bugun 8buçukta kalktık .Günaydınnnnnnnn hanımlar
Sanki onun ki can seninki patlıcan. Seninki de can kuzum yaaa. Böyle anlayışsizlari mecburen idare ediyoruz kimi zaman sinirlerimiz ziplasada.amin ya bazen gerçekten burama kadar geliyor.
buramın neresi olduğunu anlamşsındır
.benm adam keyfine ve uykusuna duşkundur.
keyfi bozulmaya başladığı zaman böyle oldu.
.
ama kuçuk çıcuğmz var. Elbette uykumz boluncek.
hasta oluyo, zamansz uyandığı oluyo.
tek başıma başa çıkamıyorum bazen yardım istiyorum .
işte napcan bununda huyu böyle.
çocuk büyüdüğünde geçer eski halimize doneriz diye düşünüyorum.
valla kızlar da bencileyin uğramaz oldular.Kızlar ne durumdayız?
Beydağli ve duman ve nazo Nerelerdesin?
Şükür kavuştuRana canim. Iyi olmana sevindim. Daha öncede yazmıştım ama cevap yazmamistin.Selam kızlar yine upuzuuuun zamandır yoktum , ben şimdiden kendimden geçtimhamilelik ve küçük çocuk birde iş hayatı olunca çok zorluyor beni , dinlenemiyorım sürekli belim ağrıyo beslenmeme dikkat edemiyorum kızıma yetişemiyorum inş doğumdan sonra dizene girerim. Sizler nasılsınız hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim. Beydağlı canım seni çık merak ediyorum bir türlü arayamadım ameliyattan sonra gelişmeler nasıl ?
24 hft oldu Cnm görmedim k. Bakma site değişmiş telden gîrmek iyice zor olmuş. Senin ne kadar oldu cinsiyet bellimiŞükür kavuştuRana canim. Iyi olmana sevindim. Daha öncede yazmıştım ama cevap yazmamistin.
Nasılsın? Kaç haftalik oldun?
Önemli değil canim bende merak ediyorum seni. Durumun nasıl iğneler aran nasıl?dozda artış oldumu?Progestanı hala kullanıyorsun değil mi?(cevaplarsan sevinirim bu kısmı)24 haftalık oldum Cnm
24 hft oldu Cnm görmedim k. Bakma site değişmiş telden gîrmek iyice zor olmuş. Senin ne kadar oldu cinsiyet bellimi
Istiyorum canim bosluk o kadar cok ki ayni acim gibi büyük ancak bir bebekle azalabilir rabbim nasip ederse.ne guzel seninde cesaretin var hemen çocuk sahibi olmak için.
hayırlısı olsun cnm ya.
inşallah Bi dahaki hamileliğinde sıkıntı olmaz da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Rabbim yaşatmasın Bi daha.
birazda geç evlenmişsin sanki.
okudunmu
Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş :)Önemli değil canim bende merak ediyorum seni. Durumun nasıl iğneler aran nasıl?dozda artış oldumu?Progestanı hala kullanıyorsun değil mi?(cevaplarsan sevinirim bu kısmı)
Buarada,
Maşallah bayagi olmus
Rabbim tamamına erdirsin inş.
Ben 13 hafta oluyor sanirim..
Düzenli scana giremiyorum
Sistem farklı işliyor burda
Belki özele giderim önümüzdeki günlerde
Çok pahalı o da.
O yüzden cinsiyet daha belli değil.
Sağlıklı olsun da Rabbim den tek istediğim bu.
Beydağlinin numarasi varsa ve ararsan merak ettiğimi söyle canim.
Yok annem 3. Cocuk biz kapattik o konuyuumuduM post: 36493790 .!.:iyi çok sevindim canim. Eee 3. Çocuğu düşünürsun o zaman
Ayy eline sağlık canim. Keşke yakın olsaydık hemen gelirdim walla )
Alkışı sen hakettin canim o zaman
Hayirlisi inşallah sağlıklı olsunda. Kocis oğlan istiyo yine
Cnm sebep neydi peki pihtilasma felanmiYanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken
Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.
Kiz nnerdesin senKizlar ben yokken nelrr yaptiniz sizde yazin nolurr hepinizi cok ozledim...umudum hamilelik nasil gifiyor kac haftalik oldun igne vurunuyon mu beydaglim ne alemdesin iyilestin mi kuzumm..nazom sevincim miracim nasil uykulara kavustunuz mu artik daha yazmadiklarim nerlerdesiniz huuu
Yok maalesefAdananin gülü Beydaglidan haberi olan varmı?
Yanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken
Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.
Offff anlayissiz eşten daha kotu birşey olamaz bu donemlerdedayanmasam napcam kuzum
bazen çok kotu oluyorum inanki, hem iş yapamıyorum hwmde yoruluyorum.
bu nedenle çoğu kez sinirlerim laçka oluyor.
çocuğada suç bulamam ona uyku düzeni vermedim.
uyutmaktq çok zorlanıyorum.
hem gündüz hem gece..
bide üstüne herifin anlayışsızlıkları denk gelirse bu dönemlerde anneliğin aşırının aşırısı zor olduğunu anlıyorum
gündüzde 2.5- 3 saat uyuyor cnm.
Yok sizde gelin tam olsunsen çaaanı çoluğunu doyurda biz eksik kalak
Oldu cnm ama ddevamından hbr yokne zamandır gelmiyor Beydağlı.
ikinci kez ameliyat oldumu
Gunaydin cnmGünaydınnnnnnnn hanımlar
hayırlısı canim. Sağlıklı olsunda mühim olan o.Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş
hayırlısı canim. Miraç efendi seni çok yordu. Bu soruyu ilerde sorarım
Yok annem 3. Cocuk biz kapattik o konuyu
hayırlısı canim. Sağlıklı olsunda mühim olan o.Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş
Yok annem 3. Cocuk biz kapattik o konuyu
hayırlısı canim. Sağlıklı olsunda mühim olan o.
Yok canim pihtilasma degil çoklu anomali ve omfalosel vardi yasamla bagdasmadigi icin ve benom hayatimi riske atacagi icin doktorlar bu karari verdi zaten benim beynim durmustu ne bisey diyebildim ne anladım neden oldugunuda bilemiyoruz.Cnm sebep neydi peki pihtilasma felanmi
Kiz nnerdesin sen
Yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?