Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aksam menusu veriyoree mercimek corba nohut yimegi pirinc pilavi firinda et salata ayran bide tursu cikaracam bolca yaltim yarin yolculuk var yarinada kalsin diye si.di evi supurecem

inşallah canım insülin direncinde bundan başka ilaç yokmuş kullanılacak öyle dedi bugün içmedim zaten kötüyüm daha kötü olmayayım dedim ama iyimi yaptım kötümü onuda bilmiyorum
Çok kötü olmasan birakmazdin zaten yarın geri başlarsin bakarsın aynı şikayetler varmı.. belki birden ağır geldi bünyene.

Sacmalama Basakkkkk Kadinin sesekeri düşmüş dilinin altına bir kup seker al dedim annem yillardir şeker hastasi biliyokta konusuyok sana noluyioo
yook artık
insulinde vursun mu kendine
kadını zorla hasta etcen.
hastalığın bencesi mi olur
Bi şeye de bilmiyom de

Sewos sen hastane cantanı ne zaman hazirlamistin içine ne koymustun

30 haftalikti ben birsey bilmiyom siz daha iyi bilirsiniz ne kondugunu

nane çayı içtim inşallah iyi gelir

keten tohumunu araştırıyodum netten mideye gastrite reflüye çok iyiymiş omega3 vitamini bolca varmış kanser türlerinin iyileşmesine bile faydalıymış o derece yani ama hamile ve emziren anneler ile kan sulandırıcı ilaç ve şeker ilacı kullananlar yememeliymiş kan şekeini dengelermiş kolesterolü düşürürmüş zayıflamaya yardımcıymış ama doktora sormadan içmeyin diyor

Biliyos herhalde sevinç hanim sadece eksik bişey atlamiyim diye sormustum. Sana soranda kabahatmis

Mercimek çorbası yapmakdan vazgeçtim
Evde mercimek kalmamış

Sebzeli tavuk koydum ocaga pişiyiii yaninada pirinç pilavı yaparım
Bir de ayran salata

Oyy cok yoruldum hastaliktan yeni ciktim ya hic halim yok evi supurdum sildim yimekler tamam bi makine hastanin camasirlarini yikadim serdim evi bolca havalandirdim simdi kapadim yaktim sobalari isitiyom divan ortulerim utulenecek serilecek onuda aksam yaparim artik az uzandim oglanin cikisina kadar dinleneyim almaya gitmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…