum
nazocum sağol bitanem sabah okudum
sewinco insallah temiz cikar s3ker şeker sonucun. Cikmasada uzulme bende gebelik sekeri cikmisti dikkat edersen bisey olmiyi. Ben zaten istahli degildim hep korku hep stres hep lekelenme hep yatak istirahat ı vardi dolayisiylada moral dusukdu. Yemegi zorla yiyirdum.
Begumcum bendr senj sormustum dün. ıyi haber aldik senle. Tarlusal bende kullanmıştım cok onceden iyu gelmistu
siz çarpışmaya başlayınca muhammet emin basar yaygarayı öylecekalırsınız
Ah canım keşke gelebilsem ama gelemem,çok sağol çok düşüncelisin
sana topikte mesac yamıştım gördünmü, sensin dimi bildiğim dumann:26:
Hayıllı uğullu olsun çok güzelll
Benmi geldim:44:nereye geldim nerden geldim,ben dün hiç uğramadımki kadın..hayal mi gördün,yosam bir beydagli daha mı var
önemli değil canım arkadaşım
Yaa aslında pıhtılaşması yoğun olanlara öneriyolar ananası
Sewindim canım annenin toparlanmasına annelerimiz çok önemli....
Gözünaydın miraç iyiymiş çok sevindim
Inşaallah sonuçlarında iyi çıkar canım
Inşaallah temiz çıkar canımm
abowww allah yardımcınız olsunnn...
Umudummm kiz seker 153 cikti sinir 140 miscokmu yüksek Dr bbekliyor
bu hangisi canım açlık kan şekeri sonucun mu tokluk kan şekeri sonucun mu ggt mi?? hangisi?? tahlili açmı tok mu verdin?
Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin
Canim açken verdim 83 cikti 50 gr şekerli su i tim bir saat sonra tekrar verdim 153 cikti
Dr bekliyom
canım 100 gr lık tekrar test yaptırabilir doğrulamak için telaş yapma çok yüksek çıkmamış iyi haberlerle inşallah rahat ol
Umudummm kiz seker 153 cikti sinir 140 miscokmu yüksek Dr bbekliyor
canı içinde olsunda varsın olsun canım inan okadar paralar dökülür hastaneler biride demiyorki 12 senelik anne oldu çok şükrü para almayalım ama nerde
ah sevincim kıymetini bil yürümeidn ben 90 gün yattımyeni emekleyen bebeler gibi kalktım yürüdüm çok düştüm dışarda 1 kere evde kaç kere eşim bile dalga geçerdi hadı kızım tay aty diye
görmemişin bri oglu olmuş çekmiş çüçüsünü koparmış he benimkide seviniyor soruyor onun çüçüsü var diye gece sen bebegin resmini koy elini tutmuş sabah farkettim uyanında içim acıdı be
beni unutmuşsun ben unutulucak kadınmıyım be
annemin lafı aklım ageldikçe gülüyorum inan
Bize gelince inan şaka bri yana evladım orda yatarken ben o işi yapamam elim gitmez9 ay biraraya gelmedik sanki olmsa ne olur ben aldım alıcagımı
Neyse kızlars izlere doyum olmuyor ben kaçtım sütü sagdım küçük adamıma gidicem 12 çıkıcem giyinicam daha türbanımı yapıcem sevinç faceye gel bak sana resim atıcem benim oglanı gör küçük adamımı biberon ondan büyükfacede bizler bir grup açalım buranın adın abol bol yazışalım kapalı olsun her teyden konuşmak serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?