Canim hicbiseu dehil seninki
Bwnimki 75lik yapildi 170 mi 190 mi oyle bisey cikmisti ustelik hic sekerli srylerde yemedigim halde
Beyaz ekmekden uzak durdum baskads bisry yapmadim
insallah cnm bugün 50 ilkyapildi
Yarin 100 luk yapilacak
aglama kız diyet yaparsın olur biterYarin 100 luk yapilacak
He he he :)))
Olur valla
Buarada pasam sana cok yaxiyom sen cevap vermiyin
aglama kız diyet yaparsın olur biterçuçuguda üzüyon delü karı
şey kem küm görmemşimdir inan kafam bri dünya çok şükür bebek iyi kalbi bri damarı az kapanmamış oda sorun olmaz dedi ya burda yada eved kapanır dedi 3 ay sonra gene çagırıd bakalım bugün emişemeidk ya kalp muayenesi var diye biboronu dayamışlar oysa ben emziricektim okadar yolu bebegi gördümde meme veremedim canım ne açıdı tutmayın aglamak istiyom
İnsallah cnm üzüldüm aglicaktimAy kiyamam sana ne agliyon kiz olsaydi bana bişey olurdu nr kadar yüksekti benimki
Üstelik az bişey yüksek cikmis seniniki
Buarada bana testi yapmadan once uc gun diyet yaptırmıslardi :)) ona ragmen yuksek cikmisti :))
Allahim baska dert vermesin bu hicbisey.
Sana diyom ama o zaman bende senjn gibi bosubosuna endisel3nmistim kafaya takmistim
Simdi cok anlamsız geliyo :)
aglama kız diyet yaparsın olur biterçuçuguda üzüyon delü karı
şey kem küm görmemşimdir inan kafam bri dünya çok şükür bebek iyi kalbi bri damarı az kapanmamış oda sorun olmaz dedi ya burda yada eved kapanır dedi 3 ay sonra gene çagırıd bakalım bugün emişemeidk ya kalp muayenesi var diye biboronu dayamışlar oysa ben emziricektim okadar yolu bebegi gördümde meme veremedim canım ne açıdı tutmayın aglamak istiyom
tamam be hadi gel barışakKem kum edersin boyle anca:))
Cok sukur sevindim muayen3 iyiymis
Kapanir o da merak etme
Eve donunce emisirsiniz bol bol kadin ne uzuyon kendini benim alis gibi agzina hic almasaydi ne yapicakdin acaba
Aglama sutun azalmasin pasam
İnsallah cnm üzüldüm aglicaktim
Senden öğrendimaglamayu
Üzülme kapanir o vakti var daha
tamam be hadi gel barışakalişi öp benim yerime resmi yokmu kız alişin bakardık şurda
benim kadar kimse içli aglayamaz bikeremay yemeklik sogam yedim midem fena süt olsun diye yanına bulgur pilavı yanına tursu olaydı eyiydi
tamam be hadi gel barışakalişi öp benim yerime resmi yokmu kız alişin bakardık şurda
benim kadar kimse içli aglayamaz bikeremay yemeklik sogam yedim midem fena süt olsun diye yanına bulgur pilavı yanına tursu olaydı eyiydi
Kiz basak aasama ispanak yapacam gelde yikayiver
Usendim yikamaya
Basak ispanagi temizledim dogradim yikadim sana kalmadimise yaramazsar
pek hatırlayamadım başak bu hatun kimdi:44::44::44:
aaaa o ne ki ? kalp mi olmuş hani nirde
bafs bu aşk fazla sana ayol başharfleri liseden beri sanal alemde bunu kullanrımbu şarkıyı peh çok dinleridim
alacağını aldınmıcanı içinde olsunda varsın olsun canım inan okadar paralar dökülür hastaneler biride demiyorki 12 senelik anne oldu çok şükrü para almayalım ama nerde
ah sevincim kıymetini bil yürümeidn ben 90 gün yattımyeni emekleyen bebeler gibi kalktım yürüdüm çok düştüm dışarda 1 kere evde kaç kere eşim bile dalga geçerdi hadı kızım tay aty diye
görmemişin bri oglu olmuş çekmiş çüçüsünü koparmış he benimkide seviniyor soruyor onun çüçüsü var diye gece sen bebegin resmini koy elini tutmuş sabah farkettim uyanında içim acıdı be
beni unutmuşsun ben unutulucak kadınmıyım be
annemin lafı aklım ageldikçe gülüyorum inan
Bize gelince inan şaka bri yana evladım orda yatarken ben o işi yapamam elim gitmez9 ay biraraya gelmedik sanki olmsa ne olur ben aldım alıcagımı
Neyse kızlars izlere doyum olmuyor ben kaçtım sütü sagdım küçük adamıma gidicem 12 çıkıcem giyinicam daha türbanımı yapıcem sevinç faceye gel bak sana resim atıcem benim oglanı gör küçük adamımı biberon ondan büyükfacede bizler bir grup açalım buranın adın abol bol yazışalım kapalı olsun her teyden konuşmak serbest
sevinç yolladım resmi bakıver ben kaçtım çuvvvvvvvvvvvvvvv
kız ağlama yaa ben o günlere gelemedim pek enlamam ama o kadar da yüksek değil sanki çok fark yok gibiCanim açken verdim 83 cikti 50 gr şekerli su i tim bir saat sonra tekrar verdim 153 cikti
Dr bekliyom
Temem baristik :)size ozel face actim
Sewinco gordu alisi
Onun olis gibi Karaböcuk mus oyle dediydi :)))
Ama kac gundur face'e giremiyum aksama acarim yine
Afiyet olsun canım yarasin Muhammet Emin icsin kocaman olsun yarasin ona insallah
Kizlar seker yuklemesindeyim AC karnina kan verdim
Şekerli suyu içtimbir saat sonra tekrar kan vverecem
Bebisi gördük herşey çok iyi maasallah
Tahlillerimde temiz cikarsa tamamdir dua edin
vıyyyyyyyy
gerçekten anlamlıymıiş nickin
bak eğer tpopiğimizi ihmal etmeye başlarsan kalplerin sararır ona göre
içisine limon sıktırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?