Kizlar bugün evleneli tam 7.5 sene olmuş benim oğlan sorana 8 yasindayim diyor
Bende seni özledim deli karikızlar annem halen bende onun için giremiyorum amma sizleri zaman buldukça okuyorum umudum bende 12 sene bekledim 3 ölen bebegimi saymaksak tabi ancım insanın bebegi kendinemi güzel görünüyr yoksa bebegimmi güzel annem diyorki kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş benimki o hesap küçük adam 14 gelrise 3 aylık olucak rabbime şükrüler olsun allah olmayanlarada tattırsın işallah anneligi çok güzel bri duyguymuş onu anladım ben
sevinççim allahım 40 senelerid aha nicelerini göstersin bugünde ablamın evlilik yıldönümü haberin varmıah ah benimde yaklaşıyor evlilik yıldönümüm bu sene ilk defa allah nasip ederse anneler gününü kutlucam çok mutluyum ben ya ben ktlamak için 12 sene bekledim dün oglumu sevreken annem yanımda deidmki ah ogul sen ne uzak yollardan geldin bu kadar sene nedsen bekledin deidm annem anne ölen bebekleirmde böyle güzelmidir dedigimde annemde bebekelrin çirkinimi olur öteki tarafta şefaatçi olurlar kızım dedi annemin ne zaman gidicegi belli degil o gidince dönerim aranıza sezleri çok özledim hele sevinci daha çok rabim evlatlarınla eşinle bri ömrü boyu mutlu etsin sevinç karısı seni işşallah ikinci kara böcügünede ömrü versin işşallah
Bende acilisi yapayim Gunaydin herkese
Bende acilisi yapayim Gunaydin herkese
Sewincimmm kontrol iyi gecmis. Sevindim
Simdik bizim Mirac 2 kilo mu oldu? Allahim nazarlardan saklasin.
Masallah:
heyecanlanmamak mümkünmu ben bile uzakdan heyecanlaniyorum :18:Ewet hayatim çok şükür 2000 gr 43.4 cm olmuş surekli elleri yüzündekapali uutangaç olacak sanirim
Günler yaklastikca heyecan korku herşey birbirine karistibu moddayim resmen
Allah yardimcisi olsun insallahKimsecikler girmiyor ama yinede soyliyim belosumuz bugün aksam saat 18:00 de sezeryanla kizi miraya kavuşacak insallah 39+4 oldular sagsalim kucagina alir insallah sira bana geliyor :18:
ooo baya ilerleme var girmeyeli uzun zaman oldu sevinçcim Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyütmek nasip etsin Allah olmayanlarada nasip etsin inş.. nasılsınız iyimisiniz
Saol canim benim daha dogurmadim ama Rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah[/QUO
pardon ya sayfaları bi göz attımda karıştırdım ozaman neyse şimdiden kutlamış oldum:))Amin inş.
Kapanışı yapıyorum...ve yaptim..
Yap hayatim. Bu aksam sen yaparsin. Sen yeterki gel :))hayır ben yapacam kapanışı:2:
aminnnnnnn. Inşallah.Acilisi ben yapiyorum
Gunaydin hayirli sabahlar
Belos kizini kucagina aldi çoksukur
Darisi tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin basina amin
Acilisi ben yapiyorum
Gunaydin hayirli sabahlar
Belos kizini kucagina aldi çoksukur
Darisi tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin basina amin
Yap hayatim. Bu aksam sen yaparsin. Sen yeterki gel :))
aminnnnnnn. Inşallah.
Gunaydin canim.
hayırlı sabahlar sanada
Belos gozunaydin canim. Allah anali babali buyutsun inşallah. Guzel sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun inşallah.
Yarin Dr gidip gelince yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?