• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç yimeğemi daldın ne ettin:110:

başak hanımda geldi hemen geri gitti:110:gendigidenŞAR...

hani yorgundun kız sen:110:

gezmeyi duyunca gözün açıldı zaar:110:
Kiz yok mecbur kadin ne zaman görse kahrediyor gelmiyosunuz diye
:125:mandalina yiyorummm:125:kabukunuda zobamın üzerine attımmmm:125:
Ayyy o kokuya bayilirim esimde benle dalga geçiyor mandalina yi soymuş kabuğu peteğin üstüne koyimmi diyor :19:
gendimgeldim gendimgidiyom:63:

:19: kiz oglanin çenesine daldim yemeğini hazirladim acikmis

Evet cnm yaa dun aksam çok rahatim kacti da simdi iyiyim sadece yorgunum evde patlıcan verdi soydum firina attim
Karniyarik yapacam başkada bise yok yapmicam :31:
Belki azicik pilav yaparim gözüm korktu bugün beyaz ekmeğe veda edip tam buğday ekmeğine geçiş yaptim

Iyi cok sukur tatlım
Karniyariga da bayilirim annem super yapar
Afiyet olsun yarasin bebise
Pirinc de cok tuketme yapabiliyosan canım
Kepekli tam bugday bunlar iyi

Canim benim sen hic aptt inr baktirdinmi aylik baktiriyormusun

Iyi cok sukur tatlım
Karniyariga da bayilirim annem super yapar
Afiyet olsun yarasin bebise
Pirinc de cok tuketme yapabiliyosan canım
Kepekli tam bugday bunlar iyi

Canim benim sen hic aptt inr baktirdinmi aylik baktiriyormusun

Cnm aptt bakilmiyo renkli ultrasonda kan akisina bakiliyor

Az once yazdigim mesaj silindi yanlislikla tamda rapor veriyordum. Hevesim kalmadi yazmiycam bananeee :))) cok sey kacirdiniz... neyse biraz bahsedeyim bari..
Günüm alisle gecti aksama kadar yemegiydi oyun oynamasi kucaglkda kucağında tasinmasi vs vs sonra aksam eşim gelince kaynanaya gittik. Oturduk....oturduk.....oturduk....alisinde keyfi yerindeydi en sonjnda sonunda 10 da kalktik. Kaynana alise battaniye almis. Cok güzeldi. Oni serdim oglum üstünde tepindi..

Ordada sutlu sekerli kahve içtim diyetteydim cok bisey yemek istemedim.

Sonrw eve geldik alisi uyuttum biberonlari sterilize ye koydum
Size yazayim dedim

Hepinizi öpüyor sonsuz sevgilerimi iletiyorum
Allahim hepinizin gonlune gore versin insallah
Allaha emanet olun

Cnm aptt bakilmiyo renkli ultrasonda kan akisina bakiliyor

Anladim canim
Benjm doktorilarimdan biriside gerek yok demisti ben diger doktorumda aylik duzenli baktiriyordum. Igneye ragmen son düşügum olmustu belki o yuzden bilmiyorum ama yaptiruyordum b3nd3 bende aylık. Hatta sonlara dogru 2 hafta bir bile yaptiriyirdu kimi zaman
ayrics evet renkli ultrasound da kan akisina bende baktirmistim
Ama normal renkli olmayan ultrasound da da kan akisina bakıyorum diyodu bana

Canim benim cok konuştum galiba :))

Anladim canim
Benjm doktorilarimdan biriside gerek yok demisti ben diger doktorumda aylik duzenli baktiriyordum. Igneye ragmen son düşügum olmustu belki o yuzden bilmiyorum ama yaptiruyordum b3nd3 bende aylık. Hatta sonlara dogru 2 hafta bir bile yaptiriyirdu kimi zaman
ayrics evet renkli ultrasound da kan akisina bende baktirmistim
Ama normal renkli olmayan ultrasound da da kan akisina bakıyorum diyodu bana

Canim benim cok konuştum galiba :))

Zor isler yaaa hayirlisiyla sagsalim kucagimiza alsaydik :31::31: iğneler gitmez oldu artik canim cçokyaniyor :18:

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

günaydın canlarım hayırlı cumalar 2 gündür ağlıyorum :14::14: ve çok korkuyorum öğleden sonra doktor sonuçlarıma bakacak bana dua edin lütfen :5::5::5::5::5: internetten abuk sabuk şeyler okudum umarım doğru değildir stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Geç kalmış raporumu veriyorum : şubede müfettişler var 2 haftadır eve 11 de geliyorum, kızım artık benî sevmiyo galiba :( çok yorgunum ve kızımı göremediğim için mutsuzum ev hatunu olma yolunda îlerliyorum...sizîde çok özledim

günaydın canlarım hayırlı cumalar 2 gündür ağlıyorum :14::14: ve çok korkuyorum öğleden sonra doktor sonuçlarıma bakacak bana dua edin lütfen :5::5::5::5::5: internetten abuk sabuk şeyler okudum umarım doğru değildir stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Noldu canım ya :(

Bafs
Uzulme canim sonucda ortada bisey yokki tatlidoktorunu bekle bakalim o nw diycek
zaten su bizim arastirmaci ruhumuz yokmu:)))
Insan bisey bilmeyince basina daha az sey geliyor ben bunjn farkina vardim. Hersey guzel olacak dua et sadece

Zor isler yaaa hayirlisiyla sagsalim kucagimiza alsaydik :31::31: iğneler gitmez oldu artik canim cçokyaniyor :18:
Canim alirsin cok az kaldi. Igneler biraz zorlar sonlara dogru ama normal herkesde oluyor benjm gibi aci eşiği cok dusuk bi insan yapabildigine gore herkes yapar:)))
DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar
Insallah aminnn
Hayirli cumalar olsun insallah hepimize
Geç kalmış raporumu veriyorum : şubede müfettişler var 2 haftadır eve 11 de geliyorum, kızım artık benî sevmiyo galiba :( çok yorgunum ve kızımı göremediğim için mutsuzum ev hatunu olma yolunda îlerliyorum...sizîde çok özledim
Bizde seni ozledik bende hatta gecen seni dusundum nerde bu kiz diye:))
Ayyy kuzum yaa kizinda senin kokunu ozlemistir emin ol bundan. Ama
Ev hatunluguda bi yere kadar eninde sonunda is hayatina donmek lazim bence. Burda 3 yasinda okula basliyorlar. Esimde bana 3 yasina kadar alisi birakmak yok demisti.herseyin hayirlisi Rabbim evlatlarimiza hayirli bi omur versinde. Gerisi cok muhim degil. Halledilir bi sekilde. :)))

:19: arastira arastira birşey bulacan sonunda kendini strese soktuguna bile değmez saglikli bir oğlun var çok şükür çok büyük bir problemin olsa o da olmazdi dimi :19:
Hic bise cikmayacak göreceksin hormon düşük olsa yuksek olsa ne cikar hepsinin ilaci var bir düşük yaptin tmm seni anliyorum ama bu kadar umutsuz olma kotu kötüyü cagirir yedin kendini çok sinirlendim sana bak :20:
Allah kolaylık versin cnm eğer ihtiyacin yoksa calisma yazik o bebeğe:19: saat 11 de uyur zaten gormezsede seni unutur :19:

Back
X