he aynen öylegülünce çişim gelmiyor kız, iyi bağlamışın.
o velet büyüyünce züppeliğin dibine vuracak
karaktersiz şımarık nerde akşam orda sabah
çalsın sazlar oynasın kızlar vur patlasın çal oynasın olacaktipsiz şimelek
kuzummm bidenemmmSelammm nasılsınız kızlar
kız beydooş uyku çok fena bişi.
hiç bişi uykunun önüne geçemiyor, nasıl tatlı bişeyse.
insan uyku için her şeyden vazgeçiyor adeta.
devamlı da uykuyla imtihan oluyoruz:
ay hemde nasıl başak çok tatlı birşey bu uyku 5 dakka,5 dakka diye diye saat kaç oluyor
dolayısıyla yapacaklaınında vaktini öteleyip ertelemiş oluyorsun..
inşallah 37de anne olursun Allahın izniyle
inşaallah canımm..Başakcım iyim tatlım alışmaya çalışıyorum bu yorucu hayata :) sen nasılsın uyumuş tüm hatunlar... Bebişde iyi emiyo ama akşam artık sütüm iyice azalınca mama veriyorum durmuyo diye , zamanla tamamen süte döneriz inş
Ellerine saglikYemek lerimi yaptimbafsin verdiği brokoli corbasinida yaptim çok guzel oldu
ben yaprak sardım dünden ekşili bamya da varGunaydin cnmöyle trip attimdi
Menude ne var saracim
Ben sulu patates yapmayi dusunuyom
Bulgur pilaviyla birde oglan kiymali borek istediydi onuda yaparim sanirim
aaa niyeki belki adet döneminde vücut ödem yapmıştırcanımsın sen varyaaaa
menüde bugün kıymalı patlıcan yemeği var canım yanına salata ve yoğurt
ya yediklerime o kadar dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama bu hafta 700 gram fazla çıktım tartıda gerçi bu hafta bir gün pilav yemiştim bir günde makarna ama dahada yemiyecem
ben sormuştumBurda biri
patatesli patlıcan yemeği nasıl oluyo diye sormuştu cvp vermeyi unuttum.
deroş yada beydoştu sanırım.
patatesleri ve patlıcanları once kızartıyorum
soğan domates ve salçalı harcın içine katıyorum.lezzetli ama yağlı oluyo
ALLAH büyük,zaten kısmette varsa sen ne dersen de olacak..hem iyi düşünmüşsün zor günleri anangilde geçirirsinNisan mayis gibi deneyecem olursa o rezil Günlerim yaz tatiline denk gelir adanaya giderim yoksa yok sanirim
Mirroya haksizljk etmek istemiyorum olursa olur olmazsa Rabbim olmayanlara Nasip eylesin insallah . mirroya 10. Ayda gebe kaldiydim abisine ilk aydan bakalim kismet
Sen daha önce kalirsin insallah hakkin canimseni çok severim bilirsin
yok,yok darılmayız sizin diğer mecralardan yazıştığınızı biliyokBende seni cok seviyorum yerin bi baska kimse darilip gucenmesin hakkarideyken benimle yazismalarin destegin hic unutamam
pazarın nesi özlenir hiç anlamamPazara gittim geldimmm Nasil ozlemisimmmm
heee çok işim vardıBeydoş gelmedi Deroş gelmedi
kimbilir kendini kaybedip ne kadar zepze aldınBundan sonra 15 gün sebze yimegi var
hayırlısı olsun bafs inşaallah bu kez yüzünüz güler...Kizlarr dr klomen verdi yumurtlamani duzenlersek adetinde duzenlenir dedi bebek istiyosaniz 20 ile 26 arasi calisin dedi gunasiri...26 si muayeneye cagirdi kpcise dicem bakalim o istemiyodu ama bi sorucam yinede dr bole bole dedi diye...Sevincim ellerine saglik buarada cok ta guzel gorunuyordu canim cekti olsada icsek ben suan otobusteyim az ni yolum kaldi eve donuyom
ben sabah,akşam içmiştim adetin 5 inci günü başlamıştım..doktorun birşey söylemedimiKlomen kullananlar bilgi verirmisiniz ?
Corbasini watshap tan gordum canim..bugun adetin 5. Gunuydu bugun baslatti bitince gunasiri iliski dedi ama biz korunucaz herif daha denemeyelim diyor.hayırlısı olsun bafs inşaallah bu kez yüzünüz güler...
sevoşun çırbasını nerden gördünki
ben sabah,akşam içmiştim adetin 5 inci günü başlamıştım..doktorun birşey söylemedimi
yok,yok darılmayız sizin diğer mecralardan yazıştığınızı biliyok
pazarın nesi özlenir hiç anlamam
heee çok işim vardıbelim kırılıyor sanki
kimbilir kendini kaybedip ne kadar zepze aldın
bence korunmayın derim ama tabi sizin kararınız,klomenede başlamışken bırakın işte..doktor bir aymı kullan dedi klomeni..Corbasini watshap tan gordum canim..bugun adetin 5. Gunuydu bugun baslatti bitince gunasiri iliski dedi ama biz korunucaz herif daha denemeyelim diyor.
eyi güle güle yiBütün sebzelerden aldim hepsinden
çok geçmiş olsun canım tedavini bitirip sağlıklı bir şekilde bebek için çalışmaya başlaman daha iyi...Selam arkadaşlar ben özlemm 10 ay önce bebek için bu siteyi takip ediyordum.. ben bebek için uğraşrken aslında çok hastaymışım farketmemişim.. 5 ay uğrastk olmadı sonra ben ciğerlerimden hasta oldugumu öğrendim. Hastanede yattm iki hafta 8 aydır ağır ilaçlar kullanıyorum çok şükür bu ay bitecek inşallah.. bizde bu ay çocuk için çalşmalara başlycaz.. çörek otu kürü uyguluyorum şuan deneyenler var mı acaba
Canim zaman soylemedi bu ayki adetime bakicaz insallah faydasi olur 26 sinda ulyrasonla yumurtalarin durikimizdeakacak sanirim bu ay bende korunmak istiyorum belki ocak ayinda korunmayiz esim cok etkili degil bu mevzuda aslinda bakarsan ben istedikten sonra korunma olmazda korkuyoruz ikimizdebence korunmayın derim ama tabi sizin kararınız,klomenede başlamışken bırakın işte..doktor bir aymı kullan dedi klomeni..
Gecmis olsun canim Rabbim tez vakit sofa versin insallah bebosin saglicakla bekletmeden gelir...Neyin var peki cigerlerinde insallah iyisindir artik.askbahcem .!.:Selam arkadaşlar ben özlemm 10 ay önce bebek için bu siteyi takip ediyordum.. ben bebek için uğraşrken aslında çok hastaymışım farketmemişim.. 5 ay uğrastk olmadı sonra ben ciğerlerimden hasta oldugumu öğrendim. Hastanede yattm iki hafta 8 aydır ağır ilaçlar kullanıyorum çok şükür bu ay bitecek inşallah.. bizde bu ay çocuk için çalşmalara başlycaz.. çörek otu kürü uyguluyorum şuan deneyenler var mı acaba
ben yaprak sardım dünden ekşili bamya da var
aaa niyeki belki adet döneminde vücut ödem yapmıştır
ben sormuştum
ALLAH büyük,zaten kısmette varsa sen ne dersen de olacak..hem iyi düşünmüşsün zor günleri anangilde geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?