Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar bugün evleneli tam 7.5 sene olmuş benim oğlan sorana 8 yasindayim diyor

oglanda iyid emiş kız yarıms eneyimi hesap ettin okadarda okudum sandım evlilik yıldönümü galiba uykusuzum ondan yanlış görmüşümdün 3 5 8 döbeti tuttumda birde oglan kabız zor kakaısnı yapıyorhafta içi ana saglıgına götürücem bakalım ne dicekler kilosu ne ka olmuş bakıcez annem kalmadan ben kaçtım

Bende seni özledim deli kari
Rabbim senin minikinede hayirli saglikla uzun ömürler nasip eylesin . herkesin evladi herkese güzel tabi geçmişiunut onlar melek oldu uuçtu gitti. Rabbim evladini sana bagislasin insallah. Kiz alttaki takvimde gördüm 7.5 seneyi ben hesaplamadim

Hayırlı geceler herkese diycektim ama yine kimse yok.

Kapanışı yapiyommmm

Sewincimmm kontrol iyi gecmis. Sevindim
Simdik bizim Mirac 2 kilo mu oldu? Allahim nazarlardan saklasin.
Masallah:

Ewet hayatim çok şükür 2000 gr 43.4 cm olmuş surekli elleri yüzündekapali uutangaç olacak sanirim
Günler yaklastikca heyecan korku herşey birbirine karisti bu moddayim resmen

Kimsecikler girmiyor ama yinede soyliyim belosumuz bugün aksam saat 18:00 de sezeryanla kizi miraya kavuşacak insallah 39+4 oldular sagsalim kucagina alir insallah sira bana geliyor :18:

Ewet hayatim çok şükür 2000 gr 43.4 cm olmuş surekli elleri yüzündekapali uutangaç olacak sanirim
Günler yaklastikca heyecan korku herşey birbirine karisti bu moddayim resmen
heyecanlanmamak mümkünmu ben bile uzakdan heyecanlaniyorum :18:

Kimsecikler girmiyor ama yinede soyliyim belosumuz bugün aksam saat 18:00 de sezeryanla kizi miraya kavuşacak insallah 39+4 oldular sagsalim kucagina alir insallah sira bana geliyor :18:
Allah yardimcisi olsun insallah
Darısı tum isteyen ve bekleyenlere insallah

ooo baya ilerleme var girmeyeli uzun zaman oldu sevinçcim Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyütmek nasip etsin Allah olmayanlarada nasip etsin inş.. nasılsınız iyimisiniz

ooo baya ilerleme var girmeyeli uzun zaman oldu sevinçcim Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyütmek nasip etsin Allah olmayanlarada nasip etsin inş.. nasılsınız iyimisiniz

Saol canim benim daha dogurmadim ama Rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah

Acilisi ben yapiyorum
Gunaydin hayirli sabahlar
Belos kizini kucagina aldi çoksukur
Darisi tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin basina amin

hayır ben yapacam kapanışı:2:
Yap hayatim. Bu aksam sen yaparsin. Sen yeterki gel :))
Acilisi ben yapiyorum
aminnnnnnn. Inşallah.
Gunaydin canim.
hayırlı sabahlar sanada
Belos gozunaydin canim. Allah anali babali buyutsun inşallah. Guzel sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun inşallah.

Acilisi ben yapiyorum

amiiiinnn inşallah
ALLAH analı babalı büyütsün hayırlısıyla sağlıkla

şaka yaptım canım nedense öyle çocukluk yapasım geldi gece gece

Yarin Dr gidip gelince yaz mutlaka

inşallah güzel şeyler yazmak nasip olur:18:

Gunaydin millet

Nazom güzel haberlerle gel insallah

Beydaglimmmmmm ozledim seni kizzzz gel artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…