Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Duami okudum yatıyorum Allaha emanet olun.Sizde o temiz kalbinizle duanizi benden esirgemeyin..
insallah yarın hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur inşallah.

Duami okudum yatıyorum Allaha emanet olun.Sizde o temiz kalbinizle duanizi benden esirgemeyin..
insallah yarın hepimiz için hayırlı güzel bir gün olur inşallah.
Insallah canim yarin ablam benim hsg filmini memleketteki dr a gosterecek ne diyecek acana bende merak ediyorum i sallah canimi sikmaz zaten birinin dedigi birinonkinide tutmuyor ya hayorlisi

başak canım bence sen kaynoşunun hiçbişeyini beğenmediğin için psikolojik olarak buzdolabındanda soğumuşsun yoksa çok kullanışlı ve şık hemde tarz
yoo mesela kaynoşumun bulaşık makinesini çok beğeniyorum .
koltuk takımıda çok hoş.

Bi arkadaştada gördüm o model buzdolabndan
bana kullanışlı gelmedi, bu psikolojik değil
kendi fikrim

Ayrıca buzdolabinin modeline baktim çok güzelmiş çok beğendim .
Yanliz kafama birşey taklidi 1.60 lik boyunla buzdolabinin üstrafina nNasil yetisecen
evet sana katılıyorum hayret doğru soyledin
yukarısı yüksek oluyo yetişmesi zor

oğlan bugün erken uyudu diye bütün işlerimi yaptım
evi parlattım.
oğlan şimdi kalktı babası uyutmaya çalışıyo bakalım ne kadar sürecek uyutma çabası.

yoo mesela kaynoşumun bulaşık makinesini çok beğeniyorum .
koltuk takımıda çok hoş.

Bi arkadaştada gördüm o model buzdolabndan
bana kullanışlı gelmedi, bu psikolojik değil
kendi fikrim

evet sana katılıyorum hayret doğru soyledin
yukarısı yüksek oluyo yetişmesi zor

günaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptımuykum kaçtı nedense..
Gunaydin afiyet olsun

ellerine sağlık canım,ewet yeni kadın aldım ama 1 haftayı geçti üzerinden dip bucak geçmezsen temizlik kalmıyor sanki haftada 1 ayrıntılı yapıyorum böyle,her gün yapmam..

saracım dolap 2,447 liraydı biz 2300 liraya aldık...
bencede süpürge için 100o lira çok satıcı çok övdü diye sana yazdım,rowenta kalmamıştı...satıcı,media markt in doğum günü yaklaşıyor bir sürü üründe 100 ve 200 lira arasında indirim olacak dedi..bende sana onu yazdım
walla başak bilmiyorum ,her zaman alamadığımız için içime sinen bişey olsun istiyorum,avm saat 10 da açılacak kocamda gidip görüşecek akşama zorla ikna ettim eğer ikna olurlarsa buzluğu üstte olanı alacaz bakalım...

Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var üstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi

Beydosssss çok sevindim buzdolabini ve bulasik makinani güle güle kullan cnm
Rabbim borcundan kurtarsin
sağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyim
Ayrıca buzdolabinin modeline baktim çok güzelmiş çok beğendim .
Yanliz kafama birşey taklidi 1.60 lik boyunla buzdolabinin üstrafina nNasil yetisecen
iyiki bir boyun var bildiğim çok güzel iki atasözü var ama,kibarlığımı bozup demicemm
aslında pişmanlığımın altında yatan sebeplerin içinde buda vardı ewe gelince düşündüm
hem okadar güzel ve genç görünüyorumki satıcılar beni nişanlı zannettiler gerçi en güzel DERİN
sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...
benim burcum KOVA,kızkardeşim var başak burcu o benim bin beteriim..
abowwwwww beydos bunu duymasin

offfffffff üfffffffffff püffffffffffff bebek resimlerinii gördükçe içimcız ediiyor
cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..

Beydoş kizkerdesimde kisa boylu o modeli çok beğendi fakat alamadi buzluk üstte ölünce her zaman uzanmak zorunda kalniyiii üstteki rafa birşeyler koy al sandalyeyemi cinsin
Doğru karar vermissin olmazsa da üzülme kusmet ama olur bence

Gunaydin afiyet olsun
sağol
Beyazesyalarin gelecek zaar heyecandan uyuyamadin
olabilirr
Beydoş bulasik makinasini Nasil eskittin kiz merak ettim bulasik mak yenimi aldin degistinmi
kız benim beyaz eşyalarım bir kez düşük voltaj yüzündenmi ne tam hatırlamıyorum yanmıştı ,o günden beride kaç kez tamir gördü iflah olmadı...oda bozuktu yine bizde fırın için gittik bu iki parçayı aldık..dolabım ,çam makinam fırınım ewlwndiğimden beri kullanıyorum yinede iyi mallarmış hepsi 17 yıllık bekoydu...
bir ara bulaşık makinasının,model numarasını yazayım onada bak bakalım beğenecenmi...
Beydoş hangisi içine sindiyse onu al tlf acaydiniz ne gidiyonuz realdenmi aldin
yok optimumdan,telefonla hallolmaz belki dedik,gitsin bakalım ne dicekler...
Bende hayla yataktayim miraç gece çok huzursuzdu şimdide uyuyor
çocuğu ordan oraya gezdirirsen böyle huzursuz olur tabi
Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var üstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi
he walla bir günde nasıl parlatmış evi hayretÜSTÜNKÖRÜİŞYAPANŞAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…