Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy cnmm çok geçmiş olsunn bılırım diş ağrısını benım anneannem diş ağrısı için kabir azabına bedeldir derdi nekadarda doğru bir sözmüşş..Umarım hemen iyileştirir...

ooo sultanım gelmişşş dün baya zor durumdaydın hürrem hatun valla iyi diyelim iyi olalımmm

iyi gibiyim bugun pek nesem yok içim sıkılıyo ruhum daralıyo kavga edicek yer arıyorumm öyle yaniii

noldu hayatım niye canın sıkkın söle bakam belkim derdine derman oluruz canım benim sultanın sana yardım eder belkimdur öpeyim seni

Hayır olsun cnm 3 nas 3 felak oku hemen rahatlarsınnn ınsss
saol bitanem okurum simdi rahatlarım insallah birde esimle tartıstık dün bras ondanda böyleyim

cok geçmiş olsun sultanım ana yüregi işte dayanamıyo bizde anne olalımda nasıl bir duyguymus tatalım insallah

saol bitanem okurum simdi rahatlarım insallah birde esimle tartıstık dün bras ondanda böyleyim

hmmm şimdi sıkıntı belli oldu aynısı banada olur onunla konuşmadıkça kalbimin ağrıdığını hissederim nedendir bilinmezzz

İnş tez zamanda barışırsınızz

noldu hayatım niye canın sıkkın söle bakam belkim derdine derman oluruz canım benim sultanın sana yardım eder belkimdur öpeyim seni
cok saol sultanım eşimle tartıştıkta biras dün gece sinirimden gittim yattım sabah kaltıgımda hala sinirliydim simdide içim sıkılıyo daralıyorum artık hiç birsey yapasım gelmiyoo
hmmm şimdi sıkıntı belli oldu aynısı banada olur onunla konuşmadıkça kalbimin ağrıdığını hissederim nedendir bilinmezzz

İnş tez zamanda barışırsınızz

saol bitanem valla hem sinirliyim hemde sıkıntılıyım hiç birsey yapasım gelmiyo hayattan bezmiş gibiyim

pınarım bende öyle oluyom eşimle konuşmayınca içim kötü oluyo canım sıkılıo anlıyorum seni hayatım ama düzelir takma kafana olur böyle şeyler evliliğin tadı tuzu bunlar napalım arada sırada oluyo işte keşke olmasa ama

ona bir yorumum yok tabiki banada saçma geliyor okadar açık olmaları
ama filim gibi izliyorum tarihte nasıldı bilmiyorum okadarsını

canım muhteşem yüzyıl filim olarak güzel bende izliyorum ama osmanlı sarayındaki kadınlar bu kadar açık asla giyinmezlerdi saç baş açık ortalık yerlerde dolaşmazlardıki kaldıki göğüz bağır açık dolaşsınlar.birde 46 sene padişahlık yapmış osmanlının 10.cu padişahı ve aynı zamanda halife olan KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN 'ı sadece haremi düşünürmüş gibi göstermeleri çok yanlış ve kötü bence çünkü padişah sürekli seferde ve 46 senelik zamanın sadece 10 küsür yılı sarayda geçmiş dizi yapılırken bunlara dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum keşke tarihi olayı anlatıp arada sarayı padişahı ansalardı o zaman istedikleri gibi kurgulayabilirlerdi hürrem sultana gelince dizide haklıymış gibi gösteriliyo ama çok kötülükler yapmış bir insan ve ondan sonraki sultanlar onu örnek alarak osmanlıda kadınların devlet işine daha fazla karışmasına sebep olmuş ki bunun sonuçlarıda iyi olmamış tarihi bilenleriniz bilir

senin için yine koyarım annem aşk olsun

başak bende seni görmek istiyorum annem

ben işe dönim kızlar size iyi sohbetlerrr...ara ara gelmeye çalışırımm...öpüldünüz...

günaydın hayatım hoşgeldin canım nassın iyimisin kankam benim selamlar dur öpeyim seni

günaydın canım iyiyim bitanem sen nasılsın oğluşun rahatsızmış çok geçmiş olsun canım bende seni öpüyorum çok

günaydın saracımmmm...nasılsınnn?

günaydın seraycım iyiyim canım sen nasılsın

ablacım gunaydınnnn hojgeldınnnnnn

hojbulduk be yaaaa nasılsın güzeller güzeli topiğin gözdesi

günaydınlar olsun efendim ablam gelmiş bak unuttum herseyi sıkıntım bilem gitti ablamı görünce

günaydın canımın içi nasılsın bakim niye sıktı senin canını eniştem ama olur böyle şeyler be kuzum her evlilikte oluyo inan bende eşimle tartışsam konuşanakadr yüreğimi sanki bi el sıkar ne barışırızki o zaman rahatlarım geçer bunlar canım sıkma canının du öpem seni

günaydın canımın içi nasılsın bakim niye sıktı senin canını eniştem ama olur böyle şeyler be kuzum her evlilikte oluyo inan bende eşimle tartışsam konuşanakadr yüreğimi sanki bi el sıkar ne barışırızki o zaman rahatlarım geçer bunlar canım sıkma canının du öpem seni [/QUOTE]

saol ablacım konusamıyoruz ya sıkılıyorum içim içimi yiyo birde aynı iş yerindeyiz az önce gördüm bakmadım bile suratına öyle içim acıyoki anlatamam neyse benimde işlerim var kafamı toplamam lazımmm bende öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…