Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arada esiyor bana esti ve geçti şimdi iyiyim artık her fırsatta burdayım
evet yürüyüş çok iyi geliyor zayıflayamasamda psikolojime iyi geliyor

Canim ayni psikoloji bendede var bazen burasi banada iyi gelmiyor ama bu topik baska burada biz her derdimizi paylasioruz gelip kafa dagitiyoruz canin istediginde gel cokta ara verme biz seviyoruz seni sensiz topik olurmu hic

biliyorum canım sevdiğinizi yoksa hiç uğramam zaten
ama geçti benim heyheyler
şimdi tüp yaptıracamya onun heyacanı var

ben hasta oldum çok öskürüyorum, burnum akıyor kolumu kaldıracak halim yok,aynı şekilde eşimde evde hasta yatıyor

o yüzden giremiyorum fazla:2::2::2:

NAZEMİRRRRRRRRRRRRRRR kuzum çok ama çoookkk sewindim inşaallah ümidin sevinçle sonlanır,,çok sewindimm yaaa ne yazacağımı bulamdım

hattayım yaa ondan zaar:2::2::2::2:

yarasın şifa olsun
Saol canim benim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm nazooooooooooooo Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin dualarim seninle devlette destek veriyor biliyorsundur canim Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin yolunu acik etsin incitmeden uzmeden gondersin bebeğini bolbol dua edelim cnm çok güzel bir haber bu cokkk sevindim yaaa 29:

Cokkk geçmiş olsun canim aman dikkat et salgin zaten daha beter olmayin

Nazoooo bu ay soğan kuru yap içeri temizlensin
Esinede keciboynuzu yedir sende ye kuru incir ye bol bol
Yumoslar daha kaliteli olsun cnm

Yok kiz ne emeklemesi döne döne gidior yerde yuvarliyor kendisini. Emekleme adina bisey yok :)
Yürütec aldik o da halı nin uzerinde olunca gitmiyor hali kaldırinca parkenin uzerinde gitmeye calisiyi
Mama sandalyesidr aldık

Ege de emeklemedi biliyomusun

oysaki emekleyen bebekri seyretmeyebayılırm

ege yürütecide pek sevmedi pek kullanmadık

en yürütürdüm akşama kada

inşallah Aliş seviyour yürüecini

mama sandfalyesi bende alıcaktım amavazgeçtm onun yerie alıncak aldım:26:

İkinci çocuğa hamileyim Rabbim nasip ederse sagsalim kucagimiza alirsak iki sene sonra 3. Yu yapacaz Rabbim nasip etsin kardeş iyidir kalabalık mutlu bir aile nasip etsin Rabbim isteyen herkese
şıklarda böyle b i cvp yoktu

ayrıca sen 4 tane yapmalısın

çok fonksiyonlu jetgiillerdensin 2 taneyle kalsan ayıplarım

vicdansızşarrrrrr

galiba kapasitem yok gerçekten

kızz mesaj beğenmek istiyorum bi yazı çıkıyor

o yazınında yarısı çıkmıyor okuyamıyorum ne yazıyor Allahallahhhhhhh noluyo yavvvvv:44:

Hafta sonum eyi geçti dun Esim evi temizledi bende toz aldim yemek yedik ama dun gecem kabus gibiydi
Hic uyumadim yaaaa bir sağ bir sol pofffff
Sonlara doğru oylr oluyi canim.esjn bak iu8 destekmis benimkide geceleri kalkiyi alise sutunu veriyi Allah razi olsun eslerimizden
disini sık cok az kaldi...sabrin sonu selamettir.
yine sezeryan olacak dimi canim. Birincinjn izi gittimi bende bayagi ufaldi.. estetik dikismis tamamiyle kaybolacak demisti doktor
Bol karabiberli mercimek corbami içtim
Diyimde cikiiim dedim
afiyet olsun yarasin inşallah

Nazoooomm bu superrrrrrr bi haber hatta super otesi. Allahim bu yolda yardımcı n olsun emeklerini bosa cikarmasin inşallah. .gonlunden geceni hakkindahhayirli etsin hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin..dualarim seninle.
Cnmm hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür

Bende korkuyorum ama olmasınıda istiyorumm :))
Korkularimiz isteklerimizin onune gecmesin biricikim..
Allah rahmet eylesin.
amiiinnn canım inşallah hayırlısıyla olur
bebek isteyen herkesin inşallah RABBİM kucağını boş bırakmaz
Amiiiinnnn inşallah
Cok gecmis olsjn kuzummmm
Antibiyotik verir doktorq gitseydin canjm.

saygı bizden nazocum
-------
Nazom ya üzüldüm bu duruma burdan kötü etkleneceğini düşünebileceğim en son kişisin neden böyle oldu ki
kaç zamandır tanışıyoruz burda hiç böyle bişi olmamıştı:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah

hahaytttttttt son zamanlar su gibi geçerrrrrrrr oleyyyyy ohhhhh çıkırt çıkırtttt
çantayı hazır ettinmi kadınnnnnnnnnn

sevinç evde hiç bişe yok sence ne pişirmeliyim

hadi bakalım yemek anası olda şimdik yardım et bakimmmm

domates yok
salatalık yok
yeşillik salata malz. yok
havuç yok
pattis çok az
soğan biraz
biber miber vb yok
patlıcan kabak yok
meyve yok
sarımsak var
yoğurt yok

bi zaaamet akşam yemeğini benle paylaşıver yemek anası

cevabın nirde hatun

hadi bakalım yapcanmı ikincyi
karar veremedim ama yok herhalde uzun b8 sure yapmiycam diye düşünürken bi de etraftan hafif hafif baskilar gelmeye basladi ikinci yi hemen yapin diye..
Cevabim bu yani anladın mi ben anlamadım kendimi :))bi.kac gun musadee daha dusunuyom

Ben emekleyen bi bebek geldi gecen esimjn arkadaşının oglu 9 aylik nasi guzel emekliyi bende o zaman sevdim bacjmin cocuklari hic emeklemeden yürüdüler
alis .yuruteci seviyo
Bi de mama sandelyesini de sevmeye basladi.. ord yemek yedirmesi kolay oluyo

yüce tkb nin kutsal sorusuna
gele gele 3 hatundan yanıt gelmiş

bu topik nereye gidiyor
nereye gidiyor bu topik

kepenkleri çekmemiz yakındır

ama olacağı buydu tabii
hatunlar bir bir doğuruyor doğuranlarda gelmiyor
yakında sevinçte gelmiycek

oooo bu ne kızzz ne düşünüyon sanki
olmadı 'dur çişim geldi' cevabnı kullan
-----------
evet kız yedirmesi kolay hemde çok fazla dağılmıyor yemek dökülse bile oaraya dökülüyor
ege oturmayan bebek olduğu için boşa almıyım dedim
yemek yedirirken biraz oturtuyorum o arada bile götü fingir fingir

paşam napiyo bu arada haberin varmı umudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…