kız beydooş uyku çok fena bişi.bende 36 yım
ay inşaallah tutar ne diyim
tamam diyorum yarın sabah kesin erken kalkıp işlerimi erkenden bitirecem,ama sabah olunca uyku o kadar tatlı geliyorki yat beydoş diyorum nasılsa yapar bitirirsin
çok şükür morluklar azaldı canım ama hiç hali yok paso yatıyor,oda geçer inşaallah korkuda çok etkilemiş...
elimizden geldiğince değerlendiriyoruztedbir bizden takdir RABBİM den..
kız eğer herif evde kalsa kesin sabhları kaçırmazda erken gidiyor,o yüzden pazar sabhlarım hep doluyumurtlamaya denk gelirse ne ala
özelde yaptıracak maddi güçleri yok cnm38 yaş geç değil yengenin yaşı geçmiyor yani ama devlet hakkı 39 yaşından sonra olmuyor tüp bebekte özelde istedikleri kadar istedikleri zaman tüp bebek tedavisi yapabilirler yaşları geçiyor deyince bende 45 in üstündeler sandımki o yaşta bile tedavi görüp evlat sahibi olanlar var
inşallah bu sefer tutarda onlarında evlat hasreti biter
bende çok yorgunum canım iki sepet ütü yaptım ayaklarımın altı sızlıyor midem ağrıyor ağzıma acı su geliyor
fıstık nbr nasılsın iyileştinmiSelammm nasılsınız kızlar
günaydın canım da ne o surat öyle sabah sabah
Gunaydin cnmöyle trip attimdi
Menude ne var saracim
Ben sulu patates yapmayi dusunuyom
Bulgur pilaviyla birde oglan kiymali borek istediydi onuda yaparim sanirim
ellerine saglik cnmcanımsın sen varyaaaa
menüde bugün kıymalı patlıcan yemeği var canım yanına salata ve yoğurt
ya yediklerime o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama bu hafta 700 gram fazla çıktım tartıda gerçi bu hafta bir gün pilav yemiştim bir günde makarna ama dahada yemiyecem
sağlık gibisi yok bu sabah sağlıklı
uyandım ya ne güzel bir duyguymuş
inş cnm tamamen anne sütü alır.Başakcım iyim tatlım alışmaya çalışıyorum bu yorucu hayata :) sen nasılsın uyumuş tüm hatunlar... Bebişde iyi emiyo ama akşam artık sütüm iyice azalınca mama veriyorum durmuyo diye , zamanla tamamen süte döneriz inş
kurbaaa goz
Sevoş kız sen üçüncüyü yapıyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?