başak canım bence sen kaynoşunun hiçbişeyini beğenmediğin için psikolojik olarak buzdolabındanda soğumuşsun yoksa çok kullanışlı ve şık hemde tarz
Insallah canim yarin ablam benim hsg filmini memleketteki dr a gosterecek ne diyecek acana bende merak ediyorum i sallah canimi sikmaz zaten birinin dedigi birinonkinide tutmuyor ya hayorlisiDuami okudum yatıyorum Allaha emanet olun.Sizde o temiz kalbinizle duanizi benden esirgemeyin..
insallah yarın hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur inşallah.
yoo mesela kaynoşumun bulaşık makinesini çok beğeniyorumbaşak canım bence sen kaynoşunun hiçbişeyini beğenmediğin için psikolojik olarak buzdolabındanda soğumuşsun yoksa çok kullanışlı ve şık hemde tarz
evet sana katılıyorum hayret doğru soyledinAyrıca buzdolabinin modeline baktim çok güzelmiş çok beğendim .
Yanliz kafama birşey taklidi 1.60 lik boyunla buzdolabinin üstrafina nNasil yetisecen
bendede feci cvplar varKafamda deli sorularr
tamam aşkıcımKiz baSak tukkana git sesini dinle supurgenin sonra o sinek vizirtidi kadanki sesini duyup uzulme ruyandaki gibi bidi bidi etme bana gule gule kullanitsin insa
yoo mesela kaynoşumun bulaşık makinesini çok beğeniyorum.
koltuk takımıda çok hoş.
Bi arkadaştada gördüm o model buzdolabndan
bana kullanışlı gelmedi, bu psikolojik değil
kendi fikrim
evet sana katılıyorum hayret doğru soyledin
yukarısı yüksek oluyo yetişmesi zor
Gunaydin afiyet olsungünaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptımuykum kaçtı nedense..
ellerine sağlık canım,ewet yeni kadın aldım ama 1 haftayı geçti üzerinden dip bucak geçmezsen temizlik kalmıyor sanki haftada 1 ayrıntılı yapıyorum böyle,her gün yapmam..tatlım ben yeni almadımevlenirken almıştım altı yıl önce yani 2500 liraya almıştık o zaman çünkü bu model yeni çıkmıştı bosch buzdolabında en son model buydu sen kaça aldın canım ayrıcada ne zahmeti canım olurmu öyle şey
temizlik bitti sayılı banyo kaldı oraqyı temizleyip duş alacam ama bende bittim bitek ütü kaldı yarın için bi kaç kıyafet ütüleyecem gerisi yarına kalacak belim kopuyo sanki çok ağrıyo
sen daha yeni temizlik için kadın almadınmı niye kendini bu kadar yoruyosun
bencede süpürge için 100o lira çok satıcı çok övdü diye sana yazdım,rowenta kalmamıştı...satıcı,media markt in doğum günü yaklaşıyor bir sürü üründe 100 ve 200 lira arasında indirim olacak dedi..bende sana onu yazdımasla istemem
istemeyi sevmem.
kocamın hediye aldığı pratik süpürgeyle idare ediyom.
hemde sesssizz
kesin sende al
çok methediliyor
çok sağol cnm.
inşallah çok memnun kalmak istiyorum.
seni hatırlayacağım kesin zatenöyle heveslendimki 2kez rüyama girdi.
ama sesi kısık diye alıyorum
meğer sesi çıkıyormuş diye üzülüyorumruyamda
neneni yerim yaaaa ne güzel Bibilgiymiş bu.
o dediğin çok pahalıymış kuzum 1000 lık Bi süpürge düşünemem.
benim alacağım 399.
oda toz torbalı olduğu için diğerlerine göre ucuz sanırım
canım hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.
bende senin gibi kararsızımdır.
aldığım bişeyiçin eve geldiğimde pişman olurum.
sara da seni rahatlatmışken içini karartmak istemem ama
Bi ara buzluğu altta olan buzdolaplarına heveslenmiştim.
kesin alıcaktım.
benden once kaynoş aldı. Onda görüyorum şimdik çok gereksiz geliyor buzluğun altta olması.
çok kullanılanlar üstlerde kalıyo falan.
şu an hiç hoşuma gitmiyo artık.
buzluğu üstte olanlar daha kullanışlı bence.
aynen çok haklısın cnm
bizde ilk oraya baktık 399du
kampanya ya dahil olursa daha güzel olur
bakalım.
ayrıca kimlerin doğum günleri yaklaşıyor cnm
doğum günleri hergundur
sağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyimBeydosssss çok sevindim buzdolabini ve bulasik makinani güle güle kullan cnm
Rabbim borcundan kurtarsin
Ayrıca buzdolabinin modeline baktim çok güzelmiş çok beğendim .
Yanliz kafama birşey taklidi 1.60 lik boyunla buzdolabinin üstrafina nNasil yetisecen
sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...Beydos hayırlı olsun canim Güle güle kullan mutlu ol aldığından pismanlik duyma bitanem. Zaman gelir evini aldığında bu seferde başka modelden alırsın.
Buzdolabı benim kaynosunkinden Ve kizkardesiminkinden almisin o da buzluk altta. Benim çok hoşuma gidiyordu çünkü çok egilmek zorunda kalmiyosun.
İçine siner inşallah
senin burcun ne bitanem? Bende çok kararsizim ve burcum başak
abowwwwww beydos bunu duymasin
cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..offfffffff üfffffffffff püffffffffffff bebek resimlerinii gördükçe içimcız ediiyor
sağol
Gunaydin afiyet olsun
olabilirrBeyazesyalarin gelecek zaar heyecandan uyuyamadin
kız benim beyaz eşyalarım bir kez düşük voltaj yüzündenmi ne tam hatırlamıyorum yanmıştı ,o günden beride kaç kez tamir gördü iflah olmadı...oda bozuktu yine bizde fırın için gittik bu iki parçayı aldık..dolabım ,çam makinam fırınım ewlwndiğimden beri kullanıyorum yinede iyi mallarmış hepsi 17 yıllık bekoydu...Beydoş bulasik makinasini Nasil eskittin kiz merak ettim bulasik mak yenimi aldin degistinmi
yok optimumdan,telefonla hallolmaz belki dedik,gitsin bakalım ne dicekler...Beydoş hangisi içine sindiyse onu al tlf acaydiniz ne gidiyonuz realdenmi aldin
çocuğu ordan oraya gezdirirsen böyle huzursuz olur tabiBende hayla yataktayim miraç gece çok huzursuzdu şimdide uyuyor
he walla bir günde nasıl parlatmış evi hayretBasak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi varüstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?