Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok kız ben uyanır uyanmaz bi bardak çay ve ufak bi sandviç yerim herif öğlene doğru kalkiyi onu beklersem açlıktan bayılırım zatii. Onlada bişeyler yiyorum o benim öğle yemeği oluyo.

[QUOTyadinin_35, post: 37813702, member: 293429"]Ciddimisin çok sevindim sevinç yaaa
Miraç a kardes düşünüyonuz? Miraç martta ne kadarlık olmuş oluyiiii?
Bir yasini dolduriyiiii[/QUOTE] çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın

beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilir

off çok haklısın dibine kadar hak veriyorum
ne bilim kabullenmek sahiplenmek birazda kişinin elinde.
ben kafaya koymuşum ya burdan gitmeyi
sahiplenmek istemiyorum.
buda iyice yaşanmaz hale getiriyor burayı.
alışıyorum ama 1-2haftaya geçiyo içimdeki bunaltı
mutlu bile oluyorum

kocam dediki
yarın git süpürgeye bak dedi.
çok iyi adam ya canım benim.
ne kadar düşüncesiz olsada
maddi konulara hiç önem vermez
ne istesem hemen almak ister

Bir yasini dolduriyiiii
çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın [/QUOTE]
heee ben vazgeçmezsem
kocam dediki

git al bakim benimde supurgeye ihtiyacim var buyuk bozuldu kucukle idare ediyik

Kizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?

Mutlu ol zaten evin senin yasamAlanin senin ssozunun geçtiği yer
kocam dediki
gule gule kullan kullandikca beni hatirla eminim cok begeniceksin

çok iyi bence zaten haa deyince hamile kalamiyor ki insan bi 6-7 ayda o sürse Miraç 2.5 yaşında ancak sen kızını kucağına alırsın
heee ben vazgeçmezsem

git al bakim benimde supurgeye ihtiyacim var buyuk bozuldu kucukle idare ediyik[/QUOTE]benimkinden sayemde butun topik havali supurge gorecek
Bokunu cikardilar KK nin bu nedir ya düzenle düzenle bitiremediler
katiliyorum sana haklisin

Kizlar ben adetin 12. Gününde iğne oldum şimdi ignenin üstünden 13 gün geçti benim yarın mi adet olmam gerek yoksa normal adet tarihinde mi ?
Slm canim sen yenimisin kimsin ? Tanisalimmi? Sorunun cvbini bilmiyom yoksa cvp verirdim ne ignesi bu?

sağol saracım, canım benim hiç bir mesacıda kaçırmazsın
walla bir sürü işgörmüşsün ellerine sağlık,menüde çok güzel
Bir yasini dolduriyiiii
kız sen ciddimisin bende bizimle kafa buluyosun sandım
eğer iki küçük çocuğa ve bir hakana bakma gücünü ve sabrını kendinde görüyorsan ve zaten 3 üncüyü yapacam diyorsan,o zaman bırak bacım inşaallah bu kez kızın olur..
martta iyi bir seçim nenem der bahar bütün canlılar hamile kalır diye..
Sara ellerine Saglik cnm yorulmussun

Beydoş kocisin iyiymis sevindim

Gelin aşure yiyek
he daha iyi çok şükür,sağol
gelemicemizi biliyon
beydos iyi ssimartmissin adami.. Ayy ben hiç cekemiyirum kocisimin hasta olmasını 24 saat uyur Konuşmaz yemez dünyayla bağlantısı kesilir
kız napim acıkta şımarsın,çok yapmam aradada olsun...
kocam dediki
başakçım biz bugün avm ye gittik bosh un süpürgesi 700 lira dedi, satıcı birde daikin i çok övdü harika emiş gücü ve sessizliği varmış oda 1000 lira...sen sor bakalım kaça soracaksın...

Aksama nisan var miracla ne yaparsam kimsede durmiyi
hiç evde durma sen
smilecim canım,ben hiç çatlatma iğnesi olmadım ama yaptıranlardan bildiğim kadarıyla yaptırdıktan 15 gün sonra oluyorsun ..yani seninde yarın olman gerekiyor ama inşaallah olmazsın ,bebişin seninledir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…