Eeeee KK gelmeye gelmeye biseyden hbrin yokkızz mesaj beğenmek istiyorum bi yazı çıkıyor
o yazınında yarısı çıkmıyor okuyamıyorum ne yazıyor Allahallahhhhhhh noluyo yavvvvv:44:
Hee herşey hazirhahaytttttttt son zamanlar su gibi geçerrrrrrrr oleyyyyy ohhhhh çıkırt çıkırtttt
çantayı hazır ettinmi kadınnnnnnnnnn
sevinç evde hiç bişe yok sence ne pişirmeliyim
hadi bakalım yemek anası olda şimdik yardım et bakimmmm
domates yok
salatalık yok
yeşillik salata malz. yok
havuç yok
pattis çok az
soğan biraz
biber miber vb yok
patlıcan kabak yok
meyve yok
sarımsak var
yoğurt yok
bi zaaamet akşam yemeğini benle paylaşıver yemek anası
yüce tkb nin kutsal sorusuna
gele gele 3 hatundan yanıt gelmiş
bu topik nereye gidiyor
nereye gidiyor bu topik
kepenkleri çekmemiz yakındır
ama olacağı buydu tabii
hatunlar bir bir doğuruyor doğuranlarda gelmiyor
yakında sevinçte gelmiycek
yedirmesi kolay ben musluga yakin cekiyom sandslyesini ağzını silmek kolay oluyir malum yemek yerken hertaraf batiyo... ustunu komple degistriyirum cogu zaman kiprasiyo sandalyesindede durmuyo cok zor vallahioooo bu ne kızzz ne düşünüyon sanki
olmadı 'dur çişim geldi' cevabnı kullan
-----------
evet kız yedirmesi kolay hemde çok fazla dağılmıyor yemek dökülse bile oaraya dökülüyor
ege oturmayan bebek olduğu için boşa almıyım dedim
yemek yedirirken biraz oturtuyorum o arada bile götü fingir fingir
paşam napiyo bu arada haberin varmı umudum
Bende 28 haftalik oldummmalisle benim gebelik yasim ayniiii yerim o karabocuguuuu
Oyyyyyyy Sevim oglunuda senide evine getirsin ya sagsalim gerisi önemli değil her çocuk gibi isiyor .içiyor isteannem namaza durdu kimseler kalmamış be bende gidiyimde namazımı kılıyım bebegim uyanır annem hürremi geçti yaw herşeye lafı var ne olucek benim bu halim kaynanamdan kurtuldum anneme yakalandım bu şu oluyor yagmurdan kaçarken doluya tutuldum aman bugün küçük adam üstüme işedi nevresime kustu kakasını yaptı heryere battı anne olmak nede zormuş yemek yemek için 3 saat bekledim beni bir türlü bırakmadı bunun adına aşk diyorlar galiba çişli kakalı kusmuklu
aşkanacım oglan akşam 10.3o bir gözünü açıuyor kapatana aşk olsun büyük adammış gibi dinliyor inanın her secdemde aklıma geldikçe dua ediyorum olmayanlara sizleri seviyourm sizleri bu aralar ihmal ettigimi biliyorum amam annem pazar günü evine geçicek ozaman bol bol sevişiriz bu arada derlerdide inanmazdım bebegi olanın işleri bitmiyormuş dogruymuş
41 kere masalllahhhhh evet hee heee ayni gidiyorsunuz
Allahim sag salim kucagina versin bebisini bakalim seninki karabocugmu olacak :))))
Oyyyyyyy Sevim oglunuda senide evine getirsin ya sagsalim gerisi önemli değil her çocuk gibi isiyor .içiyor isteresim gondersene kiz merak ettim
büyük oğlan karabocuk babası bembeyaz bakak miraç Nasil olacak
ben hasta oldum çok öskürüyorum, burnum akıyor kolumu kaldıracak halim yok,aynı şekilde eşimde evde hasta yatıyor
o yüzden giremiyorum fazla:2::2::2:
NAZEMİRRRRRRRRRRRRRRR kuzum çok ama çoookkk sewindim inşaallah ümidin sevinçle sonlanır,,çok sewindimm yaaa ne yazacağımı bulamdım
hattayım yaa ondan zaar:2::2::2::2:
Saol canim benim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cookkk sevindimmm nazooooooooooooo Rabbim emeklerinizi bos cikarmasin dualarim seninle devlette destek veriyor biliyorsundur canim Rabbim iyi doktorlarla karsilastirsin yolunu acik etsin incitmeden uzmeden gondersin bebeğini bolbol dua edelim cnm çok güzel bir haber bu cokkk sevindim yaaa 29:
Nazoooo bu ay soğan kuru yap içeri temizlensin
Esinede keciboynuzu yedir sende ye kuru incir ye bol bol
Yumoslar daha kaliteli olsun cnm
ismimizin altındaki yeşil de ne:26::26::26::26::26:
kızz mesaj beğenmek istiyorum bi yazı çıkıyor
o yazınında yarısı çıkmıyor okuyamıyorum ne yazıyor Allahallahhhhhhh noluyo yavvvvv:44:
Sonlara doğru oylr oluyi canim.esjn bak iu8 destekmis benimkide geceleri kalkiyi alise sutunu veriyi Allah razi olsun eslerimizden
disini sık cok az kaldi...sabrin sonu selamettir.
yine sezeryan olacak dimi canim. Birincinjn izi gittimi bende bayagi ufaldi.. estetik dikismis tamamiyle kaybolacak demisti doktor
afiyet olsun yarasin inşallah
Nazoooomm bu superrrrrrr bi haber hatta super otesi. Allahim bu yolda yardımcı n olsun emeklerini bosa cikarmasin inşallah. .gonlunden geceni hakkindahhayirli etsin hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin..dualarim seninle.
Korkularimiz isteklerimizin onune gecmesin biricikim..
Allah rahmet eylesin.
Amiiiinnnn inşallah
Cok gecmis olsjn kuzummmm
Antibiyotik verir doktorq gitseydin canjm.
saygı bizden nazocum
-------
Nazom ya üzüldüm bu duruma burdan kötü etkleneceğini düşünebileceğim en son kişisin neden böyle oldu ki
kaç zamandır tanışıyoruz burda hiç böyle bişi olmamıştı:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sevinç evde hiç bişe yok sence ne pişirmeliyim
hadi bakalım yemek anası olda şimdik yardım et bakimmmm
domates yok
salatalık yok
yeşillik salata malz. yok
havuç yok
pattis çok az
soğan biraz
biber miber vb yok
patlıcan kabak yok
meyve yok
sarımsak var
yoğurt yok
bi zaaamet akşam yemeğini benle paylaşıver yemek anası
yüce tkb nin kutsal sorusuna
gele gele 3 hatundan yanıt gelmiş
bu topik nereye gidiyor
nereye gidiyor bu topik
kepenkleri çekmemiz yakındır
ama olacağı buydu tabii
hatunlar bir bir doğuruyor doğuranlarda gelmiyor
yakında sevinçte gelmiycek
yedirmesi kolay ben musluga yakin cekiyom sandslyesini ağzını silmek kolay oluyir malum yemek yerken hertaraf batiyo... ustunu komple degistriyirum cogu zaman kiprasiyo sandalyesindede durmuyo cok zor vallahi
crpten muzik aciyom oynuyom karsisinda iki gunde oyle yedi
bu ek gidalara alistirmak icin mecburen yaratici olmak zorundayim
Ikide bir yeni seylet icat ediyom
Dikkati dagilmainca agzini acmiyo sımsıkı kapatiyo
Ege kac kilo masallah kilosu iyi gozukuyor
alis 7. Aya girdi. Yani 28 haftalik cok şükür
Pasam evinde Muhammet Emini emziriyi habire :) yetistiremiyo zaar buraya gelmeye eeee herkes benle sevinc degil bak biz hec ehmal etmiyik habire burdayuk
Yerim onu ben
Tatlı şey.. adam olmusta dolasiyor:)
annem namaza durdu kimseler kalmamış be bende gidiyimde namazımı kılıyım bebegim uyanır annem hürremi geçti yaw herşeye lafı var ne olucek benim bu halim kaynanamdan kurtuldum anneme yakalandım bu şu oluyor yagmurdan kaçarken doluya tutuldum aman bugün küçük adam üstüme işedi nevresime kustu kakasını yaptı heryere battı anne olmak nede zormuş yemek yemek için 3 saat bekledim beni bir türlü bırakmadı bunun adına aşk diyorlar galiba çişli kakalı kusmuklu aşk anacım oglan akşam 10.3o bir gözünü açıuyor kapatana aşk olsun büyük adammış gibi dinliyor inanın her secdemde aklıma geldikçe dua ediyorum olmayanlara sizleri seviyourm sizleri bu aralar ihmal ettigimi biliyorum amam annem pazar günü evine geçicek ozaman bol bol sevişiriz bu arada derlerdide inanmazdım bebegi olanın işleri bitmiyormuş dogruymuş
napiyonuz
Ayyy su kaynana gelin programı ne kadar tuhafff
Ayyy ne kadar issiz olmus burasi yaaa
Kimse gelmiyiiiii
Baska topiklere gidiiiim fink atiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?