- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadın
ce eee
burdayımmmmama çok yoğunum kuzum yaaa annemgille ev arasında mekik döşüyorum haliyle pert oluyorum
senin diyette tam gaz gidiyormuş yürü be kim tutar seni![]()
slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzz![]()
Ayyyy insallah yaa. Benimkide emmedi ya sagdim hep simdi bendede seninki gibi uhde oldu. Pompa cok yorucu. Isi gucu bırakican pompa yapican.Amin insallah ilk oglumda benim zorumla iki ay zor emdi içimde uhde kaldi miraç bey emer insallah![]()
Dogru kizzzzzz :)))) heheheDr. Arda Lembet ikimizde yanlis yazmisiz umudum![]()
Bende geljnce kjmsyee rastlamiyimmmmgelmicem haaa artikin
Kimse ugramiyyyyyy![]()
Canimm yaaa kiyamam sana. Yakinmi bari evlerinjz birbirine.incitmedim şükür ama ağrım vardı fıtıkım var benim unuttunmu ne incitmesi kadın
ce eee
burdayımmmmama çok yoğunum kuzum yaaa annemgille ev arasında mekik döşüyorum haliyle pert oluyorum
senin diyette tam gaz gidiyormuş yürü be kim tutar seni![]()
slmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzz![]()
heee yaptımdı hafta sonu,haliyle fitiklarim zorlandıfitikin olduğunu biliyoruz
fitiki zorlicak birseymi yaptin manasında sordumdu
iyiyim kendi daima sen nasilsin
![]()
Ayyyy insallah yaa. Benimkide emmedi ya sagdim hep simdi bendede seninki gibi uhde oldu. Pompa cok yorucu. Isi gucu bırakican pompa yapican.
Dogru kizzzzzz :)))) hehehe
Bende geljnce kjmsyee rastlamiyimmmm
Canimm yaaa kiyamam sana. Yakinmi bari evlerinjz birbirine.
diyet evet bugun bacima gittim cok guzel seyler yapmisti. Ama.dozu kacirmadim 1 tane lahmacun yogurt brokoli karnibahar havuc haslamasi yedim :))))
Iyiyiz canim bugun bacima gittim bayagi durdum 8 saat. Bir hafta cikmasam yeter yani :)))))
Sen nasilsin tatlım mmmmmmm?
heee yaptımdı hafta sonu,haliyle fitiklarim zorlandı
kız hiç hacamatı duydunuzmu yaptırsammmı acep
ewet canım evlerimiz yakın
walla bravo ben gezmeye gidince pek kendime hakim olamıyorum ,hoş az yiyincede ewsahibi üzülüyor...
senin bacındamı ingiltrede:26:
çok sewindim bebişin kalp atışlarınıduymuşsunuz...niye bize hiç yazmıyon aşkolsun
hangi dokturla devam ediyosun merak ettimdi![]()
he jilet atıyolarmış pis kan akınca bir süre ağrın azalıyormuş ve rahatlıyormuşsun güyaa.. eşimin arkadaşı yaptırmış,ama hep mişler ve muşlariyi geçmişolsun dikkat et hacamati duydum yaptirma yyaa delimisin jilet atip kanatiyolar
Orta doğudaki Drgidiyor leventti galiba adi :26:
Gunaydin millet
Beydaglim burasi iki saat geri kuzum ordan o yüzden
Canim o jilet isi tehlikeli ama ben suluk saliyorlar diye bisey duydum bacaklari agriyanlar
iyi aasamlarrr bugün hec keyfim yok nedense
![]()
iyi aasamlarrr bugün hec keyfim yok nedense
![]()
ne yapıcam bilmiyorummmmmmm
sanada iyi aaşamlarrr
niye keyfin yok ne olduki
bende o sesi izliyom çok haksızlık var yaaaaa![]()
Ne oldu canım??
Sevinç niye keyfin yok canım ???
Kızlarrrrrrrr napıyosunuz ??? Beydağlı❤❤❤
geçecek mirak etmeeeeee,BUNALIMŞARevet kimleri elendiler sinir oldum
bilmemki hamilelik bunaliminami girdim nedir halsizim cnm bise yapmak istemiyor yavaş yavaş agirlasiyorum hareketlerimde kisitlaniyor
![]()
Offf benim herif ise giderken gürültü yapiyor uyandim bende uykum kacti![]()
Normaldir canim artık mutlu sona cok az kaldi.ama bu yattigin günleri ariycan biliyon dimi? :)))evet kimleri elendiler sinir oldum
bilmemki hamilelik bunaliminami girdim nedir halsizim cnm bise yapmak istemiyor yavaş yavaş agirlasiyorum hareketlerimde kisitlaniyor
![]()
Benimkiside gürültü yaparak uyandi cok derin uyuyordum bende alisde uyandik.Offf benim herif ise giderken gürültü yapiyor uyandim bende uykum kacti![]()