Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Spinal ile epidural farkli seylermi acaba?
Ben epidural sezeryan olsun demistim bebegimi goreyim dedim o da benjm durumuma genel anestezi daha uygunmus. Genel yaptilar bana...

Farkliymis cnm epiduralde belde bir şey takimi kaliyomus ordan ara ara ilaç veriliyomus spinal öyle değiltek iiğne ile uyusuyon bitiyor bende spinal olsun isterim bebeği görmek için ama Dr uygun görmezse genel olurum

Sonunda becerebildim
Kuzucuguma takvim yapmayı
Nasıl olmusss

apla bir çizelgem bile yok anlıyormusun benim sevinç karısına deidm uyuz görmedi insan der 12 sene sonra bebegi oldu aynı benim çizeşgeden yapayım der amam nerdebende istiyom çizelge banane
yarın annem geliyor ban giremicem haberinzi olsun annem gidince girreim

Spinal ile epidural farkli seylermi acaba?
Ben epidural sezeryan olsun demistim bebegimi goreyim dedim o da benjm durumuma genel anestezi daha uygunmus. Genel yaptilar bana...

canım banada pıhtılaşmadan dolayı geneli uygun gördüler... hiç aklından bile geçirme epidurali dedi dr ,anestezicide onayladı:26::26:

kızlar bu ay regli oldum

paşam erken aslında ama normal bi insan için erken ben bebek büyüsün diye beklerken geç kalmış olmaktan korkuyorumm

Anti hbs - 215.51 POZİTİF
HbsAg - NEGATİF
Rubella ıgg - 112 POZİTİF
HCV - NEGATİF
Cmv ıgG -9.58 POZİTİF
Cmv ıgM - NEGATİF DİĞER BÜTÜN TAHLİLLER İYİ ÇIKMIŞ.DOKTORUM HAFTAYA GEL SONUÇLARIN ÇIKMIŞ OLUR BAKARIZ DEDİ.BNDE POZİTİF GÖRÜNCE KORKTUM.SİZİN TAHLİLLERİNİZDE DE BÖYLE SONUÇLAR VARMI.BN KORKMAYA BAŞLADIM ((

kizzzz ben ogrendim o da zar zor
sana anlatirim istersen
anan gidince soylersin..

Banada pihtilasmadan dolayi dediler
ama yavrumu görmek isterdim
Neyse bu kadarına da şükür

aglama kiz bi dahaki aya inşallah. ..

bence erken degil hic... zaten ha deyince gelmiyor bizim bebisler.. :)
Ne kadar erken baslarsan o kadar iyi..
ben bile düşünüyorum:18:

Sonunda becerebildim
Kuzucuguma takvim yapmayı
Nasıl olmusss
Çok güzel olmuş canim
Kizzz İngilizce site ben zor yaptim unuttum gitti

Hiiiiiiccc erken değil dur bakim ne zaman gebe kalacan Rabbim hayirli zamanda versin destekcinim arkandayim pihticanim

Sewincim Sağol canim

Gunaydin millet

Nerde bu millet yaaa..

Şu kış uykusundan uyanin artukkk

burası kadınlar kulubü bn size bişey danışıyorum ama siz bana cvp bile vermiyorsunuz (hani kadınların dayanışması(

'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''

'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''

/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR

burası kadınlar kulubü bn size bişey danışıyorum ama siz bana cvp bile vermiyorsunuz (hani kadınların dayanışması(

ben soru falan göremiyorum niye atarlandın ki böyle sankim bizim cevabımızın hayati önemi var kız sen ne seker şeysin gel sor hadi bakalım bu muhim sey neymişşş

hımmm evet soruyu buldum canımcım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun...sağsalim kucağına alırsın inşallah...kısaca sonuçlarında sıkıntı yok onu söleyeyim...ıgg pozitif demek önceden geçirilmiş bağışıklık kazanılmış demek ıgm suan vucudunda bulunması demekki senin negatif çıkmış sorun yok ıgm pozitif olsa sıkıntıydı...hbsag ve hcv de pozitif olsa sıkıntıydı onlarda negatif yani gebeliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…