Aksam menusu veriyoree mercimek corba nohut yimegi pirinc pilavi firinda et salata ayran bide tursu cikaracam bolca yaltim yarin yolculuk var yarinada kalsin diye si.di evi supurecem
Çok kötü olmasan birakmazdin zaten yarın geri başlarsin bakarsın aynı şikayetler varmı.. belki birden ağır geldi bünyene.inşallah canım insülin direncinde bundan başka ilaç yokmuş kullanılacak öyle dedi bugün içmedim zaten kötüyüm daha kötü olmayayım dedim ama iyimi yaptım kötümü onuda bilmiyorum
Eline sağlıkAksam menusu veriyoree mercimek corba nohut yimegi pirinc pilavi firinda et salata ayran bide tursu cikaracam bolca yaltim yarin yolculuk var yarinada kalsin diye si.di evi supurecem
yook artık
insulinde vursun mu kendine
kadını zorla hasta etcen.
hastalığın bencesi mi olur
Bi şeye de bilmiyom de
ben ikincide neler koyacağımı daha iyi biliyorum,artıkSewos sen hastane cantanı ne zaman hazirlamistin içine ne koymustun
yook artık
insulinde vursun mu kendine
kadını zorla hasta etcen.
hastalığın bencesi mi olur
Bi şeye de bilmiyom de
Sewos sen hastane cantanı ne zaman hazirlamistin içine ne koymustun
Sacmalama BasakkkkkKadinin sesekeri düşmüş dilinin altına bir kup seker al dedim annem yillardir şeker hastasi biliyokta konusuyok sana noluyioo
30 haftalikti ben birsey bilmiyom siz daha iyi bilirsiniz ne kondugunu
Türkiye'de hastaneler bişeyler veriyor yine ama burda herseyi kendin götürmen gerekben ikincide neler koyacağımı daha iyi biliyorum,artık
ilkinde çok doldurmuşum gereksiz.
ve hastane çıkışı takımı almıcam asla
Mercimek çorbası yapmakdan vazgeçtim
Evde mercimek kalmamış
Sebzeli tavuk koydum ocaga pişiyiii yaninada pirinç pilavı yaparım
Bir de ayran salata
o bişiler vermeler ben doğum yaptıktan sonra çıktı cnm yaa, babada hiç bişi vermedilerTürkiye'de hastaneler bişeyler veriyor yine ama burda herseyi kendin götürmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?