- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
iyi abla herşey yolunda aramızdaki sorunu çözdük korunmayı bıraktık artık allah nasip ederse olur inşallah bilmiyorum piskolojikmenmi ne ben bu ay hamile kalacamı hissediyom öyleki şimdiden hamile oldumu düşünerek dikkat ediyom kendime:44::44: inşallah yanılmam ablaCanimmm İstemek yetmiyor calismalar ne alemde? Carpismalar daha dogrusu? Dersine iyi calisiyormusun ?
iyi abla herşey yolunda aramızdaki sorunu çözdük korunmayı bıraktık artık allah nasip ederse olur inşallah bilmiyorum piskolojikmenmi ne ben bu ay hamile kalacamı hissediyom öyleki şimdiden hamile oldumu düşünerek dikkat ediyom kendime:44::44: inşallah yanılmam abla
Insallah canim. Yumurtlama gununu sakin kacirma. Adet gunlerin duzenliyse yumurtlama gununu tahmin edebilirsin. Benim adetlerim duzensiz oldugu icin zor oluyor tahmin etmek. Mesela gecen ay 37 gunde bir adet olmustum.
Ne diyeyim. Olur inşallah. Allahim tum isteyenler e saglikli hayirli gebeljkler versin bizede. Bende calismalara devam bakalim hayirlisi.. bazen korkuyorum vazgecim diyorum degisik duygular icindeyim..
sendemi bebek istiyon abla aaa bilmiyordum kaç aydır çalışmalara başladın ha bide ali bebek kaç aylık
Evet canim istiyoruz. Korkuyorum bazen ama. Sonra Kendi kendime cesaret vermeye çalışıyorum. Bakalimm. Ali 1 yasina girecek Allah nasip ederse bi dahaki ay. Zaten alisi istememiz calismalar 3 yili buldu malum dusukler falan... simdide Ben aralarda nadirde olsa denedim bikac ay..sonra alis hastalandi calismalar kaldi. Simdi bu ay basladik geri. Hayirlisiyla Rabbim saglikli bebisler versin bizlere. Amin.
Aminnnnnnnayy allah sana bağışlasın tatlı tatlı kardeşlari olsun alişin ya inşallah beraber hamiş kalırız ya çok isterim
Aminnnnnnn
Insallah canim yaaa. Insallah nazo beydagli ve seray ve ismini tam hatırlayamadıgim ama bu topikde veya tum tum dunyada Rabbim isteyen herkese bebisini versin kimseyi evlat hasretiyle ve acisiyla sinamasin.
Sewinc Sagolsun Allah razi olsun ondan bana cok cesaret veriyor bakalim girdik bu yola hakkimizda hayirlisi olsun. Isin kotu yanı benim adetlerim cok düzensiz eskidende düzensiz di ama şimdi daha da düzensiz. 35 42 gun arasinda gidip gelIyo
abla alişi emdiriyorsan süt koruyo olabilir belkide bu yüzden adetlerin dahada düzensizleşti olamazmı:44:
Ne pisirsem kizlar bugun???
Sagol canim guzel fikir ama geçen yapmistim onu. Benim menude de bugun havuclu tarhana corbasi, yumurtali makarna, mor lahana salatasi ve karpuz vardi. Bugunude cok şükür boyle kapattik.bendede bugunlerde bi istah. Guya diyetteydim iyice ipin ucu kactikuru fasülye pilavtürk erkeğini vazgeçilmezi ben hergün yapsam benimkl hayır demez
Sagol canim guzel fikir ama geçen yapmistim onu. Benim menude de bugun havuclu tarhana corbasi, yumurtali makarna, mor lahana salatasi ve karpuz vardi. Bugunude cok şükür boyle kapattik.bendede bugunlerde bi istah. Guya diyetteydim iyice ipin ucu kacti
selamlar.1saattir telden buraya çevrimici olmaya calisiyorum neyseki oldum.insallah mesaji gönderebilirim
canimmmm hosgeldinnnselamlar.1saattir telden buraya çevrimici olmaya calisiyorum neyseki oldum.insallah mesaji gönderebilirim
ayy sorma ya abla havalardan mı sıtrestenmi bayanlarda bir iştah bir iştah bende çook aldım 53 ten 68 oldum kürtajımdan sonra ne yapacam bilmiyom kocam kilo aldın deyip duruyo diyete giriyom veremiyom böyle devam edersem düşünemiyorum
hoş geldin çevrimiçi olmuşsun sıkıntı yok galiba
canimmmm hosgeldinnn
nasilsin bakemm?
Ozletiyorsun kendini 💜
Hep stresden oluyor onu düşün bunu düşün..
Benim kocam o kadar az yiyorki adam fit... bende iyiydim simdi bu yemeyle yakinda..... nokta nokta 😄
canimmmm hosgeldinnn
nasilsin bakemm?
Ozletiyorsun kendini
Hep stresden oluyor onu düşün bunu düşün..
Benim kocam o kadar az yiyorki adam fit... bende iyiydim simdi bu yemeyle yakinda..... nokta nokta
aman canim bosver bide bunu sıkıntı yapma. Dogumdan sonra hepsini birden verirsin 😄şimdi hamile kalsam hiç veremem ya abla ben kendimi baya baya hamile moduna soktum elimde değil :44:
sagol canim iyiyim.sen nasilsin alis nasil oldu.benim günüm dolu dolu geciyor ne zaman aksam oluyor anlamiyorum.umudum ben cikiyorum insallah yarin girebilirsem daha rahat yazisiriz 1mesaj 10 dk aliyor çok öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?