Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sanki onun ki can seninki patlıcan. Seninki de can kuzum yaaa. Böyle anlayışsizlari mecburen idare ediyoruz kimi zaman sinirlerimiz ziplasada.

Selam kızlar yine upuzuuuun zamandır yoktum , ben şimdiden kendimden geçtim :) hamilelik ve küçük çocuk birde iş hayatı olunca çok zorluyor beni , dinlenemiyorım sürekli belim ağrıyo beslenmeme dikkat edemiyorum kızıma yetişemiyorum inş doğumdan sonra dizene girerim. Sizler nasılsınız hepinizle muhabbet etmeyi çok özledim. Beydağlı canım seni çık merak ediyorum bir türlü arayamadım ameliyattan sonra gelişmeler nasıl ?

Şükür kavuştuRana canim. Iyi olmana sevindim. Daha öncede yazmıştım ama cevap yazmamistin.
Nasılsın? Kaç haftalik oldun?

24 haftalık oldum Cnm
Şükür kavuştuRana canim. Iyi olmana sevindim. Daha öncede yazmıştım ama cevap yazmamistin.
Nasılsın? Kaç haftalik oldun?
24 hft oldu Cnm görmedim k. Bakma site değişmiş telden gîrmek iyice zor olmuş. Senin ne kadar oldu cinsiyet bellimi

24 haftalık oldum Cnm

24 hft oldu Cnm görmedim k. Bakma site değişmiş telden gîrmek iyice zor olmuş. Senin ne kadar oldu cinsiyet bellimi
Önemli değil canim bende merak ediyorum seni. Durumun nasıl iğneler aran nasıl?dozda artış oldumu?Progestanı hala kullanıyorsun değil mi?(cevaplarsan sevinirim bu kısmı)
Buarada,
Maşallah bayagi olmus
Rabbim tamamına erdirsin inş.
Ben 13 hafta oluyor sanirim..
Düzenli scana giremiyorum
Sistem farklı işliyor burda
Belki özele giderim önümüzdeki günlerde
Çok pahalı o da.
O yüzden cinsiyet daha belli değil.
Sağlıklı olsun da Rabbim den tek istediğim bu.
Beydağlinin numarasi varsa ve ararsan merak ettiğimi söyle canim.

Istiyorum canim bosluk o kadar cok ki ayni acim gibi büyük ancak bir bebekle azalabilir rabbim nasip ederse.
Okudum ve calistim ve tabi kismet bu zamanaymis ben erken evlenmeyi düşünmüyordum hatta evlenmeyide dusunmuyordum kismet.

Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş :)

Yok annem 3. Cocuk biz kapattik o konuyu

Yanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken

Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.
Cnm sebep neydi peki pihtilasma felanmi
Kiz nnerdesin sen
Adananin gülü Beydaglidan haberi olan varmı?
Yok maalesef
Yanlis zamanda gelmişim ben buraya o zaman sessizken

Ben 30 yasindayim 3 yillik evliyim calismiyorum ilk bebegimi 20 haftalikken kaybettim 4 ay oluyor sezeryan oldugu icin bekliyoruz.

Offff anlayissiz eşten daha kotu birşey olamaz bu donemlerde
sen çaaanı çoluğunu doyurda biz eksik kalak
Yok sizde gelin tam olsun
ne zamandır gelmiyor Beydağlı.
ikinci kez ameliyat oldumu
Oldu cnm ama ddevamından hbr yok
Günaydınnnnnnnn hanımlar
Gunaydin cnm

Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş
hayırlısı canim. Sağlıklı olsunda mühim olan o.

hayırlısı canim. Miraç efendi seni çok yordu. Bu soruyu ilerde sorarım

Canım iğne dozum artmadı Dr her kontrolde kan akışına bakıyo , progestan kullanmıyorum corasprin de yok sadece vitaminler , sende sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonrada kızın olur inş
hayırlısı canim. Sağlıklı olsunda mühim olan o.

hayırlısı canim. Miraç efendi seni çok yordu. Bu soruyu ilerde sorarım

Bizim bir Paşam'iz vardı bir zamanlar şimdi aklıma geldi..(girmeye girmeye buraya unuçakları nerdeyse birbirimizi) ondanda haber yok epeydir.

Cnm sebep neydi peki pihtilasma felanmi

Kiz nnerdesin sen
Yok maalesef
Yok canim pihtilasma degil çoklu anomali ve omfalosel vardi yasamla bagdasmadigi icin ve benom hayatimi riske atacagi icin doktorlar bu karari verdi zaten benim beynim durmustu ne bisey diyebildim ne anladım neden oldugunuda bilemiyoruz.

valla ya favori smileyimiz gitmiş

sahada önemlisi açtığımz konular yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…