yine dayanamdın gittinmiKaynostan canli baglanti
Beydoş
Miraci doyurdum uyutuyomyine dayanamdın gittinmine yapıyorsunuz
çiğköfteyi yemek yerine yemeyi sevmem ben zaten de olmazCarsiya ciktikti kayinbabosun yanina ugradik zorla bizi davet etti saat 6 da geldik ,yemegi yeni yedik evde yemek yoktu
Disardan cigkofte soylediler birde bazlama yapti
Miraci doyurdum uyutuyom
çiğköfteyi yemek yerine yemeyi sevmem ben zaten de olmazo saate kadar niye yemek yapmamışki bu kaynoşların çoğu tembel zati
bende yeşil çay içicim
çamaşır atmıştım makinaya onun çıkmasını bekliyom herif gelmeden sererim,çamaşır çıkana kadar yeşil çayımı içerim zaarSen napiyon Beydoş
sağolÇocuk bakiyor yaaa yeni bahanesi
Afiyet olsun
çamaşır atmıştım makinaya onun çıkmasını bekliyom herif gelmeden sererim,çamaşır çıkana kadar yeşil çayımı içerim zaar
sağol
sende iki çocuk bakıyon ne var ,tembele işin ne demişler bahane uydurmak demiş
selammmSelam kızlar
selammm
nasilsiniz?Selammmm
glir inşaallah bugün bekle,börülcende mi ordaCay demlediler gelirse icecez
iyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuknasilsiniz?
glir inşaallah bugün bekle,börülcende mi ordayine sen kalkıp koşturma
iyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuk
senin börülcenin evi yakınmı anasına hep orda sankiBuradatez yaziyormus içerdeodada
Bende ccocuguma bakiyom banane
Hmmm,kaynos demekÇok iyi harikaKaynostayim
Sen nasilsin
Bahsedeyim... 26,5 yasindayim,2 yıllık evliyim. Ilk defa yaziyorum ama arada bakıyordum yazdiklarinizaiyiyiz tatlım sen kimsin kimlerdensin,daha önce gelmişmiydin bizim topike kendinden bahset ecuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?