Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiki doğdun EYŞANNNNN iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119:
topikin tek prensesiiiiii eminim çok güzel bir bebektir,DUMANIM kuzum ALLAH evladını sana bağışlasın mutlu sağlıklı uzuuuunnn yıllar sürün birlikte inşaallah

Dogum gunun kutlu mutlu olsun tatli bebek

Iyi mutlu huzurlu sağlıklı bir omrun olsun bebek sirin bebek. Annenle babanla birlikte daha nice yaşlara insallah...

Canim eysanin dogumgunu kutlu olsun cnm saglikla sihhatle hayirli bir omur diliyorum anali babali insallah

Zaman su gibi takip gidiyor darisi hepimizin basina insallah

Dogum gunun kutlu mutlu olsun tatli bebek

Iyi mutlu huzurlu sağlıklı bir omrun olsun bebek sirin bebek. Annenle babanla birlikte daha nice yaşlara insallah...

kızımın güzel teyzeleri hepinize çoook teşekkür ederiz...bu güzel günümüzde bizde kızımla hepiniz için dua ediyoruz herkes bebek sahibi olabilsin diye... zaman çook hızlı geçiyor,geçen sene bu zamanlar kızım kırmızı suratı dağınık saçları ve kıllı yüzüyle ciyak ciyak ağlıyordu, heyyy gidi günler heyyyyy..... Allahıma çok şükür bu günleri biz yaşadık inşallah bu mutluluğumuz hiç bitmez... hepinizi öpüyoruz...

Aynen bi sevinc sen yaziyon bi ben baskada kimse yok ( beydaglimda hasta gelmiyo cok sıkıcı yaaa. Baska topiklere alisirsak buraya donmeyik bi daha :))

Nasil oldun kuzum? Daha iyimisin?
Heeee donmeyekk

Allahim mutlulugunuzu daim etsin duana amin diyorummm Allahim hayirli saglikli uzun ömürler versin

Amin dualarıni eksik etme canim
Zaman su gibi akiyir.
Simdi eysanla alis arasinda 5.5 ay mi var??

menü vereyim bari
Tarhana corbasi
Kiymali patates
Bulgur pilavi
Tursu ayran
senun menüyü görünce aciktigimi hissettim. :))(
Benimde aksama misafiri m gelicek çaya.
Bende yanina baklavq ve kurabiye koyayim diyorum

burada sewinco yarin saçlarımı boyatayim dedim cok beyazlarim çıkmış:18:

aaa eyşanın doğum günümü bugün
maşallah 1 yaşına girdi bile ALLAH mutlu huzurlu uzun bir ömür versin
anası gibi güzel eyşan

sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye

Boyat cnm misss gibi olayyy pasa face oğlunun videosunu koymuş aglatti beni Rabbim bagislasin uzun saglikli omur versin analiz babali
Hele bir resim var kuvezin basinda oğluna bir bakisi var kedinin cigere baktigi gibi bakiyor kavuştular ya çoksukur

sevinç ve beydağlı siz duymuşunuzdur belki tayfun bağış diye bi doktor var adanadan gelmiş
bayağı bi aklıma yattı gibi çok güzel yorumlar var hakkında bide size sorayım dedim duydunuzmu diye

Evet cnm adini duydum iyi bir Dr sanirim adini duyduğuma gore ama pek detay bilmiyorum cnm

koskoca 53 gün gelde bana sor

tayfun bağış adanadan benim dr

Pasaa detaylı rapor versenee napiyorsunuz muhammet emin le alistimi evine babayla arasi Nasil emiyomu

Bitti ama koynunda artik

evet canım beni emerken bri bakması varallahım dedim ben bu günleir görücekmiydim cuma kan verilicek kalça çıkıklıgına bakılıcak kan alırken o aglarsa bende aglarım eşimim soksam allahım bebegim agladıgında bende aglıyourm rahmetli kemal sunal gibi kız sevinç annelik öyle brişeymişki sorma daha ne acıklı resimelri varda ben koymadım çok aglardın anam kızmaya başladı ben çıkıyım perşembe evine gidicek artık sevişrik bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…