Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allah mutlulugunuzu daim etsin pasagulum
Annenede çokgguldum küçük diye bu kadar para verdim aradum taradim zor buldum deseydin
işşallah canım ya annemkalktı kahvaltıyı jhazırlıyım süt sagıcam anca oglana yetişirim dua et ne olur brişey çıkmasın hastane fiyat çıkardı 2 milyar 300

Abboowwwww çokmuş kiz senin oğlan eyi masrafli

Beydagli
Sıkıldim bekle bekle pofff
Esimde benimle geldiydi ise gitti
Sonuçları bekliyom
Esim oglanin pipisini gördü
Hic utanmadan içerde bagiriyo aaaaa
Pipisimi o Dr bile sok oldu hani nerde diyor
Pipisiymis esimdede ne göz var pipinin resmini verdi doktor
Rabbim olmayanlara da nasip eylesin saglikla sihhatle insallah

Gunaydin canlarum

Nazocum Sağol bitanem sabah okudum

Sewinco insallah temiz cikar s3ker şeker sonucun. Cikmasada uzulme bende gebelik sekeri cikmisti dikkat edersen bisey olmiyi. Ben zaten istahli degildim hep korku hep stres hep lekelenme hep yatak istirahat I vardi dolayisiylada moral dusukdu. Yemegi zorla yiyirdum.

Begumcum bendr senj sormustum dün. Iyi haber aldik senle. Tarlusal bende kullanmıştım cok onceden iyu gelmistu

siz çarpışmaya başlayınca MUHAMMET EMİN basar yaygarayı öylece kalırsınız

ah canım keşke gelebilsem ama gelemem,çok sağol çok düşüncelisin

Canlarım nasılsınız beni hatırladınızmı :)
sana topikte mesac yamıştım gördünmü, sensin dimi bildiğim dumann:26:
hayıllı uğullu olsun çok güzelll
Beydağlıııııııııııı aşkım sne geldin ben gidiyorum yanlış anlama eymi yavrummmm
benmi geldim:44:nereye geldim nerden geldim,ben dün hiç uğramadımki kadın..hayal mi gördün,yosam bir beydagli daha mı var
önemli değil canım arkadaşım

yaa aslında pıhtılaşması yoğun olanlara öneriyolar ananası
sewindim canım annenin toparlanmasına annelerimiz çok önemli....
Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin
gözünaydın miraç iyiymiş çok sevindim
inşaallah sonuçlarında iyi çıkar canım
benimde bugün oglan kalpten muayene olucak dua ette temiz çıksın
inşaallah temiz çıkar canımm
işşallah canım ya annemkalktı kahvaltıyı jhazırlıyım süt sagıcam anca oglana yetişirim dua et ne olur brişey çıkmasın hastane fiyat çıkardı 2 milyar 300

abowww ALLAH yardımcınız olsunnn...

ay ewet beklemek çok sıkıcıdır....

eşin görmek istediğini görünce bastı yaygarayı demek,

günaydınnnnnnn

ay ewet beklemek çok sıkıcıdır....

eşin görmek istediğini görünce bastı yaygarayı demek,

günaydınnnnnnn

hakandada görmüştü yaygara koparmisti
Herife diyorumki aklin fikrin cukte olunca hemen goruveriyon ne ben ne Dr farketmemistik
Adamda projektör gibi göz var demekki

canım gebeliğin nasıl oldu neler yaptın kaçıncı denemede oldu biraz bilgi veriri misin?

allah mutlulugunuzu daim etsin pasagulum
annenede çokgguldum Küçük diye bu kadar para verdim aradum taradim zor buldum deseydin

abboowwwww çokmuş kiz senin oğlan eyi masrafli
canı içinde olsunda varsın olsun canım inan okadar paralar dökülür hastaneler biride demiyorki 12 senelik anne oldu çok şükrü para almayalım ama nerde
offf saat 7 denberi hastanedeyim
belin agridi otur otur pofffg
ah sevincim kıymetini bil yürümeidn ben 90 gün yattımyeni emekleyen bebeler gibi kalktım yürüdüm çok düştüm dışarda 1 kere evde kaç kere eşim bile dalga geçerdi hadı kızım tay aty diye
görmemişin bri oglu olmuş çekmiş çüçüsünü koparmış hebenimkide seviniyor soruyor onun çüçüsü var diye gece sen bebegin resmini koy elini tutmuş sabah farkettim uyanında içim acıdı be
beni unutmuşsun ben unutulucak kadınmıyım be
annemin lafı aklım ageldikçe gülüyorum inan
Bize gelince inan şaka bri yana evladım orda yatarken ben o işi yapamam elim gitmez9 ay biraraya gelmedik sanki olmsa ne olur ben aldım alıcagımı
Neyse kızlars izlere doyum olmuyor ben kaçtım sütü sagdım küçük adamıma gidicem 12 çıkıcem giyinicam daha türbanımı yapıcem sevinç faceye gel bak sana resim atıcem benim oglanı gör küçük adamımı biberon ondan büyükfacede bizler bir grup açalım buranın adın abol bol yazışalım kapalı olsun her teyden konuşmak serbest

Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin

Şeker değerleri kaç olmalıdır?
Gebelik şekeri için yapılan 50 gram glukoz yükleme testinde sınır değer 130 veya 140 olark alınır. Bundan yüksek çıkan sonuçlara 100 gram oral glokoz testi yapılır. 100 gram glukoz testinde açlık şeker değeri 95'ten büyük olmalıdır, 1.saat, 2.saat, 3. saat değerleri sırasıyla 180, 155 ve 140 değerinin altında olmalıdır. Bu 4 değerden ikisinin yüksek olması gebelik şekeri tanısı koydurur.

Umudummm kiz seker 153 cikti sinir 140 mis cokmu yüksek Dr bbekliyor

Canim hicbiseu dehil seninki
Bwnimki 75lik yapildi 170 mi 190 mi oyle bisey cikmisti ustelik hic sekerli srylerde yemedigim halde
Beyaz ekmekden uzak durdum baskads bisry yapmadim

He he he :)))
Olur valla

Buarada pasam sana cok yaxiyom sen cevap vermiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…