- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Aasamda karsi komşuya gececez hosgeldine![]()
hani yorgundun kız sen

gezmeyi duyunca gözün açıldı zaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aasamda karsi komşuya gececez hosgeldine![]()
Kiz yok mecbur kadin ne zaman görse kahrediyor gelmiyosunuz diyehani yorgundun kız sen
gezmeyi duyunca gözün açıldı zaar![]()
Ayyy o kokuya bayilirim esimde benle dalga geçiyor mandalina yi soymuş kabuğu peteğin üstüne koyimmi diyor:125:mandalina yiyorummm:125:kabukunuda zobamın üzerine attımmmm:125:
gendimgeldim gendimgidiyom![]()
sevinç yimeğemi daldın ne ettin
başak hanımda geldi hemen geri gittigendigidenŞAR...
Evet cnm yaa dun aksam çok rahatim kacti da simdi iyiyim sadece yorgunum evde patlıcan verdi soydum firina attim
Karniyarik yapacam başkada bise yok yapmicam
Belki azicik pilav yaparim gözüm korktu bugün beyaz ekmeğe veda edip tam buğday ekmeğine geçiş yaptim
Iyi cok sukur tatlım
Karniyariga da bayilirim annem super yapar
Afiyet olsun yarasin bebise
Pirinc de cok tuketme yapabiliyosan canım
Kepekli tam bugday bunlar iyi
Canim benim sen hic aptt inr baktirdinmi aylik baktiriyormusun
Cnm aptt bakilmiyo renkli ultrasonda kan akisina bakiliyor
Anladim canim
Benjm doktorilarimdan biriside gerek yok demisti ben diger doktorumda aylik duzenli baktiriyordum. Igneye ragmen son düşügum olmustu belki o yuzden bilmiyorum ama yaptiruyordum b3nd3 bende aylık. Hatta sonlara dogru 2 hafta bir bile yaptiriyirdu kimi zaman
ayrics evet renkli ultrasound da kan akisina bende baktirmistim
Ama normal renkli olmayan ultrasound da da kan akisina bakıyorum diyodu bana
Canim benim cok konuştum galiba :))
DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar
günaydın canlarım hayırlı cumalar 2 gündür ağlıyorumve çok korkuyorum öğleden sonra doktor sonuçlarıma bakacak bana dua edin lütfen
internetten abuk sabuk şeyler okudum umarım doğru değildir stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
![]()
Canim alirsin cok az kaldi. Igneler biraz zorlar sonlara dogru ama normal herkesde oluyor benjm gibi aci eşiği cok dusuk bi insan yapabildigine gore herkes yapar:)))Zor isler yaaa hayirlisiyla sagsalim kucagimiza alsaydikiğneler gitmez oldu artik canim cçokyaniyor :18:
Insallah aminnnDİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar
Bizde seni ozledik bende hatta gecen seni dusundum nerde bu kiz diye:))Geç kalmış raporumu veriyorum : şubede müfettişler var 2 haftadır eve 11 de geliyorum, kızım artık benî sevmiyo galibaçok yorgunum ve kızımı göremediğim için mutsuzum ev hatunu olma yolunda îlerliyorum...sizîde çok özledim
günaydın canlarım hayırlı cumalar 2 gündür ağlıyorumve çok korkuyorum öğleden sonra doktor sonuçlarıma bakacak bana dua edin lütfen
internetten abuk sabuk şeyler okudum umarım doğru değildir stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
![]()
Allah kolaylık versin cnm eğer ihtiyacin yoksa calisma yazik o bebeğeGeç kalmış raporumu veriyorum : şubede müfettişler var 2 haftadır eve 11 de geliyorum, kızım artık benî sevmiyo galibaçok yorgunum ve kızımı göremediğim için mutsuzum ev hatunu olma yolunda îlerliyorum...sizîde çok özledim