Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok minnacığım başak abla 93 doğumluyum kaç gündür inan hastanelerdeydim topiğe uğramadım inşallah bir daha olmaz beni listeye ekle:14::14:

93 müüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen çok küçüksüüüüüüüüüünnnnnnnnn bebeksinnnn

ben 90lıları bebek sayardım

ben kendimi küçük bilirdim aman yarabbimm:59::59::59::59::59::59::59:bebekler bile evlenmiş çicuk yapıyorrrr:25:

kendimi kötü hissettim şuan:31:baya büyüdüm galiba:31:

ee sen nden hastanelerdesn anlat bakim:26:

kızlar bu ay o kadar inandım hisettimki hamile olduğumu ama ters giden çok şey oldu bat 25 haziranken 15 haziranda kanamam oldu sebep bilinmiyor ama adet gibi değil hastanelerde uğraşıyorum kaç gündür ama kesin bişey demedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı:14::14:

vardır bi hayır hayatım ya bakakta görek hayırlısı tabi:26:

beydoşşşşşşş kuşummmmmmmmmm

netim bozu deyi kandırmaya çalışma biziii gelde iki lafın belini bükek yavv:4:

93 müüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen çok küçüksüüüüüüüüüünnnnnnnnn bebeksinnnn

ben 90lıları bebek sayardım

ben kendimi küçük bilirdim aman yarabbimm:59::59::59::59::59::59::59:bebekler bile evlenmiş çicuk yapıyorrrr:25:

kendimi kötü hissettim şuan:31:baya büyüdüm galiba:31:

ee sen nden hastanelerdesn anlat bakim:26:

93 ya yedik bir halt mol gebelik geçirdim başak abla çoook kötü bir tecrübe oldu benim için çünkü ölümden döndüm kemoterapi bile gördüm şükür 1 sene geçti yeniden şansımı denemek istiyorum artık ya tutarsa:14::14:

Umudum kız test yaptırdığımı nerden çıkardın:9: rahim filmi çekildim,ameliyat sonrası rahim normal şekline dönmüşmü ameliyat işe yaramışmı diye,ama daha sonucu almadım,PAZARTESİ saat 4 te doktorun yanına gidecem hem sonucu alacam hemde düzelmişse nasıl bir yola girecez onu konuşacaz bakalım hayırlısı artık şimdiden çok heyecanlıyım:18:

net kaç gündür yne problemli diye yazamadım...sende doktora gitmişsin hadi gözünaydın darısı bebişin gözükmesine olsun canım..

SEVİNÇ anneciğine geçmiş olsun canım inşaallah çabuk iyileşir..demek adanadasın hoşgeldin canım,sıcaklarda başladı burda hiç sewmiyom ben bu kadar sıcağıııı:25:

Çok saol cnm
Hayirli hbrlerini bekliyoruz insallah

konuşsakta ayrı dilden konuşuyoruz sanki umudum

valla anlamadım gitti:25:
Bazen oluyor oyle. Ben kac defa ayrilmayi düşündüm. Ama simdi az bucuk yola geldi aslinda yola getiriyorum :))) bayagi bi gelişme var. Bazen şarterler atsada Pes etmemek lazım hicbir zaman. Ne derler "kadinin fendi erkegi yendi". Zaten akıllı kadinlar hic kavga gürültü olmadan hallediyorlar herseyi. Bende bunu yillar sonra farkettim. Ama buarada da ömrümüzden ömür de gidiyor malesef :(( benimkisinde borulceler uzak dursa kocamla şuana kadar bile sorun yasamazdik. 10 yıldır emek verdim bu iliskiye bazen pilim bitti diye düşünüyorummmmmm😈😯😕😩😲😲😨😞😭
hadi bakalım umudum hayırlı uğurlu olusn yeni bebeişşşşş

vay bee ne güzell:8:
Inşallah canim. Cok guzelse sende yap :))) hadi bu yola hayirlisiyla birlikde devam edelim hayatimmm
Bak ege de büyüdü.

93 ya yedik bir halt mol gebelik geçirdim başak abla çoook kötü bir tecrübe oldu benim için çünkü ölümden döndüm kemoterapi bile gördüm şükür 1 sene geçti yeniden şansımı denemek istiyorum artık ya tutarsa:14::14:
bayağı zor bi dönem geçirmişsin cnm ya İnşallah RABBİM Bİ DAHA GÖSTERMEZ O GÜNLER
ya bi daha yaşarsam diye korkarak hareket ediyorsundur dimi canım benim:29:
hayırlı zamanda Allah hayırlısını nasib etsn cnm çok dua et
burda birbirimize devamlı dualar ediyoruz zaten mannevi destekle sende rahatlarsın
seninde evlat sahibi olduğun günleri görürüz sıkma canını:34:
bneler yapıyosun günlük hayatında bahsetsene:6:

Bazen oluyor oyle. Ben kac defa ayrilmayi düşündüm. Ama simdi az bucuk yola geldi aslinda yola getiriyorum :))) bayagi bi gelişme var. Bazen şarterler atsada Pes etmemek lazım hicbir zaman. Ne derler "kadinin fendi erkegi yendi". Zaten akıllı kadinlar hic kavga gürültü olmadan hallediyorlar herseyi. Bende bunu yillar sonra farkettim. Ama buarada da ömrümüzden ömür de gidiyor malesef :(( benimkisinde borulceler uzak dursa kocamla şuana kadar bile sorun yasamazdik. 10 yıldır emek verdim bu iliskiye bazen pilim bitti diye düşünüyorummmmmm������������������

Inşallah canim. Cok guzelse sende yap :))) hadi bu yola hayirlisiyla birlikde devam edelim hayatimmm
Bak ege de büyüdü.
hadiya sende mi düşündün ayrılmayı:53:
belkide zamnla yola geliyorlardır erkekler

yola gelmeyenlerle zaten yaşanmaz sonunda biter evlilik ister istemez

aslında ddiğin gibi dış etkenlerden kaynaklanan sorunlar varsa bi şekilde kendi arasında evlilik tutunuyor

ama kendi arasındaysa sorun kişilerin yürümesi çok zor

bende ayrılmayı düşündüm kaç kere ama cesaretim yokki o kadar:31:sonrasını düşünürüm hep

dedğin gibi insanın pili bitiyor bazen

asında bitmiyor zayıflıyor pil, sonra biraz şarj ediyoruz toparlıyoruz:32:

ama sen pil zayıflasada yaptın ikici çocuğu artık idare etcen:1:

Allah huzurunuzu bol etsin
----------
ayrıca ikinci çocuğu Allahta biliyor ya şu an hiç düşünemiyorum
bünyem müsade etmez umudum yaaa benim gücüm bu kadarına yetiyor galiba

Son düzenleme:
benim biraz farklı bir hayatım var başak abla çalışmıyorum ev hanımıyım:1::1: yani artı kaynanamla yaşıyorum artı kayınlarımda var çok şükür anlaşıyoruz ama evdeyim sürekli bende çalışmak istiyorum ama konsntre olamıyorum ya sürekli dalgın üzgün bazen sebebsiz oturur saatlerce ağlarım yani piskolojim gerçekten bozulmuş gibi

bayağı zor bi dönem geçirmişsin cnm ya İnşallah RABBİM Bİ DAHA GÖSTERMEZ O GÜNLER
ya bi daha yaşarsam diye korkarak hareket ediyorsundur dimi canım benim:29:
hayırlı zamanda Allah hayırlısını nasib etsn cnm çok dua et
burda birbirimize devamlı dualar ediyoruz zaten mannevi destekle sende rahatlarsın
seninde evlat sahibi olduğun günleri görürüz sıkma canını:34:
bneler yapıyosun günlük hayatında bahsetsene:6:

hadiya sende mi düşündün ayrılmayı:53:
belkide zamnla yola geliyorlardır erkekler

yola gelmeyenlerle zaten yaşanmaz sonunda biter evlilik ister istemez

aslında ddiğin gibi dış etkenlerden kaynaklanan sorunlar varsa bi şekilde kendi arasında evlilik tutunuyor

ama kendi arasındaysa sorun kişilerin yürümesi çok zor

bende ayrılmayı düşündüm kaç kere ama cesaretim yokki o kadar:31:sonrasını düşünürüm hep

dedğin gibi insanın pili bitiyor bazen

asında bitmiyor zayıflıyor pil, sonra biraz şarj ediyoruz toparlıyoruz:32:

ama sen pil zayıflasada yaptın ikici çocuğu artık idare etcen:1:

Allah huzurunuzu bol etsin
----------
ayrıca ikinci çocuğu Allahta biliyor ya şu an hiç düşünemiyorum
bünyem müsade etmez umudum yaaa benim gücüm bu kadarına yetiyor galiba

Sadece bende degil Bence bircok evlilikde ciftler ayrilmayi muhakkak düşünmuslerdir evlilikleri suresince.

Bende sorun daha cok ail kaynakliydi ama kimindede Ister istemez fikir catismalari oluyor. ...

ama tabi biraz yola geliyorlar bi de zamanla birbirinin huyuna suyuna alisiyorsun. Daha anlayisli oluyorsun.

Tabi daha da onemlisi kavga etmekden huzursuzlukdan bikiyorsun cunku yoruluyorsun :))) ve alttan aliyorsun..:)))

Buarada Amin..Allahim kimsenin huzurunu bozmasin. Kimde huzursuzluk yasanmiyoki ama hayatim. Zannediyorsun butun evlilikler dort dörtlük mu? Degil tabiki. Herkes birbirini idare ediyor.

Canim benim bunyemde bir cocuk derdi ama bunyeye bakan kim :)))) Bismillah dedik girdik bu yola bakalım hayırlısı insallah.

benim biraz farklı bir hayatım var başak abla çalışmıyorum ev hanımıyım:1::1: yani artı kaynanamla yaşıyorum artı kayınlarımda var çok şükür anlaşıyoruz ama evdeyim sürekli bende çalışmak istiyorum ama konsntre olamıyorum ya sürekli dalgın üzgün bazen sebebsiz oturur saatlerce ağlarım yani piskolojim gerçekten bozulmuş gibi
waaoow kaynoşlarla oturuyosun kayınlarında var ve geçiniyosunuz

elem terefiş kem gözlere şişşş mutluluğunz daim olsun cnm ne diyim.

iyiler heralde anlayışlılar

peki kuzum neden birlikte oturmayı kabul ettin ne zaman çıkcan evine

aslında çalışsan çok çok daha mutlu olursun tahsilin nedir bilmiyorum ama bi şekilde iş bulursun kafan dağılır çalış bence

biraz fazla ı duygusalsın balık burcumusun neden ağlıyorsun kuzum gel şefkat veriyim sanaa:29::29:

Sadece bende degil Bence bircok evlilikde ciftler ayrilmayi muhakkak düşünmuslerdir evlilikleri suresince.

Bende sorun daha cok ail kaynakliydi ama kimindede Ister istemez fikir catismalari oluyor. ...

ama tabi biraz yola geliyorlar bi de zamanla birbirinin huyuna suyuna alisiyorsun. Daha anlayisli oluyorsun.

Tabi daha da onemlisi kavga etmekden huzursuzlukdan bikiyorsun cunku yoruluyorsun :))) ve alttan aliyorsun..:)))

Buarada Amin..Allahim kimsenin huzurunu bozmasin. Kimde huzursuzluk yasanmiyoki ama hayatim. Zannediyorsun butun evlilikler dort dörtlük mu? Degil tabiki. Herkes birbirini idare ediyor.

Canim benim bunyemde bir cocuk derdi ama bunyeye bakan kim :)))) Bismillah dedik girdik bu yola bakalım hayırlısı insallah.
dicek bişi bulamadım baktım kaldım:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek

dicek bişi bulamadım baktım kaldım:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:
neye baktin kiz... cok mu kotu yazmisimmm anlamadimkine :53:
:9:
:9:
:53: :24::21:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek
Kuzum yapsana bi test ne bekliyosun??:53:

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim yasim 28 ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek

Hepimiz icin hayirli ve guzel bir hafta olur insallah.💚💛💜💙💚💛💜💙

waaoow kaynoşlarla oturuyosun kayınlarında var ve geçiniyosunuz

elem terefiş kem gözlere şişşş mutluluğunz daim olsun cnm ne diyim.

iyiler heralde anlayışlılar

peki kuzum neden birlikte oturmayı kabul ettin ne zaman çıkcan evine

aslında çalışsan çok çok daha mutlu olursun tahsilin nedir bilmiyorum ama bi şekilde iş bulursun kafan dağılır çalış bence

biraz fazla ı duygusalsın balık burcumusun neden ağlıyorsun kuzum gel şefkat veriyim sanaa:29::29:

şu sıralar anlaşıyoruz ama gerçekten kaynanayla oturmak gerçekten çoook zor birde çocukları varsa ayrı eve çıkmayı defalarca düşündüm ama benim eşim malasef ana kuzusu bende lanet olsunki eşimi seviyorum ve geçinmek zorunda kalıyorum boğa burcuyum fazlasıyla evime eşime sadığım :50::50:

Back
X