- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
sorulara teker teker cevap veriyorum
resim yollarım bebem kaynanam yolladık eşime demişki bu bebek çok küçük nasıl büyürsanki büyük dedik hatuna
birde canlısını görse ne olucek acaba
boşboşuna küçük adamım demiyorum ona
kız sevinç karısı dişim çok fena sütte veriyorum emziriyorumda ne yapıcam ben ya bu diklelriden kurtulmam lazım
2 gündür isyanlardayım yanı 2 dişim oglumdan sonra krılıdı çürüdü altı üstü bri agrıyor inan kafamı gövdemden ayırsam okadar rahatlıcam
1550 oldu teyzesi boyu 39 cm olmuşgötürüdgüm prametüre tulumu giydirmişler allahım ne ka şirin olmuş
annene gösterdim ah yavrum dedi bu bebek bu kadar buyu varmıki azda ayaklarında payı var anne deidm bride az daha büyüyügünüde al deidn deidm gülüştük
ne biliyim bu kadar küçük oldugunu akıl edemeidm dedi resimlerde iriya dedi
allah nasip ederse ayın 3 göz kontrolü var canım yılmbasından sonra 1 gece hastanede yatıcam bebek için bakıcaklar becerebiliyormusuyum bebeg bakmaya 2.500 vericem çıkıcem bride deidler ssk karşılıyoroglumun çüçüsü sagolsun
bez almadım orda canbebe prametüre bezi kullanıyorlar eşim prima kullanalım dedi islak mendil komilininkini aldım bebeg iyi dedi hemşire primanınkinimi niveyanınkinimi alayım dedim 4 lira kız abowwww
evet okadar par avericez az daha büyügünü alayım ben
maşallah barekallahhhhjelibonnnn büyüyorrrrrrr
![]()