Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Şıştttt sen kuşum yolunumu şaşırdin
Nerden gelmekdesin? Nereye gidiyosun?
Belliki yolunu şaşırmışsin

neyse ciddi olayim biraz.. ihimm ihimm

epeydir yoksun piyasada kuzum
Hic dusunmuyonmu.bu gariban umudum ve sevinc hanfendiler topigin başını beklemekden yoruldular...
bu tatli mi tatli şeker mi şeker dunya guzeli zeki akli basinda iki kadincagiz bu topikden umudunu kesmek uzerelerdi..

Ayyy sizlerle iyki tanışmışım Allah ım bu iki yuzlu ınsanların cogaldıgı arkandan iş cevirenlerin her köse başını tuttugu umuttan az endişeden çok yüklemeye meyilli insan müsvettelerinin çoğaldıgı günümüzde ( uyyy bahaneyle fazla salladım ) birazcık gelmedim diye beni merak edip arayan sevincim ve buradan merak edip soran ve umudumla tanışmayı nasip ettiğin için şükürler olsun...çok mu yalnız bi insanım ben acaba yaa beni sordunuz diye bölem duygusala bağladığıma göree

neysem ben bu ara meşguliyetlerimin çok olması sebebylen artı 3 gün elektirik suyun 1 dakika bile verilmeden gecmesi sebebiylen topiki boşlamış olmakla beraber hepinizi ayrı ayrı özledim tabikimdee hakkari buz gibi elektirik kesilince suda gidiyo kaloriferde yanmıyo hayat bildiğin felç oldu cıg düşmüş 3 gün hiçbiri yoktu sonra geldi ama geldi gitti geldi gitti yani elektirik kesintisi değil elektirik verintisi yaptılar..23 saat elektiriği kesip 1 saat verdiler..bende elektirik gelince tedaşı arayıp bir sorun mu var elektirik geldi diye ihbar verecek psikolojıye tam bürünmüştüm ki neyseki elektiriğe kavuştuk..ee tabi ardından temizlik yapmak farz oldu ev bildiğin koktu ıyyyy sonram zaten ben öncesinde bildiğiniz uzere ağır bir grip geçirmiştim bu olayların ardından oğluşta hastalandı yeni toparlandık...bunun harici burası cok soguk kalorifercimiz gün sekmeden 15 inde yakma parasını almasına karşın kaloriferi yakmayı sürekli unutuyor ellerim buz gibi oldu şuan klavyeden yazcam derken evde eldivenlede gezmiyek dimi neysem gün okuma nakış kursunda sınav sebebiyle boşladığım kızlarla buluşma da gelemediğim günler arasında yağılmışlardan...
bugune gelince tayin için formlar geldi tayin yerlerini sececeğiz dualarınızı eksik etmeyin nolur inşallah burdan sonra Rabbim rahat yerler nasip etsin...

ve sizler neler yaptınız ben yokkennnn dökülünnnn bakıyımmm???

ben kestim umudumu
Tkb bile uğramaz oldu

Rabbim bebek isteyen tüm herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Gerçekten zor bir durum. Dualarım sizinle arkadaşlar.

bende iyiki tanismisim senle canim
ben kisaca ozet geciiim
Gecenlerde ailecek alisde dahil cok fena grip olduk.
Ben neysede alisim bayagi kötüydu
Sonra grip gecti dis yerleri kasinmaya basladi..
cocuk perisan oldu
Aralarda calpol veriyorum ama dis jelini daha yogun kullanıyoruz
bayagi bi huy değiştirdi
mizmiz...kucakdan inmeyen tatli bi sey suanda.
Gecen misafirler gelmişti
birakmadi bi servis bisey yapayim
Kucagindan inmedi mübarek :))
Bende o yuzden alis boyle olunca ister istemez depresif gunler geçiriyorum tabiki Rabbim beterinden esirgesin. Bugunlerimize binlerce şükürler
bende durumlar böyle
heee buarada buraya geliyim ama topik cok cansiz malesef (((

ben kestim umudumu
Tkb bile uğramaz oldu
Haklisin kuzum
Bende kestim aslında ama aliskanliklar iste...

beydaglim.....hala uok

Nazom...randevu yarinmiydi? Yoksa bi dahaki haftami...

kizlar ben uyumaya gidiyorum
Allah emanet olun
hayırlı geceler

amin inşallah ALLAH kimseyi bekletmeden versin
gerçi ben 16 senedir bekliyorum

İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah

amin inşallah ALLAH kimseyi bekletmeden versin
gerçi ben 16 senedir bekliyorum

Canjm bende 10 yil bekledim. Gerçi aktif olarak son 3 yildir denedik ama 3 degil 33 yil gibi gecti bana. Allahima sukurler olsun. Umutlarimin tukendigi anda geldi. Rabbim eksikligini yasatmasin kimseye. Yavrularimjzi bize bagislasin olmayanlarada versin tez vakitte hayirlsiyla ins.amin.

kızlar annem halen bende onun için giremiyorum amma sizleri zaman buldukça okuyorum umudum bende 12 sene bekledim 3 ölen bebegimi saymaksak tabiancım insanın bebegi kendinemi güzel görünüyr yoksa bebegimmi güzelannem diyorki kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş benimki o hesapküçük adam 14 gelrise 3 aylık olucak rabbime şükrüler olsunallah olmayanlarada tattırsın işallah anneligi çok güzel bri duyguymuş onu anladım ben

sevinççim allahım 40 senelerid aha nicelerini göstersin bugünde ablamın evlilik yıldönümü haberin varmıah ah benimde yaklaşıyor evlilik yıldönümüm bu sene ilk defa allah nasip ederse anneler gününü kutlucam çok mutluyum ben yaben ktlamak için 12 sene bekledim dün oglumu sevreken annem yanımda deidmki ah ogul sen ne uzak yollardan geldin bu kadar sene nedsen bekledin deidm annem anne ölen bebekleirmde böyle güzelmidir dedigimde annemde bebekelrin çirkinimi olur öteki tarafta şefaatçi olurlar kızım dediannemin ne zaman gidicegi belli degil o gidince dönerim aranıza sezleri çok özledim hele sevinci daha çokrabim evlatlarınla eşinle bri ömrü boyu mutlu etsin sevinç karısı seni işşallah ikinci kara böcügünede ömrü versin işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…