Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet kısmet ama hep o kocamın yüzünden oldu o çok beğendi onu...

Beydoş bu düşük voltaj yüzünden annemin buzdolabi da bozuldu ydu yeni dolap aldik bir cihaz verdiler onu öndentakiyon ffişi ona takiyon akim düşük yuksek geldiğinde veya elektrik birden kesildiğinde esyayi koruyor ondan alin mutlaka

hım söylerim eşime,gerçi bu ewde öyle bir sıkıntı olmadı kaynoşgilde olmuştu..zaten şimdi bu eşyalarıda duysalar dedikoduya başlarlar kaynoş,börülce ve eltilerimin bir kısmı hiç yeni bişey almamızı istemezler,hepsi benim üzerime kaç kez değişti ben sewindim hayırlı olsun dedim ..onların bakışlarını bir bilsen..
Bu arada benim kocam çok begense degistirmezdim
ben kıyamıyorum kocama birde elektronik eşyadan iyi anladığı için güvenirim,kötü birşey seçmez
ben kalkıyorum sevoş,işlerimi yapayım

Beydoş Birak yapsinlar dedikoduyu catlayip patlasinlar geç söyleme gelip görünce sok olsunlar

Günaydın kızlar

Beydoş içinden nasıl geliyorsa öyle yap

Sevinç çim benim boyunda 1.64 ama buzdolabı sorun olmuyo

Başakcım kendi fikrine saygı duydum

Beydoşum sevincin mesajına gelmeme şaşırmışsin benim boyunda uzun olmadığı için güldüm bu arada bende kova burcuyum

Derin nasılsın

Bafs inşallah bugün güzel haberler alırsın

Günaydın kızlar

Zor uyandım 7.30 da.. gözümden uyku akiyordu. Bi büyük bardak cay ve 3 dilim tam tahilli ekmek krem peynir reçel zEytin yedim. Iyi geldi. Kendime geldim

Beydoş Birak yapsinlar dedikoduyu catlayip patlasinlar geç söyleme gelip görünce sok olsunlar
heee
aaa burçtaşız demekayıptır demesi kova burçları özel insanlardır....yok saracım şaşırmadım,hoşuma gitti sakın yanlış anlama o suratı sanada koydum sewdiğimden...yinede sen benden 4 cm uzunsun,4 cm i beğenmiyonmu...
sevinçte ilerde kamburlaşacakiyiki bir boyu var...ama biz her dem taze kalıcazz
Günaydın kızlar

Zor uyandım 7.30 da.. gözümden uyku akiyordu. Bi büyük bardak cay ve 3 dilim tam tahilli ekmek krem peynir reçel zEytin yedim. Iyi geldi. Kendime geldim
günaydın canım,ben geri kaçıyom

[QUOTfen nebeydagli, post: 37824482, member: 306680"]heee

aaa burçtaşız demekayıptır demesi kova burçları özel insanlardır....yok saracım şaşırmadım,hoşuma gitti sakın yanlış anlama o suratı sanada koydum sewdiğimden...yinede sen benden 4 cm uzunsun,4 cm i beğenmiyonmu...
sevinçte ilerde kamburlaşacakiyiki bir boyu var...ama biz her dem taze kalıcazz

günaydın canım,ben geri kaçıyom[/QUOTE]
4 cm den neler olur

Sağol bitanem
Dun kaynostaydik geç geldik
Hiçbi is yapamadım akşam oğlan uyuyo ses olmasın diye.
Bugün bi sürü is beni bekliyor
Yani toplama yapılacak
Ama çok yormak istemiyorum kendimi çünkü ordada yoruldum dün.
Pek bi iş yapmadım ama yine de oglanin peşinden kosmakdan yorgun düştüm
Eve geldik bacaklarimin üst kısmındaki kaslar ağrıyor
Sabaha karşıda uyuyamadım..
O yüzden bugün çabucak evi toplarim başka bi işde yapmiycam

Sen nasılsın canim?

bir yılı geçti ben evleneli 6 aydır korunmuyoruz eşiimle ama olmadı

Insallah canim yarin ablam benim hsg filmini memleketteki dr a gosterecek ne diyecek acana bende merak ediyorum i sallah canimi sikmaz zaten birinin dedigi birinonkinide tutmuyor ya hayorlisi
biri başka bişey diyor diğer doktor başka bisey. Inşallah olumlu gelirde sende biran önce calismalara baslArsin.

Kafamda deli sorularr
Neymiş
günaydın hanımlar,bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptımuykum kaçtı nedense..
aldığın yeni eşyaların heyecanı olmasin

Basak hnm evi parlatmis bir aydir evde yoksun ev pislik içindeydi ve bir gecede parlattin hemi hayirdir sihirli deyneginmi var üstten üstten yaptin zaar
Kapi cam sildinmi perde yikadinmi
heee kız bi gecede nası yapmışçok yetenekli bi tkb

Heee şunu bileydiniz
kız başak burçları öyle kararsız belkim ama en klas burc
yaaa insanlar ne kadar değişik.. bende mi bi tuhaflıklar var ben eşya falan hiç kiskanmam üstelik millet ev alsa hoşuma bile gider beni. Ama benim kaynos börülce ve ekti takımının bir iki taneside oylee

Bende kaç gündür gez gez dolu is birikmiş
Sende çok yorma kendini
Ben mutfağı toapladım ama üstten...
Aslında dolaplarımin içinin bazisinin düzenlenmesi lazım. Artık bi dahakI hafta sonu yaparım herif çocuğa bakarken bende hallederim.

Sende çok yorma kendini
Ben mutfağı toapladım ama üstten...
Aslında dolaplarımin içinin bazisinin düzenlenmesi lazım. Artık bi dahakI hafta sonu yaparım herif çocuğa bakarken bende hallederim.

Camasirlarimi yikadim serdim miroyu doyurdum uyuttum.
Wc banyo yikadim evi supurup silmem lazim hakani bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…