Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarr dr klomen verdi yumurtlamani duzenlersek adetinde duzenlenir dedi bebek istiyosaniz 20 ile 26 arasi calisin dedi gunasiri...26 si muayeneye cagirdi kpcise dicem bakalim o istemiyodu ama bi sorucam yinede dr bole bole dedi diye...Sevincim ellerine saglik buarada cok ta guzel gorunuyordu canim cekti olsada icsek ben suan otobusteyim az ni yolum kaldi eve donuyom

he aynen öyle

iyi bağlamışım ama zaten insanlarçok güldüklerinde nedense genelde ayyyy altıma kaçıracam deyip tuvalete koşarlar
Selammm nasılsınız kızlar
kuzummm bidenemmmçok özledim seniasıl sen nasılsın.....

inşaallah canımm..
eyşanda küçük kimbilir nasıl yoruluyorsundur...

Gunaydin cnm öyle trip attimdi
Menude ne var saracim
Ben sulu patates yapmayi dusunuyom
Bulgur pilaviyla birde oglan kiymali borek istediydi onuda yaparim sanirim
ben yaprak sardım dünden ekşili bamya da var
aaa niyeki belki adet döneminde vücut ödem yapmıştır
ben sormuştum
ALLAH büyük,zaten kısmette varsa sen ne dersen de olacak..hem iyi düşünmüşsün zor günleri anangilde geçirirsin

Sen daha önce kalirsin insallah hakkin canim seni çok severim bilirsin

Bende seni cok seviyorum yerin bi baska kimse darilip gucenmesin hakkarideyken benimle yazismalarin destegin hic unutamam
yok,yok darılmayız sizin diğer mecralardan yazıştığınızı biliyok
Pazara gittim geldimmm Nasil ozlemisimmmm
pazarın nesi özlenir hiç anlamam
Beydoş gelmedi Deroş gelmedi
heee çok işim vardıbelim kırılıyor sanki
Bundan sonra 15 gün sebze yimegi var
kimbilir kendini kaybedip ne kadar zepze aldın

hayırlısı olsun bafs inşaallah bu kez yüzünüz güler...

sevoşun çırbasını nerden gördünki
Klomen kullananlar bilgi verirmisiniz ?
ben sabah,akşam içmiştim adetin 5 inci günü başlamıştım..doktorun birşey söylemedimi

Corbasini watshap tan gordum canim..bugun adetin 5. Gunuydu bugun baslatti bitince gunasiri iliski dedi ama biz korunucaz herif daha denemeyelim diyor.

Selam arkadaşlar ben özlemm 10 ay önce bebek için bu siteyi takip ediyordum.. ben bebek için uğraşrken aslında çok hastaymışım farketmemişim.. 5 ay uğrastk olmadı sonra ben ciğerlerimden hasta oldugumu öğrendim. Hastanede yattm iki hafta 8 aydır ağır ilaçlar kullanıyorum çok şükür bu ay bitecek inşallah.. bizde bu ay çocuk için çalşmalara başlycaz.. çörek otu kürü uyguluyorum şuan deneyenler var mı acaba

Corbasini watshap tan gordum canim..bugun adetin 5. Gunuydu bugun baslatti bitince gunasiri iliski dedi ama biz korunucaz herif daha denemeyelim diyor.
bence korunmayın derim ama tabi sizin kararınız,klomenede başlamışken bırakın işte..doktor bir aymı kullan dedi klomeni..

çok geçmiş olsun canım tedavini bitirip sağlıklı bir şekilde bebek için çalışmaya başlaman daha iyi...
ben hiç çörekotu kürü uygulamadım canım o yüzden bir fikrim yok...

bence korunmayın derim ama tabi sizin kararınız,klomenede başlamışken bırakın işte..doktor bir aymı kullan dedi klomeni..
Canim zaman soylemedi bu ayki adetime bakicaz insallah faydasi olur 26 sinda ulyrasonla yumurtalarin durikimizdeakacak sanirim bu ay bende korunmak istiyorum belki ocak ayinda korunmayiz esim cok etkili degil bu mevzuda aslinda bakarsan ben istedikten sonra korunma olmazda korkuyoruz ikimizde

Gecmis olsun canim Rabbim tez vakit sofa versin insallah bebosin saglicakla bekletmeden gelir...Neyin var peki cigerlerinde insallah iyisindir artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…