Insallah amin canimherkese hayırlı kandillerrr
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbimm bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahh
iYİKİ DOĞMUSSUN YA RESURULLAH.SENİN ÜMMEDİNE LAYIK OLAN KULLARINDAN EYLE BİZİ.KANDILINIZ MUBAREK OLSUN
Insallah amin canim
biricikim nerdesin canim sen epeydir yoksun
Aminnnnn
Seninde kandilin mubarek olsun insallah
burdayım cnmhergün akşamları genelde girip okuyorum sizleri merak ediyorum hep sizlerleyim yani ama geldiğimde kimseler olmuyo eskisi gibi
bende çalışıyorum ew iş mekik dokuyorumm
alişimi öp benim yerime
dr dediğine kulak wer bencede 2. geciktirme cnm
Gunaydin hergun kargalar la kalkan ben bugün kargalardanda önce kalktim
Eki Görüntüle 930220
RABBİM bu gecenin hürmetine ne duanız varsa içinden şerri kaldırarak hayırlısıyla versin
Herkes nasil bakiim?
Hafta sonunuz nasil gecti?
Bu hafta ne var planlarıniz arasinda?
Aminnnn insallah senindr canim ne muradın varsa versin inşallah.
Bol karabiberli mercimek corbami içtim
Diyimde cikiiim dedim
Cnmm hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürürkızlar size bi haberim var ben tüp bebek için doktor araştırmalarına başladım
büyük ihtimal 2 ay içinde başlarım ALLAH izniyle
sizlerinde bu süreçte dualarınızla benimle birlikte olacağınızı biliyorum onun için bu güzel haberi sizle palaşmak istedim
Alis'de seni oper teyzesi
Yorucu gunler desene...bende ayni tempolardqn gectim bilirim
Yok bugun cok korktum ikinci fikrinden :) ama Rabbim bilir tabiki. O korktuklarimiza ugratmasin biz kullarini.
ellerine sağlık kuzum
seni çok iyi anlıorum ama kendinden bizi mahrum bırakma arada gel canım,neşeli şeylerden bahsederiz..ben zaten hep öyle yapmaya çalışıyorum....
gel kuzum beraberce konuşuruz,eğleniriz
Canlarım nette sorun vardı kendi annem geldi o evdeyken zor gelrim o evine gğtsin görüşürüz işşallah:18::18glumlada keyifler yerinde donumu çekebiliyorumda iş bitmiyor hem beni emiyor hemde sütüme apdamilli besin koyuyorum ek gıda evcilik oynamaya çalıştık dün opynayamadım aglşamayan bebek uyuyan bebek hem agladı hemde emdi uzun uzun ay ne çok üzüldüm be şunu anladımki oglşum beni kıskanıyor eşimin mutlulugunu görseniz aglarsınız rabim herkeze tatırsın bu duyguyu allahım bebegigimin kaka sorunu var yapamıyor ne yapsak bilemiyorum zeytn yagla yaptırıyorum ben ya annem coşmaya balşladı ben kaçtım:18::18:
Mevlit kandilimiz mübarek olsun
Rabbim ne muradiniz varsa versin insallah amin..
Amin...
Senin ve herkesin mevlit kandili mubarek olsun
Rabbim saglikla bebisine kavusmani nasip eetsin
Isteyenlere bekleyenlere tez vakitte saglikli bi gebelikle birlikde bebeklerini versin. Inşallah.
Rabbim evlatlarimizi korusun onlara guzel hayirli sağlıklı mutlu bi omur versin jnsallah. Amin.
herkese hayırlı kandillerrr
peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbimm bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahh
iYİKİ DOĞMUSSUN YA RESURULLAH.SENİN ÜMMEDİNE LAYIK OLAN KULLARINDAN EYLE BİZİ.KANDILINIZ MUBAREK OLSUN
Herkes nasil bakiim?
Hafta sonunuz nasil gecti?
Bu hafta ne var planlarıniz arasinda?
Erken kalkan yol alir :))
Cnmm hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür
Bende korkuyorum ama olmasınıda istiyorumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?