tabi çok sevinirim sen ver bu ay hamile kalırım gibime geliyor ama sanki zorlu yada ne bilim husranlı bir hamilelik gibime geliyo
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua elini karnina koy oku bolbol
tamam abla çok sağol not etiim her gün okurum allah razı olsun senden
Senden de allah razi olsun okudukça ezberliyosun herfirsatta oku gece gunduz önce Allah sonra bu dua sebep oldu
inşallah banada sebep olur inşallah
Insallah canim aminnn.ay allah sana bağışlasın olmayan herkeze tattırsın o güzel duyguyu banada inşallah
Aynen emsinde muhim olan o. Canimmm ya mirac bebek kendiside yoruluyordur bu gaz olayindan.öyle yapanlar çok oldu
Bak bende iki çocuk var hala buralardayim
Cnm miracin ne bok yediğini bende bilmiyom bir günü bir gününe uymuyor su 3 ay bir biteydi hayirlisiylabende deliksiz uyurmuyum acaba. Emsinde canim ben raziyim gece sürekli uyanmaya yeterki emsin kuzucugum
Ederim cnm sana bir dua verecem bolbol oku
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua elini karnina koy oku bolbol
Insallah canim aminnn.
Aynen emsinde muhim olan o. Canimmm ya mirac bebek kendiside yoruluyordur bu gaz olayindan.
Bende okuyabilirmjyim sevincim?
Alis dogdugunda hergun bir tane yasin okuycam demiştim. Biraz okumustum. Ama sonrasinda alis rahatsizlanmistu ve kaldi oylee. Simdi bastan alicam ve 1 yilda okumam gerekeni 365 yasini okumayi istiyorum. Rabbim kabul eder insallah yuce katinda.
beraber okuyalım inşallah beraber hamile kalıraız tecrübelerinden bende yararlanmş olurum
Insallah canim elimden geleni yaparim ama en tecrubelimiz Sewincdir :) buyuk usta hocamiz Sewinc😊🙇🙇🙇🙇🙇🙏👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Iki gun bayram desene nazom sanaa. �😀😁😀�
😀😁😃 hadi bakalim kolay gelsin 😉😆😲😍😗�👫👬👬👬
Kizlar pazartesi sendromundamisiniz ne oliyiiii Sesiniz cikmiyiiii?
Ben de carsiya gittim oglumla faturalari odedik avcumdaki butun para uctu gittiiii 😭
Birazda dolastik. Tur atttik carsida. Alisin yemek saati gelince bende eve geldimm. Yemegini verdim kuzunun sonrada uyuttum. Simdide bakiiim dedim ne oruyonuz???
Bayagi yorulmusum.....😩
bende asidan saniyorum çocuğa gaita tahlili yaptirdim bir turlu düzelmesi tahlil temiz cikiyor kaka ayni tabi ben yeşil çaya devam gaz damlalarini kestim kaka ayni ben çaya devam bugün Dr görüştüm tahlil temiz sen ne yiyin iciyon derken meydana cikti
Cayi kes 4-5 gün dene gecmezsr tekrar getir dedi
Çocuğu diyete sokmusum haberim yok
Amin amin insallah bu arada hoşgeldin
Basak hanimin listesi kıymetli sinirlenirse listeden ativeriyor gönlü olursa ekler zaaar
ben minnacığım bana kıymaz demi ya
Tabi okuyabilirsin cnmInsallah canim aminnn.
Aynen emsinde muhim olan o. Canimmm ya mirac bebek kendiside yoruluyordur bu gaz olayindan.
Bende okuyabilirmjyim sevincim?
Oku tabi cnm Rabbim kabul etsinAlis dogdugunda hergun bir tane yasin okuycam demiştim. Biraz okumustum. Ama sonrasinda alis rahatsizlanmistu ve kaldi oylee. Simdi bastan alicam ve 1 yilda okumam gerekeni 365 yasini okumayi istiyorum. Rabbim kabul eder insallah yuce katinda.
Insallah canim elimden geleni yaparim ama en tecrubelimiz Sewincdir :) buyuk usta hocamiz Sewinc😊🙇🙇🙇🙇🙇🙏👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏
öylemi bak bunu öğrendiğim iyi oldu sendeyiz sevinç abla
Nazoooo
Aniden yok olursam miraç uyandi demektir
tamaminaşallah uyurda sende dinlenirsin biraz
peki ben aniden yok olursam bu ne demek olur:18:
Koçan gelmiş olabilir
Elektrik gidebilir
Net gidebilir
Sen gidebilirsin
Miraç 15 dk uyuyo o zamanda anca WC gidiyom
ayy öylemi dersin bizde gitmeyiz bir yere en küccünüz beni oluyum bana ablalık yapayşınıj demine hayallerim vardı cumartesi büyük adaya gidecektik pazar günü doğum gününe davetliydik
bırak büyük adaya gitmeyi yağmurdan evden dışarı çıkamadım cumartesi günü
pazar günüde doğum gününe gittik öyle geçti haftasonumuz
pazartesi sendorumuna girmeye fırsatım olmadı yataktan kalktım üst kat komşum çağırdı hemen kahvaltımı yaptım yukarı çıktım
öğleden sonrada yürüyüşe gittik eve geldim 2 günlük bulaşık vardı daha doğrusu onu boşalt bunu boşalt derken bir sürü bulaşığım oldu
bulaşık makinamda su akıtıyor koyamıyorum mecbur elimde yıkıyorum derken akşam oldu
bugünde kahvaltı yaptım ev sahibi geldi öğleden sonra geline oturmaya gidecez sende gel dedi hemen işimi bitirdim gezmeye gittik
ordan geldik yürüyüşe gittik maşallah amma yoğun geçiyor günlerim
yazık çocuğa ALLAH tan olayı çabuk çözmüşünüz
gelirse ekler
büyük küçük farketmez kıyamazsa kuş başı yapar
ne hayallerim vardı cumartesi büyük adaya gidecektik pazar günü doğum gününe davetliydik
bırak büyük adaya gitmeyi yağmurdan evden dışarı çıkamadım cumartesi günü
pazar günüde doğum gününe gittik öyle geçti haftasonumuz
pazartesi sendorumuna girmeye fırsatım olmadı yataktan kalktım üst kat komşum çağırdı hemen kahvaltımı yaptım yukarı çıktım
öğleden sonrada yürüyüşe gittik eve geldim 2 günlük bulaşık vardı daha doğrusu onu boşalt bunu boşalt derken bir sürü bulaşığım oldu
bulaşık makinamda su akıtıyor koyamıyorum mecbur elimde yıkıyorum derken akşam oldu
bugünde kahvaltı yaptım ev sahibi geldi öğleden sonra geline oturmaya gidecez sende gel dedi hemen işimi bitirdim gezmeye gittik
ordan geldik yürüyüşe gittik maşallah amma yoğun geçiyor günlerim
yazık çocuğa ALLAH tan olayı çabuk çözmüşünüz
gelirse ekler
büyük küçük farketmez kıyamazsa kuş başı yapar
Tabi okuyabilirsin cnm
Sorma o kolik krizinde halini bir gorsen
Resmen yorgunluk tan bagirmaktan bayilip uyuyor
Oku tabi cnm Rabbim kabul etsin
Estağfurullah hhayatim elimden geldiğince yardimci olurum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?