aaa estağfirullahSacmalama BasakkkkkKadinin sesekeri düşmüş dilinin altına bir kup seker al dedim annem yillardir şeker hastasi biliyokta konusuyok sana noluyioo
30 haftalikti ben birsey bilmiyom siz daha iyi bilirsiniz ne kondugunu
kadın doğru söylüyor,benim anneminde evde şeker ölçme aleti var ve şeker düşüklüğü yaşadığında en çabuk kana karışan şekerdir bir küp şeker verin demişitiyook artık
insulinde vursun mu kendine
kadını zorla hasta etcen.
hastalığın bencesi mi olur
Bi şeye de bilmiyom de
hee doğru bende annemden biliyorumSacmalama BasakkkkkKadinin sesekeri düşmüş dilinin altına bir kup seker al dedim annem yillardir şeker hastasi biliyokta konusuyok sana noluyioo
30 haftalikti ben birsey bilmiyom siz daha iyi bilirsiniz ne kondugunu
ellerine sağlıkMercimek çorbası yapmakdan vazgeçtim
Evde mercimek kalmamış
Sebzeli tavuk koydum ocaga pişiyiii yaninada pirinç pilavı yaparım
Bir de ayran salata
ellerine sağlık bafscımOyy cok yoruldum hastaliktan yeni ciktim ya hic halim yok evi supurdum sildim yimekler tamam bi makine hastanin camasirlarini yikadim serdim evi bolca havalandirdim simdi kapadim yaktim sobalari isitiyom divan ortulerim utulenecek serilecek onuda aksam yaparim artik az uzandim oglanin cikisina kadar dinleneyim almaya gitmem lazim
balıkta yiyomusun kuşumGünaydın kızlar
Özlemişim sizi
Haftasonu yogun gecti.
Cumartesi kaynosdaydik
Haftada bir bizim rutin ziyaretimiz
Ekstralar çıkmazsa tabi
Dün de bi akrabamiz vardı onu ziyarete gittik..
Oğlan etrafı çok dağıtıyordu karıştırıyordu erken kalktik.
Gelirken de fast food aldık yedik
bence Bi çok kişiyle aynı fikirdeyiz cnmbenimle aynı fikirde olan biri
38falan galiba Yengemin yaşı.kaç yaşındalarki yaşları geçiyo merak ettim başakcım
sağol canım benim daha güzelleri sizin olsun
günaydın canım
çocukum yokkene bende hep erken kalkmak isterdimgünaydın kızlar,
sevoş keyif çayıma şimdi geçtim,sözde böön erken kalkacaktım
bende 36 yım38falan galiba Yengemin yaşı.
bir dahaki denemeye kadar yaştan kaybediyormuş.
dün transfer yapmışlar.
şimdi annemlerde yatıyormuş, beklemedeyiz bakalım
tamam diyorum yarın sabah kesin erken kalkıp işlerimi erkenden bitirecem,ama sabah olunca uyku o kadar tatlı geliyorki yat beydoş diyorum nasılsa yapar bitirirsinçocukum yokkene bende hep erken kalkmak isterdim
ama hiç beceremezdim.
amaaan yat gitsin derdim.
çünkü erken kalksam daha çok iş yapabilecektim
çok şükür morluklar azaldı canım ama hiç hali yok paso yatıyor,oda geçer inşaallah korkuda çok etkilemiş...Beydoş kardeşinin durumu nasıl morluklar var demiştin göz altlarında.
yumurtlama günlerini değerlendiriyomusn
özellikle sabah :))
gülünce çişim gelmiyor kız, iyi bağlamışın.ne biliyon belki benimkiler eskimeyen modellerdir,tıpkı benim gibi
iyi yapmışsın canım güle güle kullan...o eski evlerin sıcaklığı şimdilerde hiç yok doğru söylüyosun bende çok özlerim o günleri....
ay bende gıcığım o çocuğailerde nasıl bir kişilik olur kimbilir..
olmadı canım çünkü eşim çok sevip bayıldığı bir filmi dikkatle izliyordu,bende 1,5 saat kadar sizinle vakit geçirdim no poroplem
bilmemmi kız cingaaneyi bilirimde cingit i anlamadımdı
gülünce çişinmi geliyor
Heesevoş kaynoştamısın
38falan galiba Yengemin yaşı.
bir dahaki denemeye kadar yaştan kaybediyormuş.
dün transfer yapmışlar.
şimdi annemlerde yatıyormuş, beklemedeyiz bakalım
Her yerim kiriliyor bi iyilesemedim ben ya bu halsizlik cok fena bisey ayaklarimin ici titriyor resmen...adacayi iciyorum bi size bakayim dedim mutfagi toparlayip yaticam kocisle hastaya cayda yaptim daha gece otursunlar baksinlar birbirlerine tabi benim bide temuzlenmem lazim yarin toktir bakicek oglanin odevlerde var yaticam diyorumda ne zaman acaba evde kadin hasta oldu mu hayat duruyor yada isler devam ediyorda dinlenemedigimiz icin biz gec iyilesiyoruz surekli hasta geziyoruz oyy oyyy tatile cikasim var prenses gibi agirlanasim var dinlenesim var hatta isleri biri yapsin hayrina ben yatim.oda yeter
Ewe geldik
nasıl geçti geceniz
İyiydi cnm çünkü börülce ve tayfasi biz girerken ciktilar gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?