Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay allah sana bağışlasın olmayan herkeze tattırsın o güzel duyguyu banada inşallah
Insallah canim aminnn.
Aynen emsinde muhim olan o. Canimmm ya mirac bebek kendiside yoruluyordur bu gaz olayindan.
Ederim cnm sana bir dua verecem bolbol oku

Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua elini karnina koy oku bolbol

Bende okuyabilirmjyim sevincim?

Alis dogdugunda hergun bir tane yasin okuycam demiştim. Biraz okumustum. Ama sonrasinda alis rahatsizlanmistu ve kaldi oylee. Simdi bastan alicam ve 1 yilda okumam gerekeni 365 yasini okumayi istiyorum. Rabbim kabul eder insallah yuce katinda.

Alis dogdugunda hergun bir tane yasin okuycam demiştim. Biraz okumustum. Ama sonrasinda alis rahatsizlanmistu ve kaldi oylee. Simdi bastan alicam ve 1 yilda okumam gerekeni 365 yasini okumayi istiyorum. Rabbim kabul eder insallah yuce katinda.

inşallah inşallah

beraber okuyalım inşallah beraber hamile kalıraız tecrübelerinden bende yararlanmş olurum

Insallah canim elimden geleni yaparim ama en tecrubelimiz Sewincdir :) buyuk usta hocamiz Sewinc😊🙇🙇🙇🙇🙇🙏👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏

öylemi bak bunu öğrendiğim iyi oldu sendeyiz sevinç abla

Iki gun bayram desene nazom sanaa. �😀😁😀�
😀😁😃 hadi bakalim kolay gelsin 😉😆😲😍😗�👫👬👬👬

ne hayallerim vardı cumartesi büyük adaya gidecektik pazar günü doğum gününe davetliydik
bırak büyük adaya gitmeyi yağmurdan evden dışarı çıkamadım cumartesi günü
pazar günüde doğum gününe gittik öyle geçti haftasonumuz

pazartesi sendorumuna girmeye fırsatım olmadı yataktan kalktım üst kat komşum çağırdı hemen kahvaltımı yaptım yukarı çıktım
öğleden sonrada yürüyüşe gittik eve geldim 2 günlük bulaşık vardı daha doğrusu onu boşalt bunu boşalt derken bir sürü bulaşığım oldu
bulaşık makinamda su akıtıyor koyamıyorum mecbur elimde yıkıyorum derken akşam oldu
bugünde kahvaltı yaptım ev sahibi geldi öğleden sonra geline oturmaya gidecez sende gel dedi hemen işimi bitirdim gezmeye gittik
ordan geldik yürüyüşe gittik maşallah amma yoğun geçiyor günlerim

yazık çocuğa ALLAH tan olayı çabuk çözmüşünüz

Amin amin insallah bu arada hoşgeldin
Basak hanimin listesi kıymetli sinirlenirse listeden ativeriyor gönlü olursa ekler zaaar

gelirse ekler

ben minnacığım bana kıymaz demi ya

büyük küçük farketmez kıyamazsa kuş başı yapar

başak bi hafta sonu ayarlayıp tanışalım eşin ne zaman izinli oluyor benimkisi cumartesileri izinli

Insallah canim aminnn.

Aynen emsinde muhim olan o. Canimmm ya mirac bebek kendiside yoruluyordur bu gaz olayindan.

Bende okuyabilirmjyim sevincim?
Tabi okuyabilirsin cnm
Sorma o kolik krizinde halini bir gorsen
Resmen yorgunluk tan bagirmaktan bayilip uyuyor
Oku tabi cnm Rabbim kabul etsin
Estağfurullah hhayatim elimden geldiğince yardimci olurum herkese
öylemi bak bunu öğrendiğim iyi oldu sendeyiz sevinç abla

Koçan gelmiş olabilir
Elektrik gidebilir
Net gidebilir
Sen gidebilirsin
Miraç 15 dk uyuyo o zamanda anca WC gidiyom

koçamın gelmesine 1 saat var nerdeyse gerçi bellide olmaz pat diye gelebilir
diğer seçeneklerde olabilir ama elektrik ve net gitmesin zaten tv izleyemiyoruz çanağın önüne ağacın yaprakları geliyor söyledik kesmiyorlarda dalı netten açıyoruz kanalları öyle izliyoruz
miraçta sana wc ye gitmene izin veriyo bak en azından o işini görüyon ya izin vermese

ayy öylemi dersin bizde gitmeyiz bir yere en küccünüz beni oluyum bana ablalık yapayşınıj demi

canim yaaa burdada guzel bir hava vardı parka gittik dolastik biraz..ama bugun hep yagmurdu malesefff

Tabi okuyabilirsin cnm
Sorma o kolik krizinde halini bir gorsen
Resmen yorgunluk tan bagirmaktan bayilip uyuyor

Oku tabi cnm Rabbim kabul etsin

Estağfurullah hhayatim elimden geldiğince yardimci olurum herkese

bilmezmiyim Alis yavrum catliyordu cocukcagiz.. morariyordu resmen..
Yeşil çay ' inda boyle gaz yapacagjni ilk defa duydum

Amin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…