Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadın:110:

ce eee:91:
burdayımmmm:21::21:ama çok yoğunum kuzum yaaa annemgille ev arasında mekik döşüyorum haliyle pert oluyorum:31:

senin diyette tam gaz gidiyormuş yürü be kim tutar seni:29:
:110: fitikin olduğunu biliyoruz :110: fitiki zorlicak birseymi yaptin manasında sordumdu :63:
slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzz :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:kkk: iyiyim kendi daima sen nasilsin:kkk:

Amin insallah ilk oglumda benim zorumla iki ay zor emdi içimde uhde kaldi miraç bey emer insallah:16:
Ayyyy insallah yaa. Benimkide emmedi ya sagdim hep simdi bendede seninki gibi uhde oldu. Pompa cok yorucu. Isi gucu bırakican pompa yapican.
Dr. Arda Lembet ikimizde yanlis yazmisiz umudum :9:
Dogru kizzzzzz :)))) hehehe
:110: gelmicem haaa artikin :19:
Kimse ugramiyyyyyy:20:
Bende geljnce kjmsyee rastlamiyimmmm
incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadın:110:

ce eee:91:
burdayımmmm:21::21:ama çok yoğunum kuzum yaaa annemgille ev arasında mekik döşüyorum haliyle pert oluyorum:31:

senin diyette tam gaz gidiyormuş yürü be kim tutar seni:29:
Canimm yaaa kiyamam sana. Yakinmi bari evlerinjz birbirine.

diyet evet bugun bacima gittim cok guzel seyler yapmisti. Ama.dozu kacirmadim 1 tane lahmacun yogurt brokoli karnibahar havuc haslamasi yedim :))))
slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzz :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Iyiyiz canim bugun bacima gittim bayagi durdum 8 saat. Bir hafta cikmasam yeter yani :)))))

Sen nasilsin tatlım mmmmmmm?

:110: fitikin olduğunu biliyoruz :110: fitiki zorlicak birseymi yaptin manasında sordumdu :63:

:kkk: iyiyim kendi daima sen nasilsin:kkk:
heee yaptımdı hafta sonu,haliyle fitiklarim zorlandı:63:

kız hiç hacamatı duydunuzmu yaptırsammmı acep:110:
Ayyyy insallah yaa. Benimkide emmedi ya sagdim hep simdi bendede seninki gibi uhde oldu. Pompa cok yorucu. Isi gucu bırakican pompa yapican.

Dogru kizzzzzz :)))) hehehe

Bende geljnce kjmsyee rastlamiyimmmm

Canimm yaaa kiyamam sana. Yakinmi bari evlerinjz birbirine.

diyet evet bugun bacima gittim cok guzel seyler yapmisti. Ama.dozu kacirmadim 1 tane lahmacun yogurt brokoli karnibahar havuc haslamasi yedim :))))

Iyiyiz canim bugun bacima gittim bayagi durdum 8 saat. Bir hafta cikmasam yeter yani :)))))

Sen nasilsin tatlım mmmmmmm?

ewet canım evlerimiz yakın:31:
walla bravo ben gezmeye gidince pek kendime hakim olamıyorum ,hoş az yiyincede ewsahibi üzülüyor...
senin bacındamı ingiltrede:26:

çok sewindim bebişin kalp atışlarını :nazar::nazar:duymuşsunuz...niye bize hiç yazmıyon aşkolsun:19:

hangi dokturla devam ediyosun merak ettimdi:110:

heee yaptımdı hafta sonu,haliyle fitiklarim zorlandı:63:

kız hiç hacamatı duydunuzmu yaptırsammmı acep:110:

ewet canım evlerimiz yakın:31:
walla bravo ben gezmeye gidince pek kendime hakim olamıyorum ,hoş az yiyincede ewsahibi üzülüyor...
senin bacındamı ingiltrede:26:
:19: iyi geçmişolsun dikkat et hacamati duydum yaptirma yyaa delimisin jilet atip kanatiyolar :53:
çok sewindim bebişin kalp atışlarını :nazar::nazar:duymuşsunuz...niye bize hiç yazmıyon aşkolsun:19:

hangi dokturla devam ediyosun merak ettimdi:110:

Orta doğudaki Drgidiyor leventti galiba adi :26:

:19: iyi geçmişolsun dikkat et hacamati duydum yaptirma yyaa delimisin jilet atip kanatiyolar :53:

Orta doğudaki Drgidiyor leventti galiba adi :26:
he jilet atıyolarmış pis kan akınca bir süre ağrın azalıyormuş ve rahatlıyormuşsun güyaa.. eşimin arkadaşı yaptırmış,ama hep mişler ve muşlar:31::31:

ne günaydını kız o saatte ,gerçi saat farkı var dimi aramızda:26:

Beydaglim burasi iki saat geri kuzum ordan o yüzden

Canim o jilet isi tehlikeli ama ben suluk saliyorlar diye bisey duydum bacaklari agriyanlar

:19: evet kimleri elendiler sinir oldum:41:

:31:bilmemki hamilelik bunaliminami girdim nedir halsizim cnm bise yapmak istemiyor yavaş yavaş agirlasiyorum hareketlerimde kisitlaniyor :31:
Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))
Offf benim herif ise giderken gürültü yapiyor uyandim bende uykum kacti:19:
Benimkiside gürültü yaparak uyandi cok derin uyuyordum bende alisde uyandik.

Kizlarrrrt 2014 e giriyoruz
siz kiminle nasil geçireceksiniz
Ben klasik kaynoslarla gecirecegim!!! Daha guzel plani olan varmi? Biz heryil ayni fix:)

Back
X