Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:30:
Nerdesiniz Bea

Umudum noldu kiz bulantinmi var

Beydagli yeni film ne zaman kadin su cep numarani ozrlden yaz bu ne yaz bir hbr alamiuok facede yok :63:

selam abla benim adet 3 gün geçti adet günümde test yaptım negatifti 3 gündür test felan yapmadım sence varmıdır bebiş

HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRR RABBİM HER NE DİLİYOR BEKLİYORSAK (kinin neye ihtiyacı varsa )BİZLERİ BU GECENİN HÜRMETİNE ONA KAVUŞTURSUN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİNNNN

Kadir gecemız mübarek olsun kızlar..
Rabbim bu gece kimin ne duasi dileği varsa kabul etsin. Inşallah. Amin.

HAYIRLI KANDİLLER KIZLARRR RABBİM HER NE DİLİYOR BEKLİYORSAK (kinin neye ihtiyacı varsa )BİZLERİ BU GECENİN HÜRMETİNE ONA KAVUŞTURSUN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN AMİNNNN
Amin canim inşallah..

Nerdesiniz Bea

Umudum noldu kiz bulantinmi var

Beydagli yeni film ne zaman kadin su cep numarani ozrlden yaz bu ne yaz bir hbr alamiuok facede yok :63:
Walla biraz zorlu geçiyor. Ama şükür tabiki. Sağlıklı olsunda önemli olan o.
Offfff nerdesiniz ne sıkıcısiniz:63:
Aynen katılıyorum sana :))
Bende baktım benden başka yazan yok sen geliyon hanfendi geliyo baska kimsede yok çıktım sıkıldım :))) burası böyle sıkıcı bi topik değildi
Çok kötü oldu!!!

çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldannen:26:

benmi yolacam :44:

canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ALLAH ın izniyle

inşallah sonuna kadar hep güzel haberlerini alacaz burda:16:

iyiki doğdun aliş RABBİM güzel, mutlu, uzun bir ömür versin ailenle ve sevdiklerinle:16:
aminnnnn inşallah canim

umudum abla nasıl gidiyor hamilelik belirtiler nasıl

Fena gidiyor canim . Ultrasona giricam cuma günü. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim.

Merhaba topigin ilk mesajini okuyunca yazmak istedim benee 3 ay anca 20 haftalik gebeligimi sezeryan ile sonlandirmak zorunda kaldim.Hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum daha erken diye.
Bu hayirli gunde allah dualarimizi kabul etsin saglikla hamile kalip bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.

Merhaba topigin ilk mesajini okuyunca yazmak istedim benee 3 ay anca 20 haftalik gebeligimi sezeryan ile sonlandirmak zorunda kaldim.Hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum daha erken diye.
Bu hayirli gunde allah dualarimizi kabul etsin saglikla hamile kalip bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
Amin inşallah.
Erken değil. Kendini hazır hissediyorsanız başlayın.

Neden gebeliği sonlandırıldi.. ?
Inşallah aynı acıyi yaşamadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

Bende 3 düşük yaşamıştım Allahım hepimize sağlıklı gebelik versin

Amin inşallah.
Erken değil. Kendini hazır hissediyorsanız başlayın.

Neden gebeliği sonlandırıldi.. ?
Inşallah aynı acıyi yaşamadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

Bende 3 düşük yaşamıştım Allahım hepimize sağlıklı gebelik versin

Coklu anomali vardi yasamaz dediler ne hayallerle ayrintili iltrasona girdim nasip değilmiş. Ertesi gun hemen sonlandırıldı sezeryan oldugum için bekliyorum ya hemen hamile kalirsam bu gebeligi riske atmak istemiyorum.

Coklu anomali vardi yasamaz dediler ne hayallerle ayrintili iltrasona girdim nasip değilmiş. Ertesi gun hemen sonlandırıldı sezeryan oldugum için bekliyorum ya hemen hamile kalirsam bu gebeligi riske atmak istemiyorum.

Doktoruna danış bence sen yinede
Ama bende 1 yıl önce sezeryane doğum yaptım doktor normalde 1 yıl beklemek gerek ama sen 6 ay sonra deneyebilirsin demişti.

Doktoruna danış bence sen yinede
Ama bende 1 yıl önce sezeryane doğum yaptım doktor normalde 1 yıl beklemek gerek ama sen 6 ay sonra deneyebilirsin demişti.
kayiplarda sureyi 6 aya kisaltiyorlar bazilarida kesinlikle 1 yil diyor ayni doktora gitmicem zaten sevememistim bir türlü riskli gebelik uzmanina gidip danisicam sonra yeni ilgili bir doktor bulucam oyalanicak seyler buluyorum kendime yoksa zaman gecmiyor.

Doktor çok önemli. Icine sinen biri olmalı.

Yoksa stresi dahada artıyor insanın.

İyi sayiliriz cnm miracin 4. Ay asisini yaptirfim iki gündür atesli:43:

Geçmiş olsun canim yaaa. Kıyamam ona.
Canim cok ateşi çıkarsa calpol verirsin ya da fitil.(yarım fitil) Rahatlar cocuk. Geçen alişin 1 yaş aşısı vardı ateşi çıktı fitil verdim huzursuzdu çok.

Çok şükür Alis 3.5 yaşına kadar daha aşısı yok. Allahım onlara sağlık hayırlı ömürler versin...

Buarada suriyelilerden çocuk felci salgını varmış. Miraç korumalımı buna karşı sağlık ocağına soraydın... Bazı sağlık Ocakları aileleri çağırıyoruz demişler

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16:ALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar

Geçmiş olsun canim yaaa. Kıyamam ona.
Canim cok ateşi çıkarsa calpol verirsin ya da fitil.(yarım fitil) Rahatlar cocuk. Geçen alişin 1 yaş aşısı vardı ateşi çıktı fitil verdim huzursuzdu çok.

Çok şükür Alis 3.5 yaşına kadar daha aşısı yok. Allahım onlara sağlık hayırlı ömürler versin...

Buarada suriyelilerden çocuk felci salgını varmış. Miraç korumalımı buna karşı sağlık ocağına soraydın... Bazı sağlık Ocakları aileleri çağırıyoruz demişler
Cnm veriyom calpol fitili bile tüm verdim rahatladi bugün ateş yok ama cok huzursuz Saglik ocagindaki bu asida varmis eyluldede ikinci doz yapilacak palio
günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16:ALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar
Amin cnm hayirli cumalar

Back
X