Aynen bi sevinc sen yaziyon bi ben baskada kimse yokHeeee bende gelmiyom topikide acmiyom çok sikici oldu artik buralar
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Canim eysanin dogumgunu kutlu olsun cnm saglikla sihhatle hayirli bir omur diliyorum anali babali insallah
Zaman su gibi takip gidiyor darisi hepimizin basina insallah
iyiki doğdun EYŞANNNNN iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119:
topikin tek prensesiiiiii eminim çok güzel bir bebektir,DUMANIM kuzum ALLAH evladını sana bağışlasın mutlu sağlıklı uzuuuunnn yıllar sürün birlikte inşaallah
Dogum gunun kutlu mutlu olsun tatli bebek
Iyi mutlu huzurlu sağlıklı bir omrun olsun bebek sirin bebek. Annenle babanla birlikte daha nice yaşlara insallah...
Heeee donmeyekkAynen bi sevinc sen yaziyon bi ben baskada kimse yok( beydaglimda hasta gelmiyo cok sıkıcı yaaa. Baska topiklere alisirsak buraya donmeyik bi daha :))
Nasil oldun kuzum? Daha iyimisin?
kızımın güzel teyzeleri hepinize çoook teşekkür ederiz...bu güzel günümüzde bizde kızımla hepiniz için dua ediyoruz herkes bebek sahibi olabilsin diye...zaman çook hızlı geçiyor,geçen sene bu zamanlar kızım kırmızı suratı dağınık saçları ve kıllı yüzüyle ciyak ciyak ağlıyordu, heyyy gidi günler heyyyyy..... Allahıma çok şükür bu günleri biz yaşadık inşallah bu mutluluğumuz hiç bitmez... hepinizi öpüyoruz...
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kızımın güzel teyzeleri hepinize çoook teşekkür ederiz...bu güzel günümüzde bizde kızımla hepiniz için dua ediyoruz herkes bebek sahibi olabilsin diye...zaman çook hızlı geçiyor,geçen sene bu zamanlar kızım kırmızı suratı dağınık saçları ve kıllı yüzüyle ciyak ciyak ağlıyordu, heyyy gidi günler heyyyyy..... Allahıma çok şükür bu günleri biz yaşadık inşallah bu mutluluğumuz hiç bitmez... hepinizi öpüyoruz...
Sevinc ben yazdim sira sende kuzum :))
senun menüyü görünce aciktigimi hissettim. :))(menü vereyim bari
Tarhana corbasi
Kiymali patates
Bulgur pilavi
Tursu ayran
iyiki doğdun EYŞANNNNN iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119:
topikin tek prensesiiiiii eminim çok güzel bir bebektir,DUMANIM kuzum ALLAH evladını sana bağışlasın mutlu sağlıklı uzuuuunnn yıllar sürün birlikte inşaallah
senun menüyü görünce aciktigimi hissettim. :))(
Benimde aksama misafiri m gelicek çaya.
Bende yanina baklavq ve kurabiye koyayim diyorum
burada sewinco yarin saçlarımı boyatayim dedim cok beyazlarim çıkmış:18:
sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye
Boyat cnm misss gibi olayyy pasa face oğlunun videosunu koymuş aglatti beni Rabbim bagislasin uzun saglikli omur versin analiz babali
Hele bir resim var kuvezin basinda oğluna bir bakisi var kedinin cigere baktigi gibi bakiyor kavuştular ya çoksukur
sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye
Bitti ama koynunda artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?