Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok
Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapican yasanilir hale getiricen sen sevicen once ki herkes sahiplensin olmaz kuzum boyle insan kendi evini sahiplenir bak ben hakkaride ne pis kotu evde kaldim hep bahsederdim ama ben bile oturdum evim dedim orayi yuva yapmaya calistim sen kendi evinde rahat edemiyon diken istunde gibi anlatiyon okurken benim.bile icim sisiyor kendino doldirup durma evin ayri kapin ayri kapini kapadin miydi evonin icinde huzur olsun hersey kapinin obur tarafinda kalsin anac davran kuzum biraz

Sevinc gelmis iyi insan lafinin ustuneokudu mu ki benimde ocakta yimegim vardi kalkiyim yavastan kahvede pek guzel olmus elime saglikkac bafs kaccc

araba kullandığının havasını da attı hemen
kiskancsar
8de bindim aaaşam.
vardım varıyom az kaldı
sürtük yere

saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok

Hic oyle gormedin sanki

Çok doğru:11bafs32, post: 37812611, member: 448238"]Basakcim hayiflanmayi kes disi kussun sen evi sen cekip cevirecen sicak yuva yapican yasanilir hale getiricen sen sevicen once ki herkes sahiplensin olmaz kuzum boyle insan kendi evini sahiplenir bak ben hakkaride ne pis kotu evde kaldim hep bahsederdim ama ben bile oturdum evim dedim orayi yuva yapmaya calistim sen kendi evinde rahat edemiyon diken istunde gibi anlatiyon okurken benim.bile icim sisiyor kendino doldirup durma evin ayri kapin ayri kapini kapadin miydi evonin icinde huzur olsun hersey kapinin obur tarafinda kalsin anac davran kuzum biraz[/QUOTE]
Cok dogru

he walla huyları değişiyor bir naz,bir niyaz,küsmeyen adam hastayken küsüyor,şımartılmak istiyormuş,bende şımarttım ecukneyseki böön iyi...
ya niye gözükmüyor bu çewrimiçi üyeler

eşinin sana bu konuda destek olması ne güzel o zaman diyet yapmak daha kolaylaşır....belki troitlerinlede alakalıdır bu kilo olayı saracım....
daha bu aksam binecek tahtini kimse kapamaz valla

cok gecmis olsun

sağol
sağol canım güzel düşüncelerin için,inşaallah amin...
heee unutmuşum kaynoşun çarşaflarını ağda bezi yaptıydın
kocanlada kavuştun hadi gözünaydın
heeeee
Günden saat 5 gibi ciktim herif berberdeydi onu aldim kaynosa ugradik oradan markete gittik eve gel yerleştir miraci uyut Yoruldum bugun ctesiydi trafik çok yoğundu araba kullanmak çok yordu
araba kullanıyon diye bize havamı atıyon
Beydoş kocisine geçmiş olsun erkekler hastayken hec cekilmiyiii
heeeeee

nazooo bursadanmı bağlaninn
Beydos herif Daha iyimi kadın
ewet böön daha iyi
kimse benim kadar bilemez bel ağrısını çok zor benimde fıtığım vardı üstüne sürekli kürtaj olunca iyice anam ağladı,halada çok çekiyorum canım sanada geçmiş olsun....ya o aletten bizdede var ama ben hiç kullanmıyorum
Kac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm
kilo aldığına sewinen nadir kadınlardan biri hadi gözünaydın
heee o zaman beni anlamıştın
saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok
kız eski süpürgen yokmuydu senin,yoksa kaynoştan iste ne olacak

Aşure yapiyok gazanla
ALLAH kabul etsin
yine cevirimici gorunmiyi
Basakin lafiyla sacma surtuk
aynen öyle
Marttan sonra korunmaya birakacam
neyyyyyy

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu pazarlar

ben sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum daha bitmedi kahvaltımı bile yeni yaptım raporumu verip gideyim daha bir sürü iş var öğleden sonrada doğum günü partisi var çok çalışmam lazım çoook bu tedavide iş yapmayınca evi bayağı bi b.k götürmeye başlamış neyseki başladım bitiririm temizliğimi

yatak odasını düzelttim tozunu aldım süpürdüm sildim halısını değiştim
kaç makina çamaşır yıkanmıştı katlanmayı bekliyodu onları kastladım ütülükleri ayrıdum yerlerine yerleştirdim
oturma odasının tozunu aldım düzelttim şimdi gidip süpürüp silecem
yollukları paspasları makinaya attım yıkandılar onları astım şimdide beyazları atacam makinaya
bulaşık makinasını boşalttım yerine yenisi dolacak ooof poooof
daha salon var mutfak var banyo ve tuvaletler var onlarıda akşam gelince yapacam iki sepet ütüde bana bakıyo bir kısmı bugün bir kısmınıda yarın yapacam anca biter akşama yemekde yok menümüde yazıp kaçayım

fırında patates köfte
salata
domates çorbası
yoğurt

bu arada kızlar yoğurt karın bölgesindeki yağları yakıyomuş o yüzden her öğünde bir kase yemek gerekliymiş

beydoş eşinin iyi olmasına sevindim gözün aydın
deroş sende benim gibi kahvaltıyı geç yapmışsın
sevoş aşurenizi Allah kabul etsin miraca kardeş fikrin çok hoşuma kaçtı destekliyorum bu fikrini
başoş kocasına kavuşmanın heyecanıyla artık bizi bir süre unutur
bafs bel ağrın nasıl oldu canım geçmiş olsun

ben kaçtım kızlar beni merak edin tamam mı hepinizi çok öptüm

raporun 10 numara 5 Yıldız.
Çok güzel rapor yazmışsın hoşuma gitti..
çokda is görmüşsun inşallah yarına halsiz kalmassin canim..
heee kahvaltıyi daha yapmadık herif daha yeni uyandı bekliyom onu

Masallah hamaratligin ustunde bugun ne guzel isleri kolaylamissin eline saglik canimtempolu birgune baslamissin kolay gelsin belimin agrisi bugun iyi dun cok cektirdi kocis yogurdu hamur gibi sagolsun oyle bi rahatlamisim gece pelte gibi uyuyup kalmisim

raporun 10 numara 5 Yıldız.
Çok güzel rapor yazmışsın hoşuma gitti..
çokda is görmüşsun inşallah yarına halsiz kalmassin canim..
heee kahvaltıyi daha yapmadık herif daha yeni uyandı bekliyom onu
Derim kiziyom danada bazen hee sen kimseye bakma kalktigin gibi once gobusunudekini doyur ne bekliyon bu saate ayy anne moduna gecmisim ama gercekten ben hamileyken erkenden kalkar herkes uyurken bi guzel tikinirdim sonra yimemis gibi bidaha oturudum herkeslen

[QUOTyadinin_35, post: 37813702, member: 293429"]Ciddimisin çok sevindim sevinç yaaa
Miraç a kardes düşünüyonuz? Miraç martta ne kadarlık olmuş oluyiiii?[/QUOTE]
Bir yasini dolduriyiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…