Sagol canim amin.
yuzunu goren cennetlik diycekdim emme bu durumda yazdigini goren mi drmek lazım
iyi yapıyorsun o yürüyüş var ya ilac ilac !!
Çalışkan hatun seni ne olacak.
buarada sen yinede daga sık gel ozletme kendini
Konuşabiliriz canım sen paylas sıkıntılarını bizde yardimci olmaya çalışalım karinca kararinca :))
Ne kadar süredir deniyosun??
Inşallah en kisa zamanda sorunsuz bi gebelikle bebegine kavusursun.
Canim ayni psikoloji bendede var bazen burasi banada iyi gelmiyor ama bu topik baska burada biz her derdimizi paylasioruz gelip kafa dagitiyoruz canin istediginde gel cokta ara verme biz seviyoruz seni sensiz topik olurmu hic
Saol canim benimyarasın şifa olsun
kızlar size bi haberim var ben tüp bebek için doktor araştırmalarına başladım
büyük ihtimal 2 ay içinde başlarım ALLAH izniyle
sizlerinde bu süreçte dualarınızla benimle birlikte olacağınızı biliyorum onun için bu güzel haberi sizle palaşmak istedim
ben hasta oldum çok öskürüyorum, burnum akıyor kolumu kaldıracak halim yok,aynı şekilde eşimde evde hasta yatıyor
o yüzden giremiyorum fazla:2::2::2:
NAZEMİRRRRRRRRRRRRRRR kuzum çok ama çoookkk sewindim inşaallah ümidin sevinçle sonlanır,,çok sewindimm yaaa ne yazacağımı bulamdım
hattayım yaa ondan zaar:2::2::2::2:
Heheeeee
h8c gulecem yokdu
Cevap hakkkmi sonraya sakliyorum
Millet bi cevaplasin
Ben bu aksam dusuncem :)
Yok kiz ne emeklemesi döne döne gidior yerde yuvarliyor kendisini. Emekleme adina bisey yok :)
Yürütec aldik o da halı nin uzerinde olunca gitmiyor hali kaldırinca parkenin uzerinde gitmeye calisiyi
Mama sandalyesidr aldık
şıklarda böyle b i cvp yoktuİkinci çocuğa hamileyim Rabbim nasip ederse sagsalim kucagimiza alirsak iki sene sonra 3. Yu yapacaz Rabbim nasip etsin kardeş iyidir kalabalık mutlu bir aile nasip etsin Rabbim isteyen herkese
Basak karisi sen buraya gelmedigin zamanda isin bitmiyorki hec bir ise yetisemiyon
Beceri yok çünkü kapasite bu kadar
Şuraya giripte iki msj atsan korkma işinden gücünden geri. Kalmazsin bu saate yemek birakmisyuhhh
Ege sanki kundakta bebek birak oyuncaklariyla oynasin
dur çişim geldiiiiiiii
hee gittim ikiz çicuka hamileymişim,miyomlarla birlikte hepsini sezaryenle alırık kökten hallederik dedi toktur:100:
Sonlara doğru oylr oluyi canim.esjn bak iu8 destekmis benimkide geceleri kalkiyi alise sutunu veriyi Allah razi olsun eslerimizdenHafta sonum eyi geçti dun Esim evi temizledi bende toz aldim yemek yedikama dun gecem kabus gibiydi
Hic uyumadim yaaaa bir sağ bir sol pofffff
afiyet olsun yarasin inşallahBol karabiberli mercimek corbami içtim
Diyimde cikiiim dedim
Nazoooomm bu superrrrrrr bi haber hatta super otesi. Allahim bu yolda yardımcı n olsun emeklerini bosa cikarmasin inşallah. .gonlunden geceni hakkindahhayirli etsin hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin..dualarim seninle.kızlar size bi haberim var ben tüp bebek için doktor araştırmalarına başladım
büyük ihtimal 2 ay içinde başlarım ALLAH izniyle
sizlerinde bu süreçte dualarınızla benimle birlikte olacağınızı biliyorum onun için bu güzel haberi sizle palaşmak istedim
Korkularimiz isteklerimizin onune gecmesin biricikim..Cnmm hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür
Bende korkuyorum ama olmasınıda istiyorumm :))
Allah rahmet eylesin.gelirim canım arada bana esiyor esti ve geçti
okurken nasıl gözlerim doldu mutluluktan
amiiiiinnnnnnnn bin mukavele
bende erken kalktım 9 daama benim için erken bi saat
dün ev sahibimizi kaybettik bugün cenaze vardı onun için erken kalkayım dedim
ALLAH mekanını cennet eylesin
Amiiiinnnn inşallahamiiinnn canım inşallah hayırlısıyla olur
bebek isteyen herkesin inşallah RABBİM kucağını boş bırakmaz
Cok gecmis olsjn kuzummmmben hasta oldum çok öskürüyorum, burnum akıyor kolumu kaldıracak halim yok,aynı şekilde eşimde evde hasta yatıyor
o yüzden giremiyorum fazla:2::2::2:
NAZEMİRRRRRRRRRRRRRRR kuzum çok ama çoookkk sewindim inşaallah ümidin sevinçle sonlanır,,çok sewindimm yaaa ne yazacağımı bulamdım
hattayım yaa ondan zaar:2::2::2::2:
beydağlım
umudum
bafs
başak
sevinç
ve diğer kızlar ben iyiyim hergün işimi bitirip komşuyla 1 saat yürüyoruz
boş zamanlarımda elişi yapıyorum az kaldı
2 fular 2 şapka bir atkı ördüm
bir tane daha fular kaldı sonra kendime boyunluk örücem
bazen dediğim gibi buraya gelmek bana iyi gelmiyor onun için biraz uzak duruyorum ama yine dayanamayıp geri geliyorum
(I) düşünmekle olsa şimdiye en az 3 çocuk yapmıştım
KK kafayi yemiş iki gundur
Doktordan geldim herşey yolundaymis cook şükür bundan sonra onbeş günde bir cagirdi kan idrar verdim sonucu henüz almadim Allahim isteyen herkese versin tez vakitte insallah
karar veremedim ama yok herhalde uzun b8 sure yapmiycam diye düşünürken bi de etraftan hafif hafif baskilar gelmeye basladi ikinci yi hemen yapin diye..cevabın nirde hatun
hadi bakalım yapcanmı ikincyi
Ben emekleyen bi bebek geldi gecen esimjn arkadaşının oglu 9 aylik nasi guzel emekliyi bende o zaman sevdim bacjmin cocuklari hic emeklemeden yürüdülerEge de emeklemedi biliyomusun
oysaki emekleyen bebekri seyretmeyebayılırm
ege yürütecide pek sevmedi pek kullanmadık
en yürütürdüm akşama kada
inşallah Aliş seviyour yürüecini
mama sandfalyesi bende alıcaktım amavazgeçtm onun yerie alıncak aldım:26:
karar veremedim ama yok herhalde uzun b8 sure yapmiycam diye düşünürken bi de etraftan hafif hafif baskilar gelmeye basladi ikinci yi hemen yapin diye..
Cevabim bu yani anladın mi ben anlamadım kendimi :))bi.kac gun musadee daha dusunuyom
Ben emekleyen bi bebek geldi gecen esimjn arkadaşının oglu 9 aylik nasi guzel emekliyi bende o zaman sevdim bacjmin cocuklari hic emeklemeden yürüdüler
alis .yuruteci seviyo
Bi de mama sandelyesini de sevmeye basladi.. ord yemek yedirmesi kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?