iyiyim şekerim işte benim küçük oğlanın dişi ağrıyo onu dişçiye götürcem saat 12.30 da randevu verdi, doktor gidelim bakalım ne dicek çürük yok görünürde ama bakalım oğlum ağladıkça benim içim yanıyo
ooo sultanım gelmişşş dün baya zor durumdaydın hürrem hatun valla iyi diyelim iyi olalımmm
iyi gibiyim bugun pek nesem yok içim sıkılıyo ruhum daralıyo kavga edicek yer arıyorumm öyle yaniii
saol bitanem okurum simdi rahatlarım insallah birde esimle tartıstık dün bras ondanda böyleyim
Hayır olsun cnm 3 nas 3 felak oku hemen rahatlarsınnn ınsss
iyiyim şekerim işte benim küçük oğlanın dişi ağrıyo onu dişçiye götürcem saat 12.30 da randevu verdi, doktor gidelim bakalım ne dicek çürük yok görünürde ama bakalım oğlum ağladıkça benim içim yanıyo
saol bitanem okurum simdi rahatlarım insallah birde esimle tartıstık dün bras ondanda böyleyim
iyiyiz fıstıkk sen nasılsınnnn??
cok saol sultanım eşimle tartıştıkta biras dün gece sinirimden gittim yattım sabah kaltıgımda hala sinirliydim simdide içim sıkılıyo daralıyorum artık hiç birsey yapasım gelmiyoonoldu hayatım niye canın sıkkın söle bakam belkim derdine derman oluruz canım benim sultanın sana yardım eder belkimdur öpeyim seni
hmmm şimdi sıkıntı belli oldu aynısı banada olur onunla konuşmadıkça kalbimin ağrıdığını hissederim nedendir bilinmezzz
İnş tez zamanda barışırsınızz
iyiyim tatlım işte biraz canım sıkıldı oğlana dişi ağrıo götürcem bakalım
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
çok geçmiş olsun canımmm...kıyamam yaa...korkarmı acaba??
ona bir yorumum yok tabiki banada saçma geliyor okadar açık olmaları
ama filim gibi izliyorum tarihte nasıldı bilmiyorum okadarsını
senin için yine koyarım annem aşk olsun
sağol canım yok korkusuz çok cesaretli maşallah o konuda içim rahat ben kıyamıyorum işte:26:
günaydın hayatım hoşgeldin canım nassın iyimisin kankam benimselamlar dur öpeyim seni
günaydın saracımmmm...nasılsınnn?
ablacım gunaydınnnn hojgeldınnnnnn
günaydınlar olsun efendim ablam gelmiş bak unuttum herseyi sıkıntım bilem gitti ablamı görünce
ben işe dönim kızlar size iyi sohbetlerrr...ara ara gelmeye çalışırımm...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?