Brova sana sen iki cocukda olsa 10 tanede olsa her isini yaparsın ben senin ne hunerli oldugunu biliyorum
Gunaydin mutlu hafta baslari hayirli haftalar olsun
sağol abla ya sana bişi soracaktım:44:
Sor canim:26::26:
abla ben kürtajımdan önce53 kiloydum yani 14 ay önce sanra gün gün kilo almaya başladım 68 kilo oldum yani hamilelil düşünüyorum şimdi 2 aydır diyete başladım hiç işe yaramadı kilo aldım hatta üstüne acaba diyorum kan ve demir ilaçı aıyorum onlardan olabilirmi
kürtj olduktan hemen sonra baktırdım bişi çıkmadı ama boğazıma elleyince fındık gibi bişi geliyor elime doktar gecer demişti hiç geçmiyo bana akıl verin abla ne yapmalıyımolabilir de cnm 15 kilo almissin cok degilmi
Troidlere baktirdinmi
kürtj olduktan hemen sonra baktırdım bişi çıkmadı ama boğazıma elleyince fındık gibi bişi geliyor elime doktar gecer demişti hiç geçmiyo bana akıl verin abla ne yapmalıyım
AYY MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAHYERİM SENİN O YANAKLARINI ÇİRKİN ŞEY ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ABLA
Maşallahhh çok tatlııı
Aminnnnnnn
Insallah canim yaaa. Insallah nazo beydagli ve seray ve ismini tam hatırlayamadıgim ama bu topikde veya tum tum dunyada Rabbim isteyen herkese bebisini versin kimseyi evlat hasretiyle ve acisiyla sinamasin.
Sewinc Sagolsun Allah razi olsun ondan bana cok cesaret veriyor bakalim girdik bu yola hakkimizda hayirlisi olsun. Isin kotu yanı benim adetlerim cok düzensiz eskidende düzensiz di ama şimdi daha da düzensiz. 35 42 gun arasinda gidip gelIyo
aman canim bosver bide bunu sıkıntı yapma. Dogumdan sonra hepsini birden verirsin 😄
Allah'a şükür Alis iyi canimm salgina yakalanmis yavrum. Simdi daha iyiyix. O iyi olunca bende iyi oluyorumm
Zamanin dolu dolu gecmesine sevindim...bende öptüm canim iyi geceler
amiiiiinnnnnn
canının bi parçası çocuğun iyiyse sende iyisin ALLAH daha büyük sağlık problemleri vermesin
41 kerekeltoşunu yerim ben onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?