Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar merhaba nasılsınzzzz ara ara okuyorm sızın yazdıklarınızı neler var neler yok dıye
umarım herkes ıyııdr benı soracak olursanız ara ara psıkolojık bunalımlı aglamalı ara ara heveslı degısık modlardaym bazen cok aglıyorm hıc bebeggm olmucak dıye bazen de kendıme kızıyorm ısyan etme dıye oyle yanı canlarım.. lazere baslamıstm 2. seansa gtcm haftaya onun ıcın mutluyum..
bu arada kanal 7 de bı program baslamıs bebegı olmayanları yada ugrasıp baya sure sonra olanları cıkarıyolar amma aglatıyo benı o program ya.. bende kesın karar verdım seneye bu zamanlar tup yptrcm baktm olmuyo bende tık yok karar verdım.. bugunde esımın dogum gunu gonul ısterdı onu mutlu etmek bebekle ama malesef adetımın son gunu oyle bı ıhtımal yok..
sımdılık bu kadar fıstıklar bende drumlar..
rabbım hepımızın yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah..

Gunaydin millet

Nazom güzel haberlerle gel insallah

Beydaglimmmmmm ozledim seni kizzzz gel artik

SELAM kızlar çok yazamıyacam şimdi eşim var

doktor çok bi şansımın olmadığını söyledi ama elimden geleni yapacam dedi benim rezerv çok kötüymüş
yarın ayrıntılı yazarım şimdi biraz uyuyacam başım ağrıyor uykusuzluktan stresten

nasıl yani yaaaaa hiç üzülme nazocum rezervi kötü olupta ikinciye hamile olanları okudum ben burada sen ümidini kaybetme yeterki herşey güzel olacak inan buna

canim onlar hikaye. Doktorlar genelde boyle yapiyo. Koty seyler soyleyip moral bozuyirlar. Olacak hic uzulme. Benim arkadasin Rzervi kotuydu. Sadece bir yumurta buldular. Tup bebek yaptilar tuttu. Simdi kizin masallahi var. O yuzden moralini bozma. Hersey Allahdan. Rabbim ol desin yeterki. Hersey guzel olacak. Ben olacagina inanıyorum ve seni öpüyorum

amin inşallah.
Insallah esinin bi dahaki dogum gununde 3 kisi olacaksıniz.
Kizlar tutabilen su hizir orucunu tutsun. Cok faydali. Bugun yarin ve cumartesi 3 gun tutuluyor. Rüya goruyosunuz. Ruyanizda niyetiniz uzerine oluyor

Canım rezervin kaçmış? fsh bakıldımı? önemli olan fsh ın biliyorsun,o düştümü tek yumurtayla bile bebek olabiliyor... benimde rezervim çok düşük biliyormusun bilmem...üzülme lütfen

kızlaaaaar nasılsınız? sevinçç kız maşallah 32 olmuşsun az kaldı heee heyecan varmı heyecan :)

bende pek bi değişiklik yok aynen iş güç ev devam uğraşıyorum işte, belinaysu da doğum yaptı çok şükür darısı kalan tüm arkadaşlarımızaaa...

GÜNAYDIN ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE (amin )HAYIRLI CUMALAR..........................

Bir CUMA daha Araladı Ömrümüzün Kapısını.
Bir CUMA'dır Ne Yaşayacağımızı Bilemediğimiz.
Ya RABBİ Bildik ki Her Şeyi Ol Deyince Olduruverensin.
Ya RABBİ Bildik ki Sabrı Peygamberlere Dahi Öğütleyensin.
Ya RABBİ sabrımızın Sonu Senin Rızan Olsun.
Dualarla Hayırlı CUMA'lar

nasıl yani yaaaaa hiç üzülme nazocum rezervi kötü olupta ikinciye hamile olanları okudum ben burada sen ümidini kaybetme yeterki herşey güzel olacak inan buna

insan ister istemez üzülüyor ama bugün biraz daha iyiyim
doktor olmaz demiyor durumum belli onu bilerek hareket edelim dedi

doktorum güzel konuştu aslında boşa umutlandırmadı ama durumumuda söyledi azda olsa elimizden geleni yapacaz dedi

Canım rezervin kaçmış? fsh bakıldımı? önemli olan fsh ın biliyorsun,o düştümü tek yumurtayla bile bebek olabiliyor... benimde rezervim çok düşük biliyormusun bilmem...üzülme lütfen

3 buçuk sene önce
fsh 15.7 di
amh de 01
doktorumda yumurta bulursak sonuna kadar gidecez dedi
her ay düzenli adet görmem çok iyiymiş bu sonuçlara göre biraz o ümit verici

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

nasılsınız hepinizi çok özledim,internet yeni oldu inşaalllah yine gitmez....

geçmişe kabataslak bakayım aşklarım sizi seviyoruuummmmmmmmmm

anammmmmmm beloş doğurmuşşşş gözünüzaydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün inşaallahhhayyy çok sewindimm

abowwwww sıra sevinçe geliyorrrr:18::18:

canım benim sakın ümitsizliğe kapılma inşaallah,ilk seferde tutar doktorların tarzı hep aynı önce kötüye alıştırıyorlar insan tabiiki üzülüyor ama,RABBİM çok büyük...

dumanada neler söylemişlerdi,bak maaşşallah hamile kaldı...

nasılsınız hepinizi çok özledim,internet yeni oldu inşaalllah yine gitmez....

geçmişe kabataslak bakayım aşklarım sizi seviyoruuummmmmmmmmm

Şükür kavuşturana.:))
Nassin kuzumm yaaa walla cooookk özledim seni topik sensiz cok boş.

anammmmmmm beloş doğurmuşşşş gözünüzaydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün inşaallahhhayyy çok sewindimm

abowwwww sıra sevinçe geliyorrrr:18::18:

Nerdesin kadin sen senin kontrol ayin kacinaydi
Hayirli haberler alirsin insallah cnm
Evet sanirim sira bende :18::18::18:
Sende nazoyla beraber tez zamanda hamile kalrsin insallah

Cnm doktorlar önce Olumsuzu konusmayi severler herşey cok güzel olacak insallah bu arada 3.5 sene önce ki tahlil sonuclarinmis o yeni tahliller yapilmayacakmi süreç Nasil isleyecekk:26:

Şükür kavuşturana.:))
Nassin kuzumm yaaa walla cooookk özledim seni topik sensiz cok boş.
sağol kuzum bende seni ve hepinizi çokkkk özledim,yerim belli oluyor demek..
çok heyecanlıyım ,korkuyorum ve çok stresliyim umudum yaaa pazartesi randevum var bakalım ne olacak:18::18:

Nerdesin kadin sen senin kontrol ayin kacinaydi
Hayirli haberler alirsin insallah cnm
Evet sanirim sira bende :18::18::18:
Sende nazoyla beraber tez zamanda hamile kalrsin insallah

burdayım işte kızzzz ne atarlanıyon, sanki keyfimden yok oldum tövbe estağfır,ne o özlemedinmi beni

pazartesi randevum sevinç ne olur dua edin bana ameliyat demesin,soğan inşaallah eritmiştir miyomları çok korkuyorum yaaa:18:

kız tam olarak ne kadar kaldı doğuma takvime bakmadımda,bu arada kızlar artık kitap okurken ,bilgisayar ve tv ye bakarken gözlük takıyorum , gözlerim bozuldu maalesef haylada alışamadım ,dışarda heç takmadım daha

Kuzumm dualarim seninle Rabbim yüzüne baksin iyi haberlerle gel insallah özledim tabiki
33. Haftadayim cnm 4-5 hafta felan kaldi sanirim :18:

Canim yaaa bende heyecanlandim şimdi
Inşallah dualarim seninle. Güzel haberlerle geliceksin. Pazartesi kacda randevun. Yalnızmi gidicen?
Buarada bende okurken gozluk kullanmam lazım ama başlamadım daha. Evde sus gibI duruyor 3 yildir.
Hayırlısı.

Sen anlat biz yokken nele4 yaptin bakeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…