Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buda olişim teyzeleriiiiii

başka resimlerde ekliyodum sorun çıktı poffffffff

vayyyyy yazınız alıntılandı diye msj geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sunmuştum yönetime geri çeviremediler zaaar

kızz mesaj beğenmek istiyorum bi yazı çıkıyor

o yazınında yarısı çıkmıyor okuyamıyorum ne yazıyor Allahallahhhhhhh noluyo yavvvvv:44:
Eeeee KK gelmeye gelmeye biseyden hbrin yok
hahaytttttttt son zamanlar su gibi geçerrrrrrrr oleyyyyy ohhhhh çıkırt çıkırtttt
çantayı hazır ettinmi kadınnnnnnnnnn
Hee herşey hazir
kahvaltı yapin o zaman

Hee gelmem onlara uyarim bende

yedirmesi kolay ben musluga yakin cekiyom sandslyesini ağzını silmek kolay oluyir malum yemek yerken hertaraf batiyo... ustunu komple degistriyirum cogu zaman kiprasiyo sandalyesindede durmuyo cok zor vallahi
crpten muzik aciyom oynuyom karsisinda iki gunde oyle yedi
bu ek gidalara alistirmak icin mecburen yaratici olmak zorundayim
Ikide bir yeni seylet icat ediyom
Dikkati dagilmainca agzini acmiyo sımsıkı kapatiyo
Ege kac kilo masallah kilosu iyi gozukuyor

alis 7. Aya girdi. Yani 28 haftalik cok şükür

Pasam evinde Muhammet Emini emziriyi habire :) yetistiremiyo zaar buraya gelmeye eeee herkes benle sevinc degil bak biz hec ehmal etmiyik habire burdayuk
Eki Görüntüle 930848

Yerim onu ben
Tatlı şey.. adam olmusta dolasiyor:)

annem namaza durdu kimseler kalmamış bebende gidiyimde namazımı kılıyım bebegim uyanır annem hürremi geçti yaw herşeye lafı var ne olucek benim bu halim kaynanamdan kurtuldum anneme yakalandım bu şu oluyor yagmurdan kaçarken doluya tutuldum amanbugün küçük adam üstüme işedi nevresime kustu kakasını yaptı heryere battı anne olmak nede zormuş yemek yemek için 3 saat bekledim beni bir türlü bırakmadı bunun adına aşk diyorlar galibaçişli kakalı kusmuklu aşkanacım oglan akşam 10.3o bir gözünü açıuyor kapatana aşk olsun büyük adammış gibi dinliyor inanın her secdemde aklıma geldikçe dua ediyorum olmayanlara sizleri seviyourm sizleri bu aralar ihmal ettigimi biliyorum amam annem pazar günü evine geçicek ozaman bol bol sevişirizbu arada derlerdide inanmazdım bebegi olanın işleri bitmiyormuş dogruymuş

Oyyyyyyy Sevim oglunuda senide evine getirsin ya sagsalim gerisi önemli değil her çocuk gibi isiyor .içiyor iste resim gondersene kiz merak ettim
41 kere masalllahhhhh evet hee heee ayni gidiyorsunuz
Allahim sag salim kucagina versin bebisini bakalim seninki karabocugmu olacak :))))

büyük oğlan karabocuk babası bembeyaz bakak miraç Nasil olacak

Oyyyyyyy Sevim oglunuda senide evine getirsin ya sagsalim gerisi önemli değil her çocuk gibi isiyor .içiyor iste resim gondersene kiz merak ettim

büyük oğlan karabocuk babası bembeyaz bakak miraç Nasil olacak

Aman saglikli hayirli olsunlarda onemli degil isin asli.
Ama cok tatli cok bal cok şeker cok sevimli bi bebe olacak Miraç bebek Allahın izniyle

Pasam gec kaldim qaliba tebrik etmek icin sukur oglusun eve gelmis okudum cok sevindim inan Rabbime sukurler olsun

Bana gelince biraz qarip hamilelik geciriyorum bulantim az var da beter digil
istahim yok
ancak ek$i seyler yiye biliyorum takvim biraz irelide biz 9 haftaya giricez sukur bebegim iyi dediler en son
bir ay sonra yine randevum var insallah hersey yolunda olur Rabbim evlatlarimizi korur
basakkk Ege super erkek kizim olsa oglun kizimi almali arkadas biz yakisiklilari severiz

çok geçmiş olsun canım bu senenin meşhur gribine sendemi yakalandın kendine dikkat et bol c vitamini al dinlen çabucak iyileş
sağol canım sevineceğinizi biliyodum

amin inşallah emeklerimiz boşa çıkarmaz

Nazoooo bu ay soğan kuru yap içeri temizlensin
Esinede keciboynuzu yedir sende ye kuru incir ye bol bol
Yumoslar daha kaliteli olsun cnm

ben onu içememki herşeyi içerim ilaç niyetine soğanı biraz zor
ama benim rahimde hiç sorunum olmadı şimdiye kadar inşallahta temizdir

ismimizin altındaki yeşil de ne:26::26::26::26::26:

bende bilmiyorum:44:

kızz mesaj beğenmek istiyorum bi yazı çıkıyor

o yazınında yarısı çıkmıyor okuyamıyorum ne yazıyor Allahallahhhhhhh noluyo yavvvvv:44:

bugün beğen yazısıda yok

amin canım güzel dileklerin için

yaşlanıyoruz ondan heralde

bence sen bugün yemek yeme çünkü yok yok

doğurunca bende gelmiyecem

Eki Görüntüle 930848

maşallah yürümeyede başlamış

çocuklar öyle sürekli yeni bişeyler bulmak lazım işin zor

anam doğurmadam tırstımbenim hiç işim bitmez heralde zombi gibi dolaşırımortalıkta

Canim eysanin dogumgunu kutlu olsun cnm saglikla sihhatle hayirli bir omur diliyorum anali babali insallah

Zaman su gibi takip gidiyor darisi hepimizin basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…