• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar
Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdi :25:
hoş geldin bebem nepiyon:24::24:işşallah allahtan brişey olmazsa yılbasından sonra benle paşam çok küçük allahım işşallah gzüel bri anne olur bakarım:14::14:

:57::57::57:dalga geçme kız lohusa karıyla sevinç kız şu başak karısına brişey söyle be:43::43:

:57: bu basak boyle iste ilgisiz alakasiz dalgasar kari ne ugrasiyon lohusa arvatlan azsabret 4-5 güne lohusaligi bitiy beraber ugrasirik :9:
Ayy ne maymunun yaa seviyorum seni pasa karisi :17:

Selam cnm benim oglanda öyleydi çenesi hec durmazdi :25:

:57: bu basak boyle iste ilgisiz alakasiz dalgasar kari ne ugrasiyon lohusa arvatlan azsabret 4-5 güne lohusaligi bitiy beraber ugrasirik :9:
Ayy ne maymunun yaa seviyorum seni pasa karisi :17:

:9::9:""senle biz bri bütün olsakta bu karının hakkından gelemeyiz malum benim toprak çok inançı oliyilar :9::9:kız lohusalıgım çıkıyı salıda halen kanama çok az geliyi:14::14: namz kılsam olurmu acaba 40 çıktıntan sonra çok azda olsa:44::44:
gurbet güzeli burayı okudgunu biliyorum canım ben 12 evden çıkıyorum 4 kadar evdeyim sen beni arasan taktım fişi arada sevişelim gülüm bu arada hediyelere annem eşim teseşşür etti :38::38:

sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesin :9::9::9:hodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada:110::110::110:

işte bende tuzsuz yapınca bişeye benzemedi yıllar var yapmadım kızartmasını
ben yemeklerde limonu sevmem:25: almıyım alanada mani olmayım
ya neden lezzetli yiyecekler hep zararlıki:27:
genelde fırında yapıyorum ama arada kaçamakta yapıyorum tabi:34:
ewet yaaa güzel şeyler hep zararlı heppp:31::31:
kız limon sevilmezmi ben çok sewerim:56:
canımmm gözünaydınn bende bugün hastanelerde süründüm :5: adetim azaldı gibi demiştim ya doktora gittim hormon tahlilleri istedi demin baktım sonuçlar çıkmış ama referans aralığı olmadığı için bişeycik anlamadım :5: ha bide şokkk ki ne şokkk ultrasona bakan doktor dediki rahimim arkaya doğruymuş:53::53::53: şimdiye kadar kaç kere doktora gittim doğum yaptım hatta son kontrollerimi yazın oldum bana böle bişey söleyen olmadıı :53::53::53::53: sonra nakış kursuna gittiydim dedim kızlarda bizimde öyleymiş dedi şok oldum :53::53: 2 arkadaşım var 1 er çocuğu var ikisininde doktor onlarada demiş doğumdan seneler sonra :53::53: hatta en yakınım ablamında öleymiş demin telefonda öğrendim :53::53::53: neyse netten de baktığım kadarıyla bu anatomik bişeymiş ve bi sıkıntı oluşturmuyormuş normalmiş yani..test sonuçlarımda elimde ama hiçbişiycik anlamadım stress tavan yaptı çok fenayım :18::18::18::18:
FSH 4,98
LH 4,31
ESTRADİOL <10 yazıyor anlayanınız var mı?
geçmiş olsun canım....bir çok kişide duydum bu rahimin geride olduğunu ama sıkıntı yaratmıyor pek..benimde adet kanamalarım hep kürtajlardan sonra azaldı,hormon tahlillerim hep normal çıkıyordu,bir hap veriyordu doktor ama düzelmedi eskisi gibi olmuyor..

Kızlar bu forumda yeniyim ben öncelikle hepinize merhaba..! Bu ay 4 gun adetim gecikti kasiklarimda ve belimde şiddetli ağrılarım var kendimi yorgun hissediyorum göğüslerim çok şiş ve ara ara uçları kaşınıyor. Acaba hamile miyimdir ? Testi suan yapsam doğru netice alabilirmiyim acabaa çok heyecanliyim bana yardimci olurmusunuz bu konuda ilk tecrübemm :)
kanda baktırırsan çıkar,ama kimi zaman idrarda da çıkıyor...inşaallah bebeğin seninledir canım...
Pasam ne kadar mutluyum bilemezsin senin adına minik oglun tam bir savaşçı sımsıkı tutunuyor hayata ve annesine maşallah suphanallah .. benim oglumda su an kafami utulemekle meşgul koca karılar gibi söyleniyor bir uyusa bende mutlusu olmayacak :) basaaakkk sevincccc beydagli topik ahalisi selamlar

selam canım ,nasılsın dicem kafan şişmiş...koca karı çok konuşmuş:9:yesinler o koca karıyı:16:
Amin Allah razı olsun canım... Neden suni sancı verdiler inanın bilmiyorum kime söylediysem şaşırıyor senin gibi neden diye soruyor.. Ben de hemşireye sormuştum dedi ki kürtajın kolay olması için veriyoruz kanamanın açılması lazım rahmin ağzının açılması lazım demişti.. Düz duvara tırmanacaktım o kadar kötü bir sancı... Araştırma hastanesinde kadın doğum yok burda o yüzden devlet hastanesine gideceğim ordan yönlendirirler inşallah şansımı denicem.. Aynı acıyı neden yaşayayım yazık bir canıma... Sağolasın cevap vermişsin teşekkürler...:54:

4 gün geçtiyse test yap bence.. Ben de 4. günü yapmıştım çıkmıştı...

walla şaşırdım çünkü bende 6 kez kürtaj oldum hiç suni sancı vermediler...git canım geciktirme..

:9::9:""senle biz bri bütün olsakta bu karının hakkından gelemeyiz malum benim toprak çok inançı oliyilar :9::9:kız lohusalıgım çıkıyı salıda halen kanama çok az geliyi:14::14: namz kılsam olurmu acaba 40 çıktıntan sonra çok azda olsa:44::44:
gurbet güzeli burayı okudgunu biliyorum canım ben 12 evden çıkıyorum 4 kadar evdeyim sen beni arasan taktım fişi arada sevişelim gülüm bu arada hediyelere annem eşim teseşşür etti :38::38:
Hahayytt o basakin sacini bahsini yolarim ben :4:
sevinç sende bri oldun başakla beni haltmı ediceksiniz gülüyümde boşa gitmesin :9::9::9:hodri meydan bakalım kim güçlü sinri etmekte bende seni seviyorum bu arada:110::110::110:

Deli kari 5 günsonra ssenin lohusaligin bitiy :19:
Ama ben hala hamileyim :63: sinirmi edecen beni
Zati iki gündür hastanelerde perişan oldum :43:

ewet yaaa güzel şeyler hep zararlı heppp:31::31:
kız limon sevilmezmi ben çok sewerim:56:

geçmiş olsun canım....bir çok kişide duydum bu rahimin geride olduğunu ama sıkıntı yaratmıyor pek..benimde adet kanamalarım hep kürtajlardan sonra azaldı,hormon tahlillerim hep normal çıkıyordu,bir hap veriyordu doktor ama düzelmedi eskisi gibi olmuyor..

kanda baktırırsan çıkar,ama kimi zaman idrarda da çıkıyor...inşaallah bebeğin seninledir canım...

selam canım ,nasılsın dicem kafan şişmiş...koca karı çok konuşmuş:9:yesinler o koca karıyı:16:

walla şaşırdım çünkü bende 6 kez kürtaj oldum hiç suni sancı vermediler...git canım geciktirme..

ablamda 2. doğumundan sonra öğrenmiş canım doktorlar önemsemediği için söylemiyormuş..gebelikte rahim büyüdükçe normal şeklini aldığı için sıkıntı olmuyormuş..hormon tahlillerinin referans aralığı olmadığı için anlayamadım meraktan çatlıycam..benim 1 hafta sürüyor adetimde azalma yok ama miktarı 3. günden sonra orkidimi dolduracak kadar gelmiyor azalıyor belkide normaldir bilmiyorum ben yoğun geçen adet dönemlerine alışık olduğum için bana az geliyor birde benim bebeği ilaçla düşürttü doktor kürtaj olmadım düştükten sonra içerdeki kanları çekti sadece inş kürtajla alakalı bişey değildir..netten referans değerlerine baktim fsh lh iyi gibi ama estradiol <10 diye bi değer bulamadım :5::5: sanırım o değerimde sıkıntı var benim :5::5::5:

Yorgun dustun tabi normaldir canim Miraç'da yorulmustur simdi:)) tatli sey:))

Evet cnm yaa dun aksam çok rahatim kacti da simdi iyiyim sadece yorgunum evde patlıcan verdi soydum firina attim
Karniyarik yapacam başkada bise yok yapmicam :31:
Belki azicik pilav yaparim gözüm korktu bugün beyaz ekmeğe veda edip tam buğday ekmeğine geçiş yaptim

Son düzenleme:
ablamda 2. doğumundan sonra öğrenmiş canım doktorlar önemsemediği için söylemiyormuş..gebelikte rahim büyüdükçe normal şeklini aldığı için sıkıntı olmuyormuş..hormon tahlillerinin referans aralığı olmadığı için anlayamadım meraktan çatlıycam..benim 1 hafta sürüyor adetimde azalma yok ama miktarı 3. günden sonra orkidimi dolduracak kadar gelmiyor azalıyor belkide normaldir bilmiyorum ben yoğun geçen adet dönemlerine alışık olduğum için bana az geliyor birde benim bebeği ilaçla düşürttü doktor kürtaj olmadım düştükten sonra içerdeki kanları çekti sadece inş kürtajla alakalı bişey değildir..netten referans değerlerine baktim fsh lh iyi gibi ama estradiol <10 diye bi değer bulamadım :5::5: sanırım o değerimde sıkıntı var benim :5::5::5:
canım o değer hakkında benimde bir bilgim yok maalesef ama bence senin durumunda bir anormallik yok...zaten 3 ,günden sonra azalmasıda normal...korkma bence benim ilk gün bile pedi doldurmuyor o derece azaldı:31:
:25:bende evde pinekliyom iki günün yorgunluğu var ustumde kolumu kimildatacak halim yok :50:

insan hastanade hiç birşey yapmazsa bile havası yoruyor...senin yorulman çok normal:38:

bende çok yoruldum sevinç iki yere yetişecem diye anam ağlıyor :25:

canım o değer hakkında benimde bir bilgim yok maalesef ama bence senin durumunda bir anormallik yok...zaten 3 ,günden sonra azalmasıda normal...korkma bence benim ilk gün bile pedi doldurmuyor o derece azaldı:31:

insan hastanade hiç birşey yapmazsa bile havası yoruyor...senin yorulman çok normal:38:

bende çok yoruldum sevinç iki yere yetişecem diye anam ağlıyor :25:
Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zor
nerdesiniz beyaaaaaaaaaa:111:

:3: yemekle ugrasiyodum cnm karniyarik yaptim firina surdum pilav yaptim yaninada

Allah kolaylik versin cnm senin işinde çok zor

:3: yemekle ugrasiyodum cnm karniyarik yaptim firina surdum pilav yaptim yaninada

zor ewet hemde çok zor kendi hayatım yok gibi,ama anacım iyi olsunda önemli olan o..

ellerine sağlık,kuzum benim böğün yemeklerim var o yüzden birşey yapmıcam:8:

Back