- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
😊
Yok bugun bunlar kesin temizlik yapiyorlar.. sewinc girerdi o da gelmemis 😯😞�
Seni listeye kaydettimi basak bakmadim. Kendini tanit iste yasin başın kac yillik evli olduğun ve bebek istedigin vs vs. Sorunlu hamileliklerin vs vs iste bunlari yaz basak seni kaydeder listeye. Madem hep aramizda olcan listeye girmen lazim 😄
ben buralardayım kaybolmambak şimdi büyük konuşmim bebeğimi kucağıma alıp gidenlerden oluyormuşum bide
yesil cay mi yapiyomus bu kadar gazi?? Gece uyumuyomu Miraç?bende asidan saniyorum çocuğa gaita tahlili yaptirdim bir turlu düzelmesi tahlil temiz cikiyor kaka ayni tabi ben yeşil çaya devam gaz damlalarini kestim kaka ayni ben çaya devam bugün Dr görüştüm tahlil temiz sen ne yiyin iciyon derken meydana cikti
Cayi kes 4-5 gün dene gecmezsr tekrar getir dedi
Çocuğu diyete sokmusum haberim yok
Acik cay iciyodum ben norml caydanKorkma canim yilmadan dene Rabbim israrla calinan kapiyi acarmis tez zamanda gelsin insallah bebegin
Cnm simdilik kiskanclik yok resmen abilik yapiyir
Kuzum dualarim hep seninle Rabbim dayanma gücü ve sabir versin tez zamanda ikiz ikiz versin unutmazsin ama zaman herşeyin ilaci acin azda olsa hafifler kelimelerin bittiği noktadayim hicbir teselli sözcüğü yetmez biliyorum bolbol dua et canim Rabbim çok büyük
Kolay gelsin cnm ben miraç efendiyle ugrasiyom
Siyah cay zararli olur diye yeşil cay içtim çocuğun bagirsagu bozuldu
anliyorum seni emzirdigin icinde mecbur gecede sen kalkiyosun. Ben simdi rahatim gece deliksiz uyuyorum esim bir defa kalkiyo cocuga mama veriyor. Birde uyandiginda kucaginda salluyor geri uyutuyor. Rahatsizdi son zamanlarda alis. ben ve esim ikimizde ayaktaydik. Ama normalde artik esim kalkiyor. Yoksa bende oluyodum yorgunlukdan simdi iyiyim. Mama verdigimden beri. Tabi sütum olsaydida ben kalk saydim. Yavrum cok ememedi. Sut vermek yani emzirmek cok ozel ve guzel bir duygu..Cnm sen beni hic bekleme daha miraç2.5 aylik ve canimiza okuyor bir yasindan sonra ddüşünüyorum ama ozamana hala akillanmazsa biraz zor uykusuzluk tan bir yerde düşüp bayilirim bir ggün
oyle olursan bak gidenin haber vermeyen icin iyi seyler konusulmuyor. Topik basi agresif bir kadin. Hemen saldiriyiiii 😀😁😂😃😆😄ben buralardayım kaybolmambak şimdi büyük konuşmim bebeğimi kucağıma alıp gidenlerden oluyormuşum bide
başak benide ekle listeye 21 yaşındayım ev hanımıyım iki senelik evliyim molgebelik yaşadım 1 buçuk sene önce uzun zamandır korunuyorum doktor şimdi bu ay çocuk yapabilirsin dedi allah izin verirse bakalım bakalım
benim bat 25 haziran inşallah ufacığım amayesil cay mi yapiyomus bu kadar gazi?? Gece uyumuyomu Miraç?
Acik cay iciyodum ben norml caydan
anliyorum seni emzirdigin icinde mecbur gecede sen kalkiyosun. Ben simdi rahatim gece deliksiz uyuyorum esim bir defa kalkiyo cocuga mama veriyor. Birde uyandiginda kucaginda salluyor geri uyutuyor. Rahatsizdi son zamanlarda alis. ben ve esim ikimizde ayaktaydik. Ama normalde artik esim kalkiyor. Yoksa bende oluyodum yorgunlukdan simdi iyiyim. Mama verdigimden beri. Tabi sütum olsaydida ben kalk saydim. Yavrum cok ememedi. Sut vermek yani emzirmek cok ozel ve guzel bir duygu..
oyle olursan bak gidenin haber vermeyen icin iyi seyler konusulmuyor. Topik basi agresif bir kadin. Hemen saldiriyiiii 😀😁😂😃😆😄
Ay ufakmisin ne guzel bende 21 olmak isterdim 😕 ayyy hadi bakalim bu ay guzel haberler aliriz insallah senden. Bende denemelere basladim. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde gebelik haberlerini veririz. Senin bat ne zaman???
benim bat 25 haziran inşallah ufacığım amane yapak
sende kaç çoçuk var
ay allah sana bağışlasın olmayan herkeze tattırsın o güzel duyguyu banada inşallah1 tane var canim . Zar zor oldu. 😁
Rabbim ona saglikli hayirli bir omur versin insallah. Tum bebislerede.
ben buralardayım kaybolmambak şimdi büyük konuşmim bebeğimi kucağıma alıp gidenlerden oluyormuşum bide
yesil cay mi yapiyomus bu kadar gazi?? Gece uyumuyomu Miraç?
Acik cay iciyodum ben norml caydan
anliyorum seni emzirdigin icinde mecbur gecede sen kalkiyosun. Ben simdi rahatim gece deliksiz uyuyorum esim bir defa kalkiyo cocuga mama veriyor. Birde uyandiginda kucaginda salluyor geri uyutuyor. Rahatsizdi son zamanlarda alis. ben ve esim ikimizde ayaktaydik. Ama normalde artik esim kalkiyor. Yoksa bende oluyodum yorgunlukdan simdi iyiyim. Mama verdigimden beri. Tabi sütum olsaydida ben kalk saydim. Yavrum cok ememedi. Sut vermek yani emzirmek cok ozel ve guzel bir duygu..
oyle olursan bak gidenin haber vermeyen icin iyi seyler konusulmuyor. Topik basi agresif bir kadin. Hemen saldiriyiiii 😀😁😂😃😆😄
Ay ufakmisin ne guzel bende 21 olmak isterdim 😕 ayyy hadi bakalim bu ay guzel haberler aliriz insallah senden. Bende denemelere basladim. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde gebelik haberlerini veririz. Senin bat ne zaman???
ay allah sana bağışlasın olmayan herkeze tattırsın o güzel duyguyu banada inşallah
Amin amin insallah bu arada hoşgeldin
Basak hanimin listesi kıymetli sinirlenirse listeden ativeriyor gönlü olursa ekler zaaar
benim için yazan yazamayan herkese çok teşekkür ediyorum (alıntı yapamadım okudum yazdıklarınızı)..Allah hepinizden razı olsun..burada edindiğim dostluk arkadaşlık çok başka..heleki bu zor günümde nasılda ulaştınız bana..o kadar mutlu ettinizki beni..bugün ömür ümü ziyarete gittim..miniciğim benim nasılda yatıo orda..ben onu nelerde yatıracaktımçiçeği tutmuş mezarında kuzumun..ben ne yazacağımı bilmiorum...ağlıcam nerdeysee...ama söz verdim ağlamıcam diye rabbime..sabredicem güçlü olcam...birdaha bebeğimin olacağına rabbimin bizlerede o duyguyu yaşatacağına hep inanacam..ömür ümün ömer ali min en güzel yerde olduğunu biliyorum..onlar benim küçük meleklerim abisiyle birlikte mutlular bizi beklicekler Allahın izniyle..hepinize tekrar teşekkür ediyorum..Allah razı olsun ..sizi seviyorummmmmmm
Oğlan 2.5 aylik oldu daha listeye eklenmemiş yuhhhhh
Belli olmaz vallaben minnacığım bana kıymaz demi ya
ekler ekler senin çocuklar tedaviylemi oldu yoksa doğal yollamı
Belli olmaz valla
Doğal yolla oldu cnm fakat ikisi arasında 3 düşük var maalesef
ayy kötü günler geçirmişsin benimde mol oldu çok kötü günlerim geçti kemoterapi felen aldım şimdi bir kere yaşadım bir daha yaşamama ihtimali yükseliyormuş çok korkuyorum bebekte istiyorum bana tavsiyelerin neler
Canim pes etmeden devam edeceksin herşeyin çok guzel olacagina inan pozitif enerji çok önemli bide bolbol dua
inşallah inşallah sizde bana bol bol dua edin gercektan çok ihtiyacım var
Ederim cnm sana bir dua verecem bolbol oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?