Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seray 0307

sen ban demiştinya ismini ömrü diye içimden işşallah benimki yaşamadı sneinki yaşar diye çok dua etmiştim allahım bizden çok seviyorki ömürlerimizi yanına aldı oglum yogun bakımda yatarken bekliyordumdaha çagırmamışlardı oturuyordum öyle arkam dönükti bri kız çocugu fırladı yanımdan annesi seslendi ömür kızım nerdesin gel buraya diye içimden bir parça koptu canım acıdı ömür demişti kızım ömürlü olsun diye ömür koymuştum kadının ömür dedigi bile yetmişti ömür ne güzel isim ben halen yanıyorum kızıma diger 2 ogluma canım halen yanıyor bri bebegini sag saglim alsanda kucagına kayıplar unutulmuyor be kardeşim yogun bakıma girdigimde oglumu emzirmeye inan sevinemedim bile kadının o ismi sçöylemesi ne acı geldi bana oglumu hem emzirdim hem agladım kızımın senesi geçti 29 mayıta 3 sene oldu oglumun senesi yaklaşıuyor diyorlarkı artık bebegin var ıunut o tarihleri bebege haksızlık oluyor diyorlar amam zor canım ya hep tekmelerini duydm bebekrlimin küçükte degildilerki çok hissetmeseydim derdimki bebekte bri sorun var ama hepsi kıpır kıpırtı tekmeleri çok atarlardı 12 sene sonra olumu kucagıma aldım biraz büyümek için bu yollardan geçmemiz lazımmış galiba bana deselerki çocukalrını geri istermisin aç kalırıdım onları doyurudum giymez giyidirdim çok iyi bakardım amam benid egil rabbimi seçtiler cennete gittileroglumda olsa yanımda halen aacıalrı dinmez onun için rabbim bize sabır versin işşallah gene sözün bittigi yerdeyim sen bri konuda şanslısın ilk oglumu gömdüşer yerini göstermiytorlar kızımla oglum patajoliye gittiler mezarları bile yok ah ölen bebekleirmin mezarları olsaydı gitmezmiydim mezarına çiçekler ekmezmiydim topragını okşamazmıyydım topragını öpüp yavrularım ben geldim demezmiydim amm adiyemiyorum çünkü mezarları bile yok

yazdıkların içime işledi canım yaaa rabbim sabırlar versinnn inşş en kısa zamanda seni güldürüsn

teşekkür ederim cnmmm...aminnn inşallahh..

paşam cok saolll cnm benim..ömürümün mezarı var evet ama ömer ali min yok onu görmedim bile..ne diyeceğimi bilemiyorum inan..rabbim sabrımızı arttırsın..

yazdıkların içime işledi canım yaaa rabbim sabırlar versinnn inşş en kısa zamanda seni güldürüsn

inşallah cnm..Rabbim isteyen herkesi güldürsün..

Allah nasip ederse alisi bugun aksama doktora gotureyim. Balgamini cikartamiyor kuzum. Oksuruyor ama kendini zorladigi icin midesindekileride cikartiyor.

unutma biz seçilmiş kişileriz

Allah nasip ederse alisi bugun aksama doktora gotureyim. Balgamini cikartamiyor kuzum. Oksuruyor ama kendini zorladigi icin midesindekileride cikartiyor.

kadın oglumumu hasta ettin sençok zorlandınmu bakıyım 4 damla limon damlat ıhlamur ver balgamı atıyorgeçmiş olsun bu arada

kadın oglumumu hasta ettin sençok zorlandınmu bakıyım 4 damla limon damlat ıhlamur ver balgamı atıyorgeçmiş olsun bu arada

Dis cikartmaya çalışıyo bu da yuksek ates yapinca o arada atesini dusurmeye calisirken usuttuk sanirim ya da salgina yakalandi

Su tarifi guzel anlat limonu ayri ihlamuru ayrimi verim??

Dis cikartmaya çalışıyo bu da yuksek ates yapinca o arada atesini dusurmeye calisirken usuttuk sanirim ya da salgina yakalandi

Su tarifi guzel anlat limonu ayri ihlamuru ayrimi verim??
benim oglum biliyorsun öksrüyordu balgamı çıkaramıyordu kaynanam 4 damla limon damlattı agzına sonra ıhlamur kaynattı ıhlamur elma kabıgı kaynatip içirtti limon balgamını atıyor bu arada yemeklik soganı kabuklarıyla 2 böl yastıgınıns agına soluna koy inan öksürügü geçiriyor bu arada bebegi hıçkırık turatsa 2 damla limon damlat agzına bak nasıl hıçkırık geçiyor denemesi bedava birde ishalmı oldu bir yemek kagıgı yogurtla 1 yemek kaşıgı bugday nişasatası koy karıştır yedir ishale birebir
Amin insallah

Çok geçmiş olsun cnm

kadın bir yerlerini yırtım bebek dogdu dogalı bir çizelgeyi tenelzül edipta yapmadınız bana he sizin çizelgeniz var siz beni beyenmiyormsunuz beoglumun sizin gibi çizelgesi olaydı ne vardı gıcıklar

Canlarim sagolun. Allah razi olsun. Bugun doktora gittiik aksamleyin.doktor endiselencek bişey yok dedi. Salgin var ona yakalanmis dedi. Allaha Şükür icime biraz su serpti doktor.

bak buna sevindim tatlım benim görmedim ama eminim çok tatlı bir bebektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…