Gunaydin millet
Nazom güzel haberlerle gel insallah
Beydaglimmmmmm ozledim seni kizzzz gel artik
SELAM kızlar çok yazamıyacam şimdi eşim var
doktor çok bi şansımın olmadığını söyledi ama elimden geleni yapacam dedi benim rezerv çok kötüymüş
yarın ayrıntılı yazarım şimdi biraz uyuyacam başım ağrıyor uykusuzluktan stresten
canim onlar hikaye. Doktorlar genelde boyle yapiyo. Koty seyler soyleyip moral bozuyirlar. Olacak hic uzulme. Benim arkadasin Rzervi kotuydu. Sadece bir yumurta buldular. Tup bebek yaptilar tuttu. Simdi kizin masallahi var. O yuzden moralini bozma. Hersey Allahdan. Rabbim ol desin yeterki. Hersey guzel olacak. Ben olacagina inanıyorum ve seni öpüyorumSELAM kızlar çok yazamıyacam şimdi eşim var
doktor çok bi şansımın olmadığını söyledi ama elimden geleni yapacam dedi benim rezerv çok kötüymüş
yarın ayrıntılı yazarım şimdi biraz uyuyacam başım ağrıyor uykusuzluktan stresten
amin inşallah.kızlar merhaba nasılsınzzzz ara ara okuyorm sızın yazdıklarınızı neler var neler yok dıye
umarım herkes ıyııdr benı soracak olursanız ara ara psıkolojık bunalımlı aglamalı ara ara heveslı degısık modlardaym bazen cok aglıyorm hıc bebeggm olmucak dıye bazen de kendıme kızıyorm ısyan etme dıye oyle yanı canlarım.. lazere baslamıstm 2. seansa gtcm haftaya onun ıcın mutluyum..
bu arada kanal 7 de bı program baslamıs bebegı olmayanları yada ugrasıp baya sure sonra olanları cıkarıyolar amma aglatıyo benı o program ya.. bende kesın karar verdım seneye bu zamanlar tup yptrcm baktm olmuyo bende tık yok karar verdım.. bugunde esımın dogum gunu gonul ısterdı onu mutlu etmek bebekle ama malesefadetımın son gunu oyle bı ıhtımal yok..
sımdılık bu kadar fıstıklar bende drumlar..
rabbım hepımızın yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah..
nasıl yani yaaaaahiç üzülme nazocum rezervi kötü olupta ikinciye hamile olanları okudum ben burada sen ümidini kaybetme yeterki herşey güzel olacak inan buna
canim onlar hikaye. Doktorlar genelde boyle yapiyo. Koty seyler soyleyip moral bozuyirlar. Olacak hic uzulme. Benim arkadasin Rzervi kotuydu. Sadece bir yumurta buldular. Tup bebek yaptilar tuttu. Simdi kizin masallahi var. O yuzden moralini bozma. Hersey Allahdan. Rabbim ol desin yeterki. Hersey guzel olacak. Ben olacagina inanıyorum ve seni öpüyorum
Canım rezervin kaçmış? fsh bakıldımı? önemli olan fsh ın biliyorsun,o düştümü tek yumurtayla bile bebek olabiliyor... benimde rezervim çok düşük biliyormusun bilmem...üzülme lütfen
GÜNAYDINALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE (amin )HAYIRLI CUMALAR..........................
Bir CUMA daha Araladı Ömrümüzün Kapısını.
Bir CUMA'dır Ne Yaşayacağımızı Bilemediğimiz.
Ya RABBİ Bildik ki Her Şeyi Ol Deyince Olduruverensin.
Ya RABBİ Bildik ki Sabrı Peygamberlere Dahi Öğütleyensin.
Ya RABBİ sabrımızın Sonu Senin Rızan Olsun.
Dualarla Hayırlı CUMA'lar
nasılsınız hepinizi çok özledim,internet yeni oldu inşaalllah yine gitmez....
geçmişe kabataslak bakayım aşklarım sizi seviyoruuummmmmmmmmm
anammmmmmm beloş doğurmuşşşşgözünüzaydın canım ALLAH analı,babalı büyütsün inşaallahhh ayyy çok sewindimm
abowwwww sıra sevinçe geliyorrrr:18::18:
sağol kuzum bende seni ve hepinizi çokkkk özledim,yerim belli oluyor demek..Şükür kavuşturana.:))
Nassin kuzumm yaaa walla cooookk özledim seni topik sensiz cok boş.
Nerdesin kadin sensenin kontrol ayin kacinaydi
Hayirli haberler alirsin insallah cnm
Evet sanirim sira bende :18::18::18:
Sende nazoyla beraber tez zamanda hamile kalrsin insallah
Canim yaaa bende heyecanlandim şimdisağol kuzum bende seni ve hepinizi çokkkk özledim,yerim belli oluyor demek..
çok heyecanlıyım ,korkuyorum ve çok stresliyim umudum yaaa pazartesi randevum var bakalım ne olacak:18::18:
burdayım işte kızzzz ne atarlanıyon, sanki keyfimden yok oldum tövbe estağfır,ne o özlemedinmi beni
pazartesi randevum sevinç ne olur dua edin bana ameliyat demesin,soğan inşaallah eritmiştir miyomları çok korkuyorum yaaa:18:
kız tam olarak ne kadar kaldı doğuma takvime bakmadımda,bu arada kızlar artık kitap okurken ,bilgisayar ve tv ye bakarken gözlük takıyorum , gözlerim bozuldu maalesef haylada alışamadım ,dışarda heç takmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?