ewet kısmet ama hep o kocamın yüzünden oldu o çok beğendi onu...Beydoş kizkerdesimde kisa boylu o modeli çok beğendi fakat alamadi buzluk üstte ölünce her zaman uzanmak zorunda kalniyiii üstteki rafa birşeyler koy al sandalyeyemi cinsin
Doğru karar vermissin olmazsa da üzülme kusmet ama olur bence
hım söylerim eşime,gerçi bu ewde öyle bir sıkıntı olmadı kaynoşgilde olmuştu..zaten şimdi bu eşyalarıda duysalar dedikoduya başlarlar kaynoş,börülce ve eltilerimin bir kısmı hiç yeni bişey almamızı istemezler,hepsi benim üzerime kaç kez değişti ben sewindim hayırlı olsun dedim ..onların bakışlarını bir bilsen..Beydoş bu düşük voltaj yüzünden annemin buzdolabi da bozuldu ydu yeni dolap aldik bir cihaz verdiler onu öndentakiyon ffişi ona takiyon akim düşük yuksek geldiğinde veya elektrik birden kesildiğinde esyayi koruyor ondan alin mutlaka
ben kıyamıyorum kocama birde elektronik eşyadan iyi anladığı için güvenirim,kötü birşey seçmezBu arada benim kocam çok begense degistirmezdim
heeeBeydoş Birak yapsinlar dedikoduyu catlayip patlasinlar geç söyleme gelip görünce sok olsunlar
aaa burçtaşız demekGünaydın kızlar
Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo
Başakcım kendi fikrine saygı duydum
Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum
Derin nasılsın
Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın
günaydın canım,ben geri kaçıyomGünaydın kızlar
Zor uyandım 7.30 da.. gözümden uyku akiyordu. Bi büyük bardak cay ve 3 dilim tam tahilli ekmek krem peynir reçel zEytin yedim. Iyi geldi. Kendime geldim
görmeden biliyodum bu mesaca hemen geleceğini4 cm den neler olur
Sağol bitanemGünaydın kızlar
Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo
Başakcım kendi fikrine saygı duydum
Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum
Derin nasılsın
Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın
görmeden biliyodum bu mesaca hemen geleceğinio yüzden sevoşş yazdım
bir yılı geçti ben evleneli 6 aydır korunmuyoruz eşiimle ama olmadısağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyim
iyiki bir boyun var bildiğim çok güzel iki atasözü var ama,kibarlığımı bozup demicemm
aslında pişmanlığımın altında yatan sebeplerin içinde buda vardı ewe gelince düşündüm
hem okadar güzel ve genç görünüyorumki satıcılar beni nişanlı zannettilergerçi en güzel DERİN
sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...
benim burcum KOVA,kızkardeşim var başak burcu o benim bin beteriim..
cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.Insallah canim yarin ablam benim hsg filmini memleketteki dr a gosterecek ne diyecek acana bende merak ediyorum i sallah canimi sikmaz zaten birinin dedigi birinonkinide tutmuyor ya hayorlisi
NeymişKafamda deli sorularr
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasingünaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptımuykum kaçtı nedense..
Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi varüstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi
Heee şunu bileydinizsağolasın canım amin daha iyileri sizlerin olsunn....ayyy amiiin sevinçç,im bunların borcu bitsinki çamaşır makinemide değiştireyim
iyiki bir boyun var bildiğim çok güzel iki atasözü var ama,kibarlığımı bozup demicemm
aslında pişmanlığımın altında yatan sebeplerin içinde buda vardı ewe gelince düşündüm
hem okadar güzel ve genç görünüyorumki satıcılar beni nişanlı zannettilergerçi en güzel DERİN
sağol canımmm,bakalım derincim eşim görüşecek değişirlerse diğer modeli alıcaz oda çok güzeldi..olmazsada ne yapalım kısmet...
benim burcum KOVA,kızkardeşim var başak burcu o benim bin beteriim..
cnım olacak inşaallah bu kadar sıkma kendini,sen ne kadarlık ewlisin..
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oyleehım söylerim eşime,gerçi bu ewde öyle bir sıkıntı olmadı kaynoşgilde olmuştu..zaten şimdi bu eşyalarıda duysalar dedikoduya başlarlar kaynoş,börülce ve eltilerimin bir kısmı hiç yeni bişey almamızı istemezler,hepsi benim üzerime kaç kez değişti ben sewindim hayırlı olsun dedim ..onların bakışlarını bir bilsen..
ben kıyamıyorum kocama birde elektronik eşyadan iyi anladığı için güvenirim,kötü birşey seçmez
ben kalkıyorum sevoş,işlerimi yapayım
Sende çok yorma kendiniBende kaç gündür gez gezdolu is birikmiş
Sende çok yorma kendini
Ben mutfağı toapladım ama üstten...
Aslında dolaplarımin içinin bazisinin düzenlenmesi lazım. Artık bi dahakI hafta sonu yaparım herif çocuğa bakarken bende hallederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?