Spinal ile epidural farkli seylermi acaba?
Ben epidural sezeryan olsun demistim bebegimi goreyim dedim o da benjm durumuma genel anestezi daha uygunmus. Genel yaptilar bana...
Sonunda becerebildim
Kuzucuguma takvim yapmayı
Nasıl olmusss
Spinal ile epidural farkli seylermi acaba?
Ben epidural sezeryan olsun demistim bebegimi goreyim dedim o da benjm durumuma genel anestezi daha uygunmus. Genel yaptilar bana...
kizzzz ben ogrendim o da zar zorapla bir çizelgem bile yok anlıyormusun benim sevinç karısına deidm uyuz görmedi insan der 12 sene sonra bebegi oldu aynı benim çizeşgeden yapayım der amam nerdebende istiyom çizelge banane
yarın annem geliyor ban giremicem haberinzi olsun annem gidince girreim
Banada pihtilasmadan dolayi dedilercanım banada pıhtılaşmadan dolayı geneli uygun gördüler... hiç aklından bile geçirme epidurali dedi dr ,anestezicide onayladı:26::26:
kızlar bu ay regli oldum
paşam erken aslında ama normal bi insan için erken ben bebek büyüsün diye beklerken geç kalmış olmaktan korkuyorumm
Çok güzel olmuş canimSonunda becerebildim
Kuzucuguma takvim yapmayı
Nasıl olmusss
Kizzz İngilizce site ben zor yaptim unuttum gittiapla bir çizelgem bile yok anlıyormusun benim sevinç karısına deidm uyuz görmedi insan der 12 sene sonra bebegi oldu aynı benim çizeşgeden yapayım der amam nerdebende istiyom çizelge banane
yarın annem geliyor ban giremicem haberinzi olsun annem gidince girreim
canım banada pıhtılaşmadan dolayı geneli uygun gördüler... hiç aklından bile geçirme epidurali dedi dr ,anestezicide onayladı:26::26:
kızlar bu ay regli oldum
paşam erken aslında ama normal bi insan için erken ben bebek büyüsün diye beklerken geç kalmış olmaktan korkuyorumm
Sewincim Sağol canim
Gunaydin millet
Nerde bu millet yaaa..
Şu kış uykusundan uyanin artukkk
burası kadınlar kulubü bn size bişey danışıyorum ama siz bana cvp bile vermiyorsunuz(hani kadınların dayanışması (
burası kadınlar kulubü bn size bişey danışıyorum ama siz bana cvp bile vermiyorsunuz(hani kadınların dayanışması (
Anti hbs - 215.51 POZİTİF
HbsAg - NEGATİF
Rubella ıgg - 112 POZİTİF
HCV - NEGATİF
Cmv ıgG -9.58 POZİTİF
Cmv ıgM - NEGATİF DİĞER BÜTÜN TAHLİLLER İYİ ÇIKMIŞ.DOKTORUM HAFTAYA GEL SONUÇLARIN ÇIKMIŞ OLUR BAKARIZ DEDİ.BNDE POZİTİF GÖRÜNCE KORKTUM.SİZİN TAHLİLLERİNİZDE DE BÖYLE SONUÇLAR VARMI.BN KORKMAYA BAŞLADIM((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?