Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Umudum kız test yaptırdığımı nerden çıkardın:9: rahim filmi çekildim,ameliyat sonrası rahim normal şekline dönmüşmü ameliyat işe yaramışmı diye,ama daha sonucu almadım,PAZARTESİ saat 4 te doktorun yanına gidecem hem sonucu alacam hemde düzelmişse nasıl bir yola girecez onu konuşacaz bakalım hayırlısı artık şimdiden çok heyecanlıyım:18:

net kaç gündür yne problemli diye yazamadım...sende doktora gitmişsin hadi gözünaydın darısı bebişin gözükmesine olsun canım..

SEVİNÇ anneciğine geçmiş olsun canım inşaallah çabuk iyileşir..demek adanadasın hoşgeldin canım,sıcaklarda başladı burda hiç sewmiyom ben bu kadar sıcağıııı:25:

Umudum kız test yaptırdığımı nerden çıkardın:9: rahim filmi çekildim,ameliyat sonrası rahim normal şekline dönmüşmü ameliyat işe yaramışmı diye,ama daha sonucu almadım,PAZARTESİ saat 4 te doktorun yanına gidecem hem sonucu alacam hemde düzelmişse nasıl bir yola girecez onu konuşacaz bakalım hayırlısı artık şimdiden çok heyecanlıyım:18:

net kaç gündür yne problemli diye yazamadım...sende doktora gitmişsin hadi gözünaydın darısı bebişin gözükmesine olsun canım..

SEVİNÇ anneciğine geçmiş olsun canım inşaallah çabuk iyileşir..demek adanadasın hoşgeldin canım,sıcaklarda başladı burda hiç sewmiyom ben bu kadar sıcağıııı:25:
Kiz ben test sonucundan Zaten rahim filmi testini diyorum. Sen dediydin ya hastaneyi ariycam sonucu ogrenicem bi de randevu yaptircam demiştin. Ben simdiye ogrenmissindir diye düşündüm. Bak ptesi doktordan gelir gelmez yaz muhakkkakkk..

Buarada Amin canim insallah. Bakalim bebek gozukmedi ama bakalim cok ufak daha

tamam canım zevkle eklerim
ama biraz seni izlemem gerek devamlı geliyormusun
yoksa bizimle laylaylom mu oynuyorsun

acaba başka topiklerle bizi aldatıyormusun
yoksa bizi seviyormusun:51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

çok minnacığım başak abla 93 doğumluyum kaç gündür inan hastanelerdeydim topiğe uğramadım inşallah bir daha olmaz beni listeye ekle:14::14:

kızlar bu ay o kadar inandım hisettimki hamile olduğumu ama ters giden çok şey oldu bat 25 haziranken 15 haziranda kanamam oldu sebep bilinmiyor ama adet gibi değil hastanelerde uğraşıyorum kaç gündür ama kesin bişey demedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı:14::14:

kızlar bu ay o kadar inandım hisettimki hamile olduğumu ama ters giden çok şey oldu bat 25 haziranken 15 haziranda kanamam oldu sebep bilinmiyor ama adet gibi değil hastanelerde uğraşıyorum kaç gündür ama kesin bişey demedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı:14::14:

Gebelik testi yaptinmmi?

Gebelik testi yaptinmmi?

evet hamilelik yok dedi ama sol yumurtalığımda sancı var doktor hamilelik oluşurken rahim reddetmiş olablabilir yada üzüntüden dedi araştırılması lazım kanamam halen tam gaz devam ediyo bu kanma korkutuyo beni çok fazla çünkü adet gibi değil pazartesi gidecem yine bakalım bu arada çok sevindim gözün aydın inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur vay be hamişsin ha inan kendim hamilelik haberini almış kadar mutlu oldum :nazar::nazar::nazar:

evet hamilelik yok dedi ama sol yumurtalığımda sancı var doktor hamilelik oluşurken rahim reddetmiş olablabilir yada üzüntüden dedi araştırılması lazım kanamam halen tam gaz devam ediyo bu kanma korkutuyo beni çok fazla çünkü adet gibi değil pazartesi gidecem yine bakalım bu arada çok sevindim gözün aydın inşallah sorunsuz bir gebeliğin olur vay be hamişsin ha inan kendim hamilelik haberini almış kadar mutlu oldum :nazar::nazar::nazar:

Sağol canim inşallah tamamida guzel olur. Dusuklerden sonra insan cok pimpirikli ve hassas oluyor. Rabbim bunuda saglikla nasip etsin. Insallah seninde guzel haberlerini burdan alicaz.

Buarada kimyasal gebelik olabilir senin durumunda suanda. O adetle birlikde geliyor tek farki daha yogun kanama oluyor. Tutunmaya calisilmis ama tutunamadan adetle birlikde düşmüş. Boyle biseyde olabilir. Zaten kadinlarin buyuk bir kısmı adetle düşüruyor. Ve hic farkinda bile olmuyor. Insallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın canim

Sağol canim inşallah tamamida guzel olur. Dusuklerden sonra insan cok pimpirikli ve hassas oluyor. Rabbim bunuda saglikla nasip etsin. Insallah seninde guzel haberlerini burdan alicaz.

Buarada kimyasal gebelik olabilir senin durumunda suanda. O adetle birlikde geliyor tek farki daha yogun kanama oluyor. Tutunmaya calisilmis ama tutunamadan adetle birlikde düşmüş. Boyle biseyde olabilir. Zaten kadinlarin buyuk bir kısmı adetle düşüruyor. Ve hic farkinda bile olmuyor. Insallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın canim

evet abla emin olmamakla beraber kimyasal gebelik olabilir dedi çünkü sürekli 1 yumurtalıkta sancı vardı gerçekten ben hamile olduğumu hissediyordum nasip ama kanama çok yoğun bu kimyasal gebelik ihtimalini artırıyor :14::14:

evet abla emin olmamakla beraber kimyasal gebelik olabilir dedi çünkü sürekli 1 yumurtalıkta sancı vardı gerçekten ben hamile olduğumu hissediyordum nasip ama kanama çok yoğun bu kimyasal gebelik ihtimalini artırıyor :14::14:
Umutsuzluga kapilma bu ay olmadi bi dahaki ay. Ama yumurtlama gununde ve bir sonraki gun ilişki olsun. Yumurtlama gununu kacirma. Gerekirse doktor kontrolün de yine olur. Sadece moralini bozma asil stres yaparsan geciktirirsin. Kendini rahatlat biseylerle meşgul ol ve pozitif dusun hep. 💜

dur bakalım azıcık daha geçsin yumurtalarımı da takip ederim.

bugn erken gebelik testi yaptım. negatif. yine tırt gibi :1: bat 25 haziran ama........... bekleyip göreceğiz. çok sinir bozucu bi durum :52:

daha önce takmamak beklentileri azalmak konusuna gelinceeeee........

hayatı tam olarak çözmek mümkün değil tabiki. ama insan kendini korumayı bilmeli. seviyoruz diye kendimizden mi vazgeçelim canım :33:

beklentilerimizi minimumda tutarsak az üzülürüz ve sinirlerimizi korumuş oluruz,yani kendimizi

bizden değerli değiller :34::34::34::34:

hayatta hiiiiiiiiçbir şey sizden değerli değil hanımlaaaaaar unutmayın. yemişim kocayı :1:

çıkın gezin. her şeyin bir yolu var. çocuk varsa birine bırakın yarım sa kendinize ayırın. kendinize vakit yaratın.

çok elimizde değil gibi takmamak. ama yavaş yavaş bir yaşam şekli haline getirebiliriz.

düşüne düşüne, taka taka hastalanıcaz çok umurlarındaaa?? :20::20::19::19:

hem de belki niye takmıyoruz onları diye kendilerine dönüp bakarlar ha ne dersiniz :34:

:51:

bata da bişi kalmamış kız ama heycan yapma:18:

ayrıca sana katılıyorım evet kocadır değerlidir önemlidir severiz sayarız amaa bi yere kadar:45::45::45::45::45:

ben kendi evliliğimdewn biliyorum ben iyi olursam herşey iyi gidiyor

ama ben madii veya manevi hasta olursam herşey kötü

kendini eşin için yiyip bitirirsen olan sana olur kimseye bişi olmaz:19::19::19::19::19::19::19:

arkadaşlar merhaba. Aranızda hamıle kalan yada bılgısı olan bırılerı varsa bır şey danışmak ıstıyorum. 2 gun önce adetımın 27. gunuydu. (son ıkı aydır adet olmam 35-36 gunu buluyor.daha oncelerı hep 28 günde bır olurdum . ) yani adet olmama yaklaşık 7-8 gun var. acıle kaldırıldım alt karın bölgesınde aşırı gazdan dolayı .rahımıme aşağıdan baskı yapıyordu. 3 gundur cekıyorum bu olayı ağrı belıme vuruyor .gebelık belırtııs olabılcegı aklıma gelmedı kendı doktorum il dışında onu aradım test yaptrı belkı gebelik vardır dedı .. . dun evde yaptım sılık çıkınca umutlandım .hastaneye gıttım tahlıle orda negatıf cıktı. gaz sıkıntım da hala devam edıyor .böyle bır sorun yaşayan oldu mu ?ayrıca yumurta gelıştırıcı vıtamınler ve arı sutu polen falan cok kullandım .. onların bır faydası olmuşmudur?

canım ya çok geçmş olsun

öyle bişi hiç yaşamadım doktorun ve evdeki test seni umutlandırmış demekki:25:

sende mi yumurtlayamıyorsun:26:

teşekkürler. kan tahlılı yaptrdım zaten cnm sılık cızgı çıkınca ama kanda bir şey çıkmadı.farklı testlerde yapıyorum çıkıyor :) 1 hafta sonra bırdaha kan tahlılı yapacağım.. Allahım ısteyen herkese nasıp eder ınş :21: yoksa bır dahakı aya tup bebek demişti doktorumuz ..

inşallah tüpe gerek kalmaz canım:34:

hakkınızda hayırlısı olsun:54:

yani evet düşünsene eskidende vardı bu hastalıklar ama insanlar bi haberdi.o yüzden de rahattılar aman niye cocuğum olmuyo,yok şöylemi yok böylemi diye tasaları yoktu..ama şimdi herşey ortada ve herşey biliniyor araştırınca...hastalıkta çoğaldı dermanı da çoğaldı...zaten diyorum bende gerçekten bazen herşeyi bilmemek daha iyi.en azından kafa rahat...bide hamilelik için de zaten kafan rahat olcak,stres yapmıycaksın diyolar,düşünsene :)..bi yandan da en kötüye alıştırmaya çalışıo insan kendini..mesela ben bazen diyorum ya kısıram? ...al işte psikolojinin içine et :)) ne bileyim yaa değişiyor işte düşüncelerde..

aynen katılıyorum sana psikolojinin içine etmekte üstümeze yok dimi?

ya kısırsam!!:60:

alemsin he:9::9::9::9:

bu cümleyi bende az düşünmedim zamanında:25:

hatta peşine şunlarıda ekledim

'ya hiç bir zaman çocuğum olmayacaksa, ya boşunaysa herşey, ya çocuksuz biri olarak kalacaksam hep!!!!!!!

zor gerçekten:32: ama işte elimizden geldiğinince takmamaya eğlenmeye çalışıyoruz burdaki arkadaşlarla:24:

Back
X