:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Şıştttt sen kuşum yolunumu şaşırdin
Nerden gelmekdesin? Nereye gidiyosun?
Belliki yolunu şaşırmışsin
neyse ciddi olayim biraz.. ihimm ihimm
epeydir yoksun piyasada kuzum
Hic dusunmuyonmu.bu gariban umudum ve sevinc hanfendiler topigin başını beklemekden yoruldular...
bu tatli mi tatli şeker mi şeker dunya guzeli zeki akli basinda iki kadincagiz bu topikden umudunu kesmek uzerelerdi..
Şıştttt sen kuşum yolunumu şaşırdin
Nerden gelmekdesin? Nereye gidiyosun?
Belliki yolunu şaşırmışsin
neyse ciddi olayim biraz.. ihimm ihimm
epeydir yoksun piyasada kuzum
Hic dusunmuyonmu.bu gariban umudum ve sevinc hanfendiler topigin başını beklemekden yoruldular...
bu tatli mi tatli şeker mi şeker dunya guzeli zeki akli basinda iki kadincagiz bu topikden umudunu kesmek uzerelerdi..
bende iyiki tanismisim senle canimAyyy sizlerle iyki tanışmışım Allah ım bu iki yuzlu ınsanların cogaldıgı arkandan iş cevirenlerin her köse başını tuttugu umuttan az endişeden çok yüklemeye meyilli insan müsvettelerinin çoğaldıgı günümüzde ( uyyy bahaneyle fazla salladım) birazcık gelmedim diye beni merak edip arayan sevincim ve buradan merak edip soran ve umudumla tanışmayı nasip ettiğin için şükürler olsun...çok mu yalnız bi insanım ben acaba yaa beni sordunuz diye bölem duygusala bağladığıma göree
neysem ben bu ara meşguliyetlerimin çok olması sebebylen artı 3 gün elektirik suyun 1 dakika bile verilmeden gecmesi sebebiylen topiki boşlamış olmakla beraber hepinizi ayrı ayrı özledim tabikimdeehakkari buz gibi elektirik kesilince suda gidiyo kaloriferde yanmıyo hayat bildiğin felç oldu cıg düşmüş 3 gün hiçbiri yoktu sonra geldi ama geldi gitti geldi gitti yani elektirik kesintisi değil elektirik verintisi yaptılar..23 saat elektiriği kesip 1 saat verdiler..bende elektirik gelince tedaşı arayıp bir sorun mu var elektirik geldi diye ihbar verecek psikolojıye tam bürünmüştüm ki neyseki elektiriğe kavuştuk..ee tabi ardından temizlik yapmak farz oldu ev bildiğin koktu ıyyyy sonram zaten ben öncesinde bildiğiniz uzere ağır bir grip geçirmiştim bu olayların ardından oğluşta hastalandı yeni toparlandık...bunun harici burası cok soguk kalorifercimiz gün sekmeden 15 inde yakma parasını almasına karşın kaloriferi yakmayı sürekli unutuyor ellerim buz gibi oldu şuan klavyeden yazcam derken evde eldivenlede gezmiyek dimi neysem gün okuma nakış kursunda sınav sebebiyle boşladığım kızlarla buluşma da gelemediğim günler arasında yağılmışlardan...
bugune gelince tayin için formlar geldi tayin yerlerini sececeğiz dualarınızı eksik etmeyin nolur inşallah burdan sonra Rabbim rahat yerler nasip etsin...
ve sizler neler yaptınız ben yokkennnn dökülünnnn bakıyımmm???
Haklisin kuzumben kestim umudumu
Tkb bile uğramaz oldu
umudum canım randevum 12 şubat perşembe:18:
Tamam canim ben yanlis hatirlamisim
Ayyy heyecanlandim kuzum yaa :18:
Insallah guzel haberlerle gelirsun canim
Nazo cnm 12 şubat çarşambaya denk geliyor ama
Kizlar bugün evleneli tam 7.5 sene olmuş benim oğlan sorana 8 yasindayim diyor
İnşallah hepimizin pespese olur rabbim aratmaa
amin inşallah ALLAH kimseyi bekletmeden versin
gerçi ben 16 senedir bekliyorum
amin inşallah ALLAH kimseyi bekletmeden versin
gerçi ben 16 senedir bekliyorum
inşallah fsh çok yükselmemiştir inşallah en sonki 15.7 lerdeymiş
valla kafam dağılsın diye sürekli oyun oynuyorum
ay sen söyleyince farkettim 13 şubat
sesli gülmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?