Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR GELEMİYORDUM.
BİLENLERİNİZ BİLİR TELEGONUMDAN KKYA MSJ YAZAMIYORDUM BEN.
KKYI DEĞİŞTİRMİŞLER HABERİNİ ALINCA HEMEN DENEDİM TLFDAN.
EVET ARTIK YAZABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM.
BUNDAN SONRA ZIRT VE PIRT BURDAYIM İNŞALLAH.
OOHH OHHH
OOOHHHHHH

ama surat koyamıyorm
acaba neden
Bi bakim dur:KK25:
ahaaaaaa suratt bile koydummmm
hay kimin kksı beeeeeeeeeeeee

ben şindi yoruldum accık uzancam oğlan uyurken.
sonra gelcwm yine.
biri bana özet geçsin
durumlar ne topik ahalisinde:KK31::KK31:

basakss, post: 36478492, member: 309493"]KIZLAR MERHABA UZUN ZAMANDIR GELEMİYORDUM.
BİLENLERİNİZ BİLİR TELEGONUMDAN KKYA MSJ YAZAMIYORDUM BEN.
KKYI DEĞİŞTİRMİŞLER HABERİNİ ALINCA HEMEN DENEDİM TLFDAN.
EVET ARTIK YAZABİLİYORUM ÇOK MUTLUYUM.
BUNDAN SONRA ZIRT VE PIRT BURDAYIM İNŞALLAH.
OOHH OHHH
OOOHHHHHH[/QUOTE]
Ohhjjjjj

Merhaba topigin ilk mesajini okuyunca yazmak istedim benee 3 ay anca 20 haftalik gebeligimi sezeryan ile sonlandirmak zorunda kaldim.Hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum daha erken diye.
Bu hayirli gunde allah dualarimizi kabul etsin saglikla hamile kalip bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
inşallah cnm.
devamlı gel lütfen bekleriz, dertleşiriz...

aynen abla kimse uğramıyor sen nasılsın abla hamilelik nasıl gidiyor
bende iyi sayılır. Allah'a şükür. Sıcaklar biraz biktirdi ama buna çok şükür yağmur yağıyor birkaç gündür.sen nasılsın canim. Denemeler nasıl gidiyor?

Canim hayirli haberlerini bekliyok
inşallah canim.
Sen nasılsın Miraç paşa nasıl? Gaz olayı bittimi tamamen?

bende iyi sayılır. Allah'a şükür. Sıcaklar biraz biktirdi ama buna çok şükür yağmur yağıyor birkaç gündür.sen nasılsın canim. Denemeler nasıl gidiyor?

inşallah canim.
Sen nasılsın Miraç paşa nasıl? Gaz olayı bittimi tamamen?
çalışmalar başarısızlıkla sonuçlanıyor abla ne olacak bilmiyom allaha bıraktık allah ol derse olur

Merhaba evime yerlestim ufak tefek isler kaldi tasinma esnasinda oglusda bende atesli bogaz iltihabi gecirdik simdi iyiyiz hamdolsun... uzun zamandir yazamadim ozetle hakkariden ciktik toplam 53 gun izin yaptik once ankraya gittik ordan ispartaya ordan antalyaya geldik ev aradik bulunca sideye tatile gittik 4 5 gun bu esnada manavgat ve alanyayida gezdik sonra ispartaya donup esimin koyune gittik en son antalyaya geri donup yerlestik esim ise basladi annem yanimdaydi pazar gunu oy kullanmaya ispartaya gittik gunu birlik onuda birakip geri donduk olabildigince kisa yazmaya calistim yogun ve yorucuydu bi yandanda cok gezmeli ve eglenceli ozellikle side tatilimiz cok guzeldi antik kentin icindeydik tatil icin tavsiye ederim kizlar... gecen hafta dr a gittim bobrek tasim vardi o kirilacak Rabbim tez vakit sifa verir insallah bu arada adetlerimde cok bozuldu hep gecikmeli ve az geliyor dr a gittim ispartada hormon bakti ultrason fln hersey yolunda dedi neden boyle oluyor anlamadim...hakkari dedik simdi tasim surekli biseyler daha korunmayi bile birakamadim cok uzgunum yaa bazen heralde bidaha olmayacak diyorum Allah im nasip et nolurr

Back
X