Allah razı olsun.. ben tüberküloza yakalandm yani halk dilinde verem 23 yasındayım.. eşimle çocuk hayalleri kurarken hasta oldugumu öğrendim hastanede yattm o sırada işten atıldım. Depresyon falan bisürü şey atlattım hamd olsun Allahın yardmyla.. şimdi tekrar çok istediğimiz bebişimize kavuşmak istyoruz.. bat 14 ocakGecmis olsun canim Rabbim tez vakit sofa versin insallah bebosin saglicakla bekletmeden gelir...Neyin var peki cigerlerinde insallah iyisindir artik.
Şuan iyiyim çok şükür atlattım.. Allah ne bana nede diğer insanlara yasatmasn birdaha.
Amin isteyen herkes inşallah bebek sahibi olur.. bat listesi yaptnzmıÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin cnm tez zamanda bebeğini kucaklarsin insallah
Şuan iyiyim çok şükür atlattım.. Allah ne bana nede diğer insanlara yasatmasn birdaha.
Çok tesekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese versin..çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğinizede kavuşursunuz
sevinç dün gece miracın resmine bakarken aklıma senin üçüncü çocuğunun kız olacağı geldi içime doğdu belkide bilemiyorum
Bugün niye kimse gelmemiş pek eskisi gibi değil burası
Göze geldik yine kimsenin geldiği yok Deroş başoş Beydoş gelmez oldunazo hic ugramiyo bafs kafasina gore takiliyi pucca terk etti bizi ben giriyom cikiyom kimse yok
Sen yogunsun
hazır olmakda çok önemli bafsçım madem öyle 1 ay daha bekleyin o zaman hayırlısı olsun....Canim zaman soylemedi bu ayki adetime bakicaz insallah faydasi olur 26 sinda ulyrasonla yumurtalarin durikimizdeakacak sanirim bu ay bende korunmak istiyorum belki ocak ayinda korunmayiz esim cok etkili degil bu mevzuda aslinda bakarsan ben istedikten sonra korunma olmazda korkuyoruz ikimizde
kas ağrılarıda çok kötü oluyor ama zamanla alışırsın..kızlar spordan geldim çok yoruldum her yerim ağrıyor
ayy spor ayakkabı modelindeki patiğe bayıldım çok güzelmişşşş,ben hiç beceremem patik falan
pek güzel görünüyor afiyet olsun ama ben kışın hiç zalatalık almam çünkü hormonluEki Görüntüle 1339380 Kahvalti hazir
benim günahıma giriyonEeee balik bastan kokar tkb gelmiyorki diğerleri gelsin
ben evde olduğum işim olmadığı zaman mutlaka giriyorum hakkımı yiyorsunuzGöze geldik yine kimsenin geldiği yok Deroş başoş Beydoş gelmez oldunazo hic ugramiyo bafs kafasina gore takiliyi pucca terk etti bizi ben giriyom cikiyom kimse yok
Sen yogunsun
Göze geldik yine kimsenin geldiği yok Deroş başoş Beydoş gelmez oldunazo hic ugramiyo bafs kafasina gore takiliyi pucca terk etti bizi ben giriyom cikiyom kimse yok
Sen yogunsun
Sen yogunsun
Kocis simdi olmaz diyor korunacakmisiz bekliycem mecbur adetim duzene girer insallah bu aradaBafss bende klomen kularada iydim soracagin birşey olursa sor cnm ama korunmayi birak genelde klomen bir sonraki ay etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?