Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ya çok geçmş olsun

öyle bişi hiç yaşamadım doktorun ve evdeki test seni umutlandırmış demekki:25:

sende mi yumurtlayamıyorsun:26:

teşekkürler cnm . vallahı kafam allak bulak oldu .dun sabah ıkı kere test yaptım evde ıkısıde aynı sılık cıktı . faRKLI markalarda . akşamınada kanama oldu önce kahverengı geldı sonra kırmıızı pıhtıya dondu . bıraz sonra hastaneye gıdecegım . yumurta rezervınde azalma vardı bende cnm .amh degerım düşük çıkmıştı..son 2 aydırda duzensızleştı .

günaydın abla sen ne alemdesin kese göründümü kalp atışı varmı

Gunaydin canim. Yolk sac gorundu sadece bebek gorunmedi. Iki hafta sonraya randevu verdi hastane. Bakalim. Insallah bir terslik yokdur. :(( kan testide yapmadiklari icin bilemiyorum beta hcg durumunu falan

rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..

ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..

kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma:43:

rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma:43:

merhaba cnm bende 1 bucuk sene once rahim filmi cektirdim ve ameliyat oldum eski doktorum birtanesi acabildim dedi ve bu yeni gittigim doktor tekrar film cekti ve ayni gun ilacla ameliyatsiz her iki tupumu acti benim tek sorunum yumurtalarimin gelismeyip catlamamasi insallah iyi olursun bak istersen numarayi vereyim doktorun ama sanliurfa viransehirde bu doktor cok kisi bu doktorun sayesinde hamile kaldi dedigim gibi benim tek sorunum yumurtalarimin gelismeyip catlamasi bugun doktora gittim bana serophene yumurta buyumesi icin ilac yazdi doktorun numarasini vereyim dedim belki seni baska doktora yonlendirir yada doktorunla konusman gerekenleri soyler tedavi

ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor

bak doktorum rahim filmi cekerken
Laparoskopi yapti simdi aklima geldi ismi ve bu sayede acildi tuplerim demin de dedigim gibi yumurtalarim gelisme ve catlama sorunum var bu dedigimide doktoruna soyle film cekerken yapsin ha buarasa ben 350 tl verdim fiyati budur

ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..

kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma:43:

Canim benim yaaaa inan bende cok olumlu sonuçlar bekliyordum. Tabiki yorulman normal. Yine senin cok guclu bir bunyen varmış... bak ne diycem sana. Sen eminmisin belkide dusuklerin nedeni bu rahimdeki bozukluk degildir. Bundan nasil emin oluyor doktor. Dedim acaba bir daha ameliyat olmadan once bi dahami denesen gebeligi belki seninki sebebsiz dusuklerdendir. Bu sefer olur belkide. Benim gittigim doktorlardan biri demistiki duser duser ama en sonunda olur. Yilmadan deniyceksin demisti. Hiçbir zaman doktorlar emin olamazmis dusugun gercek nedenini... senin yorulmani eşinin hayal kırıklığını cok iyi anliyorum. Benim eesimdede görmüştüm hayal kirikligini. Ve onu oylee görünce o kadar kotu olmustumki..ama olacak elbette senin cocugun olacak!!!! Buna inaniyorum Beydaglimm..

Kuzumm pes etmek yok nolur bak bir yola ciktin sonuna kadar devam Rabbim siniyor umutlu ol nolur Allahimsabir versin eeşinicçok iyi anlıyorum senide çok iyi aanliyorum ama bir yola girdin devamini getirmezsen hep keskelerle yasarsin ben manen seni destekliyorum kuzuvum hep yanindayim
Sen neye karar verdin simdi

Sewincim nasilsin? Annecigin nasil oldu?
Mirac tosuncuk Adana ya alisabildimi?
💓

belirtiler başladımı abla :16::16: ha bide sevinç ablanın verdiği duayı okudunmu hiç :18::18:

Halsizlik. Mide bulantısı. Bas dönmesi Var zaman zaman. Cok yorgun hissediyorum uyku hali.. ama alisden dolayi kendimi dinleyemiyorumm mecbur ayakdayimm.

Bende o duayi kaydettigum yeri bulmaya çalışıyorum ama bulamadım. Sewincim tekrar yazsana mealinide duanin isminide yaz tatlimm.

Sen nasilsun canim. Kanaman durdumu?

Halsizlik. Mide bulantısı. Bas dönmesi Var zaman zaman. Cok yorgun hissediyorum uyku hali.. ama alisden dolayi kendimi dinleyemiyorumm mecbur ayakdayimm.

Bende o duayi kaydettigum yeri bulmaya çalışıyorum ama bulamadım. Sewincim tekrar yazsana mealinide duanin isminide yaz tatlimm.

Sen nasilsun canim. Kanaman durdumu?

tatlı yorgunluklar onlar abla benimde kanama devam ediyo maalesef ben bu ay farklı bir şey denemeyi düşünüyorum belime yakı bandı yapcam hiç duydunmu abla hem daha kolay hamile kalıyo insan hemde ağrılara iyi geliyormuş

tatlı yorgunluklar onlar abla benimde kanama devam ediyo maalesef ben bu ay farklı bir şey denemeyi düşünüyorum belime yakı bandı yapcam hiç duydunmu abla hem daha kolay hamile kalıyo insan hemde ağrılara iyi geliyormuş
Aynen canim. Tatli yorgunluklar.
hic duymadim yaki bandini. Beldeki agriyi cekiyor diye biliyordum.

Kaynanan baski yapiyormu cocuk yapin diye?
Kac yildir evlisin?

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek

:53::53::53::53::53::53::53::53:

şk şok şok rekor rekor rekorrrrrrrrrr

o kadar gün geçmesine rağmen evde test yapmayan ve sakince doktora gideceğim diyen kadınnnnnn:53::30::30::30::30::30:

saygıyla alkışlıyoruzzzzzz:42::46:

şu sıralar anlaşıyoruz ama gerçekten kaynanayla oturmak gerçekten çoook zor birde çocukları varsa ayrı eve çıkmayı defalarca düşündüm ama benim eşim malasef ana kuzusu bende lanet olsunki eşimi seviyorum ve geçinmek zorunda kalıyorum boğa burcuyum fazlasıyla evime eşime sadığım :50::50:

aslında baştan çıkmaynca sonradan ikna etmek çok zor olacaktır

çünkü 'baştan kabul ettin şimdi noldu' sorusunu soracaktır eşin

hele bide anneciğine bağlıysaa aboov gerçekten zor kuşum

ama kayınvaliden dünyalr tatlısı anlayışlı bi sevgi pıtırcığı isee tadından yenmez:9:

yarın birgün kayınlarında evlencek ve onlar ayrı evlerine çıkıcak bu senin açından kötü olur heralde:31::31::31:

ayrıca nisanın kaçı doğumlusun:6::6::6::6:

ağlamaa bak biz yanındayızz gerekirse adanaya gelir kapında protesto ederiz seni

hatta hastane önünde beklerizz

bak 100 kşiden 2 sinde sorun oluyormuş madem

ikinci ameliyatta ve rahim filminde kesin açılacak ve sorun çözülecek demektir

ondan sonrada korunmayı bırakırsınız bizim dualarımızlada bebeğin tutunur kucağına alırsın

burda seninde anne olduğunu görmek istiyorum aşkım çok içten söylüyorum vazgeçme

namaz kıl dua et yardım iste Allah ın merhameti bol O çok cömert

O herşeyin en iyisini biliyor muhakkak var bi bildiği

sen bi kere daha çık bu yola lütfen bizim için:29::29::29::29::29:

teşekkürler cnm . vallahı kafam allak bulak oldu .dun sabah ıkı kere test yaptım evde ıkısıde aynı sılık cıktı . faRKLI markalarda . akşamınada kanama oldu önce kahverengı geldı sonra kırmıızı pıhtıya dondu . bıraz sonra hastaneye gıdecegım . yumurta rezervınde azalma vardı bende cnm .amh degerım düşük çıkmıştı..son 2 aydırda duzensızleştı .

yumurtta rezervinde neden azalma var acaba , yaşın kaçki?

doktorada gitmişsindir heralde noldu test yaptırdınmı:26:

Aynen canim. Tatli yorgunluklar.
hic duymadim yaki bandini. Beldeki agriyi cekiyor diye biliyordum.

Kaynanan baski yapiyormu cocuk yapin diye?
Kac yildir evlisin?

2 sene bitti 3 girdim baskı değilde beklenti var bu yaz bir torun istiyorum artık felen diyo kaynanam eşim zaten o adet günlerimi tek tek hesaplıyo 1 gün bile geçse gözü dolu dolu oluyor heyecandan

aslında baştan çıkmaynca sonradan ikna etmek çok zor olacaktır

çünkü 'baştan kabul ettin şimdi noldu' sorusunu soracaktır eşin

hele bide anneciğine bağlıysaa aboov gerçekten zor kuşum

ama kayınvaliden dünyalr tatlısı anlayışlı bi sevgi pıtırcığı isee tadından yenmez:9:

yarın birgün kayınlarında evlencek ve onlar ayrı evlerine çıkıcak bu senin açından kötü olur heralde:31::31::31:

ayrıca nisanın kaçı doğumlusun:6::6::6::6:

aynen öyle abla ne oldu şimdi istemiyorsun felen diyo kayılarım evlenir ve eminiki ayrı evede çıkarlar olan bana oldu maalesef cefayı ben sefayı onlar çekecek :14::14:anam baya yaşı geçmiş beni doğururken oda gün olarak bilmiyor nisanın son haftası yada mayısın ilk haftası doğdun diyo:1::1:

Back
X