Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben buralardayım kaybolmam bak şimdi büyük konuşmim bebeğimi kucağıma alıp gidenlerden oluyormuşum bide

ben buralardayım kaybolmam bak şimdi büyük konuşmim bebeğimi kucağıma alıp gidenlerden oluyormuşum bide

başak benide ekle listeye 21 yaşındayım ev hanımıyım iki senelik evliyim molgebelik yaşadım 1 buçuk sene önce uzun zamandır korunuyorum doktor şimdi bu ay çocuk yapabilirsin dedi allah izin verirse bakalım bakalım

yesil cay mi yapiyomus bu kadar gazi?? Gece uyumuyomu Miraç?

Acik cay iciyodum ben norml caydan
Cnm sen beni hic bekleme daha miraç2.5 aylik ve canimiza okuyor bir yasindan sonra ddüşünüyorum ama ozamana hala akillanmazsa biraz zor uykusuzluk tan bir yerde düşüp bayilirim bir ggün
anliyorum seni emzirdigin icinde mecbur gecede sen kalkiyosun. Ben simdi rahatim gece deliksiz uyuyorum esim bir defa kalkiyo cocuga mama veriyor. Birde uyandiginda kucaginda salluyor geri uyutuyor. Rahatsizdi son zamanlarda alis. ben ve esim ikimizde ayaktaydik. Ama normalde artik esim kalkiyor. Yoksa bende oluyodum yorgunlukdan simdi iyiyim. Mama verdigimden beri. Tabi sütum olsaydida ben kalk saydim. Yavrum cok ememedi. Sut vermek yani emzirmek cok ozel ve guzel bir duygu..

oyle olursan bak gidenin haber vermeyen icin iyi seyler konusulmuyor. Topik basi agresif bir kadin. Hemen saldiriyiiii 😀😁😂😃😆😄

Ay ufakmisin ne guzel bende 21 olmak isterdim 😕 ayyy hadi bakalim bu ay guzel haberler aliriz insallah senden. Bende denemelere basladim. Insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde gebelik haberlerini veririz. Senin bat ne zaman???

Son düzenleme:
benim bat 25 haziran inşallah ufacığım ama ne yapak

öyle yapanlar çok oldu
Bak bende iki çocuk var hala buralardayim

Cnm miracin ne bok yediğini bende bilmiyom bir günü bir gününe uymuyor su 3 ay bir biteydi hayirlisiyla bende deliksiz uyurmuyum acaba. Emsinde canim ben raziyim gece sürekli uyanmaya yeterki emsin kuzucugum

tatlım yaşadığın çok zor ve acın büyük Rabbim dayanma gücü versin sabır versin inşallah yeniden anne olup bugünlerin acısını bi nebzede olsa unutursun

sevinçcim yeşil çay gaz yapıyomuş bizim gelinde siyah çay zararlı diye yeşil çay içiyo yavrumun gazı hiç bitmiyor :26::26::26::26::26::26::26:

Belli olmaz valla

Doğal yolla oldu cnm fakat ikisi arasında 3 düşük var maalesef

ayy kötü günler geçirmişsin benimde mol oldu çok kötü günlerim geçti kemoterapi felen aldım şimdi bir kere yaşadım bir daha yaşamama ihtimali yükseliyormuş çok korkuyorum bebekte istiyorum bana tavsiyelerin neler

Canim pes etmeden devam edeceksin herşeyin çok guzel olacagina inan pozitif enerji çok önemli bide bolbol dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…