Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."HAYIRLI KANDİLLER

nasılsınız canlar,ben çok yoğunum bu aralar hiç giremiyorum,haftaya çarşamba rahim filmim var yine o acıyı çekecem şimdiden stres sardı beni inşaallah ameliyatla düzelmiştir rahim...

bu arada hepinizin KANDİLİ mubarek olsun RABBİM ne dileğiniz varsa kabul etsin....

SEVİNÇ maaşşallah MİRAÇ beye çok tatlı olmuş RABBİM size bağışlasınnn..

hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum

BAŞAKI da sewiyommmm

kızlarrr kandiliniz kutlu olsun, dualarımız kabul olur inşallahhh...

beydağlı benide seviyormusun??

sevinççç oğlunu yerim seninnnn

maşallah sevinçcim çok tatlı Allahım nazarlardan saklasın sana ve babasına ve abisine bağışlasın

aynen sana benzemiş canım tombiş yanaklarından öp benim için

allahım bağışlasın uzun sağlıklı ömrü olsun sizi başından keltoşoda sizin hayatınızdan eksik etmesin rabbim inş

Çok saolun canlarrrr Rabbim olmayanlara da nasip etsin saglikla sihhatle insallah
ayy sorma bende misafir var bi kaç kaç gün kalacaklar bende girermem artık misafiri çok severim ama çok yoruluyorum
offff sorma yaa

Bende senin kuzini yerim datlim o benimmmm

Kuzum Rabbim kolaylık versin sonucu mutlaka yaz
Su mübarek gün Rabbim içimi biliyor
Bugün yaxilirmis dogacakta olecekte
Rabbim sana nazoya sara ya biricike begume seraya
Hanfendiye isteyen hherkese versin olanlar güle güle büyütsün umudum un alisune kardeş
Duman hayirlisiyla sagsalim alsin oğlunu kucagina
Pasanin oglunada kardeşgelsin
Basakin ne .ok yyediği bellisiz
Bizim miracta abi olur insallah
Rabbim kimin hayirli ne dileği varsa versin

Eki Görüntüle 1151313 Eki Görüntüle 1151313

Miraçimizi merak eden teyzoslar

Keltoş prensimiz

maşallah barekallahhh
sevincom çok datlu bu beeee kandiliniz mübarek olsun beydağlım kuzum herşey iyi olsun inşallah bundan sonra bu mübarek günde Rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eylesin ümmeti müslümanın evladını korusun olmayanlara hayırlı evlatlar olanlarınkine hayırlı kardeşler nasip eylesin inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun evlatlarımız..

ben eşya topluyordum ne zamandır nasipse yarın hakkari serüvenimiz bitiyor Rabbim buraları aratmasın inşallah bizim içinde buradan sonrası güzel olsun...içimde bir boşluk var öyle yorulmuşum ki burda neyse öpüyorum hepicinizi

Aminnnnnnn insallah canim.
Abovvv Miraç'in kardeside onun gibi tatlı olur.. insallah Miraç'in kardeşi cok bekletmeden gelir :))))

Berat kandilimiz mübarek olsun
Rabbim hayirli dileklerimizi kabul etsin

amiiiiinnnnnn

canının bi parçası çocuğun iyiyse sende iyisin ALLAH daha büyük sağlık problemleri vermesin

41 kere keltoşunu yerim ben onun

Kizlarrrr cumleten kandiliniz mubarek ola..dilekleriniz dualariniz kabul ola. Bebisleriniz saglikli hayiirli bi sekilde cabucak gele, bebisi olanda güzel günlerde büyüte!!! Rabbim hicbirinize dert keder vermiye!!
Buarada Amin Nazommmm
Beydaglim sabirsizlikla guzel haberlerini bekliyorummm

Yorgunluk tan beynim durmuş bafs cnm kusuruma bakma Rabbim omere sahikli sihhatli kardeş nasip etsin insallaj

günaydın kızlarr çatlama iğnesinden sonra dün 14.günümdü idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu sefede olmadı mı ki yarın kan tahlılı yaptırıcammm

selamlar

ben yarın bursaya gidiyorum 1 hafta yokum haber edeyim dedim

bu sene leyleği havadada görmedim ama :44:

nerdesiniz beeeeeeeeeeeee
burdayik da asil sen nerdesin kadın? Iyicene ihmal ediyon bizi (

selamlar

ben yarın bursaya gidiyorum 1 hafta yokum haber edeyim dedim

bu sene leyleği havadada görmedim ama :44:
Ne kadar geziyon sen bakiiim kiskandim simdi :))) gule gule git gel canim.
Buarada leylek havada esprisi ni anlamadim ( ne demekkkine? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…