araba kullandığının havasını da attı hemenGünden saat 5 gibi ciktim herif berberdeydi onu aldim kaynosa ugradik oradan markete gittik eve gel yerleştir miraci uyut Yoruldum bugun ctesiydi trafik çok yoğundu araba kullanmak çok yordu
8de bindim aaaşam.Kadin yolculuk kacta
Tovbe estagfir8de bindim aaaşam.
vardım varıyom az kaldı
sürtük yere
Karnim patlicak gibi gergin belim kopacak gibi agriyor midem bulaniyor memelerime elektirik carpiyo gibi aciyip geciyo sinirlerimde tepemde kac gundur hayirlisiyla adet olurum rahatlarim insallah
Kocan bi masaj yapsın sanaKarnim patlicak gibi gergin belim kopacak gibi agriyor midem bulaniyor memelerime elektirik carpiyo gibi aciyip geciyo sinirlerimde tepemde kac gundur hayirlisiyla adet olurum rahatlarim insallah
korunuyor canimhamile olmayasın canım bi test yapsana
Yok saracim suphem yokki olsa bakardim test zaten bu adet oncesi belitileri insallah biran once olurum da rahatlarim homili girtlak yiyom zaten kac gundur tatliya dustum hep oyle olur benim ama adet duzenim cok bozuldu son aylarda birazda ondan oluyor hayirlisihamile olmayasın canım bi test yapsana
Hee yapar kocacimderin_35 .!.:Kocan bi masaj yapsın sanaiyi gelebilir.... accuk herifleriniz üzerinize titresin ama nerdeeeee
Doğru söylüyonbazen korunurkende kakınıyo bellimi olur
biliyomusun benimde doğumdan sonra bi bel ağrısi vardı 2-3 ay sürmüştü. Mahvetmisti beni.Hee yapar kocacimbiliyomusun biz ilk evlendigimizde duzenli masaj yapardik birbirimize simdi arada yapiyoruz masaj aleti hediye almisti kocis bana ne sevinmistim arada yattigim yerde yaparim kendime sapi uzunlardan kolay kullanimi rahatlatiyi ama bu agri icerden vuruyor ya bi tuhaf fayda eder mi masaj bilmiyorumbu son dusugumden beri bel agrisi miras kaldi bana
Hayırlı olsun 5 kilo mu almissinKac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm
Kiz dun yazdim ya 48/49 arasiyim diye bu vakitlerde 50gorebilirim zaten ama hic goremiyodum bugun gordum sabah ac cikiyim wc den sonra 48, 7 49 geliyim mayista ustum basim kabanim botumla 46, 5 geliyodum o zamandan bu zamana 5 kilo aldim tabi cok mutluyummHayırlı olsun 5 kilo mu almissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?