Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok canim pihtilasma degil çoklu anomali ve omfalosel vardi yasamla bagdasmadigi icin ve benom hayatimi riske atacagi icin doktorlar bu karari verdi zaten benim beynim durmustu ne bisey diyebildim ne anladım neden oldugunuda bilemiyoruz.
Çok.geçmiş.olsun canim. Allahım bi daha böyle acı yaşatmasin.
Peki bu genle alakali bişeymi? Yani yoksa sadece o gebeliğe has tesadüfü bişeymiydi?
Allahım tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi etsin seni ve tüm isteyenleri.
Kaçıncı haftada farkına vardılar böyle bi anomali olduğunu?? Down Sendromu testi nasıl çıkmıştı sonucu?

tesekkur ederim canım genle alakali oldugunu dusunmuyorlar tamamen sans dediler test yapmadılar 20. Haftada ayrintili ultrasona girdim ertesi gun sezeryana aldılar hemen 2li testim sorunsuz çıktı ama testler kesinlik payi içermiyor tamamen sacmalik ihtimallere karşı bir sonuc maalesef.

Canim.. Kromozomlardan kaynaklansaydı daha kötü olurdu. Bir dahaki gebeliğin sorunsuz geçecek böyle bir durumda Tabi Allah bilir neler yaşayacağimızı. RabbiM korktuklarimiza uğratmasin bizi..
12. Haftalik testin temiz cikti 20. Haftada yapılan testte çıktı öylemi yanlış anlamadım değilmi?

Rabbim korusun hepimizi ve doğacak bebeklerin hepsini. Sağlıklı evlatlar versin tüm isteyen bekleyen dileyen annelere...

Yok canim pihtilasma degil çoklu anomali ve omfalosel vardi yasamla bagdasmadigi icin ve benom hayatimi riske atacagi icin doktorlar bu karari verdi zaten benim beynim durmustu ne bisey diyebildim ne anladım neden oldugunuda bilemiyoruz.
neden kaynaklanıyormuş acaba , senin hayati riski de varmış.
peki bir dahaki gebelikte de olabilir miymiş,

Istiyorum canim bosluk o kadar cok ki ayni acim gibi büyük ancak bir bebekle azalabilir rabbim nasip ederse.
Okudum ve calistim ve tabi kismet bu zamanaymis ben erken evlenmeyi düşünmüyordum hatta evlenmeyide dusunmuyordum kismet.
evet kısmet,
birine kapılıyosun, onun peşinden gidşyosun büyülenmiş gibi.
yani ben öyleydim açıkçası.
bu arada ne okudun cnm

of ya smiley koymakta zorlanıyorum.
uğraşıyorum koymak istemiyorum
çok boş resmi ve sıkıcı oluyor msjlarım
offf

Offff anlayissiz eşten daha kotu birşey olamaz bu donemlerde

Yok sizde gelin tam olsun

Oldu cnm ama ddevamından hbr yok

Gunaydin cnm
hemde ne ahh ah.
hem çocuğa sabrediyorum hem adama sabrediyorrum
resmen Bi sabır kupuyum.
Allahım yardım etsin benm gibileree...

kızlar msjlarımı beğenin puan alıyorum
geçen gün prenses oldum
prenses yaptılar beni

ben biraz parka götürüyüm oğlanı zaman geçsin.
ordan da A 581 e gideriz.
bu markette çok güzel şeyler oluyor

2li test temizdi ayrintili ultrasonda belli oldu herşey.
Bir sonraki gebelikte ne olur bilinmez herkeste olabiliecek bir durummus rabbim tekrarini yasatmasin.

evet kısmet,
birine kapılıyosun, onun peşinden gidşyosun büyülenmiş gibi.
yani ben öyleydim açıkçası.
bu arada ne okudun cnm
Biz bir anda karar verdik evlenmeye yilbasinda evlenme teklif etti mart ayinda nisan haziranda düğün oldu.
Hem ithalat ihracat hem isletme okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…