Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gecmis olsun canim Rabbim tez vakit sofa versin insallah bebosin saglicakla bekletmeden gelir...Neyin var peki cigerlerinde insallah iyisindir artik.
Allah razı olsun.. ben tüberküloza yakalandm yani halk dilinde verem 23 yasındayım.. eşimle çocuk hayalleri kurarken hasta oldugumu öğrendim hastanede yattm o sırada işten atıldım. Depresyon falan bisürü şey atlattım hamd olsun Allahın yardmyla.. şimdi tekrar çok istediğimiz bebişimize kavuşmak istyoruz.. bat 14 ocak

sevinç dün gece miracın resmine bakarken aklıma senin üçüncü çocuğunun kız olacağı geldi içime doğdu belkide bilemiyorum

hazır olmakda çok önemli bafsçım madem öyle 1 ay daha bekleyin o zaman hayırlısı olsun....
kızlar spordan geldim çok yoruldum her yerim ağrıyor
kas ağrılarıda çok kötü oluyor ama zamanla alışırsın..
ayy spor ayakkabı modelindeki patiğe bayıldım çok güzelmişşşş,ben hiç beceremem patik falan
pek güzel görünüyor afiyet olsun ama ben kışın hiç zalatalık almam çünkü hormonlu
Eeee balik bastan kokar tkb gelmiyorki diğerleri gelsin
benim günahıma giriyon
Göze geldik yine kimsenin geldiği yok Deroş başoş Beydoş gelmez oldu nazo hic ugramiyo bafs kafasina gore takiliyi pucca terk etti bizi ben giriyom cikiyom kimse yok
Sen yogunsun
ben evde olduğum işim olmadığı zaman mutlaka giriyorum hakkımı yiyorsunuz
bugünlerde annemgille fazla ilgilenmem lazım bazı işler var o yüzden gündüz girmedim ama şekilde görüldüğü üzre eve gelir gelmez girdim
birde ayrıca bugün büyük börülceye gittim,bazı emanetleri vardı vermem gerekiyordu

iyi akşamlar hanımlar

misafirim daha gitmedi onun içinde gelemiyorum ayıp olmasın diye
geçmişte çok birikmiş artık özet geçersiniz misafirim gittiğinde

Gelsem napcan sevo
ne yazsam ya gözünü belertiyon ya dil çıkarıyon

ayy bugün oğlan hiç uyumadı
küçük çocuğun gündüz uykusu yapmaması demek akşama pert olmak demek.
daha şimdi uyudu benimde banyo yap,am lazım evide Bi elden geçirmeliyim.

nazoş sana tum geçmişi özet geçebiliriz lakin
ballı mındık muhabbetini özet geçmemiz olmaz
okusan tam süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…