Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16:ALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar

Ne guzel bir dua etmissin amin insallah.

Cnm veriyom calpol fitili bile tüm verdim rahatladi bugün ateş yok ama cok huzursuz Saglik ocagindaki bu asida varmis eyluldede ikinci doz yapilacak palio

Amin cnm hayirli cumalar
Aman iyi sevindim. Salgın varmış diye duyunca korktum bende. Miraç şimdiye daha d rahatlatir fitil onu. Hangi fitilden veriyin. Paranox normal hem ateşini alıyor hemde huzur veriyor rahatlatır çocuğu.
Allahım yaaa bunlar huzursuz olunca al biz daha da huzursuz oluyoz. Anne olmak çok zormuş be sevinçim!!! Ama değiyor. Allahım çocuklarımızın acısını göstermesi bize.

günaydınlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16:ALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar

Aminn canim. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:
Bayramınız Mübarek, dualariniz kabul olsun inşallah.
Rabbim önce hepimize sağlık hayırlı ömürler versin.
Bebiş hasreti çekenlerin bir dahaki bayrama kadar göbüşleri, kucakları dolsun.
BebeklI olanlara Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin bebeklerine ve kendilerine.
Hamiş olanlar sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayi Rabbim nasip etsin inşallah. Aminnnnnnnnnnnn

Ailelerimize Anne babalarımiza kardeşlerimize tüm insanlara hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.

Dünyada savaşan ülkelere vicdana insafa gelmelerini nasip eyle.ya Rabbim. Çocuklar ölmesin.anneler babalar evlatsiz kalmasın. Çocuklarda anne babasız kalmasın.

Hayırlı bayramlar....

günaydın sevinçcim nasılsın miraç ateşlenmiş geçmiş olsun
Çok saol hayatin yeni gördüm meaaji iyileşti sukur
geçmiş olsun abla aşıdandır ya inşallah geçer kısa zamanda ana yüreği işte hemen telaşlanır böyle:17:
Saol cnm hem de ne ttelaş
Aman iyi sevindim. Salgın varmış diye duyunca korktum bende. Miraç şimdiye daha d rahatlatir fitil onu. Hangi fitilden veriyin. Paranox normal hem ateşini alıyor hemde huzur veriyor rahatlatır çocuğu.
Allahım yaaa bunlar huzursuz olunca al biz daha da huzursuz oluyoz. Anne olmak çok zormuş be sevinçim!!! Ama değiyor. Allahım çocuklarımızın acısını göstermesi bize.

Aminn canim. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.
Amin cnm spazmo panalgine veriyorum ben simdi iyi sukur
Bayramınız Mübarek, dualariniz kabul olsun inşallah.
Rabbim önce hepimize sağlık hayırlı ömürler versin.
Bebiş hasreti çekenlerin bir dahaki bayrama kadar göbüşleri, kucakları dolsun.
BebeklI olanlara Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin bebeklerine ve kendilerine.
Hamiş olanlar sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayi Rabbim nasip etsin inşallah. Aminnnnnnnnnnnn

Ailelerimize Anne babalarımiza kardeşlerimize tüm insanlara hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.

Dünyada savaşan ülkelere vicdana insafa gelmelerini nasip eyle.ya Rabbim. Çocuklar ölmesin.anneler babalar evlatsiz kalmasın. Çocuklarda anne babasız kalmasın.

Hayırlı bayramlar....

herkesin bayramını kutlar nice güzel bayramlar dilerim

Amin amin Amin hayirli bayramlar

Laptop bozuldu giremedim bayadir.kardesim tel gonderdi ondan giriyorum simdide...gecmis bayraminizi kutlarim...bende dun aksam geldim memleketten bugunde is yapmaktan yoruldum dinlenirken bi bakayim dedim sizlere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz:52::52::52::52::52::52::52::52:

Laptop bozuldu giremedim bayadir.kardesim tel gonderdi ondan giriyorum simdide...gecmis bayraminizi kutlarim...bende dun aksam geldim memleketten bugunde is yapmaktan yoruldum dinlenirken bi bakayim dedim sizlere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm hoşgeldin seninde geçmiş bayramin mübarek olsun kimseler ugramiyor artik
Kolay gelsin kendini yormadan yap

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR :16::16::16::16::16::16::16::16: GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

Nasılsınız kızlar.... geliyorum kimse yok bende girmiyorum eskisi kadar... kimse olmayinca insanin giresi gelmiyor topige....umarim herkes iyidir ve mutludur.... opuldunuz...

Kızlar ayin 28 inde doktor randevu var.

Beydağlim nerdesin kadın. Getirme beni bu sıcaklarda Adana'ya bak
Çabuk yaz Nerelerdesin

Back
X